|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:31 |
|
| |
פלוניק הנ"ל רק רוצה עבודה לעצמו, וחושב שבדרך הזו הוא יצליח לשדך את עצמו למישהו.
אם הוא באמת יצליח? אין לדעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:38 |
|
| |
אילפא. כשיצא ספר על הלכות אאוטינג והמסתעף, יציין המחבר שאתה סבור שאאוטינג חייב להיות ממוקד. אלא שלא ימצא לכך סמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:43 |
|
| |
צ'וטנג והגולם
לא אחת נהניתי מאד מתגובותיכם המושקעות בפארק, בפורום זה ואחרים, [הגולם גם עזר לי באישי]. האם אתם עושים זאת בחינם או שיש לכם אינטרס שנסתר מעינינו?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 19:20 |
|
| |
שאלה מעניינת, אבל מה הקשר לאשכול הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 19:36 |
|
| |
צלצח:
אולי אני טועה ובאמת מדובר באחד שהחליט מטוב לבו להתמסר לתחום זה. אבל צורת היחצנות והכתיבה מעלה אצלי הרגשה לא טובה. כתבתי מה שכתבתי, כי חשבתי שנכון להודיע לאחרים שהעסק נראה לי לא טוב, והרוצה לקבל יקבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 23:09 |
|
| |
לך אעשה ספיישל מיוחד!
תשלם דמי חבר סך 35 ש"ח! כעת הינך מרוצה?
עכשיו ברצינות, אני פשוט ער למצוקה של הענף, רוב העורכים עובדים על ספרים שאינם בתחומי התענינותם. והרבה מחברים לא מוצאים לספרם את הכותב המתאים.
אני מקדיש 20 דקות ביום ומצליח להואיל לאנשים ולמחברי ספרים, והיה זה שכרי.
הינך מוזמן להצטרף ולתרום מזמנך למיזם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2009 13:42 |
|
| |
אברך עם נסיון בהקלדה הגהה עריכת מקומות מפתחות וציונים מחפש עבודה בתחומים הנ"ל ובנוסף יש לי חברים שמוענינים בהתחומים הנ"ל
[email protected]
תוקן על ידי מסודר ב- 22/01/2009 14:29:53
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 02:31 |
|
| |
shloma:
דרוש עורך להו"ל ספר קיצור הלכות ביו"ד ח"ב
למי שיודע היטב הלכות אלו ויכול לתרום כמות של שעות בימים האלו, נא לשלוח הפרטים שלכם באנגלית דרך האתר שלנו.
Browse our new website, now!
אתר החדש, של אור חדש!
http://www.hebrewpublishing.com
תודה מראש.
תוקן על ידי ספרות ב- 08/03/2009 2:34:29
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 22:51 |
|
| |
התבקשתי לפרסם:
"טקסטלי"
עריכה לשונית - כולל עריכה שכתוב והגהה
ר. יוגל
077-7193187
דוא"ל: [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2009 17:45 |
|
| |
הודעה של *אינשבראינש*
תוכניות לימוד מגזר חרדי
לארגון
בתחום החינוך דרוש כותבי תוכניות לימוד במשנה ובתלמוד משולבים
בארכיאולוגיה תצפיתית עם פעילות מעשית. לפרטים נא לשלוח קו"ח במייל: [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 16:13 |
|
| |
מבצע עבודות ניקוד ופיסוק (ברמה גבוהה), הגהה, עריכת מפתחות, מציאת מראי מקומות ועימוד.
לפרטים:
אברהם 02-9400468
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2009 17:18 |
|
| |
הודעה של *אינשבראינש*
מחפש מתרגם לאנגלית, למאמר חינוכי-תורני
מחפש מתרגם לאנגלית, למאמר חינוכי-תורני
על המתרגם להיות דובר אנגלית שפת-אם עם רמת כתיבה גבוהה.
פרטים במייל: [email protected]
תודה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2009 13:15 |
|
| |
איפה אפשר למצוא רשימה של מכונים תורניים שעוסקים בההדרה והוצאה לאור.
יש פורטל "עולם התורה" (ואולי עוד פורטלים דומים), אבל הבעיה היא שהם סומכים על הגולשים (אולי בלית ברירה) שימלאו להם את הרשימות ויבנו את האינדקס בעצמם, ומה שיוצא זה שיש רשימות מאוד חלקיות, ודווקא מכונים חשובים וידועים רבים לא מופיעים ברשימה.
אמנם אפשר לחפש ב-144 ודפי זהב, אבל הרבה פעמים מספרי הטלפונים שלהם לא רשומים על שם המכון אלא בסתם.
למשל, אם מחפשים את מכון "זכרון אהרן" ב-144 לא מופיעה כל תוצאה. למרות שזה מכון חשוב שהוציא לאור במהדורות חדשות את ספרי הלבוש וכמה ספרים מגדולי האחרונים (גאוני בתראי, ב"ח, מהרח"ש, תורת אמת למהר"א ששון, ב"ח החדשות, לחם רב, אורחות חיים באכנר, אור חדש באכנר, נחלת צבי ועטרת צבי ועולת תמיד, אורים ותומים, באר שבע, ועוד היד נטויה).
כמובן אפשר להסתכל בדף האחורי של שערי הספרים שהם מוציאים לאור, ששם יש בד"כ כתובת וטלפון, אבל הספרים לא נמצאים ברשותי וגם לא בקרבת מקום אליי, ורק כשאני נוסע לספריות ולאוצרות הספרים אני יכול להסתכל בהם.
אני מעוניין להגיע לרשימה שתכלול מכונים מכל הזרמים שבציבור החרדי (ואפילו מזרמים שאינם חרדים. כמובן לא כולל מוסדות חילוניים), הן קטנים והן גדולים, חשובים ובלתי חשובים, ידועים ופחות ידועים, הן מכוניים עצמאיים והן מכונים שפועלים תחת מוסדות אחרים ובחסותם (כגון תחת חסות ישיבות, כוללים, בתי דין וכדו')
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2009 23:14 |
|
| |
מודעה שהתפרסמה
בלוח יתד נאמן יום ג' י"א באייר תשס"ט
דרושים עורכים לספרי שיחות וספרי ביוגרפיה
052-7652956