בית פורומים בחדרי חרדים חוק ומשפט

הרעת תנאים = פיצויים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2008 18:28 לינק ישיר 

חסיד25
קראתי את כל התכתובת ואת מה שאתה מציין בסוף, יש צד שלא הוזכר כאן כלל, אני לא יודע מיהו המעביד שלך, אך המעבידים במקרים מעין אלא נהיים צדיקים ומבקשים שהתביעה תהיה בבית דין, כך שאין להם קנסות וכו'.
כך שהויכוח הוא על 6000 ש"ח שהם אמנם סכום מכובד אבל מאז פיטורך עבורו כ- 5 חודשים כך שאבטלה הנך יכול לקבל בכל מצב וכן מכתב פיטורין לצד הסכם על מה שקיבלת שזה סוגר את כל ההתחשבנויות שבניכם שאז הינו מכוסה מתביעה משפטית שלך.
כמו"כ ע"פ כל מה שציינת קשה להגדיר את מצבך כמפוטר שהרי עם הוודע ההודעה בכתב שלך הסכימו להגיע עמך להסדר, וכמו שציינו הודעה בע"פ אינה כלום.
לשיקולך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2008 07:57 לינק ישיר 

האמת שהצלחתם לבלבל אותי לגמרי.

אציין מספר עובדות.

1. אינני מובטל חלילה, באותו יום בה סיימתי את עבודתי בחברה X עברתי לעבוד בחברת Y, כך שנושא האבטלה אינו רלוונטי כלל וכלל.

2. פיצויים מעל תקרה מסוימת גם חייבת במס (כך ידוע לי מנסיונם של אחרים).

3. הם מוכנים לתת לי מכתב בה הם מציינים שלפנים משורת הדין הם מוכנים לתת לי מענק פרישה סך עשרת אלפים ש"ח.

4. הם מציינים במפורש שהסכום הוא ברוטו ומכך ברור לי שהם אינם מתכוונים לגלם לי את הסכום.

5. הם אמרו לי שהם מכניסים את הכסף בתוך "סכום פטור ממס", השאלה מה זה אמר האם בסוף שנה יתחשבנו איתי במס הכנסה על הכל ויחייבו אותי במס לאחר חישוב כולל של כל הסכומים או לא ?.

4. בהמשך המכתב מצויין שאין לי יותר שום תביעות על החברה וזה גם כולל תביעות בנושא פצויי פיטורין לפי סעיף פלוני אלמוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2008 10:15 לינק ישיר 

1. ברך את ה'. מ"מ במקרה כזה, לכאורה אין חובה לשלם דמי הודעה מראש (במקרים אחרים).
2. שוב, אינני יודע מה גובה המשכורת, אבל בעיקרון פיצויים פטורים ממס.
3+4+5. אם זה לא פיצויים, אז צריך לקרוא לרך שם. יקראו לזה מענק פרישה. תכל'ס אתה צריך לבדוק אצל הרו"ח, האם בסופו של דבר זה באמת יהיה פטור ממס.
4. ברור שבסוף תצטרכו לסיים את היחסים ביניכם באופן סופי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2008 13:13 לינק ישיר 

תודה

ביררתי ואכן הפיצויים עד שבעים ומשהו אלף ש"ח פטורים ומעבר לזה חייבים.

זוהי התקרה המותרת לפיצויים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > בחדרי חרדים חוק ומשפט > הרעת תנאים = פיצויים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.