בית פורומים הצלה ישראל

מזל טוב - מזל טוב - מזל טוב - מזל טוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2008 14:52 לינק ישיר 

מנכ"ל 'הצלה ישראל': "שואף לאיחוד עם איחוד הצלה"

שמשי גרוסברגר, תושב ביתר עילית, משמש החל מאתמול כמנכ"ל החדש של ארגון 'הצלה ישראל'. בשיחה ל'בחדרי חרדים' הוא אומר: "השאיפה שלי – שלום מוחלט ואיחוד שורות בין הארגונים"

שמעון מירוני, כתב 'בחדרי חרדים'
תאריך: 13/05/2008 13:38:00

שמשי גרוסברגר, המנכ"ל הטרי של ארגון 'הצלה ישראל', נכנס לתפקידו אך אתמול, וכבר מצביע על שאיפה גדולה – שלום ואיחוד בין ארגוני ההצלה.

בשיחה עם כתב 'בחדרי חרדים' אמר גרוסברגר: "השאיפה שלי היא שיהיה שלום מוחלט ואפילו איחוד שורות עם ארגון 'איחוד הצלה'. אין דבר גדול יותר מהשלום, ולא יהיה מאושר יותר ממני כשהמצב יחזור לקדמותו, וכמו פעם, כולם יפעלו יחד למען מטרה אחת ומקודשת".

גרוסברגר, רובינשטיין ומפקד משטרת ביתר. צילום: דוברות הצלה ישראל

גרוסברגר מתנדב בארגון 'הצלה ישראל' זה 18 שנה, והוא נחשב לאחד הוותיקים והמוערכים ביותר. הוא החל כמתנדב רגיל, ובשנים האחרונות שימש כיו"ר ומפקד סניף ביתר עילית ב'הצלה ישראל'.

המנכ"ל החדש, בן 39, הוא תושב ביתר עילית, ומתנדב מוכר ופעיל גם בארגון זק"א. לפרנסתו הוא משמש כמחנך בתלמוד תורה 'איתרי' בירושלים ובתלמוד תורה 'הדר ציון' גם הוא בירושלים.

שמשי גרוסברגר משמש החל מאתמול כמנכ"ל 'הצלה ישראל', במקומו של המנכ"ל הקודם, חיים פרידמן, שפרש מסיבות אישיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 17:02 לינק ישיר 

"מזל טוב"........... אח שלי המתוק הצלחה בכל דרכיך חזק ואמץ............שלוימי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 20:22 לינק ישיר 

מזל טוב,  יהי רצון שתצליח להוביל את הארגון על הצד הטוב ביותר ולאחד אותה אם שאר אירגוני החסד כפי שרק אתה יודע, הרבה הצלחה תחזיק מעמד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 18:46 לינק ישיר 

גם צוות אשדוד מצטרפים לברכות ומאחלים לרב שימשי גרוסברגר היקר המון המון הצלחה בתפקיד החדש והחשוב!

עלה והצלח  !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 21:57 לינק ישיר 

שימשי
מזל טוב

אחד התלמידים שלך בלימודי חול בכתה ו' בתלמוד תורה הדר ציון אמר לי:

שהרב גורסברגר הכי טוב מכל צוות החיידר,

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > מזל טוב - מזל טוב - מזל טוב - מזל טוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.