|
|
| נשלח ב-15/5/2008 09:23 |
|
| |
המייחל
אם הבנתי אותך נכון אתה מפרש את הזהר כפשוטו שהגילוים הכתובים בפרשת בלק הכוונה לנשמות בגופים.
אם כך אתה מחזק את הדברים , ומגביר את רגשות השמחה.
חן חן לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 09:31 |
|
| |
המיייחל
אני מקוה שלא התעצבת בגלל השאלות שלי...
קראתי מספר פעמים את שכתבת ולא כתבת מה יהיה עד שבועות ( כמו כתבת בסוף בפורום)
אתה מאד מאדגר את הקוראים כשאתה כותב "אני מאד בטוח שמה שאני אומר שיקרה" ומשפט אחרי זה אתה כותב " אני לא ממליץ לאף אחד להאמין לי.. עד שיוכחו דבריי".
(לעזרתך אומר כי שמעת כי מתקרבת סופת ציקלון חזקה נוספת על בורמה..)
אני לא כל כך מבין מה אתה מצפה מהקוראים לעשות אם המידע לגבי ערב שבועות. ( חוץ מכמובן לחזור בתשובה ) לאגור מזון ?, לא לצאת מהבית ? ..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 09:42 |
|
| |
יוסי
המיייחל כבר המליץ לעלות איתו לירושלים לשבת לפני שבועות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 09:50 |
|
| |
דורש ----------- אכן כן , עפ"י הבנתי ( ולא חשפתי ממנה הרבה כאן בפורום ) מדובר בהתרחשות גשמית כאן בעולם ולא במחוזות רוחניים , אחרי שיודעים מיהו משה ומיהו המשיח מבינים כמה שהאמת נמצאת ממש מתחת לאף .
יוסי ----------- אם נשים לב נראה שאין שום סתירה בדברים . אני כשלעצמי ודאי שבטוח בדברים , אני גם חי על-פיהם , משום שכך השיגה נישמתי מתוך השגתה ומתוך התורה .
אבל אתה וכל אחד אחר מניין לך שאני צודק , האם תיתן את אמונך באדם שאינך מכירו שלא הוכיח את עצמו בצורה משכנעת וחד-משמעית ? אדם נורמלי לא יעשה כן .
לגבי מה מומלץ לעשות ? האוטיסטים כבר מסרו שיש להצטייד במזון לשעת חירום וכל הנצרך לימי מלחמה . לא צריך אותי לשם כך .
ותשובה ? בטח שלא צריך אותי לשם כך , הקב"ה הרי זועק לתשובה !
דורש
איפה המלצתי לעלות איתי לירושלים ? רק אמרתי שאם האירועים יוכיחו את דבריי אולי תרצו לעלות איתי לירושלים לראות את האבות הקדושים , לא המלצתי על שום דבר . איש הישר בעניו יעשה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/05/2008 9:52:42
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 10:05 |
|
| |
"האוטיסטים כבר מסרו שיש להצטייד במזון לשעת חירום וכל הנצרך לימי מלחמה .
לא צריך אותי לשם כך "
כל העניין עימם הוא בעייתי... וכבר אמר על זה רב מקובל וידוע כי זה לא תורה משמים...
תוקן על ידי yosiw150 ב- 15/05/2008 10:09:39
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 10:16 |
|
| |
יוסי
אינני יודע מה נקרא אצלך רב מקובל.
אבל כבר אמר הבעש:ט שכל דבר שאדם שומע מהוה מסר משמים.
המיייחל
מדבריך אפשר להבין שאתה יודע מי המשיח ומי הוא משה רבינו ....
הדבר מסקרן משני כיוונים :
1. מי הם בעצם.
2. מהיכן הידיעה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 10:17 |
|
| |
יוסי יוצאים ידי-חובת כתיבה גם בלי שגיאות כתיב...
אין בעיה , מי אמר 'תורה משמיים' ? וכי תורה משמיים זה צריך להיות ע"מ להבין שדבריהם אמת ?
אתה רוצה להקשיב לאותו 'רב מקובל' שאיני יודע מיהו ומה אמר...בבקשה .
כל דברי האוטיסטים מיותרים למי שעיניים לו בראשו ומח בקודקודו ויודע קצת תורה . הכל כ"כ ברור בזמנינו...חבל"ז .
נשארו אולי עוד כמה ( מיליונים ) 'אוטיסטיים' אמיתיים בנשמה ואליהם מכוונים דברי האוטיסטיים בגוף .
|
| נשלח ב-15/5/2008 10:21 |
|
| |
דורש
מה זאת אומרת 'מדבריי אפשר להבין'...אמרתי זאת במפורש עוד בפורום הקודם . הלו ?
מי הם אתה שואל ? אמרתי שלא חושב שהגיע העת לגלות את הדברים .
מניין לי אתה שואל ? הכל מתוך התורה , הכל כתוב מראש , צריך רק את העיניים הנכונות והישרות לעשות את ההצלבה בין המציאות לכתובים .
עוד נדבר על כך רבות בעתיד בע"ה .
יום מוצלח בינתיים .
|
| נשלח ב-15/5/2008 10:26 |
|
| |
שגיאות כתיב - טוב לא כולם מושלמים...
|
| נשלח ב-15/5/2008 17:31 |
|
| |
נו ח'ברה...מי התרגש או עדיין מתרגש מנאומו של בוש ?
או לחילופין , מה תוכלו לומר לישראלי ממוצע שלא יודע את נפשו מרוב נחת שהנ"ל גרם לו בדבריו ה 'ציוניים' ?
הסברים מלומדים ומנומקים יתקבלו בברכה .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 17:36 |
|
| |
המיייחל
אני בדיוק עכשיו חושב על הנאום של בוש שהוא יותר מידי יפה.
וברור לי שבוש לא כל כך אוהב את ישראל כמו שהוא אומר , אלא זה הדרך לשלוט על ישראל ללא קרב.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 15/05/2008 17:39:44
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 17:41 |
|
| |
כן זה ברור , אבל למה ?
אל תספר לי על כך אני יודע טוב מאוד למה , מה תאמר למי שלא קרא ולא שנה וניזון רק מהתשקורת ?
חברים..הסברים בבקשה .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 17:46 |
|
| |
אנו רואים שכבר מיד עם כניסתו של בוש לתפקיד הוא נקט בדרך שונה משאר נשיאי ארצות הברית,
ובמקום להתנגח עם ישראל הוא החניף , ולכן ישראל בעצם שומעל לבוש כל מילה , אף אחד לא מתווכח עם האמריקאים , עד כדי כך , שלפני כל פעולה שואלים את אמריקה.
בוש השכיל לעשות זאת בדרך החנופה לעומת נשיאים אחרים שרבו עם ראשי ממשלות ולא קיבלו את מה שרצו.
כך בוש בעצם שולט על ישראל בצורה מוחלטת.
וזה בעצם מכוון למטרה שמשיח יקח את המדינה מבוש ולא מהמקימים.
כי הרי משיח יצטרך להילחם בבוש כדי למלוך בישראל כי הרי משיח לא ישאל את בוש מה לעשות , וכנראה שמזה יצא לנו גוג ומגוג.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 15/05/2008 17:47:50
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 17:53 |
|
| |
אני מביא חלק מהנאום
נאום חשוב בתקופה קריטית. נשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, נאם היום (ה) בכנסת במסגרת ביקורו בארץ. בוש דיבר בחום רב, והפתיע אפילו את האופטימיסטים. "אמריקה גאה להיות בת הברית הקרובה והחברה הטובה ביותר של ישראל בעולם", אמר בוש, והדגיש: "הקמת מדינת ישראל היא המשך וביטוי ישיר להבטחתו של האלוקים לאברהם, משה ודוד". בסיום דבריו אמר: "מדינת ישראל היא אור לאומות השומרות על המסורת של אברהם, יצחק ויעקב".
אם נשים לב בוש לא דיבר על היהודים בארץ ישראל אלא על המדינה כמדינה , ובנוסף לכך הוא הזכיר שהם אור לאומות השומרות ...
כלומר אני כמוכם ומגיע לי את ארץ ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2008 18:04 |
|
| |
תודה דורש , מעניין מאוד .
אני מבקש מכל מי שיכול לומר את דברו ואת דעתו שיעשה זאת בבקשה...
הייתי מעוניין לעמוד על רמת הבנתם ועומק ראייתם של הקוראים בנושאים בהם עוסק פורום זה בכדי להתאים את סוג החומר אותו אני חושב לפרסם בעתיד .
ונאומו של בוש יכול לשמש כאינדיקציה טובה לדעתי .
אז בבקשה חברים , הבמה לרשותכם .
|
|
|
|
|