|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:09 |
|
| |
"אם בעוד 3 שבועות מהיום העניינים יתחילו לרוץ " - למה אם ? מה יש מצב שלא ???
"האירוע המשמעותי ביותר הצפוי בעולם הוא המלחמה עם צ. קוריאה שצפויה בקרוב , זה ודאי ." - ודאי ? זה לא אמור היה להיות עם בא גוג ??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:14 |
|
| |
ועוד משהו..
צפון קוריאה מתפרקת מנשק גרעיני..
האיום הגדול ביותר היום הוא הסיפור האירני.
ובכלל..
אולי תעשה קצת סדר כרונולוגי בתחזיות שלך כדי שנוכל לעקוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:27 |
|
| |
' אירוע גרנדיוזי ' שיביא לשינוי החוקה האמריקנית לאפשר לבוש קדנציה נוספת על זה דובר , לא על משהו אחר .
אלפי טילים בכל רחבי הארץ לא רק בצפון , תיקון קל .
יוסי . 'אם'... בוודאי שאם מה השאלה בכלל , אפילו אם הייתי בא בשם נבואה שקיבלתי מהקב"ה ומצהיר בזה"ל :
כה אמר ה' , בערב שבועות תחל מלחמה קשה באר"י עם הרוגים ופצועים רבים מלבד נזקי רכוש רבים וכו'..וכו'..
והיה מגיע התאריך הנ"ל ולא היה קורה שום דבר אפילו הכי לא הייתי נקרא נביא שקר . למה ? כי נבואת זעם אינה חייבת להתגשם , כך קובעת ההלכה . כי אולי הקב"ה ניחם על הרעה בזכות אפילו יהודי אחד שעשה תשובה או מעשה טוב כזה או אחר שעשה מישהו .
כ"ש כאן שמדובר בסה"כ בהבנתי את המקורות ולא שמשהו שמחייב שום יהודי אחר . קפיש ...
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/05/2008 9:26:59
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:30 |
|
| |
ומהי תשובתך לגבי צפון קוריאה???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:34 |
|
| |
וחוץ מזה אתה זורק לחלל האויר(הפורום אם נדייק) רמזים על זהותו של המשיח:
ראש ישיבה מפורסם..כולם מכירים...
זה לא קצת מופרך???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:45 |
|
| |
אוהבתאמת
אני לא כל כך מבין על מה היא תלונתיך.
המיייחל מציג טיעון מסוים , ובשביל זה נפתח הפורום .
מה את רוצה שהוא לא יביא את דיעותיו כאן בפורום?
הרי בדיוק לשם כך נפתח הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:45 |
|
| |
פעם ראשונה שאני רואה הודעות שנכתבות עם נורה כבויה 'מנותק' ...
את יכולה להקשות עליי מתוך מגמות והיתפתחויות של אירועים מכאן ועד מחר...לא זה מה שקובע . בסופו של דבר זה יבוא אני מאמין , יש עוד זמן , שום דבר לא סגור עד שהוא סגור .
דווקא לא התכוונתי לזרוק רמזים אודות המשיח ..יש הרבה ראשי-ישיבות זה עדיין לא רמז רציני .
הכוונה היא דווקא להכין את לב הקוראים לדבר האמיתי כאשר זה יגיע , שלא תתפוס את ליבם המחשבה שהמשיח הוא איזה עב"ם שירד מהשמיים הוא איזה סנדלר או עובד תברואה שיצוץ מבעד למשאית ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:51 |
|
| |
אין לי כוונה להקשות..
כוונתי היא לאתגר את הכותבים והקוראים..
לא לקחת שום אמירה כמובנת מאליה..
ועדיין אני חושבת (בשביל כל מי שקורא או כותב פה)
שכדאי לעשות סדר כרונולוגי באירועים כפי שאתה רואה אותם .(באשכול מסודר(
רוצה עזרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 09:53 |
|
| |
חברים
כפי שאני מבין מדובר בנסיון אמיץ של המיייחל לפרש תאור בזוהר ולקשר אותו לזמננו..
נמתין ונראה ( הרי מדובר רק בעוד 3 שבועות )
אם זה נכון כולם יאכלו את הכובע והמייחל יצא גדול, אם לא יקרה כלום, נמשיך להמתין...
ס ב ל נ ו ת !!
תוקן על ידי yosiw150 ב- 18/05/2008 9:53:39
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 10:00 |
|
| |
יותר ממסכים איתך יוסי , תגובה ב- ו- ל .
לא ממש הבנתי מה לא ברור בלו"ז האירועים ? למה זה לא מסודר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 13:30 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  | ' אירוע גרנדיוזי ' שיביא לשינוי החוקה האמריקנית לאפשר לבוש קדנציה נוספת על זה דובר , לא על משהו אחר .
אלפי טילים בכל רחבי הארץ לא רק בצפון , תיקון קל .
יוסי .
'אם'... בוודאי שאם מה השאלה בכלל , אפילו אם הייתי בא בשם נבואה שקיבלתי מהקב"ה ומצהיר בזה"ל :
כה אמר ה' , בערב שבועות תחל מלחמה קשה באר"י עם הרוגים ופצועים רבים מלבד נזקי רכוש רבים וכו'..וכו'..
והיה מגיע התאריך הנ"ל ולא היה קורה שום דבר אפילו הכי לא הייתי נקרא נביא שקר . למה ?
כי נבואת זעם אינה חייבת להתגשם , כך קובעת ההלכה . כי אולי הקב"ה ניחם על הרעה בזכות אפילו יהודי אחד שעשה תשובה
או מעשה טוב כזה או אחר שעשה מישהו .
כ"ש כאן שמדובר בסה"כ בהבנתי את המקורות ולא שמשהו שמחייב שום יהודי אחר . קפיש ...
תוקן על ידי המיייחל ב-18/05/20089:26:59
|
|
שכחת ' נאום ה';'
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 13:41 |
|
| |
ביגמן
מה הבעיה שלך עם מה שכתב המיייחל?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2008 17:14 |
|
| |
ח'ברה
אין בעיות לאף אחד ( אני מקווה ) עם שום דבר , זה פורום חופשי הפתוח להבעת דעות מה שאומר שחלק יסכימו עם דברי האחרים וחלק יחלוקו על דברי אחרים , אין שום בעיה עם זה .
בתנאי שהדברים ייעשו בצורה מכובדת עדינה ונעימה , אין שום בעיה עם זה שפלוני חולק על דברי אלמוני , אך על עיקרון הכבוד והדרך-ארץ יהיה קשה לוותר .
מה גם שצריך לקחת בחשבון שקשה לבטא את רחשי הלב והרגשות בכתב , ופעמים שדברי מאן דהו רק נראים תוקפים אך הם לא באמת כאלה . גם זאת נצטרך להביא בחשבון בכתיבתנו כאן .
אני סומך ומאמין בכל ליבי על טוב ליבנו וטהר כוונתנו כאן בפורום .
ה' יעזור .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2008 14:57 |
|
| |
כנראה שהבחירות בארץ אדום לשנת 2008 מתבטל על ידי נשיא גוג בוש
For Immediate Release
Office of the Press Secretary
June 26, 2008
"By the authority vested in me as President by the Constitution and the laws of the United States of America, including the International Emergency Economic Powers Act (50 U.S.C. 1701 et seq.) (IEEPA), the National Emergencies Act (50 U.S.C. 1601 et seq.) (NEA), and section 301 of title 3, United States Code,
I, GEORGE W. BUSH, President of the United States of America, find that the current existence and risk of the proliferation of weapons-usable fissile material on the Korean Peninsula constitute an unusual and extraordinary threat to the national security and foreign policy of the United States, and I hereby declare a national emergency to deal with that threat."
http://www.whitehouse.gov/news/releases/2008/06/20080626-4.html
Under this new State of Emergency, President Bush is able to suspend all civil liberties and institute martial law over his citizens, even to the extent of suspending the upcoming elections should he declare it to be in his nation's best interest.
 |
|
|
|
|
|