בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

בְּיוֹם בּוֹא גוֹג עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/7/2008 21:01 לינק ישיר 

בס"ד

ווואייי
המייחל- הנה התחזיות שלך שנראו מטורפות ומופרכות מתחילות לקבל צורה ממשית.
avinava- את בטוחה שהמידע הזה אמין?(ואני לא מנסה חלילה לערער על אמינותך) כי הודעה כזאת מטבעה שתעשה גלים(יותר נכון צונאמי). ורק עכשיו אני שומע עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2008 09:01 לינק ישיר 

מה יעשה קשה אנגלית כמוני ?

ובכל זאת אם הבנתי נכון את אותו קטע מדובר על אפשרות מבחינה חוקתית שקיימת בפני הנשיא לנקוט בצעד כזה .

אני בכל אופן סקפטי לגבי התגשמות של תרחיש כזה , לא ממש מסתדר לי עם משפט מסויים בזוהר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2008 09:39 לינק ישיר 

המיייחל

ומה היתה כוונת שבוש ימשיך גם לאחר 2008?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2008 21:14 לינק ישיר 

מייחל

הנה תרגום לעברית בשבילך:

"...אני , ג'ורג' בוש, הנשיא של ארצות הברית של אמריקה, מוצא שהקיום וההתרבות המהירה של נשק טילים שימושי בחצי האי הקוריאני מכיל סיכון יוצא דופן ובלתי רגיל לביטחון הלאומי ולמדיניות החוץ של ארצות הברית, ולכן אני מכריז "מצב חירום לאומי" כדי להתמודד עם האיום הזה..."

"...תחת מצב החירום החדש, הנשיא ג'ורג' בוש רשאי להשעות זכויות אזרחים ולכונן חוק צבאי על אזרחיו, עד למידה של השעיית הבחירות הקרובות באם יצהיר על כך כאינטרס הטוב ביותר של המדינה...."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2008 21:59 לינק ישיר 

תודה גדעון . יישר כח .

כך גם אני הבנתי , ועך כך בדיוק הגבתי ואמרתי שלא ממש מסתדר לי מצב

בו הנשיא לוקח לעצמו את השילטון כי ישנו משפט בזוהר שמשמעותו הפשוטה

היא שהוא מקבל את השילטון מידי אחרים , קרי הממונים על כך , אם אם תרצה העם בעצמו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2008 08:43 לינק ישיר 

כפי שאתם ודאי רואים בכל מקום כמעט מתכוננים כבר להכתרת ה'צבוע' ( תרתי משמע ) כנשיא הבא של ארה"ב .

לא קל להאמין במה שאמרתי ועוד לדבוק בשיטה זו שבוש יישאר לקדנציה נוספת .

ואם צודק אני באמונתי זו מדובר על אירועים בטווח החודשים הקרובים , החגים ולאחריהם ליתר דיוק שיגרמו למהפך הגדול .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2008 15:55 לינק ישיר 

אם צודק אני בשיטתי שבוש יישאר בתפקיד הנשיא לקדנציה נוספת בעקבות אירועים גדולים שצפויים
בעולם בקרוב , תאריך הבחירות הקרוב שם לא נותן לנו הרבה זמן פנוי...

לפי זה יוצא שכבר בקרוב ממש יקרו דברים בעולם שיתחילו להזיז את העגלה בכיוון הזה , מה שיתן לנו אולי
חודש תשרי עמוס צפוף ומעניין במיוחד .

אגב , שימו לב לדומיננטיות של פוטין בכל המשבר הזה בגאורגיה , קולו של הנשיא מדבד בקושי נשמע .
גם זה אומר משהו ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2008 09:56 לינק ישיר 

טוב אז באתר של הגב' נאווה מובאת ידיעה מאוד מעניינת על כך שמחמת המשבר הכלכלי בוש צפוי להודיע בקרוב על "השהיית" הבחירות לזמן בלתי מוגבל...אין לי זמן לתרגם אבל הנה הלינק:

http://dreamingofmoshiach.blogspot.com/2008/09/usa-elections-indefinitely-suspended.html

בעז"ה נחיה ונראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2008 15:58 לינק ישיר 

חזק וברוך עמי .

פעם ראשונה שהצצתי באתר של נאוה , כל הכבוד לה עושה עבודה יפה . ה' יצליח דרכה .

האנגלית שלי לא משהו אך את הידיעה שבלינק קראתי והבנתי טוב מאוד ב"ה , היא תרגמה לאנגלית
את הקטע מתקוני הזוהר לרמח"ל שהבאתי להסביר את ביקוריו של בוש בארץ כידוע וכמפורסם עוד מינואר 2008 .

ואני תמיד חשבתי שאירועי צ. קוריאה הם שיגרמו לביטול / השהיית הבחירות , טוב מכיון שיש עוד זמן אולי גם וגם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2008 09:44 לינק ישיר 

שלום רב.
מזה זמן רב אני קורא את דבריכם בפורום ומיחל לדבריכם וחידושכם. ישר כח!
קטונתי מלהוסיף על דבריכם שכן דעתי קצרה אך אשמח אם יהיה אפשר לבדוק את המקור הבא ולפרסם אם הוא מועיל.

ראיתי במקרה היום כי בקהילות יעקב על חג הסוכות, סעיף ט, הסטיפלר מברר למה קוראים בשבת סוכות (אם איני טועה) את ההפטרה המזכירה את גוג ומגוג. הוא מסביר שבסוכות עתיד אדום ליפול.

גמר חתימה טובה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2008 14:52 לינק ישיר 

שלום רב וברוך הבא .

שאלה יפה חזק וברוך . ובכן ...

כה דברי הטור בסימן תצ -  אמר רב האי גאון שמעתי מפי חכמים כי תחיית המתים עתידה להיות בניסן והנצחון על גוג ומגוג בתשרי ומשום כך בניסן מפטירין בחזון העצמות היבשות ובתשרי בסוכות ביום בא גוג על אדמת ישראל . 

ספר פרי עץ חיים לרבנו האר"י - עניין גוג ומגוג עולה 70 כנגד כל ה-70 אומות כי אז ימלוך גוג ומגוג על כל ה-70 אומות וכולם יבואו יחד על ישראל וכשיגאלו מידם יהיה זה בהושענא רבא  .

הרי לנו דברים ברורים שנבואת יחזקאל לח-לט על המלחמה האחרונה שתהיה סביב י-ם וההתגלות המופלאה של
יד ה' והניסים העצומים שיהיו שם הכל צפוי בסוכות ובפרט ביום האחרון הוא הושענא רבא וכשמו כן יהיה -
ישועה גדולה ומדהימה של יד ה' .

עפ"י הידוע לי מדובר על סוכות תשע"ב . ולפי זה יוצא שחצי שנה אחרי בניסן תהיה תחה"מ האמורה .

חחחח...שמתי לב שההודעה הקודמת והודעה זו הם הודעות מס' 70 - 71 . נו נו .

תוקן על ידי המיייחל ב- 06/10/2008 14:52:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2008 15:06 לינק ישיר 

האוטיסטים מדברים דווקא על התרחשות מהירה יותר של הדברים, עוד לפני 2011..

שיזדרזו הדינים ושנזכה להגאל במהרה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2008 22:39 לינק ישיר 

ראשית כל - אני בכל אופן לא נתקלתי בהתייחסות ספציפית של האוטיסטים לתאריכים , אשמח לראות אחרת .

דבר שני - סוכות תשע"ב זה אומר אוקטובר 2011 .  כמו היום שסוכות תשס"ט זה 2008 .
תמיד העברי מקדים את הלועזי בכמה חודשים .

חשוב להדגיש , אין זאת אומרת שעד סוכות תשע"ב עסקים כרגיל...ח"ו , עד אז העולם עוד יתהפך 20 פעם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2008 03:53 לינק ישיר 

המייחל......
קשה לי לעכל את השערותיך.אתה לא מביא דברים לבסס את השערותיך לגבי לוח הזמנים,לפי המהירות המסחררת שבה הדברים קורים נראה לי שלקחת מרווח ביטחון ארוך מדי,עד 2011? רחוק קצת יקירי מה גם שאין שום אסמכתא לעניין.

אשמח אם תתבדה (אני בטוח שגם אתה תשמח לטעות) ולפי ההלם שאוחז בי בעוד אני צופה איך הכלכלה וההבל של העולם הזה קורסים בשניות ללא שום סיבה אמיתית נראית לעין!
יש סימן גדול מכך???????
עוד  דברים שהדליקו לי נורה אדומה,לבני לא מצליחה להרכיב ממשלה והיא טוענת שבדד ליין שניתן לה (שמסתיים בהושענה רבה!) לא יספיק והיא תצטרך הארכה.
ב.הבחירות בארה"ב צריכות לקרות בנובמבר
ג.הבחירות לראשות עיריית ירושלים בנובמבר
ד.בתחילת נובמבר מסתיימת כביכול תקופת ראש השנה,מוצאי שביעית וזה בלי לציין את כל מה שאנחנו כבר חורשים עליו בשנים האחרונות בפורומים השונים פה........................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2008 09:03 לינק ישיר 

אהרון יקירי...הערת טוב והנני להשיב בס"ד .

קודם כל אתה מכיר אותי ולא מאתמול ב"ה ואתה בטח יודע שכל דבריי נלקחים אך ורק מתוך הלימוד והעיסוק
במקורותינו הקדושים בכפוף להבנתי כמובן , וגם אם לא ציטתתי מקור אין זאת אומרת שאין אלא כנראה שיש לי
את הסיבות שלי מדוע לא לחשוף מידע מסויים .

פשיטא ולא נצרכא למימר שאשמח להתבדות , נראה לך שיש לי כח לחכות לתשע"ב בשביל הגאולה השלימה ??
אך מה הקשר , וכי את רצוני אני מביע כאן ?

עוד נקודה , אמת ויפה אמרת על הכלכלה הקורסת ללא סיבה ממשית הנראה לעין מלבד רצון השי"ת שכך גזר למעלה
אך ... וכבר הדגשתי זאת בעבר זה ההבדל ביני הנשען על מקורותינו לבין אחרים החיים על ההתפתחויות האקטואליות
ועפ"י כיוון הרוח אחוזי הלחות ומצב העננים מקפצים משמחה על הגאולה הצפויה 'מחר - מחרתיים' .

ויש בזה גם חיסרון  - משום כך באמת לא הצלחתי 'לחזות' את הקריסה הכלכלית , אירוע כזה פשוט לא מתואר בספרים .

סקאלת הזמן שציינתי מבוססת על שורה של אירועים שעוד צפויים לקרות בעולם וגם בארץ , הכל מהזוהר .
כאשר אדם זוכה להבין את קטעי הזוהר הרלוונטיים לימינו הוא לא ממש מתרגש מהתפתחויות כאלה ואחרות השוטפות
את כותרות החדשות בארץ ובעולם , כי הוא יודע שצפויים מאורעות דרמטיים הרבה יותר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > בְּיוֹם בּוֹא גוֹג עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.