|
|
| נשלח ב-30/10/2008 09:39 |
|
| |
המייחל
למרות הטון המזלזל
ודאי שנושאים כאלה צריכים להיות מגובים ברקע תורני וכו'. במקום אחר כבר קיבלתי דבריך והשתכנעתי שאכן אדום אמורה לשלוט עלינו 9 חודשים ולא ישמעאל , למרות שחשבתי הפוך במשך שנים בהשפעת הרב אמנון יצחק שליטא שהיה השליח הנאמן להחזיר אותי בתשובה , ודווקא פה לא היו לי 'נגיעות אישיות' וזנחתי את הדעה הקודמת של הרב.
ומה שהסכמתי עם דברי מרדכי בגלל שזה 'שכל נקי' ובכלל לא סותר את העניין שאדום ישלטו ,כי גם אם אובמה קשור לאיסלאם באיזושהי צורה, בפועל הוא מלך אדום.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2008 19:21 |
|
| |
ח"ו מזלזל ! למה תדבר כך ??
לא התכוונתי לזלזל בשום דבר חלילה לי . אני מתנצל ומצטער אם הבנת כך .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 18:29 |
|
| |
רבותיי , חידוש עצום התחדש לי השבת !
בעניין מיהו גוג , בכל אופן אני חוזר בי מהודעתי הקודמת והמסכמת בעניין .
מקווה למצוא את הזמן לעדכן אתכם .
שבוע טוב ומבורך שיהיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 18:43 |
|
| |
שבוע טוב גם לך מייחל יקר! על מה ראית להשאיר אותנו ב"מתח" ככה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 21:18 |
|
| |
המייחל, לא יפה מצידך..
ככה להשאיר אותנו באוויר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 21:25 |
|
| |
אם לא השארתי אלא אותך במתח דיינו...
עכשיו אתה נזכר להגיב ?
למה לדוגמא באשכולות אחרים כשאני שואל שאלה או מבקש איזו בקשה אתה לא טורח להגיב ? איזה כיף זה להיות פסיבי אהה ...להיכנס כל הזמן ולמצוא עידכונים חדשים להתרווח בכסא מול המסך ולהינות מעידכונים וחידושי תורה ואקטואליה יפים שלא תמצא בשום מקום אחר אשר לא עמלת ולא יגעת עליהם...
אתה יודע שזה עולה לי בזמן יקר ? זמן שיש לי מה לעשות בו . ולא רק זמן אלא גם מחשבה ודיוק רב אני משקיע בניסוח הודעותיי . אז למה לא להתייחס גם לשאלות ולבקשות ולענות עליהם ? אז למה אני עושה זאת ? רק לשם זיכוי הרבים . כי אין מישהו אחר שיעשה זאת , עוד לא נתקלתי אפילו באחד שמבין בנושאים האלו וחבל להשאיר את הצמא הגדול הקיים בנושא הזה ללא מענה ...
לתשומת לב כ ו ל ם !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 22:28 |
|
| |
מאיזו הודעה אתה חוזר בך מאובאמה או מרוסיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 23:05 |
|
| |
המייחל אינני מבין על מה ולמה נצעקת...כולנו מעריכים כאן את עבודתך הקדושה.
דווקא יש התעוררות מרובה בפורום לאחרונה.
הטענה כאן הייתה לא שאינך משתף אותנו בדבריך אלא על כך שאתה זורק "פצצה" לאויר בלי שום סיבה הנראית לעין. אינני מורה לך כיצד לנהל את הפורום, אבל לעניות דעתי יש איזושהו עוול בלזרוק משפט כמו ההוא דלעיל בלי להסביר מייד למה כוונתך. או שלא אומרים כלום או שאומרים הכל כשיש זמן.
שבוע טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2008 23:13 |
|
| |
לא נזעקתי , פשוט קצת מפריע לי ההתעלמות מנושאים אחרים שבהם אני מנסה לפתוח דיון .
קח לדוגמא את שאלתי האחרונה באשכול 'הציבור החרדי' נשארה ללא מענה מצד כולם . למה ? אין לכם מה לומר בנושא ?
ואם כבר הזכרת את 'ההתעוררות' שחלה לאחרונה פה , לא להתעוררות של הצפת הפורום בהודעות סתמיות אני מצפה , אלא למשהו רציני עם תוכן אמיתי ואיכותי .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 01:30 |
|
| |
כשיש לי מה להגיד אני אומר, אך מטבעי לא להגיב לכל דבר. חפש ומצא את האשכולות שכן הגבתי ונתתי את דעתי בהם, כבקשתך.
קח לדוגמא את אשכול ה"ציבור החרדי" שהזכרת. אין לי דעה בנושא, שאגיב בכל זאת עם הודעה מצוצה מהאצבע?
כולם פה מעריכים את הנתינה שלך, גם אם זה לא מתבטא בתגובות וכיוצא בזה.
אני משער שאתה יודע שעל הזמן היקר הזה, כל דקה ושניה שאתה משקיע פה, שכרך מתעצם במונים רבים מכל אחד ואחד שקורא את שכתבת.
לא שאני נכנס לסדר העדיפויות שלך, אבל מי כמוך יודע שאין להשוות שכר גשמי לשכר רוחני.
אשתדל להגיב יותר ב"ה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 05:39 |
|
| |
היום שמעתי משהו חמוד
על מסע בארה"ב אפשר לברך שלוש ברכות
1 שלא עשני גוי לכוון על מקיין
2 שלא עשני אישה על גב קלינטון
3 שלא עשני עבד על אובמה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 07:58 |
|
| |
טוב חברים...הבנתי ת'מסר וקיבלתי את ההתנצלויות ואשמח לראות יותר תגובות ענייניות ואיכותיות דבר שיתן יותר מוטיבציה וחשק להשקיע . בדיוק כמו בחיים האמיתיים .
תודה לכולם , לך עמי וגם לך דניאל . תזכו למצות .
בהודעתי הקודמת בעניין אמרתי שעפ"י הבנתי וניתוחי את המקורות אני מאמין שאובאמה ייבחר ואחת משתיים יקרה , או שהוא יכנס בינואר לבית הלבן אך לא יארכו ימיו בתפקיד והאירועים הבטחוניים בעולם יחזירו את גוג בוש לתפקיד או שעוד לפני ינואר יקרו הדברים וממילא יישאר בוש בתפקיד .
אך כעת. . .
מששבתי להתבונן במדרש מסויים אותו לא הבאתי בפניכם ( מטעמי צניעות ) אני מגיע למסקנה די מהפכנית יש לומר ש. . . .תחזיקו טוב. . . ג'ון מקיין הוא גוג . אבל כמו שאני מכיר אתכם אתם לא מאלה שתקנו כל סחורה שינסו למכור לכם בלי לבדוק אותה הדק היטב בכור הראיות וההוכחות .
בחפץ לב ובשמחה , אלא שכאן אני מגיע למגבלה מסויימת , גם להביא את המדרש 'הבעייתי' וגם לנסות ולהסביר בכתב את ההסבר הקצת עמוק ולא שגרתי יש לומר שההסבר הקודם שנתתי בעניין גם קליל וגם קצר ביחס לזה החדש .
אז מה אתם אומרים , מה מציעים חברי מועצת החכמים של הפורום לעשות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 08:32 |
|
| |
בס"ד
תביא את המדרש ותנסה לשתף אותנו בהסבר העמוק
לגבי אובמה אני מאמין שהוא ייבחר ויוחלף כשיתחיל כל הבלאגן
השמרנים באמריקה לא יקבלו את זה ששחור שמאלני מוסלמי יהיה בהנהגה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 08:46 |
|
| |
מדובר בסוגיית 'מקיין - פיילין' למי שלא ממש הבין במה מדובר .
גם הגברת הזאת מופיעה אצלנו במקורות כחלק מתסריט אירועי אח"ה .
אני עדיין צריך לחשוב איך וכיצד לעשות זאת , בכל אופן מדובר בהודעה שהולכת להיות ארוכה ואולי כדאי בכלל לפתוח עבורה אשכול חדש וצריך למצוא את המילים המתאימות להסביר את הרעיון העמוק ולערוך את ההודעה בצורה יפה ואיכותית .
בקיצור. . . אתם רואים שמדובר בהשקעה וצריך זמן ויישוב הדעת .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 09:35 |
|
| |
האם החידוש הזה קשור איכשהו לבחירות? כלומר, האם מקיין חייב להיבחר או לאו דווקא?
אם כן, בא נחכה כמה ימים לתוצאות לפני שמשקיעים.
אם לא, אכן אשכול חדש נשמע הגיוני. גם הייתי מציע פוסט אחד ארוך להתחיל כגון אלו שכתבת לאחרונה על האפשרויות השונות - אני מניח שזה ייקח לך לא מעט זמן לכתוב אותו - ואז טיפין טיפין
מה אתה חושב?
|
|
|
|
|