בית פורומים החרדים והאינטרנט

הזהר הקדוש פרשת פינחס אות קמט -קנא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2008 17:20 לינק ישיר 

בס"ד יום ד ט אייר התשס"ח
תגובת אילנה לוי:
שי, צר לי לאכזב אותך אני מבינה יפה מאד את הכתוב לזמן הגאולה
חיוך

אני מבינה שקשה לכם בתור גברים לחשוב שאישה יכולה להבין את סודות התורה יותר מכם.
זה טבעי לאישה להבין דברי קדושה וחכמה, כי אישה בינתה יתרה ואין לה בעיה בכלל להבין את הכתוב רוחנית. כי אישה היא רוחנית מטבעה(כצ"ל) והתיקון שלה זה להיות מעשית.
והגבר הפוך, מעשי וחייב ללמוד רוחניות ולכן עליו מוטלת המשימה בעיקר ללמוד את התורה וכן את סודותיה, זה לא מסובך רוחנית נקלט רק במשך הזמן, אי אפשר להבין דברים רוחניים מיד, לוקח זמן להכרה לקלוט דברים רוחנים, את זה אתם לא מבינים ולכן ישר יורקים ומבזים כי לא קלטתם את הנאמר, כי לוקח זמן להבין דברים כאלה ועוד אישה תבוא להגיד לכם? אוי אוי אוי (איזו עליבות).
עוד אף אישה לא השתגעה מזה שלמדה בזוהר הקדוש אבל גברים, משתגעים הרבה ורבים מהם חושבים שהם המשיח ועוד בעיות נפשיות חמורות.
אני מבינה יפה מאד את הכתוב בזוהר, אתה אולי לא מבין אותי ואת הכתוב.
כי מי שמבין רוחניות מבין את זה כמו פשט וזו החכמה.
מה שכתוב בזוהר זה מה שיהיה לפי הזכויות שלנו או החובות.
הזוהר בא להשלים את התורה שבכתב ולא סותר, אלה מפענח את הכתוב.
אני בטיפשותי חשבתי שאתם תבינו את מה שאני מביאה לכם, אבל לא, אתם מסבכים דברים פשוטים בצורה נוראה ועוד מעיזים לבוא להגיד לי שאני לא מבינה בזמן שאתם בכלל לא בכיוון על מה מדובר באמת.
הזוהר בא לספר לנו מה הולך לבוא לנו ואיך, זה כתוב ברור מאד ואין מה להפוך ולהפוך ולסבך.
אבל לדעתי ההפסד הוא שלכם, בזה שאתם לא מסוגלים ואולי פשוט לא ברמה עדיין להבין את הכתוב אז אתם מעדיפים להגיד שאני לא מבינה.
אני מבינה יפה מאד.

את הזוהר אני קוראת ולומדת כבר 15 שנה, זה מספיק זמן להצליח להבין את הכתוב והשם בהחלט עוזר לי בזה.
ואני לא אחת שאשקיע בדבר שאני לא מבינה בו.
אבל וכתוצאה מהיחס שלכם פה אני לא אגלה לכם מה הולך לבוא אף שכבר גם בעבר כתבתי רבות, אז היה מרדכי היהודי שיחיה הוא כן הבין את הדברים יותר מכם וידע להגן עליהם ועלי.
היום מישהו פה רוצה להיות סולו, אז תשארו איתו לבד.
אכן לי יש מקומות אחרים ישנם חילונים שמשוועים למעט אמת אולי התפקיד שלי זה במקום אחר ובצדק.
כי הגאולה מתעכבת בסך הכל רק בגלל השם מחכה לעוד יהודים להתעורר לאמת.
http://kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 17:23 לינק ישיר 

תגובתי לדבריה:
גב' אילנה לוי צר לאכזב אותך אבל לא הבנת את דברי הזהר ואת מגשימה אותם בלי הקדמות לחכמת האמת שום מלה בדברי הזוהר הקדוש!

בס"ד יום ד ט אייר התשס"ח
גב'' אילנה לוי את חושבת שאת מבינה ואני לא (כצ"ל)מזלזל במה שלמדת קודם יש הקדמות לחכמת האמת ולהבנת דברי הזוהר בצביונם הרוחני אני לא טוען שבגלל שאת אשה את לא יכולה להבין ולא קשה לקבל את דבריך בגלל זה אני חושב ע"פ שלמדתי וקבלתי בעניינים אלו ע"פ מה שקבלנו מבעל הסולם רבנו האר"י אשלג הלוי ז"ל שמי שלא הבין את הפתיחה לחכמת הקבלה אינו מבין מלה בזוהר הקדוש מה זאת אומרת שבית המקדש ירד מהשמים כפשוטו את לוקחת דברים העומדים ברומו של עולם ומנסה לפרש כפשוטם אני למדתי עם מי שמבין את הדברים לעומקם והסביר לי בפירוש שאין דברי הזוהר כפשוטם אם יש לך קבלה אחרת אז תביאי ראיות לדבריך ע"פ ההקדמות לחכמת האמת, הגאולה מתעכבת בגלל שאין מקבלים את אורו של משיח ושנם מתנגדים לחכמת האמת והזהר הק' ואומרים לגנוז ספרי הזהר הקדוש של רשב"י ע"ה ,
ומה הבעיה להקב"ה להביא את הגאולה? הרי אמרו "דיו להקב"ה באבלו של משיח" הקב"ה מתאוה שיבוא משיח בגאולה האחרונה לא תהיה בדרך נסית "וארו עם אנשי שמיא" זה באחישנה נאמר "ועני ורוכב על חמור" זה נאמר בעתה, ויכלה מזמן לבוא הגאולה בזמן רבנו האר"י ז"ל שהיה משיח בן יוסף ומי לנו גדול מרבנו האר"י ז"ל בהבנת דברי הזהר הקדוש וחייב מעשה תחתון של בני אדם כדי שנהיה מרכבה לגלות את אורו של משיח בעולם הזה שיגלה לנו דרך לעבוד את ה'' יתעלה ולמה טרחו אותם קדושים וצדיקים לבאר דברי הזהר אם זה כל כך פשוט ואפשר ללמוד בכל מיני מכונים לחקר ה"קבלה",אין להם שום קבלה ושום השגה בהבנת הדברים והכל נלמד בצורה שטחית כל הזהר והקבלה זה ראשי פרקים לחכם ומבין מדעתו.
מה זאת ביהמ"ק (כצ"ל) יורד מאש משמים כפשוטו? הרי מדובר על ירידת השכינה לארץ ישראל לשכון בירושלם,אז אני חושב לענ"ד שעם כל הכבוד לא הבנת את דברי הזוהר לעומקם וצר לי לאזכב אותך .
http://kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 00:48 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ה י אייר התשס"ח
תגובת אילנה לוי:
רבי שי לעתיד לבוא יראה עמוד אש מהארץ לשמים אתה מאמין?
חיוך

מה זה עמוד אש?
ואם אני אגיד לך שאני ראיתי עמוד ענן, ממש כך מהארץ לשמים כמו מבנה בצבע אפור, ענן עגול רדיוס של 5 מטר, נראה כמו מבנה אבל ראיתי עמוד ענן בצבע אחיד אפור .
וזה עמד 4 מטר ממני וזה היה באמצע היום בערך ויום יפה היה יום עם שמש והייתי במשרד רו"ח ממש כך.
רק אחרי שחזרתי בתשובה הבנתי בעצם שזה היה מסר משמים והשם פשוט דבר איתי בשפתו.
כי הייתי במצב נורא ואיום בעבודה שם ורגע שלקחתי אויר לנוח הסתכלתי בחלון גדול מולי וראיתי את מה שראיתי ולא הבנתי מה שראיתי, ממש לא,הבנתי שזה לא דבר טבעי וחשבתי בגלל ספר הזוהר שהיה אצל המנהל למזל, בגלל זה.
זה היה מדהים פשוט מדהים מהארץ לשמים ממש עמוד כמו בטון רק מענן אחיד.
בעבר כתבתי את הדברים פה והיתה סערה, אבל אני יודעת מה שראיתי, פשוט עמוד ענן.
ואני בטיפשותי לא הבנתי מה אני רואה הסתכלתי כמה דקות והפניתי את הגב לענייני.
אתה בטח תגיד שלא ראיתי עמוד ענן.
אבל אני ראיתי עמוד ענן מדהים.
הענין שהדחקתי ואפילו לא דברתי על זה. ורק שחזרתי בתשובה ולמדתי הרבה תורה קראתי איך השם דבר עם משה ואהרון בעמוד ענן דבר איתם ונדהמתי.
בית המקדש ירד בידי השם מוכן משמים.
אין בעיה להוריד לה' בית מקדש הוא כבר מוכן למעלה כמו שכתוב, כמו שהשם יודע להוריד לנו הרבה דברים..
ובענין שאמרת, איפה אתם לומדים את פנימיות הזוהר?
אודה לתשובה.
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&KeyWords=&SearchCategory=&Show=1&Page=2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 00:50 לינק ישיר 

תגובתי לדבריה:
כן אני מאמין בדברי הזוהר הקדוש שיראה עמוד אש מהשמים לארץ!

בס"ד אור ליום ה י אייר התשס"ח
גב' אילנה לוי אני מאמין בכל דברי הזוהר הקדוש ושם כתוב במפורש שכל העולם יראה את עמוד האש מהשמים לארץ ובו ייגנז המשיח אין לי ספיקות בענין אמיתות דברי הזהר הקדוש ותורתו היא התורה הגואלת כמ"ש "בהאי חיבורא דילך דאיהו ספר הזהר יפקון ביה מן גלותא ברחמי הדא הוא דכתיב "הוי"ה בדד ינחנו ואין עמו אל נכר".
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&KeyWords=&SearchCategory=&Show=1&Page=2

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > הזהר הקדוש פרשת פינחס אות קמט -קנא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext