|
|
| נשלח ב-6/8/2011 23:01 |
|
| |
כנסו לאתר הבא כדי לראות המחשה של גודל החוב של ארה"ב. רצף תמונות החל משטר של 100$ ועד ל-15 טריליון החוב בפועל ועד ל 115 טריליון החוב במחויבויות.
http://usdebt.kleptocracy.us/
לא יאומן כי יסופר . מי שחושב שמוחו הצליח לתפוס את את הגודל ירים את ידו - וגבר עמלק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/08/2011 23:03:49
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 21:40 |
|
| |
רעידת אדמה חזקה 6 הורגשה בחוף המזרחי בארה"ב - וואו, זו בהחלט עליית מדרגה מצד הקב"ה במסרים שהוא מעביר

ואם נוסיף על זה את ההוריקן הראשון לעונה שמהלך איימים כאילו בדווקא על כל החוף המזרחי.. אז נקבל שדרוג רציני בחליפת האיומים של בורא עולם כלפי היהודים שם. (כמשנת הרב בן-ארצי כידוע)
או במילותיו של הרב אם תרצו: "בורא עולם לא צוחק, אל תתעסקו איתו! תבואו מיד לארץ"

תוקן על ידי המיייחל ב- 23/08/2011 21:50:46
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 22:10 |
|
| |
נו, נו...!!! התאריך היום הוא כ"ג.
את ההודעה הזאת כתבתי בשבוע האחרון. הנה התוצאה!
ראשית כל אני מקווה שזה האשכול הנכון, ואם צריך לתקן אותי, בשמחה.
שני עידכונים חשובים שמעתי, ואני מאמין ששאר חברי הפורום ישמחו עם מידע זו.
א. בשבועיים שלוש האחרונים הבאתי עידכון ממקובל מפורסם מהמרכז שהתבטא וכו' . הענין הוא שאתמול שמעתי עדכון אחרון וזה תוכנו: אם לא יהיו שינויים דרסטיים ודברים מעל הטבע, הרי שב-20 לספטמבר כלומר עוד 35 יום תיפתח מלחמת גוג ומגוג.
חישוב קטן מראה שזה התאריך שהפלסטינים הולכים להכריז על מדינתם!
ידיי רועדות ושיניי נוקשות זו לזו בעת כתיבת שורות אלה, אבל מקווה שאכן נזכה!
ב. שמעתי בשם גדול בתורה שיש לו גם יד בחכמת האסטרולוגיה, שאומר ששבוע הבא בתאריכים כ"ב כ"ג כ"ד אמור להתרחש משהו גדול ומפחיד על כדור הארץ, כשהדגש הוא על תאריך כ"ג.
את האמת לומר עידכון ב' לא בררתי מספיק ואני עדיין מברר, עכ"פ הבאתי אותו לידיעת הציבור.
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 23/08/2011 22:11:45
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 23/08/2011 22:12:15
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 22:17 |
|
| |
אכן כן, כך כתבת. קלעת לתאריך בול. בהחלט מרשים. אבל אתה יודע.. להשתמש בלשון של "משהו גדול ומפחיד"... לא בדיוק עוזר הרבה. משהו גדול ומפחיד - מה טיבו של המשהו הזה? איה מקום כבודו של המשהו הזה? בארץ? בחו"ל? בקיצור מידע כללי שלא מספק תסחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 22:57 |
|
| |
לא יאמן , דורות על דורות ישבו ולמדו , האמינו וחלמו , ולא עלה בזכותם להיות עדים חיים לגוג ומגוג .....
ואנחנו שחיים בדור של מפגרים בכל בחינה אפשרית , רוחנית שכלית ואף התפתחותית , זוכים חחחח ענק !!!!
אשרי המאמין ,,, אחרי הכל ,אנחנו עוד נקרע מצחוק !!!
המייחל חייבים לארגן איזה צלם שיתפוס את זביבי וברדק ברגע שהכל יפול !!! אני חייב לראות את הפרצוף שלהם ולהיקרע....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 23:52 |
|
| |
זה מתאים בדיוק למה שאומר, פה בפורום איזה הזוי אחד, שכל הזמן חוזר על אותה אימרה:
סרט מהמציאות . . פשוט אין מילים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 00:41 |
|
| |
פחחחחחחחחחח בטוח שאנחנו צריכים אותם כאן ???
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 01:00 |
|
| |
אנחנו אולי לא אבל הקב"ה כן. מה לעשות . . לא מחשבותיי מחשבותיכם אמר בורא עולם.
האמן לי ידידי, אי הסימפטיה שלך ליהודי חו"ל אינה גדולה יותר משלי. אבל אנחנו לא פה כדי להביע את רחשי ליבנו אלא להציג את דבר ה'. לפחות להשתדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 08:07 |
|
| |
כן , אתה צודק !!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 09:31 |
|
| |
אני חושבת שקצת יותר אהבת ישראל רק תועיל לכולנו ולזירוז הגאולה. גם רבי מאיר בסופו של דבר התפלל נגד החטאים ולא נגד החוטאים...גם בענין הערב רב. אני מכירה את תשובתך, המיייחל, שנשים לא מבינות בענין, אבל נראה לי שכל עוד אין אבחנה אלוקית לגבי מי ערב רב, אולי קצת ניזהר בלשוננו ונתפלל שאפילו המנהיגים הפוליטיים יחזרו בתשובה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 09:46 |
|
| |
ברור שאהבת ישראל רק תועיל , אבל זאת דרגה רוחנית שאני לא הגעתי עליה עדיין , ברור לי שאין לדעת מי הוא ערב רב ומי לא , אחרי הכל כבר אמרתי , שרוב הסיכויים שאני בעצמי ערב רב...
ומי יודע מה יהיה , אף אדם לא באמת יודע....
המייחל ... אתמול אישתי קיבלה SMS מוזר על איזשהו רב שאנני זוכר את שמו , שהוא חלם על סבו שאמר לו שהמשיח בפתח ( כאילו ואנחנו לא יודעים חחחח ) וחובה לפרסם זאת ברבים , ומי שלא יפרסם לא ינצל מחבלי משיח ( כאילו ואנחנו לא נתלים בחבלים האלה יום יום )
ואשים רגע את הציניות שלי בצד ... שמעת על דבר כזה ??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 15:35 |
|
| |
אנחנו יודעים בוודאות שרוב הפולטיקאים הם ערב רב שנאמר היו צריה לראש - וכמו שהגר"א אמר זה הערב רב שהם ראשי העם. לא צריך לחפש ללמד זכות בכח, הערב רב תמיד הצרו לישראל ועד היום הם מעכבי הגאולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 16:23 |
|
| |
לא יודע איך הסטתם את האשכול מתוכנו המקורי.
חני14 לא רק נשים לא מבינות בזה, גם רוב הגברים כך, אפילו הת"ח שבהם. מעטים מאוד הם אלה שבאמת בעלי ראייה חודרת והבנה עמוקה היודעים להבין לאשורה את המציאות אותה עיניהם רואות. אהבת ישראל? ודאי וודאי. אהבת ע"ר? ממש לא. מי יודע מי מה? אני יודע..
אדם שתהיה לי בריא עם היציאות שלך.. אתה ע"ר? כן אתה בטוח? "רוב הסיכויים"? עשה לי טובה חביבי..מצא לך מקצוע אחר בחיים.. לגבי הsms. להתעלם. זה לא פעם ראשונה שנשלחות הודעות כאלה וכנראה גם לא אחרונה. יש כמה כולירות שעומדות מאחורי ההטרדות האלה.
ראובני תודה, יפה דיברת. זה כמובן לא כל התמונה אבל בהחלט החלק המרכזי שבה.
אהה..ועוד דבר, עשו לי טובה ואל תהפכו כל דבר שאתם לא יודעים ל "אף אחד לא יכול לדעת.." נו באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 09:51 |
|
| |
לפני שנה אמרתי את הדברים הבאים
| המיייחל כתב: |  |
(א) מַשָּׂא דְבַר ה' אֶל יִשְׂרָאֵל בְּיַד מַלְאָכִי:
(ב) אָהַבְתִּי אֶתְכֶם אָמַר ה' וַאֲמַרְתֶּם בַּמָּה אֲהַבְתָּנוּ הֲלוֹא אָח עֵשָׂו לְיַעֲקֹב נְאֻם ה' וָאֹהַב אֶת יַעֲקֹב:
(ג) וְאֶת עֵשָׂו שָׂנֵאתִי וָאָשִׂים אֶת הָרָיו שְׁמָמָה וְאֶת נַחֲלָתוֹ לְתַנּוֹת מִדְבָּר:
(ד) כִּי תֹאמַר אֱדוֹם רֻשַּׁשְׁנוּ וְנָשׁוּב וְנִבְנֶה חֳרָבוֹת כֹּה אָמַר ה' צְבָאוֹת הֵמָּה יִבְנוּ וַאֲנִי אֶהֱרוֹס וְקָרְאוּ לָהֶם
גְּבוּל רִשְׁעָה וְהָעָם אֲשֶׁר זָעַם ה' עַד עוֹלָם:
(ה) וְעֵינֵיכֶם תִּרְאֶינָה וְאַתֶּם תֹּאמְרוּ יִגְדַּל ה' מֵעַל לִגְבוּל יִשְׂרָאֵל
"כי תאמר אדום רוששנו" - מתייחס לנפילת מגדלי התאומים והחורבן הגדול של אותו יום היסטורי.
[אגב, מהלשון הזה משמע שבאמת מדובר בפיגוע ע"י אויבים ולא בעבודה אמריקאית מבית]
"ונשוב ונבנה חורבות" - מתייחס לבנייה המחודשת בגראונד זירו.
"כה אמר ה',המה יבנו ואני אהרוס" תתחיל בנייה מחדש, אולם הקב"ה כבר נשבע להרוס גם אותה. ע"י פיגוע נוסף.
וגם ע"י אסטרואיד.
"וקראו להם גבול רשעה והעם אשר זעם עד עולם" נקח לדוגמא מדינה החוטפת הוריקן עוצמתי פעם אחר פעם
בדיוק באותו איזור בדיוק באותו מסלול, כל העולם אפילו הכופרים שבו יתחילו להבין שיד האל הזועמת בדבר.
כך גם כאן, בדיוק אותו מקום ואותו אזור נהרס פעם נוספת בפיגוע קשה אף יותר מקודמו, שלא לדבר על
הזיהום הרדיואקטיבי שיזהם את המקום ולא יאפשר את יישובו במשך שנים רבות. וזו כוונת הפסוק המתאר את מבטם של בני האדם בעולם על מה שיקרה באותו מקום מרכזי באדום.
הרעיון הזה של חורבן ולאחריו שיקום והתחלת בנייה מחודשת ולאחריו חורבן נוסף ובעקבותיו משיח וגאולה
מתואר גם בגמ' המפורסמת בסנהדרין :
שאלו תלמידיו את רבי יוסי בן קיסמא: אימתי בן דוד בא? אמר להם: לכשיפול השער הזה ויבנה, ויפול, ויבנה, ויפול, ואין מספיקין לבנותו עד שבן דוד בא.
כאשר גם כאן הכוונה היא ל"שער" שהוא סמל הכח והעוצמה של רומי הרשעה הנופל באחרית-הימים ומתחילים לבנות אחר במקומו ואין מספיקין לגומרו כי כבר מגיע זמן המכה האחרונה והתגלות המשיח וגאולת ישראל.
|
|
והיום במלאת העשור אפשר להוסיף את הוידאו היפה הזה כאשר הגמ' המצוטטת לעיל עם דבריו
של ר' יוסי בן קסמא מהדהדים בחלל האוויר ומרצדים מול עינינו המשתאות נוכח דיוקם האלקי !
את הוידאו המלא תוכלו להוריד מפה - מומלץ (ללחוץ על דאונלוד)
https://rapidshare.com/#!download|903l33|2266162326|1-3-3-8.com_rising.rebuilding.ground.zero.part05.hdtv.xvid-diverge.avi|576274|R~3B45B6BC9CCE62DFB5F5A78EA8905CAF|0|0
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/09/2011 14:27:02
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 14:05 |
|
| |
פשוט בלתי נתפס,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-כמו סרט מהמציאות
|
|
|