|
|
| נשלח ב-14/11/2013 10:51 |
|
| |
קראתי במקום כלשהו שסבו וסבתו של קרי היו יהודים שהתנצרו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2013 13:57 |
|
| |
ידעתי שהתגובה הזאת תגיע והתכוננתי אליה
בטח שהיו יהודים.. כמו כל היהודים האחרים שהמירו דתם כמו מנדלסון הרצל אחד העם ושאר 'גדולי האומה' הציונית שר"י. קבלי שיעור קצר במילון עברי-יהודי: כל 'היהודים' הללו אינם יהודים אלא נשמות ערב-רב שדבקו בעם ישראל מאז ומעולם וכאשר הגיע זמנם עשה איתנו חסד הקב"ה והוציא את הטומאה הזאת החוצה לעין כל כי על הע"ר דרשו רבותנו בזהור את הפסוק "מעט מעט אגרשנו מפניך" כלומר שעם ישראל הולך ונטהר מהע"ר בתהליך היסטורי ארוך טווח לאורך כל הדורות. כעת אנו בסוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:10 |
|
| |
אמירות שכמעט ולא שמעתי מפי ההנהגה ואנשי הפוליטיקה
ליברמן: לחפש בני ברית אחרים פרט לארה"ב לדברי שר החוץ החדש-ישן, הקשר עם ארה"ב "הולך ופוחת", ולכן על ישראל לחפש שותפות אחרות: "מספיק לקטר ולהגיד 'הם צריכים לבוא אלינו'" אומנם הדברים הבאים אינם נאמרים על ידי גדול דור אלא ליברמן, רחמנא ליצלן, אבל יש בהם הרבה מאפיינים המחדדים את דברי חז"ל על כך שאדום (ארה"ב) תפנה לנו גב ויהפכו להיות האויבים הגדולים.זה גם מתאים מבחינת זה שהם עוזבים את מקור כוכם וגדולתם -ישראל , האומה המחוברת לקדושה ומקורות השפע, שהרי הקליפה אין לה כוח קיומי משל עצמם אלא הקליפה יונקת מן הקדושה ועתה הם "מחליטים" להתנתק .. . הא ! פה תהה נפילתם !
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:22 |
|
| |
פיהוק גדול..
הבנתוש? הפורום הזה נמצא כבר עמוק עמוק בתוך ימות-משיח. שם ארה"ב כבר לא קיימת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 21:06 |
|
| |
הכוכב העולה על רקע חולשתו של אובמה מתראיין לכל מיקרופון מול כל מצלמה ותחת כל עץ רענן [כפי שהובטח בדברינו בשנים האחרונות]

צפו בדבריו http://news.yahoo.com/tougher-penalties-against-russia-come-123316614politics.html
עם כל השנאה התהומית והסלידה האיומה שקיימת כלפי הכושון הנאלח אני כל הזמן שואל את עצמי "האם אני בטוח שאעדיף את מקיין?" לא יודע, לא מספיק ברור לי. האיש הוא מפלצת למי שמסומן אצלו כאוייב. אוי ואבוי למי שהוא מסמן אותו כאוייב שלו.
מצד שני יש לזכור שאת חורבנה של ארה"ב בהתפרצות הגדולה של ילוסטון לא יכול לגרום יצור מפוחד ועלוב כאובמה אלא צריך ממנהיג חזק נחוש ואגרסיבי כמו מקיין שיוביל מדיניות תקיפה ואלימה נגד ישראל. כך שבסופו של דבר בשורה התחתונה זה כנראה משתלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2014 16:45 |
|
| |
נו . . . .! אפשר להתחיל !?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2014 17:05 |
|
| |
תוקן על ידי danmash ב- 30/03/2014 17:17:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2014 17:46 |
|
| |
זה לכבוד חג הפסח כל החוש הומר הנפלא שמתגלגל בפורום בימים האחרונים. אני בעד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2014 10:19 |
|
| |
הַמַּבִּיט לָאָרֶץ וַתִּרְעָד
כעת מתברר שהסכנה מהרעידות האחרונות בלוס-אנג'לס גדולה יותר משחשבו משום שמקורן אינו משבר סן-אנדריאס המוכר והידוע בהתנהגותו אלא מאזור אחר שהתגלה לא מזמן ועל פניו נראה מסוכן יותר בגלל פוטנציאל הנזק שבו. וידאו הסבר קצר
יִגַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ
גם השלב הזה יגיע בהתפרצות הילוסטון אך לא לפני שהאמריקאים יגעו ממש בארץ הקודש ולא רק בלחצים על ממשלת ישראל לוותר לערבים אלא ממש יגעו בה, או אז מידה כנגד מידה יגע בארצם בורא עולם וישמיד אותם מעל פני האדמה. כרגע הוא מסתפק בהבטה בלבד הבטה המרעידה להם את האדמה מתחת לרגליים ואת אוטם שריר הלב הערל שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2014 15:25 |
|
| |

יודעים למה הכנסתי את הידיעה הזאת לאשכול הזה דווקא? משום שכאשר אני מתבונן בדבר אני מגיע למסקנה שפרשת הסנקציות האמריקניות על רוסיה הולכת לחזור על האמריקנים כבומרנג ענק ולשבור להם ת'פרצוף. איך אני יודע? משום שזה מזכיר לי פוסט ישן מלפני 5 שנים בערך שהבאתי באשכול אחר על מב"י. עיקר החידוש נסוב על הקואליציה שתהיה נגד ארה"ב והשוד הגדול שישדדו אותה כאשר גם ישראל נוטלת חלק באותה ביזה. הנה לכם חלק מהדברים
וְנָתַתִּי אֶת נִקְמָתִי בֶּאֱדוֹם בְּיַד עַמִּי יִשְׂרָאֵל וְעָשׂוּ בֶאֱדוֹם כְּאַפִּי וְכַחֲמָתִי וְיָדְעוּ אֶת נִקְמָתִי נְאֻם ה'
ספינות מא"י עתידין לילך לאדום, וישראל אומרים מה לנו ולאדום?? שנאמר: מי יובילני עיר מצור מי ינחני עד אדום
וישראל הולכים וחונים על בוצרה (ניו-יורק) ארבעים יום ובסוף מ' יום עומדים בעת קריאת שמע ואומרים שמע ישראל ה' אלהינו ה' אחד וחומות המדינה נופלות, והמדינה נכבשת בפניהם ובוחרים בתוכה כל כסף וזהב והשאר שוסים אותה
השאר שוסים אותה - מתייחס לכוחות אחרים שישתתפו באותו בליץ. היום אני יכול בקלות רבה להבין זאת על כוחות רוסים שירגישו שהם עושים צדק רב! שהרי את המילארדים שהאמריקאים הזיקו להם בסנקציות הם נוטלים בחזרה. הוי אומר שבאותו מעמד ייסגר מעגל שנפתח בזמננו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/04/2014 16:12:22
 |
|
|
|
|
|