|
|
| נשלח ב-26/10/2014 11:31 |
|
| |
ממש כמו משחת שיניים . . .. .הקב"ה דוחק החוצה את היהודים מאירופה (במקרה זה) ונקודת החיכוך היא לא אחרת מאשר: ברית המילה. . איזה צירוף מקרים . . .אלוקי. . .  דנמרק בדרך להוציא את ברית המילה מחוץ לחוקהפרלמנט הדני יקיים דיון סביב השאלה האם לאסור בחקיקה קיום ברית מילה. שר הבריאות לשעבר כבר הביע תמיכה בחוק החדש.
תוקן על ידי danmash ב- 26/10/2014 11:31:26
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 11:41 |
|
| |
אמן ואמן
מצידי שייאסרו גם נוכחות של יהודים על אדמת אירופה בבחינת NO BOOTS ON THE GROUND רק טוב ייצא לנו מזה. עם ישראל הוכיח מעל ומעבר שהוא מבין את שיטת המקל הרבה יותר טוב משיטת הגזר 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 12:14 |
|
| |
לא נכון רק בשבוע שעבר שאל תופון אם מותר להשקות את העציצים שבבית בשביעית ואמרתי לו שכן. ועוד מלא הלכות שעניתי לו לקולא. אז למה סתם להשמיץ כשאין באמת מיץ. לכן נברך אותך שתזכה למיצ...וות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 12:52 |
|
| |
אם בעציצים עסקינן אני שוקל להחליף את תמונת הפרופיל שלי לעציץ נושם . .לכולא עלמא
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2015 16:02 |
|
| |
זה לא רב בפריז זה ערב-רב בפריז!

רשע ארור שר"י מאחל לו פגישה מהירה עם גרזן מוסלמי בקרוב. לרשעים כאלה שחוטאים ומחטיאים ויוצאים נגד בורא עולם ישירות אין אפילו את הזכות לגווע במכת חושך! גרזן מוסלמי או קלצ'ניקוב יתאימו הרבה יותר.
אלא מה, עשבים שוטים אינם גדלים באוויר, הם זקוקים לאדמה וסביבה תומכת שם הם גדלים ומשגשגים, הבעיה שלי אינה עם רשעים כאלה אלא עם הסביבה הככל הנראה 'חרדית' שהשקפות כאלה לגיטימיות אצלה. הם הבעיה הגדולה! יתמו חטאים מן הארץ ורשעים עוד אינם בקרוב יהי רצון.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 05:52 |
|
| |
העתק מדוייק של נאום המרגלים טרם כניסת עם ישראל לארץ ישראל.התצואות ידועות.
ובנימה אופטימית זו לסיום: "הארץ, אשר עברנו בה לתור אותה טובה הארץ, מאוד מאוד"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 09:49 |
|
| |
בעל ״סופר כשר״ בפריז עולה לארץ
 כך אמר אחיו בראיון לגלי צהל אחיו טוען שברגע שהוא משתחרר מבית החולים הוא עולה ארצה עם חמשת ילדיו
ברוכים הבאים בשם ה' נקבל אותם בשמחה ובזרועות פתוחות! רק שיבואו. הייתי מחלק את יהודי התפוצות ל-3 דרגות יש את היהודים החכמים שמבינים מה הקב"ה אומר ושומעים את קולו כשהוא מדבר מקפלים את הבסטה ועולים לארץ. ויש את היהודים שצריכים לקבל את המכה ולחטוף את הבומבה שלהם ורק אז נופל להם האסימון והם הופכים להיות ילדים טובים ומתחילים לשמוע בקול אבא שבשמיים. ב"ה. גם ברוך יהיה. ויש את הרשעים ו / או הע"ר שמקשים את עורפם עד הסוף מעדיפים למות ולא להיכנע לקב"ה למרות שבתוך ליבם הם מבינים מה הקב"ה דורש מאיתם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/01/2015 10:49:49
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 10:55 |
|
| |
ופה אנחנו מגיעים לנבואה נוספת של כבוד הרב

הרב הבטיח שיגיע שלב בו אפילו החוק ואנשי החוק לא יגנו על היהודים ואדרבה אפילו יצאו נגדם. אם הגענו לשלב כזה בו היהודים מתעקשים להתעלם מאזהרותיו של הקב"ה ומעדיפים להישען על כוחות הביטחון של הגויים פירושו של דבר שזה השלב האחרון לפני התגשמות הנבואה. כי אחרי השלב הזה באמת שלא תהיה ליהודים כתובת נוספת לפנות אליה ותקוה להישען עליה ורק אז יואילו בטובם לברוח משם ארצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2015 16:24 |
|
| |
הלווית הנרצחים בפריז

כך נראית תמונת כעס של הקב"ה. כלומר תוצאה של הכעס שלו. הקב"ה מדבר מדבר וכמעט מתחנן ליהודי הגולה לעזוב הכל ולעלות ארצה כי אין מה לעשות עוד בחו"ל נגמרה הגלות נגמר הכל! משיח נמצא פה השכינה פה הכל פה!! אוטוטו המלכת המשיח ובניית בית-המקדש חזון אחרית הימים כבר פה הכל מוכן לגרנאד פינלה והם עוד מתמזמזים באדמה הטמאה של חוץ לארץ?! בלתי נתפס.
שנים שהרב מתריע וצועק על כך אך השנה הטון השתנה לחומרא וכבר נשמעו הדיבורים של "נגמר הזמן" והם הולכים לשלם על כך בחייהם. מי שמסרב לשמוע לקול ה' המהדהד בכל העולמות כולם למה לו חיים.
מכאן אולי תבינו אחת ולתמיד כמה גדול חטאם של הקולות העמלקיים המצננים את החום היהודי הממהר לעלות ארצה ואומרים לו שאין מה למהר ולא חייבים וכו' וכו' אוי מה נורא יהיה עונשם ביום הדין הקרוב. וזה ממש אבל ממש לא משנה אם לשמו הפרטי נוהגים הבריות להוסיף כל מיני ירקות כגון "מרן" "הגאון" "המקובל" כולם שווים אצל בורא עולם וכולם יתנו את הדין על עיוורונם וחירשותם.
לא רק הם, להבנתי כל מי שלא תורם את קולו וקורא ליהודים לעלות מהר ארצה יובא למשפט קשה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2015 10:14 |
|
| |
הם יטענו ש"בזכותם" התקיימה נבואת שיבת ציון . . .. 
מי ישווה להם ומי ידמה להם??.... עבדים ארורים
נ.ב. הסיבה והתשובה ידועים לי... איך היהודים, במיוחד הדתיים שבהם, לא קולטים שהאדמה נפערת תחת רגליהם .. . .?!?!?! עומק העיוורון לא ברור לי . . .. 
תוקן על ידי danmash ב- 15/02/2015 10:21:35
|
|
|
|
|