| נשלח ב-24/7/2009 17:17 |
|
| |
לעניות דעתי למרות שיש ודאי יהודים שלא שומרי תורה ומצוות ויש להם עולם הבא יותר והרבה יותר מאנשים כן שומרי תורה ומצוות עדיין שומרי תורה ומצוות יש עליהם פשוט תביעה יותר גדולה מעצם היותם יודעים מה מותר ומה אסור ואם אתה חושב כב' המיייחל שיש ע"ר בין שומרי תורה ומצוות אזי כדאי שנדע וכמה שיותר מהר אולי מי מאיתנו קשור לאחד מהם.
ומענין לענין באותו ענין הכלי יקר כמדומני על הפרשה מביא את עצמת השינאה לה אנחנו זוכים מאדום למרות שעל פניו לא נראה ואחד הדברים הקשים שעושים ללבות את השנאה זה שיש יהודים המצליחים בארצות ניכר ובמקום לחיות בשקט ובפרופיל נמוך הם מתגאים בעושרם וזה מה שמלבה את אש השנאה והאנטישמיות
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 22:26 |
|
| |
גם הוא וגם הם בגדו בעמם ובקב"ה, הוא בנוסף בגד גם בהם.
זה נבילה וזה טריפה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 22:30 |
|
| |
ומה בדיוק הם עשו ?
האם כבודו יודע במה בדיוק הם אשמים ומדוע גדול כ"כ פשעם בעיניך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 22:40 |
|
| |
לא יודע אבל חבורה של כמעט 50 אנשים שנעצרים בחשד לסחר באיברים ובקשרים עם ארגוני פשע להלבנת כספים, לא נשמע כמו דוחו"ת חנייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 22:52 |
|
| |
פה נפלת בפח אחי .
אני יודע שאתה לא רואה אותי או את דעתי ממטר אבל אני פה כדי לומר אותה :
'כתב אישום' חמור גיבשתי נגדך !
אין בכוונתי לפרוס אותה , בטח לא בימים האלה , אבל בשתי מילים .
אתה נשא של הנגיף הדתי-לאומי עם בעל ההשקפה החגבית המסורתית .
זה היה בשתי מילים בלבד , יש הרבה יותר . תרצה תגיב לא תרצה לא תגיב ליותר מזה לא אכנס .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 23:03 |
|
| |
??? מה הקשר ? למה ? כמה ?
אני מתפלל שיתברר במהרה שהכל עלילה ושישוחררו בקרוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 23:05 |
|
| |
האם משהו מהעובדות שציינתי לא נכון? אם כן תקן אותי ענינית.
למה אתה חושב שאני לא מעריך את דעתך? הייתי מבקש ממך להיכנס לפורום או לשמוע את השיעור שהעברת (שהיה טוב מאוד כמו שכבר אמרתי) אם לא הייתי מעריך?
בקשר לסיפא שלך אני לא יכול להגיב כי בעצם לא אמרת משהו ספציפי, תגיד חופשי, כמו שאתה יודע, אין לי בעיה לשמוע דברים לא רכים ונוטפי דבש, בשביל זה אנחנו כאן ללמוד ולהחכים..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2009 22:09 |
|
| |
לתשומת ליבם של הקוראים...
המשך הדיון נעשה בפרטי .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2009 08:52 |
|
| |
קטע מתיקשור שנערך במוצ"ש עם מנחם: (המסר בשלבי הכנה)
...וזה שעצרו את היהודים האלה (בארה"ב) ומעוררים את האנטישמיות, זה בא גם לגלות את השקר של עגל הזהב, ולהרוס אותו לפני העיניים של היהודים, כי זה לא יכול להמשיך. העגל הזהב הורס את היהודים, ואלה שנעצרו עכשיו. זה יהרוס את יהדות אמריקה, כי זה מפתח שנאה גדולה ליהודים ועכשיו אין ליהודים את הכח שהיה להם פעם, לא כספי וגם לא פוליטי. אני רק אומר לכם: עכשיו זה הסוף. תתחילו לזוז מארצות הברית. ולא כדאי לזוז לקנדה או למקסיקו או לאנגליה או לאירופה או לשום מקום בעולם, כי גם בכל העולם שונאים אתכם. תזוזו לארץ אפילו אם אין לכם פרוטה אפילו אם לא תדעו מה לעשות. מסירות נפש. בכל ארץ אחרת אתם בסכנה..."
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 23:12 |
|
| |
הבהרה
והיה אם מלחמת ערב שבועות צפויה בסיון הקרוב תש"ע משמעות הדבר היא שהאנטישמיות בארה"ב צפויה להגיע למימדים מבהילים כבר בחודשים הקרובים .
אך אם זה יהיה שנה אחרי בסיון תשע"א אזי התהליך האנטישמי יהיה איטי ומתון יותר .
נוכל לדעת זאת בחודשים הקרובים .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 18:23 |
|
| |
לוס אנג'לס: אלמוני פתח באש בבית כנסת
אלמוני נכנס לבית כנסת בלוס אנג'לס סמוך לשעה 16:20 וירה בשני יהודים שהתפללו באותה שעה בבית הכנסת. השניים נפצעו ברגליהם.
שמים לב כיצד אט אט חומרת האירועים הולכת וגוברת ?
וזה עדיין כלום .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2009 19:44 |
|
| |
ליהודי הגלותי יש מסורת להתעלם מכל נוריות האזהרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2009 08:37 |
|
| |
שוב ! יהודי חרדי מואשם בהלבנת כספים . . .איזה צירוף מקרים השתוללות שלטונית על יהודי חרדי ברומא של היום
חבר המושבעים החליט: רובשקין אשם • הסוף העצוב
סופו של מסע: ניו-יורק החרדית שרויה בהלם, כתוצאה מפסק הדין החמור שהוגש כנגד שלום מרדכי רובשקין • האישום: 86 עבירות שונות • דרישת הפרקליטות: 1000 שנות מאסר • הטענה: יש פה ניחוח אנשטישמי • דברי רובשקין: ממשיך להאמין בחפותי ולהתפלל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2009 09:15 |
|
| |
על זה נאמר :
"תגובה אנטישמית פשוטה"

|
|
|