|
|
| נשלח ב-17/10/2012 17:57 |
|
| |
התכוונת למשטרת פיתום ורעמסס

|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 08:38 |
|
| |
מב"ד נגד מב"ד
שיר חדש יפה ומקסים ומרגש עד מאוד ויותר מכל שיר י ה ו ד י !! של מ' בן-דוד. למה הכותרת? פשוט מאוד, עד שיהודי הגולה מבקשים מה' שיענם הקב"ה גם פונה אליהם ומתחנן "ענוני בניי ענוני! ועיזבו את הגלות ועלו לארץ עכשיו!" ומכאן הכותרת - משיח בן-דוד (הרב ב"א) נגד מרדכי בן דוד.
אבל השיר..שיר מדהים ויפה שמצליח לרגש אפילו אותי, כך אמורה להישמע מוזיקה יהודית.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/06/2013 08:38:44
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 08:50 |
|
| |
אהבתי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 09:05 |
|
| |
גם אני. מאוד מאוד אפילו. 
מב"ד.. מבחינתי הזמר מספר אחד בעם ישראל. קיבל מתנת שירה גדולה מן השמים כדי לשמח לרגש ולחזק את עם ישראל באמצעות שירתו העמוקה והמיוחדת. שימו לב שכאשר הזמר לא מסתכל על הקהל אלא שקוע בעצמו והופך את השיר בעצם לתפילה לה' זה משדר עוצמה אחרת לחלוטין ונכנס ללב הרבה יותר חזק מאשר סתם ביצוע רגיל של זמר על במה המבקש להראות את עצמו ואת כוחו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 09:06 |
|
| |
כמו שנאמר כאן בפורום וגם ע"י הרב ניר בן ארצי - הקב"ה דוחק בממון היהודי ועל מנת שיהודי הגולה יעלו ארצה
http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=55402 אפשרויות מוגבלות: חצי מיליון יהודים עניים בניו יורק | המובילים את העוני בקרב יהודי ניו יורק: משפחות חרדיות מרובות ילדים ועולים מרוסיה • 35% מהילדים היהודים בעיר מוגדרים עניים • וכמה עניים בברוקלין?
וכמו כן יקומו מאויבי ישראל ויטענו את טענת השטנה רבת השנים שהיהודים הם "טפילים" ו"נטל כבד" על הכלכלה. כמעט כמו בארץ . . .-איזה צירוף מיקרים .. .
נ.ב.
צירוף מיקרים- זה שם של אחת מהאפליקציות של הקב"ה |
תוקן על ידי danmash ב- 09/06/2013 09:49:35
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 09:38 |
|
| |
זה דבר ידוע ופשוט עד מאוד שיהודים שנמצאים בגולה זה בגלל כסף חומריות והנאות העוה"ז. עזיבת ארץ העמים לטובת ארץ ישראל משמעה עזיבת עגל הזהב של העוה"ז לטובת חיים רוחניים וקירבת ה'. כאשר יהודים מתעקשים לא לעשות זאת בלי לדבר הם אומרים לקב"ה "אנחנו לא רוצים רוחניות ועבודת ה' אלא גשמיות!!" נו עכשיו תגיד לי אתה, איזה ברירה הם משאירים לקב"ה מלבד ייסורים והרבה ייסורים. הם מביאים את זה על עצמם בעצמם! מבחינתי הפלא הוא הפוך - לא למה באים עליהם הייסורים אלא איך זה שהקב"ה לא מוותר עליהם! זה התימה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 10:15 |
|
| |
עדיף להיות עני כאן בארץ הקודש מאשר אני בניו יורק, אבל לצערינו יהודי ארה"ב כנראה לא מבינים זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2013 09:54 |
|
| |
הגונב מגנב פטור - והשונא את השונא גם?

הרב ב"א מדגיש כל הזמן את חשיבותה של האחדות בין היהודים ומי שאוהב את הקב"ה חייב לאהוב את בניו היהודים וכו' הדברים ידועים. אך מה דינם של יהודי הגולה שאינם חשודים על אהבת ישראל יתרה שלא לדבר על אהבת ארץ ישראל ותחושת שייכות לארץ הקודש ובית המקדש וכל הערכים הכי בסיסיים שנגזרים מערכי היסוד האלה. מה דינם של יהודים כאלה? מותר לשנוא אותם? בבחינת כמים הפנים לפנים כמו שהם שונאים אותנו כך לי מותר לשנוא אותם ולרצות מאוד מאוד לא לראות אותם לעולם בארץ?
"לא! חס-ושלום לשנוא אותם, תפלל עליהם שיחזרו בתשובה" אשרי המאמין המדומיין וההזוי שחושב שבכוחו לשנות אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2013 21:27 |
|
| |
כן יאבדו כל אויבך ה'
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 08:46 |
|
| |
זה היה צפוי וגם השלב הבא שיהיה חמור יותר ג"כ צפוי
וכי איזה ברירה היהודים משאירים לקב"ה?! הרי כל הסימנים שהוא שלח להם עד עכשיו נפלו על אזניים ערלות! אז הוא מעלה הילוך כדי שיבינו שהוא "דדלי-סירייס" ושולח את הס"א הכי גדולה שקיימת הלא הם השחורים האפריקנים זרע הארורים האלה שאינם נחשבים כבני אדם אלא כחיות הג'ונגל הם, אותם מעיר הקב"ה ושולח לפגוע ביהודים אטומי האזניים והעיניים כשלושת קופי הלא ראינו לא שמענו וכו'. אולי זה יעזור.

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/11/2013 08:48:50
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 09:14 |
|
| |
יהודי ארה"ב צריכים להתלונן על היטלר באו"ם. לא לוותר לו! לא עוד!

שאלה: מי גרוע יותר, יהודונים חילונים מומרים שהפנו עורף למסורת ישראל וכל חפצם הוא לחיות ככל הגוים וכתוצאה מכך מתמלאים בכעס מדוע הגוים דוחים אותם ומגרשים אותם מתוכם והם מצידם מנסים באמצעות החוק המקומי להגן על עצמם ולדרוש שוויון זכויות..
או שמא יהודים "שומרי תורה ומצוות" המרימים קול זעקה על אנטישמיות שמרימה ראש ומתחילה להזכיר את ימי היהודונים מהאפשרות הקודמת. הללו לא מבינים מי אוחז במקל והללו לא קולטים מי אוחז במקל. השאלה מי דפוק יותר? את היהודים הללו אני רוצה לידי? אצלנו בעיר? לא תודה. מצידי שיישארו שם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/01/2014 09:15:47
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 09:25 |
|
| |
כמו בגרמניה השנאה התהומית לא באה מהאספסוף אלא בכלים הממלכתיים הרשמיים.בלי בושה.על השולחן. והיהודים? . . . .. . . .מוחים כנגד . .. . .מבלי להבין שהם מוחים בתוך לוע המפלצת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 09:28 |
|
| |
אם יהודים יתחילו לעזוב את ארה״ב בהמוניהם, זו תחילת הסוף של ארה״ב
|
|
|
|