|
|
| נשלח ב-17/4/2014 23:53 |
|
| |
כשהייתי בכנס בראשון, בסופו כולם נגשו אליו ואני לא נדחפתי אלא התקרבתי. כשהוא עבר לידי וקצת עקף אותי הוא פתאום הסתובב אליי וכאילו ידע שאני רוצה לקבל ברכה. ממש הרגשתי שהוא יודע שאני מבקש בשקט לקבל ממנו ברכה בלי להדחף. אפשר גם לראות במציאות שהוא מאוד תמים. אשרינו שזכינו..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2014 07:59 |
|
| |
יפה מאוד. נחמד לשמוע. תודה על השיתוף. מה זה תמיםםם.. כמו תינוק קטן שלא מבין מאומה ועם כל זאת יודע הכל. אפליקציה מדהימה שרק בורא עולם יכול לארגן כמוה. והאמת? הדבר הזה כתוב/רמוז בפסוק בתהלים במזמור ב' המדבר על המשיח. בהזדמנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2014 17:01 |
|
| |
" ההִבָּדְלוּ מִתּוֹךְ הָעֵדָה הַזֹּאת וַאֲכַלֶּה אֹתָם כְּרָגַע.
אסלמה ביום כזה, גם לחסרי דעת , אומרת דרשני. ברור שפסגת העימות הכולל בין יעקב לעשיו וישמעאל יחדיו עדיין לפנינו. כל זאת עושה הקב"ה, כמו שמסביר הרב בן ארצי, על מנת יבינו ויתפנו היהודים מאיזור האש. אמן כן יהי רצון שיבינו וישכילו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2014 21:48 |
|
| |
בריסל: 3-4 יהודים הרוגים בפיגוע אנטישמי מכוון

מה עוד אפשר לומר שעוד לא נאמר הכל נאמר ונטחן מראש, הובטח שזה יגיע ומי שמשלה את עצמו שזה השיא חי באשליות כי אמור להיות הרבה יותר גרוע ליהודים הטפשים והעקשנים שלא מבינים שאין להם מה לחפש בחו"ל ובורא עולם קורא להם דחוף לעלות ארצה. הרב ב"א הבטיח וחזר והבטיח שיהיה יותר גרוע וכל פעם הטרור נגד היהודים ישבור שיאים שטרם נראו כמותם ולא מזמן הוא אף גילה שיהיו גם שחיטות נגד יהודים. ה"י. אם ירי לא מספיק אז יגיעו גם לזה לצערנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 10:08 |
|
| |
הפגיעה בישראלים אולי כדי לאותת לישראלים שיוצאים לטיולים בחו"ל בהמוניהם, שעדיף להשאר בארץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2014 09:34 |
|
| |

כבוד הרב דיבר רבות על עליית האנטישמיות באירופה בתקופה הזאת והנה באו הבחירות האלה. השאלה שלי היא איפה מצינו שהימין באירופה רע ליהודים? הרי אדרבה הוא נלחם דווקא נגד המוסלמים ולא נגד היהודים! אז לכאורה הבחירות האלה טובות ליהודים לא? תקנו אותי בבקשה איפה טעיתי. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/05/2014 09:41:15
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2014 09:43 |
|
| |
הרבה מהחוקים שמחוקקים כעת במדינות שונות באירופה מכוונים מלכתחילה נגד המוסלמים אבל פוגעים גם ביהודים. לדוגמא: איסור לחבישת כיפה בצרפת כוון נגד המוסלמים אבל פוגע ביהודים וכן לימוד ליבה בבלגיה שכוון נגד המוסלמים, פוגע גם ביהודים ובודאי יש עוד דוגמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2014 10:01 |
|
| |
הבנתי. תודה על התשובה.
אבל לע"ד קשה לקרוא למדיניות הימינית ולמצע האנטי-מוסלמי שלהם מדיניות שתוביל להתגברות האנטישמיות למרות המחיר שהיהודים עלולים לשלם. אני בתור יהודי אירופאי הייתי מעדיף אותם ולא את השמאל המתועב שהורס את היבשת.
אם יש הסבר נוסף אשמח לשמוע אם לא נאלץ להמתין ולראות כיצד יפול דבר כי אחרי הכל ברור הרי שהקרקע מתחת לרגלי היהודים רק תלך ותבער. השאלה רק איך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2014 11:24 |
|
| |
עמנואל וזוגתו מרים נולדו באותו יום ונפטרו באותו יום
בע"ה
לא ברור לי מה המסר בקטיפתם בטרם עת של שני הישראלים בבריסל לפי מה שכותבים עליהם והמראה בתמונה נראה שמדובר בשני יהודים טובים אנשי מידות שעסקו בין השאר בהבאת יהודים לישראל במסגרת ארגון נתיב
ממה שנסתי ללקט הרמזים היחידים הם בשמות עמנואל בן יעקב הי"ד ומרים בת מרדכי הי"ד
שניהם נולדו ב כ' בשבט בהפרש של שנה ונרצחו על קידוש השם בכ"ד באייר בגילאים 52 ו51
הותירו אחריהן שתי בנות איילת שנולדה בפורים ושירה שנולדה בי"ג סיוון
שני ההרוגים האחרים לא ברור אם היו יהודים מכאן שהמסר המרכזי לנו .
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 21:34 |
|
| |
מפחידה פרץ האנטישמיות מאז מבצע צוק איתן
כך נראה שמבצע זה נועד מן השמים לדחוק ביהודי הגולה לעלות לישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 07:43 |
|
| |
 אברך חסידי בשם הותקף אתמול אחר הצהריים על ידי מקומי כבן 60 ופונה לבית החולים.
המקרה אירע בדאבוס בשעה 18:30 שעון שוויץ, כאשר האברך נכנס למרכול מקומי של רשת 'מיגרו'. מקומי כבן 60 התנפל עליו, דקר אותו בידיו בסכין וקרא לעברו קריאות אנטישמיות.
האברך נמלט, אך האיש רדף אחריו. לאחר שהאברך נכנס למכוניתו הלה ניפץ את זגוגיות רכבו בעוד רעייתו וילדיו נמצאים בו.
גויים שהיו בסופר לא התערבו ולא מנעו את המעשה.
האברך הגיע לבית הכנסת שם חבשו אותו והזעיקו את המשטרה אך היא הודיעה שאין להם כוחות פנויים ואין באפשרותם להגיע למקום לעצור את הגוי. האברך איים בפרסום המקרה והובטח כי תישלח אליו ניידת לגבות עדות, אך עד כה לא נעשה הדבר.
טוב מאוד, כעת נותר רק לשמוע על שוטר שתקף יהודים ואף פתח עליהם בירי. יהודי שמפקיר את עצמו ונוסע לחו"ל בתקופה הזאת אינו ראוי לרחמים. אהה.. הוא לא יודע? הוא לא מודע למה שקורה? אין מה לעשות,אי ידיעה אינה פוטרת את השמוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 10:14 |
|
| |
כן אהה.. 'לא שמתי לב'

|
|
|
|