|
|
| נשלח ב-9/9/2009 21:36 |
|
| |

אין אין , רק המן מסוגל לחלק סטירות לחי כאלה לכל העולם ולצחוק להם בפנים כל הדרך לשדוד את הבנק !
כהמן הוא נעמד מול כל העולם , אין צורך לומר כהיטלר , והיום כמובן. .כל העולם רואה כיצד הוא לא סופר אפ'חד ממטר בדרך להגשמת ייעודו , ככה זה עם הקליפה הזאת . ראשית הקליפה עמלק , ואחריתו עדי אובד בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2009 09:08 |
|
| |
תיקדבקה: 'ניו יורק טיימס' מדווח ביום ה' 10.9 בבוקר, כי המודיעין האמריקני הגיע כבר לפני כמה שבועות למסקנה, כי איראן יכולה עתה, לפי כמויות האורניום המעושר שישנן בידיה לבצע מהלך אולי מסוכן (מבחינה טכנית), אבל מהיר ומיידי לבניית נשק גרעיני.
המקורות הצבאיים והמודיעיניים של תיקדבקה מציינים כי הערכה מודיעינית אמריקנית חדשה זו פירושה הוא כי איראן יכולה בכל עת שתחליט עליו, לייצר תוך זמן קצר מאוד, פצצה גרעינית אחת או אפילו שתיים
.
כפי שאמרתי בעבר זה לא יקרה בקרוב , השגת הנשק הגרעיני בפועל אמור לקרות ב-2011 , אולי סוף 2010 . כך למיטב הבנתי וניתוחי את הנבואה בזוהר וראיית המציאות כיום .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2009 09:40 |
|
| |
בוא נגיד שזה נכון , אז ישראל שולטת בכל העולם , נו אז מה , אתה ימ"ש לא שלטת בעולם לפני 70 שנה !? ומה הבאת עליו . . לא חורבן הרס ושממה ??
ומה עושים היהודים בשלטיתם בעולם - לא מפתחים מקדמים ומשכללים כל מקום אליו הם מגיעים ? יש ביניהם גם מושחתים ?נו אז מה , מושחתים יש בכל בכל מקום . מה זה קשור ליהודים .
אלא מה - אתה רוצה לשלוט? אתה רוצה להיות הבוס הגדול בעולם זה שעל-פיו ישק כל דבר?
בקיצור אתה טוען את טענת ה- אֶעֱלֶה עַל בָּמֳתֵי עָב אֶדַּמֶּה לְעֶלְיוֹן
ע"כ נשיב לך אחמדי לא יקר : אַךְ אֶל שְׁאוֹל תּוּרָד אֶל יַרְכְּתֵי בוֹר !
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2009 10:33 |
|
| |
שוו בעינייכם: שבועידת האו"ם היה עולה לדוכן הנואמים נציג ישראל, אחד מתלמידי החכמים המתואר בפרקי אבות, "שנשיכתן נשיכת שועל, ועקיצתן עקיצת עקרב, ולחישתן לחישת שרף, וכל דבריהם כגחלי אש" והיה התלמיד החכם עונה וחובט ומכה וחובל ישר והפוך בכל אויבי ישראל ובגאוותם לעיני כל אה ?!!? לא סרט חזק?!!? אבל כשעם ישראל מתרחק מאבא שבשמיים ניטל מאיתנו כחם של תלמידי חכמים ומה שנשאר לנציגי ישראל של היום לעשות זה לברוח עם פה סגור - לא חבל?!?!
איך אומר אבא שבשמיים:"לוו עליי ואני פורע"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2009 15:25 |
|
| |
אשריך דן ! בדיוק על זה חשבתי היום .
תארו לעצמכם את הרב נויגרשל עומד מעל במה זו ( הוא דובר אנגלית רהוטה ) ופיו מפיק המרגליות נושא דברים בפני האולם המלא. . .
אין לי ספק שאחד משניים יקרה :
כולם קמים ועוזבים את האולם בבהלה . ( האמת נורא מפחידה כידוע... )
או כולם שותים בצמא את דבריו ועונים בסוף אמן ומבקשים להתגייר או להכיר ביהדות .
אני לא רואה אפשרות נוספת .
אבל אין להם את הזכות הזאת כנראה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2009 16:24 |
|
| |
יש לנו דוגמא טובה מן העבר/ מן התלמיד החכם כולם - משה רבינו עליו השלום שעונה וחובט ומכה וחובל ישר והפוך במלך של מעצמת העל מצרים, מלך כל המכשפים - פרעה." גם האיש משה גדול מאוד בארץ מצרים, בעיני עבדי פרעה ובעיני העם." אם יש סברה שאובמה הוא פרעה של יציאת מצרים וחז"ל אומרים שכל ניסי מצרים יהיו טפלים לניסיי מלחמת גוג ומגוג אני פשוט מחכה לסיבוב השני בין משה רבינו - מלך הקדושה לפרעה - מלך המכשפים
יא חביבי !! יא חלאוולאוו !!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2009 09:43 |
|
| |
רומי ופרס
ההתנגשות הבלתי נמנעת
Iran's president, no stranger to controversy, reportedly says he has 'documented proof' that America is blocking the return of Mahdi, the Imam Muslims believe to be the savior.
הבנתם מה כתוב כאן ?
אחמדי מאשים את ארה"ב שהיא הגורם שמונע את התגלותו של 'המהדי' המשיח השיעי שאמור להושיע את האנושות .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2009 12:20 |
|
| |
באמת בלתי ייאמן..
הרבה זמן לא הייתי וטוב לחזור! המייחל - כל הכבוד על ההשקעה כיף לקרוא! ולענייננו..
יש במקורות התייחסות למנהיגים רוחניים (לא הפוליטיקאים או חוץ מהם) באומות העולם שיתנגדו למשיח כדוגמת אותו 'מהדי'? "זה לעומת זה ברא.."
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2009 15:01 |
|
| |
אכן , שוב נעלמת לנו לזמן מה . שמחים לראותך , כמו תמיד .
התודה הטובה ביותר שאפשר לומר לי היא להמשיך להגיב ולהיות פעילים בפורום , זה הכל . בשבילכם ולמענכם .
למיטב היכרותי את המקורות לא .
המלחמה נגד עם ישראל מתבצעת בשני מישורים עיקריים בלבד :
בחזית הרוחנית : הע"ר בעיקר, בסיוע התרבות המערבית המחטיאה ומסיתה לעבירות .
בחזית הפיזית : זרע ישמעאל ועמלק העושים כל לאל ידם להשמידנו פיזית , ובעתיד הלא כ"כ רחוק גם אדום יצטרף למעגל הרוצים להשמיד פיזית אם כי במידה פחותה .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2010 09:25 |
|
| |
יום השואה הבינלאומי בין אחמדינג'אד להיטלר
ישראל חייבת להדגיש את הלקח שיש ללמוד משנות ה-30' אל מול הסכנה האירנית: פייסנות ובדלנות מחזקות משטרים רצחניים
מדהים לראות כיצד האסימון מתחיל ליפול לאנשים ואת מה שאנו יודעים כאן מזמן מזמן מתחילים ה"מלומדים והמשכילים" להבין וגם אם לא ברמה של גלגולים ונשמות .
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/01/2010 09:25:40
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2010 09:59 |
|
| |
זה נכון שפייסנות ובדלנות מחזקת משטרים רצחניים, אבל אני לא בטוחה שהעולם למד מההיסטוריה. עדיין כל הזמן רק מנסים לפשר, לגשר, למרוח עוד זמן. הלוואי וילמדו מההיסטריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2010 10:09 |
|
| |
איזה למד איזה נעליים. . .
מי בכלל מצפה מהס"מ ומבת זוגו ונציגיהם עלי אדמות ללמוד משהו ולהפיק לקחים .
אם העם היהודי הטיפש והנאיבי לא למד מאסונותיו שלו עצמו אז מהגויים והע"ר יש לצפות שילמדו משהו ?
אני בסה"כ באתי להציג את תופעת ההשוואה בין היטלר לאחמדי ההולכת ומתרחבת , זה הכל . כי באמת צריך להיות עיוור מוחלט כדי לא לראות שמדובר באותו אדם - כלומר באותה נשמה .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2010 08:46 |
|
| |
זה שעולה או זה שיורד. . . ?

|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2010 08:59 |
|
| |
 אחמדי בביקור בדיסקוטק גרעיני בטהרן לרגל יום הדיג'יי הפרסי
למרות זאת, ולמרות הזמן שעמד לרשותן, לא וושינגטון ולא ירושלים הכינו תגובה כל שהיא למהלך האיראני. בכך למעשה לא רק שארצות הברית וישראל משלימות עם המהלכים האיראניים אלא מעודדות את אחמדינזאד להמשיך במדיניותו, ועוזרות לו להציג את עצמו באיראן, במזרח התיכון, ובעולם המוסלמי כגיבור גרעיני המסוגל לעמוד מול כל הכוחות בעולם, כולל ארצות הברית.
רק , ואך ורק! המן-היטלר מסוגל לעמוד כך מול כל העולם ולצפצף על כולם , "ויבוא עמלק וילחם עם ישראל" דאז , כשכל העולם פחד ורעד מעם ישראל . קפץ הוא וצינן את הפחד אפילו להישרף בעצמו העיקר לקרר עבור כולם .
גם סופו בא יבוא בע"ה , לא יאחר .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2010 10:21 |
|
| |
סנקציות על היטלר. . . נמאס פשוט נמאס כבר מהבדיחה העלובה הזאת שהפסיקה להצחיק עוד לפני שהתחילה
|
|
|
|
|