| נשלח ב-20/5/2008 20:37 |
|
| |
שאלות ותשובות .
אשמח לעמוד לרשתכם בעינייני שידוכים ,בחירות נכונות ,אכזבות כמיהות רצונות לא ממומשים בעינייני שידוכים . אשמח לענות לשאלות להאיר ולהעיר (מלשון עוררות )כאלה החוששים קצת מתלבטים והכל למען התחושה האישית הבטוחה . יישר כח על הפורום הרצוי והנידרש. ותודה למ.שהפנתה אותי למקום הזה על מנת לעזור ולתמוך וכמובן ללמוד מכם עוד על התחום.
אה אוקיי , אז מעט פרטים עלי . אני יועצת נישואין ומאמנת דייטים.
ולא.אני לא שדכנית .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 20:50 |
|
| |
מאמנת דייטים?? יש כזה מקצוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 21:11 |
|
| |
הזוי...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 21:13 |
|
| |
ככה אתה קוטל??
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 21:21 |
|
| |
בס"ד
אני חושב שלגברת מגיע כבוד והזדמנות, היא מציעה את עצמה כדי לעזור לתרום מן הידע שלה.
אז למה שלא ניתן לה הזדמנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 21:23 |
|
| |
בס"ד
ועכשיו גברת יקרה, את ממש לא צריכה אשכול מיוחד (למרות שאין לי בעיה עם זה) בשביל לחפש שאלות בעיות בפורום שלנו.
הפורום מוקף מכל צדדיו בשאלות בעיות שידוכיות, אם את רוצה לענות לאנשים כדי שתתחילי, יש הרבה עבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 22:48 |
|
| |
תודה על הרצון לסייע,
שימי לב שמדובר בנוער חרדי, העצות הרעינות והצעות הייעול והשיפור אמורים להיות ברוח ואוירה מתאימה,
בכל אופן תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 01:02 |
|
| |
תני כמה עיצות לדייטים, ובפרט לאלו שכבר נמאס להם לדקלם כל פעם מחדש.
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 01:07 |
|
| |
מעניין, 'התבהרות' נכנסה לפה למס' דקות והלכה.... בלי להגיד שלום, בלי להתייחס לתגובות.... ככה רק פתחה אשכול ו....נעלמה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 12:20 |
|
| |
נשמע כאילו יוצאים לאיזה קרב... מאמנת דייטים. נו, טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 12:30 |
|
| |
אגב להתבהרות יש פורם מת.
וזה מה שהיא כתבה בדבר המנהלת.
"הפורום הוקם על מנת לתת לנו עוד במה נוחה לשיחה על נושאים הקרובים לנו. מקום להתבטא ,מקום לבקש עזרה כשצריך ולתת כוחות לאחרות כשאפשר. המקום מאפשר ליזום דברים ,לחשוב מחשבות בונות ,להעמיק את הרצון לעשות את הטוב וישר ובעיקר לקדם ולהעצים את הטוב שבכולנו . שתפו אותנו בשמחות ובצרות בבחיוך ובצער לא עלינו,ניהיה כאן במילה טובה עצה נכונה ואולי סתם בלהקשיב .. "
תוקן על ידי sihs ב- 21/05/2008 12:38:08
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 14:34 |
|
| |
יש לי מה להגיב ואני לא מגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 15:17 |
|
| |
שלום אנשים , מכיוון שמחוץ למקום הזה יש לי גם חיים כמו לכולכם אוכל להיות כאן עבורכם פעמיים בשבוע על מנת לתת תשובות לבעיות ושאלות אני יועצת נישואין במקצועי עובדת הרבה עם משתדכים ומשתדכות בודאי שעולמי הוא עולם הורה והשידוכים החרדיים קרובים ללבי ולמקצועי מאוד מאמנת דייטים עוסקת בהכנה לדייטים ,דיווח על מהלכי פגישה ,הסקת מסקנות ולימוד ושידרוג לקראת הפגישה הבאה . עבודה על ביטחון עצמי רצונות ומימוש מטרות . ממש כמו כל אימון רגיל . . עונה בעוד מקומות בנט לשאלות .
ברכה והצלחה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 15:41 |
|
| |
עוד פרט קטן ומאוד חשוב עלי .יש לי גם ארנב מת.הוא קבור באיזה תל בשכונה שלנו .הילדים שלי קברו אותו כשנפח את נישמתו בפורים האחרון .סתם לשם המידע .יו נוו.חשוב לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 15:51 |
|
| |
| 2be_happy כתב: |  | תני כמה עיצות לדייטים, ובפרט לאלו שכבר נמאס להם לדקלם כל פעם מחדש.
תודה! |
|
התבהרות, מישהי זרקה לך כפפה, למה שלא תרימי אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 17:40 |
|
| |
להתבהרות
לא היה לי שום כונה לפגוע בך,(התלבטתי המון אם לכתוב את זה או לא,וגם אחרי זה אם למחוק או לא)
רק רציתי לחדד איך שזה נראה הנחיתה שלך לפה שזה פורם תמיכה, אם המון שאלות ובקשת עיצות, ואת מכריזה למי שיש שאלה הנה אני כאן, רוצה לענות על שאלות בבקשה יש לך המון עבודה פה, וכולם מחכים לשמוע דעות מאנשי מקצוע איכותים כמוך.
ושוב פעם אם נפגעת המון סליחה.
|
|
|
|
|