| נשלח ב-20/5/2008 22:03 |
|
| |
קשה סילוקן של צדיקים לפני המקום
מה אגיד לכם חברים , רק את האמת שעל ליבי , גם אם אתבדה .
פטירתו של הרב מרדכי אליהו לא מסתדרת לי עם מה שאני יודע . עדיין מתפללים לרפואתו כמובן - זה ודאי .
אם נזכה והצדיק ישאר עימנו אסביר מה לא מסתדר לי .
בשורות טובות אמן .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 23:09 |
|
| |
ערב טוב
הנכון הוא שהרב כדורי הבטיח לרב אליהו שיזכה לראות את המשיח ?
היתכן שכבר ראה אותו ומכיר בו אלה שלנו טרם התגלה ?
זה מה שלא מסתדר לך ?
שנזכה לבשורות טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2008 23:28 |
|
| |
תודה רבה לך נאוה על הוידאו הראשון לפורום זה . יותר מתוזמן ומדוייק מזה לא יכולתי לבקש . מודה לך בשם כולם .
יוסי דווקא לא לזה התכוונתי כשאמרתי שלא מסתדר לי , כי זה הרי ידוע כמעט לכולם שהבבא-סאלי הבטיח לרב מרדכי אליהו שהוא יזכה לראות את המשיח והגאולה .
אני בעניי התכוונתי דווקא לדבר אחר שקשה לי לדבר עליו בשלב זה כל עוד דבריי לא הוכחו . בע"ה אני מאמין בקרוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 02:03 |
|
| |
לפי מה שהבנתי לפי מה שאתה חושב המייחל,נשמת אחד מגדולי הדור התגלגלוה ברב מרדכי אליהו ולכן העניין לא מובן לך........
צדקתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 08:18 |
|
| |
המיייחל
כבר אתמול רציתי לשאול אותך איך הרב מרדכי אליהו יעזור לשרון?
אבל לא ידעתי באיזה אשכול לשאול זאת , כי לא מצאתי בפורום כאן איפה כתבת את הקשר.
אבל עכשיו משפתחת את האשכול הריני בא בשאלה
1. איך הרב מרדכי אליהו יעזור לשרון ?
2. והאם זה סותר את כל התיאוריה על שרון , או שיש מחליף?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 08:59 |
|
| |
דורש מניין לך כל זאת ? שמא את התיבה הפרטית העברת למרכז הבמה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 09:38 |
|
| |
המיייחל
התיבה הפרטית שלי איננה שמורה אצלי.
ועל כן אנני זוכר מנין לי זאת.
אני הייתי בטוח שכתבת זאת בפורום הקודם, אבל שם מצאתי שכתבת שצדיק אחד מדורינו יעזור לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 11:15 |
|
| |
ברוך ה' הרב מרגיש יותר טוב ומתקשר עם הסובבים אותו. נרמז כאן כמה דברים בהקשר לייעודו של הרב בעתיד המאוד קרוב. זה נכון מאוד. דווקא משום כך חששנו כל הזמן לקו בריאותו, שהרי כבר אמרתי (לא זוכר באיזה מקום) שחוליו של הרב שהחל דווקא במוצאי שביעי של פסח הוא המחריד אותנו. לרב עוד פעלים בהקשר לביאת המשיח ממש בקרוב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 12:03 |
|
| |
הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם, אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא--לִפְנֵי, בּוֹא יוֹם יְהוָה, הַגָּדוֹל, וְהַנּוֹרָא. וְהֵשִׁיב לֵב-אָבוֹת עַל-בָּנִים, וְלֵב בָּנִים עַל-אֲבוֹתָם--פֶּן-אָבוֹא, וְהִכֵּיתִי אֶת-הָאָרֶץ חֵרֶם
-מלאכי כ"ג כ"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2008 16:39 |
|
| |
הרב הראשי לשעבר, הראשון לציון מרדכי אליהו, שב להכרה (יום ד', 21.5.08) ומצבו משתפר. מאז אתמול בבוקר מאושפז הרב אליהו במצב קשה מאוד במחלקה לטיפול נמרץ של בית החולים שערי צדק בירושלים.
לדברי הרופאים, לא נגרם נזק למוחו.
נאמן ביתו, הרב שמואל זעפרני, אמר הבוקר ["התעוררות", רדיו קול חי] כי הרב התעורר מהתרדמה שבה היה שרוי ובאמצעות התכתבות עם הסובבים שאל האם התפלל תפילת ערבית והאם ספר את ספירת העומר.
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-162744-00.html?tag=16-25-30
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2008 09:53 |
|
| |
מתוך ערוץ 7 .
הרב מרדכי אליהו החל הבוקר לתקשר עם סובביו לאחר ניתוח שעבר אמש בהצלחה
בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים. הבוקר הוחזר הרב לבית החולים שערי צדק.בנו, הרב שמואל אליהו, מסר לערוץ 7 כי מצבו של הרב יציב אך עדין מאוד כלשונו, "ראינו ממש ניסי ניסים ויש להרבות בתפילה לרפואתו ראינו בחוש שהתפילות של הציבור הם שעמדו לרב" . אתמול
בצהריים איבד הרב אליהו את הכרתו ורק לפנו ערב התעורר. בנו, הרב שמואל
אליהו, מסר אתמול לערוץ 7 כי מדובר בנס וביקש להרבות בתפילות לרפואתו של
הרב מרדכי צמח בן מזל טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2008 17:16 |
|
| |
מצבו של הרב מרדכי אליהו יציב והוא מתקשר עם סובביו *--{cps..0}*
הרב שמאול אליהו, בנו של הראשון לציון - הרב
מרדכי אליהו, מסר לערוץ 7 כי מצבו של הרב אליהו יציב והוא מתקשר עם
סובביו. עוד הוא מסר כי הרב עדיין מאושפז במחלקת טיפול נמרץ בבית החולים
שערי צדק בירושלים. רופאיו דיווחו
למשפחה על סימפטום מסויים ממנו סובל הרב כתוצאה מהניתוח אותו עבר
בראשו. הרופאים ציינו כי תסמין זה יחלוף עם הזמן.
בשורות טובות ב"ה , אני מאמין שבקרוב אולי גם נבין מדוע היה צריך לעבור את המהלך הזה . אולי קשור באירוע של לעורר חבצלת השרון שגם לקה בראשו כידוע .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2008 21:24 |
|
| |
"הייתי למעלה וחזרתי לכאן" – אלה היו המילים הראשונות שהוציא מפיו הרב מרדכי אליהו כשהתעורר, לאחר ההחייאה הממושכת שעבר לפני כשבועיים. הרב אליהו אמר את הדברים לאשתו בתום פעולות החייאה שנמשכו שעה ו-40 דקות, במהלכם כבר התייאשו הרופאים מהאפשרות להציל את חייו. לאחר שהתעורר מהתקף הלב וניתוח המעקפים שעבר בחג הפסח - האירוע בו החלה ההידרדרות במצבו – פרץ הרב אליהו בבכי ובישר למי שעמד סביב מיטתו: "התבטלה הגזירה". במקרה אחר חזרה אליו ההכרה חלקית לאחר שאיבד אותה לכמה שעות, והוא גילה: "אני עדיין באמצע הדין". את העדויות יפרסם מחר בשבועון "משפחה" העיתונאי החרדי יוסי אליטוב, ששהה השבוע סמוך למיטת הרב במשך 48 שעות...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551977,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2008 21:58 |
|
| |
וואו , מדהים .
נאוה תודה רבה לך על הדברים תבורכי על כך .
ננסה לקרוא את אותה כתבה בשבועון עצמו ולהתרשם יותר .
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/06/2008 9:13:46
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2008 23:25 |
|
| |
לצפייה בכתבה בפורמט מעוצב
http://www.shturem.net/index.php?section=gallery&id=2096&lang=hebrew&lang=hebrew
|
|
|
|
|