גורם עיסקי שהיה אמור להכנס איתי לשותפות בעיסקה שהה אצלי רבות במשרד בכדי לגבש את השותפות, כעת מתברר לי שהוא עקב אחרי הסיסמאות שלי באימיילים שלי וכדו' וכל מטרתו היתה לפגוע בפרנסתי והוא נכנס אליי למייל ושינה את הסיסמאות בכדי שלא תהיה לי גישה לשם,זה התגלה לי כי הוא התחיל לשלוח חומר מהמייל האישי שלו לאנשים שהייתי איתם בקשר והוא מביא חומרים שהיו אך ורק במייל שלי.
הוא אף הגדיל לעשות וקנה דומיין עם שם דומה לדומיין ששייך לי ועל שמו יש לי את המייל ושלח לכל אנשי הקשר שהיו במייל שלי הודעה בשמי כביכול שזהו לשונה בתמצותL
שלום לכולם,עקב השתלטות וחסימת האימייל שלי על ידי גורמים עסקיים מתחרים אין לשלוח אימייל לשום דוא"ל לכתובות שאצלכם אלא אך ורק לכתובת*********************** תודה מראש.
פרטי ההתקשרות שלי
שם החברה ופרטיה.
האימייל שהוא נתן זה אימייל עם שם דומה לשלי ויש בידי הוכחה טכנולוגית שמי שמחזיק את המייל זה אכן אותו גורם.
חברים יקרים,אני אשמח לדעת מכם מהן הפעולות שאני יכול לבצע כנגד אותו אדם בכדי לצמצם את הנזק שהוא גרם לי ע"י פעילותו.
עצירת פעילותו עם המייל האישי שלי (שהוא עדיין חסום ונתון לשליטתו) והאם אני יכול לתבוע תביעה נזקית?
תודה רבה מראש!!!
נשלח ב-21/5/2008 11:56
תתקשר לספק האינטרנט שלך ובלי הרבה סיפורים תבקש מהם סיסמא חדשה בגלל ששכחת את הסיסמא שלך,עם קבלת סיסמא חדשה יפתח לך מחדש האימייל.
כעת תשלח לכל הלקוחות שלך הודעה ובה אתה מתריע על הונאה שנעשתה בעסק שלך עם שם דומיין כמו שלך וכו'
בהקשר לתביעה נזיקית בוודאי שיש כאן מעילה והפרת אמון וכו' תאסוף הוכחות ותגש לעו"ד מייד.
ויקיפדיה
מעילה היא ביצוע מעשה המהווה הפרת אמון, ובדרך כלל נעשית למטרת השגת רווח כלשהו. המועל משתמש לרעה במה שנמסר לו על ידי זולתו.
דוגמאות למעילה:
בכספים - פקיד (בבנק או בכל מקום שישנה בו פעילות כספית) שעשה שימוש לרעה בכספים העוברים תחת ידו מתוך אמונה שהוא יעסוק אך ורק בביצוע ההעברות. מעילה בכספים היא עבירת צווארון לבן.
בתפקיד - נושא משרה ציבורית שעשה שימוש לרעה בסמכויות שמקנה לו מעמדו.
באמון אישי - פסיכולוג החולק עם אחרים מידע על מטופל שלו.
אנשים או גופים שנפגעו ממעילה, יכולים לחוש פגיעה קשה המלווה בחשדנות ואבדן אמון במערכות ואנשים. המעילה נחשבת כפגיעה קשה בנורמות חברתיות בסיסיות, ובתי משפט נוהגים להחמיר עם מי שנתפס במעילה.
נשלח ב-21/5/2008 12:37
הבעיה היא א,הבנאדם לא עבד אצלי ואת המידע הוא השיג בעורמה.
ב. האימייל היה בGMAIL והוא הופנה מהדומיין ולכן אין לי אפשרות לחדש סיסמא חדשה,
הוכחות יש לי הרבה השאלה איך אני מצליח לחייב אותו להחזיר לי את המייל לרשותי?
נשלח ב-21/5/2008 13:49
דבר ראשון, רוץ להתלונן במשטרה. מיד.
שנית, גוגל פתחו מרכז פיתוח בארץ, אז תפנה אליהם בשאלה מה לעשות.
שלישית, רוץ וקח עורך דין טוב.
נשלח ב-21/5/2008 16:02
פנה ליחידה לעבירות מחשב במשטרת ישראל
נשלח ב-21/5/2008 20:38
פניתי אליהם הם יושבים בלוד,הם שלחו אותי להגיש תלונה במרחב דן וטענו שהם יעבירו אליהם את התיק, התלונה הוגשה ב10.3.08 עד עכשיו היא מונחת אצל החוקר במרחב דן לא מבין כלום מה התיק ומי נגד מי בעניין...
נשלח ב-24/6/2008 13:53
אתה יכול לנסות להיכנס כמה פעמים למייל שלך לא משנה באיזה סיסמא וכל פעם זה יכתוב שהסיסמא אינה נכונה ואחרי כעשר פעמים המייל נתקע וצריך לאפס אותו ואז הוא שואל אותך שאלת אבטחה ( אני מקוה שיש לך ) ואתה עושה סיסמא חדשה.