בית פורומים החרדים והאינטרנט

רבינו בעל הסולם מעולם לא העריץ את דרך המזרחי והדתיים לאומיים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2008 17:40 לינק ישיר 

בס"ד יום ד טז אייר התשס"ח
נוכח החרפה המפורסמת המטילה אות קלון על דרך רבינו בעל הסולם הרינו להודיע בשער בת רבים
"רבינו רבי יהודא לייב אשלג מעולם לא העריץ את המזרחי והדתיים לאומיים", אדרבה רבינו אמר בקול מר שקלקלו בכך שלא הוסיפו במגילת "העצמאות" את שם ה''.
ולא זו אף זו שרבינו נפגש עם מנהיגם של החופשיים "דוד בן גוריון" ואמר לו תשמע יש שבת לעם היודי ואתה מחוייב לדעת זאת, ומכך קבע בן גוריון חוק שבת.
היום התפרסם ספר שמנסה להשוות בן דרכו של הראי"ה קוק לרבינו בעל הסולם, (כמובן שהיו עניינים משותפים בענייני גאולה, אולם לומר ולעשות השוואה על השגותיו של בעל הסולם לראי"ה קוק זה חוצפה ועזות מצח.
ורבינו בעל הסולם עליו נאמר "ואת עלית על כלנה".
רבינו התכתב עם הראי"ה קוק ואמר שיש לו השגות בעניינים רוחניים, אך מעולם לא נתן הכשר לדרך המיזרחי והדתיים לאומיים.
וזה חוצפה שמיכאל לייטמן הופך דרך בעל הסולם" לענייני פקולטה ופילוספיה ועבודות מחקר"!
חוצפה אשר לא תיעשה!
והננו מוחים בתוקף ודורשים נקמת ה'' על עוול זה, וביום שוט ה'', ביום הדין הגדול והנורא, יערוך נקמות ופרעות במתעטפים באיצלטלת הזוהר הקדוש, וחכמת הקבלה, בשקר הגדול.
והייתה לה'' המלוכה . עכשיו.
פורסם בפורום חדשות פנימיות התורה http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2057436&forum_id=16525

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2008 00:55 לינק ישיר 

בס"ד
דברים נחרצים אמתאשלג אכן משתמשים בשמו של רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל ועושים ככל העולה על רוחם מעוותים את דעתו באמרם כי אין צריך בקיום תורה ומצות והקבלה היא מדע ולא דת ההפך מדעתו של בעל הסולם ז"ל  שהתנגד בתוקף לדברים אלו שמפיץ ארגון "בני ברוך" והרבה פעמים שאלתי את ה"רב" מיכאל לייטמן על קיום המצות ושהקבלה היא דת ולא מדע  וכל פעם הוא מתחמק בתשובות פילוסופיות לא ענייניות .

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2057436&forum_id=16525

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2008 02:51 לינק ישיר 

תפסיקו לסלף את האמת בשם "אהבת ישראל" המזויפת הזאת!

בס"ד
באים כאן אינשי דלא מעלי אשר לא שימשו כל צרכן ומרבים מחלוקת בישראל שלא לשם שמים מה זה לאהוב את מי שמחטיא את הרבים שאין לו חלק לעולם הבא ,מי שמסלף את תורת ישראל ובא בשם "אהבת ישראל " ושלל מילים יפות וטהורות אינו אלא מתלמידיו של בלעם הרשע שרוצה להפיל את עם ישראל בעבירות כרת רחמנא ליצלן ושלל היתרים מפוקפקים מיסודם מראות נדה שטמאים לכל הדעות באים ומורים שהם טהורים ,מתירים את האסור ומטמאים את המותר ,לידיעתיכם
אסור לאהוב את מי שמסית ומדיח את עם ישראל וגורם לו לחטוא וגם בכשרויות מזייפים ומרמים את האנשים התמימים ומחטיאים אותם במאכלות אסורות ,מה זה לימוד זכות על רשעים ממתי נאמר שמותר ללמד זכות על אותם עמלקים שבאים להרוס את עם ישראל מבפנים בהפצת השקפות ודעות כוזבות "דת הציונות", אין שום דת כזאת שקרית שהמציאו ה"מזרחי" והדתיים לאומיים שבשם זה נותנים הכשר להרבה פשעים שנעשים כאן במדינת "ישראל" שכבר מזמן הפכה למדינת כל אזרחיה ולא רושמים בתעודת זהות לאום "יהודי" מה שלא העזו השמאל הישראלי באים אנשים באיצטילא תורנית ומחבלים כרם ה'' צבאות ורבים חללים הפילה נאמר במפורש "טובה תוכחת מגולה מאהבה מסותרת" עדיף מי שמוכיח מאשר מי שמשחק אותה כאוהב ישראל וכל אלה שאומרים דבר טוב הם חוטאים ומחטיאים ואוי להם מעלבונה של תורה שהם מבזים את תורת אמת ומכחישים את דברי הוי"ה אלד'ים השם ייפרע מהם ומזרעם בקרוב תראו במפלת כל העמלקים מצד הערב רב המה וכל שותפיהם יהיו לחרפות ולדראון עולם לכל בשר.
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2008 03:37 לינק ישיר 

תגובת קטנתי:
בס"ד אור ליום ה יז אייר התשס"ח
שי חמוד , אני חוזר לטובתך: דעות קיצוניות יכולות לגרום לך לכעוס וחבל על הבריאות - כי אסור לכעוס

אני יודע איך זה
הדעות הקיצוניות האלה עלולות לשבש את בריאות הנפש שלך ושל כולנו
כי הדעות האלה גורמות לחשוד בכל אחד וגורמות לאדם עצמו להיות חשדן
וגם הדעות האלה יכולות לגרום חס ושלום לכעס מיותר המביא נזקים קשים בגוף ונפש ורוח
אז תהיה תמים אחי , אל תיכנס לסודות שרק אלקים יודע - תחשוב כמוני שכולם יהודים - אני חי עם לא דתיים ואני יודע לומר לך שאסור להכליל , יש הרבה אנשים טובים ונבוכים - זה יהיה חטא חמור לשנוא מישהו על פי דרכו ,כולנו יודעים שהמדינה איננה במצב טוב, וכל ראשי הממשלות חסרי אונים מול הגורל ובמצב נואש הרבה מהעם- ואנחנו יודעים את השגיאה הגדולה של עזיבת הדת וחיי התורה ומצוות,אך לא בכעס נחזיר את היהודים התועים לדרךר הישר והאור - כי אם בקירוב הלב ורק כך ,
בוא שמע, אני מציע לך בתור אח יקר, אתה אחד מהאנשים הטובים פה בעיני , אל תתעסק עם זה , אל תתעסק עם "ערב רב" אל תתעסק עם החושך אלא הוסף אור כי יש לך מה להוסיף , אני חושב שנשמתך גדולה מאוד ומאירה ויש לך המון מה להוסיף בעולם שלנו בזכותך
אתה אינך יודע מה היא אהבה אמיתית ומה אינה, אז למה אתה סתם אומר, אתה יודע שהחכם אינו אומר מה שאינו יודע וזה סימן לחכמתו של האדם ואתה לדעתי אדם נבון היה תמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2008 03:38 לינק ישיר 

תגובתי לדבריו:
תלמיד חכם שאינו כועס על חילול השם אינו תלמיד חכם !

בס"ד
על כעס של תלמיד חכם כתוב בזוהר חדש במפורש ש"אין עצה ואין תבונה לנגד הוי"ה "ואם אינו כועס על חילול השם אינו תלמיד חכם כי הוא גורם לחילול השם,אני לא מתוסכל חס ושלום ,הקב"ה שלח אותי לעולם הזה לגלות תורת אמת ולשרת אותו ,ולא את הערב רב הקליפות הרשעים המחטיאים את עם ישראל ,אני לא מכליל חס ושלום את כלם ולא אומר שכלם ערב רב ישנם יהודים טועים בדרכם ולא שומרים תורה ומצות עליהם לא דברתי דווקא אלו לא צבועים אלא יש להם אפשרות ופתח לחזור בתשובה אני מדבר על אותם צבועים המתכסים בטלית של "תלמידי חכמים" ו"עושים כמעשה זמרי ורוצים שכר כפינחס" ,גר אני בגר בעיר מעורבת ולא חרדית
והייתי גר בעמנואל ארבע שנים וסבלתי שם מרדיפות בלתי פוסקות של כל מיני גורמים שהציקו בלי סוף ולא אאריך כאן ,בודאי שאני אוהב את עם ישראל ואכפת לי ממצבו הרוחני לכן אני מתריע בשער בת רבים שלא יתפתו אחר הבליהם של אותם מתחזים באיצטילא תורנית ובבאות של שקר ונביאי שקר בעלי מסתורין למיניהם שמשתמשים בקבלה מעשית ולא לומדים חכמת קבלה כדי לעבוד את השם יתעלה ולפאר אותו אלא שיהיה שמם וריחם נודף בארץ כשם הגדולים וכמ"ש בזוהר הקדוש בראשית דף כה ע"ב מאמר חמישה מינים דערב רב ובהקדמת מוהרח"ו ז"ל עשה ,על אלו הצבועים מפרסמים את החנפים מפני חילול השם יומא דף פו ע"ב ובחפץ חיים כלל ד הלכה ד עש"ה והנלע"ד כתבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > רבינו בעל הסולם מעולם לא העריץ את דרך המזרחי והדתיים לאומיים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext