בית פורומים הצלה ישראל

אם כבר זהירות בדרכים,,,,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2008 10:27 לינק ישיר 
אם כבר זהירות בדרכים,,,,

אני רוצה להעלות ענין שחשוב שנרענן אותו.

שבוע שעבר יצאה קריאה על מחוסרת ברחוב יוסף בן מתיתיהו,
אני יוצא מבית טובי העיר רכוב על קוטנוע, אני נכנס ליוסף בן מתיתיהו ועולה למעלה <המקרה היה ממש למעלה סמוך לשוק> המקרה היה בשעת ערב כך שנסעתי רק עם רולרים>,

אני מגיע לפינת רש"י הרכב שלפני פונה ימינה לרש"י ואני מבין שהכביש לרשותי, למזלי ב"ה הרחתי משהו לא טוב ברכב שפנה ימינה וצדקתי, פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הבן אדם מפרסס חזרה ליוסף בן מתיתיהו <ללא וינקר כמובן> ומתחיל בנסיעה מטורפת לכיוון המקרה כשתוך כדי הוא זורק רולר לגג ומפעיל צופר כאילו הוא בפקקי מירון,

ב"ה הצלחתי לבלום בזמן, המשכתי בנסיעה אחריו, הוא עולה על המדרכה <למי שמכיר ומבין במה מדובר> מגיע למקום מנחי את הרכב באמצע הכביש ורץ מהרכב.

ועכשיו,,,, חברים יקרים.

אנחנו יוצאים למקרה, אל תשכחו שאר האנשים בעולם <וזה רוב העולם> ממשיכים את שיגרת חייהם כאילו לא ארע דבר כי אינם יודעים את מה שאנו יודעים ולא תמיד נזהרים בחציית כביש או בנסיעה כזו או אחרת.

אנחנו שכבר כן יודעים נוסעים למקום בנסיעה דחופה, <בלי להכנס לנושא מבחינה חוקית>, קחו בחשבון שכמוכם יש עוד כמה בודדים בעולם ואולי הם אחרכם בנסיעה דחופה, ואם בטעות לקחת פניה לא נכונה, המתן בדוק את השטח וחזור למסלול שלך, לא יקרה כלום אם הוא יגיע לפניך אם יצטרכו עזרה גם אתה תהיה בפנים.

אנחנו בנסיעה דחופה, לפני שיוצאים למקרה תעשו את כל הברדק דהיינו להניח רולר מהבהב על הרכב להדליק 4 וינקים ןכד' ולא אחרי שסיכנת אנשים אתה מתעורר "וואלה יש עוד אנשים בעולם",

הגענו למקום, "נשמה- אתה לא יחידי בעולם, יש לפחות עוד מתנדב מד"א אחד בעולם שכנראה הסתובב כאן באזור ומעונין כמוך להציל חיים" אז למה באמצע הכביש? עמוד בצד <והיה מקום> תן לאנשים שמגיעים עם קוטנועים שיהיה להם מעמר, לא יקרה לך כלום.

חברים!!!

דברי אלו אינם מכוונים כלפי אי מי מאיתנו, אינני זוכר מי היה אותו אברך ומהיכן הוא והיכן מתנדב, המטרה של כולנו קדושה וטהורה,
אבל,,,,,,,,,,

וכאן ה"אבל" הגדול

במקרה הזה המטרה לא מקדשת את האמצעים אלא לפעמים חס וחלילה האמצעים יהפכו את האדם למטרה, ח"ו.

לכן, בואו נשמור על עצמנו נהיה יותר זהירים יותר ערניים לסובב אותנו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 15:44 לינק ישיר 

חבל, שיש "עדיין" כוננים שמתנהגים כך . באמת חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > אם כבר זהירות בדרכים,,,,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext