בית פורומים שידוכי חרדים

שכבות סוציו אקונומיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2008 14:26 לינק ישיר 

אסיק, עשני, אני מסכימה איתכם שיש שם קטע אנוכי של כבוד. אבל הם גם רוצים את טובתי וחושבים שיהיה לי הכי טוב עם בחור שגדל במשפחה שבה מעריכים את אותם הדברים וכולי.

אם אתה רוצה שחלומותיך יתגשמו, כדאי לך להתעורר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 14:27 לינק ישיר 

בס"ד

גבירתי, זה דבר שאת צריכה להחליט, לא הם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 14:27 לינק ישיר 

גסות שלא במקומה.
בוודאי שאין צורך שההורים ינהלו את חיי האהבה של ילדיהם, אבל בוודאי שיש להתחשב בדעתם ולו בגלל שהם "קצת" יותר מבוגרים מאיתנו ורואים את החיים בפרספקטיבה שונה ורחבה בהרבה יותר, וגם שם קצת יותר בוגרים מאיתנו ויודעים את צרכינו, ועוד דבר קטנטן, הם התנסו, ואנחנו לא!!,

אבל עדיין אין זה אומר ללכת בעינים עצומות וד"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 14:29 לינק ישיר 

בס"ד

לשמוע את דעתם? אדרבה.
ללמוד מנסיונם? מצויין.

לתת להם להחליט? ה' ישמור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 14:33 לינק ישיר 

מה כתבת שונה ממני?

תוקן על ידי בחור_מעם ב- 26/05/2008 14:32:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 14:40 לינק ישיר 

בס"ד

http://mabtim.com/mamar.asp?mamar_id=59

http://mabtim.com/mamar.asp?mamar_id=7

http://mabtim.com/mamar.asp?mamar_id=13

אם כבר מאמרים אז זה מה שמצאתי באתר שלנו "מבט לשידוכים".

בחור, אתה יכול להביא משם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 14:42 לינק ישיר 

בס"ד

בחור אין צורך באשכול חדש.
אפשר להסתפק בלינק...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 15:08 לינק ישיר 

אוה, אמנם קצת בחריפות
אבל שימי צודק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 15:11 לינק ישיר 

שימי,
נקרא כאילו נכוות אתה עצמך?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 15:12 לינק ישיר 

בס"ד

שאלה שהייתה ברור שתגיע.
ובכן, לא.
אני מכיר אנשים קרובים שנפגעו מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 16:36 לינק ישיר 

טוב, דעתי בענין. יש הרבה מקום להורים בפרק השידוכים. צריך לשמוע את עצתם, ובהחלט בסופו של דבר מחליט -הוא זה שלוקח את האחריות לידיו. ז"א לא הגיוני שהורים יחליטו בעניין, הרי את/ה נפגשת ולא הם. לך יש רשמים כאלו ואחרים..שרק המעורב בענין מודע להם. ובעיקר-זה עתיד חייך שלך.
עולה, לדעתי גם במאה ה-21 כשדעות קדומות מתמוססות ואין להם חשיבות.... יש משו בענין של 'משפחה' בתחום המנטליות, חינוך מסוים לערכים- זה בעצם כיוון הבית שאת עומדת לבנות. וזה חשוב מאד. וברור שמי שבא מכפר ומי שבא מהעיר- יש הבדלים משמעותיים בסגנון חיים וכד', אם כוונת השניים לקבל זה את זה ויש כימיה ואהבה ונכונות לעתיד משותף, אז סבבה שיהיה להם במזל טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 16:38 לינק ישיר 

הבעיה העיקרית היא
שיתכן והם לא יפגשו לעולם
בגלל שההורים לא מוצאים לנכון לקבל הצעה כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 16:43 לינק ישיר 

מי לא יפגש לעולם?- העיר והכפר..? אולי עדיף שכך.. הרי כל הקשר שלהם אמור להיות בנוי וויתור וקבלה 'נון סטופ' של השני.. ומספיק יש חיכוכים בזוגיות. לא צריך לייצר אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 18:57 לינק ישיר 

האמת היא שבד"כ במה שנוגע להורים- למרות שאני ממש לא ילדה שהולכת לשאול ולהתייעץ הכל עם אמא אני חושבת ויודעת שבשורה התחתונה הם האנשים לשאול כי אנחנו הילדים שלהם והם אוהבים אותנו הכי בעולם מכל בנאדם אחר ורוצים שיהיה לנו טוב בלי שום אינטרסים מתערבים אחרים.
אבל במצב כזה שהורים פוסלים בחורים ואת יודעת בבירור שזה רק בגלל שהם לא נינים של איזה אדמור אז פה באמת זה סוג של. אני לא רוצה להגיד טיפשות כי זה ההורים שלך אבל זה צעד מאוד לא הגיוני. ואין שום סיבה שדבר כזה ימנע ממך פגישות. לפי דעתי תתחילי שידוכים- אם הכל יזרום ותפגשי בקלות עם בחורים כלבב הוריך- מצויין. אם זה יזדחל כי לא ימצאו בחורים כאלו- אז אני חושבת שהם יתרככו קצת וגם את תצטרכי לומר את דעתך.
אחרי הכל כיבוד הורים זה חשוב ביותר אבל בענייני שידוך ההורים לא יכולים בשום אופן להחליט על דעת עצמם ובמיוחד לא על דבר שהוא כ"כ פתאטי מיושן וטיפשי.
ה' הוא זה שמזווג את צריכה לעשות את ההשתדלות, הוא יתן לך את הבחור שמגיע לך בדיוק מכל הבחינות. בעז"ה בעיתו ובזמנו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 19:13 לינק ישיר 

היה לי קשה לקרוא את ההתנגדות כאן. לא כי אני לא מסכימה עם הרוח של הדברים. יש הרבה צדק במה שהעלתם. אבל אני חושבת שכשאנחנו מסתייגים מדרך ההורים, גישה ...יש צורה לעשות את זה. התגובות תקיפות מאוד.
חלק מהכיבוד הורים שאנו מחוייבים זה גם בצורה שאנחנו מביעים אותה. וזה כאב לי.
כמובן שנשתף את ההורים בהרגשות השונות שלנו, ברצונות המנוגדים אולי ובזכות שלנו. ואם לא נצליח, אפשר למצוא אישיות (ידידים, משפחה..) מקובלת עליהם שתעזור לנו. ולפעמים במצבים חריגים יש לנו את ה"גדולים".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שכבות סוציו אקונומיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext