בית פורומים בחדרי חרדים חוק ומשפט

אבי הילדים נעצר בחשד למע"מ בילדים שלימד בת"ת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/5/2008 10:33 לינק ישיר 
אבי הילדים נעצר בחשד למע"מ בילדים שלימד בת"ת

שכנה שלי גרושה עם מס' ילדים,אבי ילדיה רואה את ילדיהם המשותפים עפ"י הסדרי הראייה כפי שנקבעו בהסכם הגירושין.
לפני כשבוע נעצר אבי הילדים בחשד למע"מ בילדים שלמדו בת"ת שבו עבד...
שאלתה היא האם יש לה אפשרות ע"י בית המשפט למנוע מאבי ילדיה לראות אותם כפי הסדרי הראייה שהם כרגע ללא שום פיקוח מבוגר וזאת כדי למנוע ח"ו פגיעה בילדיה.
(אין בכוונתה למנוע ממנו כליל את ראיית ילדיו,פשוט כדי למנוע פגיעה היא רוצה שהביקורים יתקיימו בפיקוח מבוגר שאז הסבירות לפגיעה קלושה.)

תזכו למצוות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2008 14:11 לינק ישיר 

זה לא פשוט צריך להגיש חוות דעת מומחה שהאב יכול להיות מסוכן גם לילדיו.
אך אם המשטרה תמליץ ולפי חומרת המעשה ישקול השופט בכובד ראש ראיה בנוכחות צד נוסף.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2008 14:52 לינק ישיר 

אף שופט לא יקח על עצמו את האחריות לאפשר להמשיך ביקורים חופשיים.
אם מדובר במעצר שאירע לאחרונה, ולא סיפור ישן, אזי בקלות ניתן לבקש ולקבל צו שופט שהסדרי הראיה יתבצעו במרכז קשר, שאז יש פיקוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2008 21:27 לינק ישיר 

סליחה ! הוא רק נעצר האם יש חשש סביר שעשה את מה שעשה? ואז אף שופט לא יקח סיכון רק במרכז קשר! אבל אם תפרו לו תיק וחברה תאמינו או לא יש כאלה דברים זה עוול ויקח עו''ד טוב ודוגמה אישית אני יכול לספר לכם  ש3 אחיות תפרו כזה תיק לבעלים בהפרש של כמה חודשים, ו ה ת ג ר ש ו כולם ואני בינהם הייתי אחרון שברגע האחרון קלטתי מה קורא והשופט ראה את שלושת התביעות ופלא שכולם כמעט מילה במילה מועתקים אלים פדופיל וכו' ועם כל הצעקות שלה שלח את בני ''לחו''ל לחוג עימי את חג הפסח,,, לכן היזהרו בזה שהיום עו''ד מיעצים לאשה מה כדי לומר כדי שיקבלו יותר כסף ושהבעלים לא יראו את הילדים חברה אני מדבר מנסיון ויש לי פסקי דין בנושא העו''ד שלי זה ערן פלס ,, אז אנא יש שני צדדים ,,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2008 23:00 לינק ישיר 

תוקן על ידי אבי1970 ב- 15/06/2008 23:00:27

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > בחדרי חרדים חוק ומשפט > אבי הילדים נעצר בחשד למע"מ בילדים שלימד בת"ת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext