לפני מס' דק' יצא מקרה "רח' בהר"ן מ. הכרה" אני יוצא מכיכר השבת מגיע ראשון למקרה נותן מבט בבן אדם השכוב על המדרכה רואה אותו שוכב אפרקדן <על גבו> ראשו מזיז את ראשו כלפי מעלה וידיו מושטות כאומר "תעזרו לי לקום" בכדי להוריד לחץ אמרתי אני במקום בהכרה תכף דיווח מלא, ניכנסנו לעבודה.
מתברר:
הבן אדם לא היה בהכרה כמו שחשבתי אלא יותר מעורפל ומטה, התנועות שראיתי ובגללם טעיתי כנראה היו בלתי נשלטות.
חמצן מדדים מישהו צועק שהוא סובל מסוכר, אני מוציא מד סוכר בודק והופה הבן אדם בהיפו חוש שקשוק של היפו המד מראה על 20 נותנים לו גלוקו ג'ק <שלמה התותח, עבודה מצויינת> מחכים כמה דק' מודדים שוב והמד מראה על 31 עדין היפו בשלב זה מגיע הלבן פותחים וריד מגיע הנט"ן מחדיר מה שצריך כמה דק' בדיקה והמד מראה 358.
הבן אדם לא מבין מה קורה מתרומם ומבקש לעוזבו על נפשו לא רוצה בית חולים ולא כלום,,,,,
וההמשך היסטוריה,,
מה אני כן רוצה, אני מבין שטעיתי בהבחנה וזה היה בגלל פזיזות, ב"ה לא קרתה תקלה בגלל שכוננים הגיעו בכ"ז והוא טופל במלא תשומת הלב, אבל אני רוצה להפיק את הלקח גם בשביל שאר החברים, שכדאי לפעמים להמתין עם הדיווח עוד כמה שניות לבדוק יותר לעומק ואז לתת דיווח יותר מהימן.