|
|
| נשלח ב-1/2/2009 21:17 |
|
| |
פשוט שכך אחי , כבר כתבתי בעבר לא פעם שכל אלה המבטיחים פצצת אטום איראנית על ישראל
אין להם על מה שיסמוכו !
זה נובע מהבנה מעוותת ולא נכונה של הפסוקים .
וכי לא אמרתי אלף ואחד פעם שפרוייקט הגרעין האיראני לא מיועד עבורנו אלא עבור ארה"ב ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 13:36 |
|
| |
מאוד מנחם לקרוא. כי הדברים המפחידים שרואים בכל מיני אתרים ופורומים ממש לא נעימים. גם לי לא נראה שתיפול פה פצצה גרעינית שתהרוג הרבה מאוד תושבים ותפגע קשות ברבים אחרים אפילו אם לא יהרגו מייד.
אני אמנם לא מבינה הרבה במקורות, אבל נראה לי שאחרי שבשואה הוכחדו מעל 6 מליון יהודים, לא תבוא עלינו שואה נוספת. בכל זאת יש התקרבות גדולה לדת וראינו זאת גם במלחמה האחרונה, כשחיילים בקשו ציציום וברכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2009 23:29 |
|
| |
כהמשך להודעות האחרונות .
הנה קטע קצרצר של שאלה ותשובה מהמסר החדש מהאוטיסטים .
ש. האם תיפול פצצת אטום על ישראל ח"ו ?
ת. אני לא מאמין, כי אם תיפול ח"ו פצצת אטום על ישראל אז גמרנו עם עם ישראל ח"ו, וזה לא לפי הנבואות.
אמרתי או לא ?
תודה .
נא להעביר לרב א. יצחק המפרסם בהרצאותיו את ההיפך , כששמעתי את ה"ראייה" עליה הוא נשען התגלגלתי מצחוק...
מאחר ולא לצחוק עליו חלילה באתי אסתפק בשתי מילים -
הבנאדם לא מבין בסוגיות אחרית-הימים .
ואיזהו חכם המכיר את מקומו . וד"ל .
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/03/2009 23:33:27
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2009 17:19 |
|
| |
בנסיון האדיר שלו להחזיר בתשובה הוא מביא כפשוטם חלקי אמרות של חז"ל ובונה עליהם ציווים לחיים..., יתכן ולעם המיועדים לחזור בתשובה זה מספיק לאחרים זה לעיתים מצער ודי לחכימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 09:58 |
|
| |
אזעקה בפתח-תקווה: "חשבתי שאיראן תוקפת"
צפירה
עולה ויורדת שנשמעה בעיר ובסביבותיה במסגרת ניסוי, הקפיצה תושבים רבים
בחרדה. "אשה השאירה רכב באמצע הכביש ורצה לאחד הבניינים", סיפר ל-ynet
תושב ראש העין
"מאוד נבהלנו", אמר יניב דיין, "אני פה בעבודה בגבעת שמואל ופתאום
צפירות עולות ויורדות. כבר עלה בראשי לחפש מחסה. הייתי מצפה שיהיה יותר
פרסום לגבי זה. צפירות עולות ויורדות זה מאוד מפחיד, איך אפשר להבדיל בין
צפירת אמת לצפירה לצורך תרגיל?"
אנחנו עוד זוכרים את העבר הלא כ"כ רחוק את ימי השקט כאשר הכל היה בהיר מסביב ללא עננים שחורים , זוכרים היטב את העליהום שעשו על הרבנים שהעיזו "להפחיד" את הציבור בדברם על עונשי גיהנם וכו' "למה אתם מפחידים את הציבור!?" זעקו רבים ולא טובים...
מעניין שאיש לא מתלונן על כך שהאזעקות האלה מפחידות לא פחות ואף יותר .
"זו המטרה כאן" הם יאמרו לך , "לעורר ולהציל חיים" .
ושם... בהרצאות הרבנים מה ?
אין מה לעשות...ככה זה , מי שלא רוצה לפחוד מדבר ה' יפחד מאזעקות וטילים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/05/2009 9:56:10
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 20:50 |
|
| |
דו''ח רוסי-אמריקאי:'אירן תוכל לייצר נשק גרעיני עד 2010 מכון למחקר אסטרטגי פרסם אמש דו"ח מחקר משותף לחוקרים אמריקאים ורוסיים ובו אמר הדו"ח כי להערכת מומחים רוסיים ואמריקאיים אירן תוכל לייצר את הנשק הגרעיני הראשון שלה עד שנת 2010 .
מעניין אם אובמה קרא את הדו"ח הזה עוד לפני שהוא פגש את ביבי ? שימו לב איך "חלון ההזדמנויות" הולך ונסגר חרש חרש מבלי שנרגיש ..... רוטר .
אני מרגיש כאילו אני חי פלנטה אחרת...
כל העולם אשתו ואחותו רועדים ומשקשקים מהפצצה האיראנית ורק אני לא יכול כבר להתאפק מתי כבר יגיע היום הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 23:29 |
|
| |
הא !!!
תראה מה זה טכנולוגיה מתקדמת באמת . . . . -של מלך מלכי המלכים !!
יתברך שמו רק יחשוב לרצות והופ !! מתקיים "כן יאובדו כל אויבך ה' "
מי ישווה ומי ידמה לו?!?! אה ! אבא שבשמיים
איך אמר יתברך שמו לאברהם אבינו:"היפלא מה' דבר?" עם אבא כזה . . .פשוט אין מילים
המייחל תרשה לי להצטרף אליך לחאפלה מוסיקיייה, אנחנו או-טו-טו נכנסים ל:"מלאה הארץ דעה את ה' - כמים לים מכסים"
אנחנו או-טו-טו זוכים לראות עין בעין מה היא טכנולוגיית אחרית הימים שפשוט " לית תפיסה מחשבה בך כלל" והדגש הוא על המילה כלל
שמעתי את הרב שכטר אומר:
" אמר רבי שמעון בר יוחאי ,על הקב"ה,-" לית תפיסה מחשבה בך כלל".עוד אמר אמר רבי שמעון בר יוחאי :"קודשא בריך ,ישראל ואורייתא -חד הוא" אז גם על יהודי מתקיים ,-" לית תפיסה מחשבה בך כלל".
אינך יכול לדעת לעולם מהו יהודי ומה מסוגל יהודי להשיג" סוף ציטוט
ויאמר דוד אל-הפלשתי, אתה בא אלי, בחרב ובחנית ובכידון; ואנכי בא-אליך, בשם ה' צבאות, אלקי מערכות ישראל אשר חרפת
זו טכנולוגיה מתקדמת ולא טילים איראניים!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 01:13 |
|
| |
אני קורא ת'כתבה בווינט ...מתרשם מהתגובות לה , ומתמלא בצער עמוק "מדוע לכל הרוחות על הפצצה האיראנית לא מופיעה הכתובת מרכז ת"א למה לא ???
כנראה שאאלץ להסתפק בכמה זילזלים ושיהאבים .
אני לא צוחק חברים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/08/2009 1:13:57
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 02:08 |
|
| |
שמעתי על התחממות בטחונית יש דברים בגו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 23:06 |
|
| |
וְשַׁבְתֶּם וּרְאִיתֶם בֵּין צַדִּיק לְרָשָׁע בֵּין עֹבֵד אֱלֹקִים לַאֲשֶׁר לֹא עֲבָדוֹ.
הרצח במועדון הגאווה יביא בסופו של דבר להגברת הבידול בין עובדי ה' לבין שונאי ה'. והבידול הוא חלק מתהליך התגלות המשיח. וזה הנקרא בספרים הקדושים בירור שייעשה לפני בוא המשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 00:01 |
|
| |
"הרצח במועדון" הוא רק חוליה בשרשרת אירועי הבירור והבלאגן .
אנו עדיין רק בתחילת הסרט .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 02:13 |
|
| |
זה פשוט מדהים לראות איך התהליך של הבירור מתקדם ומתעצם מיום ליום, הן בפרשיות שהציבור המאמין נרדף והן בפרשיות שהציבור המאמין יוצא כשידו על התחתונה (כשלצורך זה יש 'סוכנים סמויים' בתוך הציבור הזה שבינם לאמונה השלימה אין הרבה, והם מתגלים\פועלים בזמנים שלהם), איך מתוך התהליך הזה אנשים שמאמינים יצליחו להחזיק חזק באמונתם ולהינצל, וכל מי שנגוע באינטרסים כאלו ואחרים, פשוט לא יחזיק מעמד.
כשזה גם יכול להתקשר למצב של שערי תשובה ננעלים, אם למישהו יש תובנה בנושא בכבוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2009 21:59 |
|
| |
רואים פה את הצביעות של השמאל ושל הערב-רב. כל השמאל ואפילו אנשים משכילים שבחיים לא חשבתי שיתבטאו כך דורשים "עונש מוות" לרוצח, ומאשימים את ש"ס, ומתחילים לקחת ארכיונים של חברי כנסת דתיים וחרידים ולהראות שדבריהם גרמו לפיגוע. מעולם לא חשבתי שאנשי השמאל שכ"כ רוצים שלום, לא מאמינים בעונשים, אלא רק בדו שיח, ובטוחים ששיחות יפתרו גם את בעיות הביטחון וגם את הפשע, והנה השמאל התאחד ודורש עונש-מוות לרוצח.
תרשו לי לשאול איפה היה הערב רב כשהיו פיגועים באוטובוסים? ומדוע הע"ר לא דורש הריגת מחבלים אלא חנינה, והוא לא התעסק ברצח בישיבה בירושלים ששם נהרגו יותר מפה כמו שהוא מתעסק בפרשה הזאת? ולמה לא דרשו את הרס ביתו של המחבל? פתאום במקרה הזה לשמאל אפכת כ"כ, ועוד הם דורשים עונש מוות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2009 22:46 |
|
| |
יהודי נורמלי לא שואל על הע"ר .
מי ששואל שאלות ואף תמהה עליהם מעיד בכך שהוא קרוב אליהם...
על היטלר על אחמדינאג'ד לעולם לא יהיו לך שאלות , יודע למה ?
כי אתה מבין ומרגיש שאתה רחוק מהם , מה לך ולהם , איפה אתה ואיפה הם. . .
אבל על הע"ר כן יש לך שאלות...סימן שאתה לא מספיק רחוק מהם ומתרבותם והשקפת עולמם . סימן שאתה לא מספיק תפוס בתורה ועבודת ה' , וזה כשלעצמו הפסד גדול .
|
|
|
|
|