|
|
| נשלח ב-21/8/2008 19:25 |
|
| |
מישהו מעודכן לגבי מצבו של הרב מרדכי אליהו שליט"א ?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2008 09:43 |
|
| |
אם אכן שרון הוא מב"י , מה שאני מאמין שכן , ישנה סבירות גבוהה שהתעוררותו והחלמתו יקרו במהלך חודש תשרי הקרוב , תוך כדי המלחמה .
וזאת משום שמב"י מכונה בתורה שור והשור מצד השמאל הוא שזה גם חודש תשרי כידוע , בניגוד למב"ד המכונה חמור עני ורוכב על חמור שהוא ימין - ניסן .
וכיון שהמלחמה הזו היא התחלת הגאולה אז מה יותר מתאים למב"י לחזור לבמה מאשר בחודש שלו .
מצטער על ההיעדרות בימים האלה , אין זמני בידי מרבית היום מחוץ לבית . אבל אין זה אומר שגם אתם צריכים להיות בתענית כתיבה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2008 10:17 |
|
| |
יצא לי בימים האחרונים לעבור קצת על החומר שיש על מב"י בזוהר ובכתבי מהרח"ו .
מה אגיד לכם...מבחינתי מי שלא מבין משם את שהבנתי אני מצבו מזכיר לי את שלושת הקופים
אחד לא רואה שני לא שומע ושלישי לא מדבר .
בהומור כמובן .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2008 10:36 |
|
| |
אולי אני מתבלבל, אבל אני זוכר ששמעתי איפשהו שאסור לשלב בין שור לחמור. אני טועה?
שכן אדום משולים לשור, והישמעלים לחמור, ואם הם יצליחו לשלב כוחות - יהיה מאוד קשה לעצור אותם.
תוקן על ידי Bigman3 ב- 28/08/2008 10:36:35
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 22:39 |
|
| |
יפה אמרת דניאל .
כך באמת מובא בזהר - על מה שאמר יעקב לעשיו באותו מפגש מפורסם .
ויהי לי שור וחמור - אינון תרין גיזרי דינין דכד מתחברן תרווייהו כחדא לא מתחברן אלא לאבאשא עלמא ובגין כך כתיב לא תחרוש בשור ובחמור יחדו .
בתרגום חופשי - שור וחמור הם שני כוחות דין גדולים שכל חיבור ביניהם מביא אסונות וחורבן לעולם ולכן
נצטווינו בתורה שלא לחרוש בשור ובחמור יחדיו ע"מ שהחיבור פה למטה לא יגרום לחיבור הכוחות שם למעלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 09:28 |
|
| |
משיח בן יוסף חילוני אוי לאוזניים שכך שומעות
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 14:53 |
|
| |
התכוונת לומר. . .
ג י ו ו ע ל ל ד ד ! ! !
כך נהגו אצלנו . . באדיס-אבבה .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2008 21:07 |
|
| |
כבודו מאתיופיה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2008 23:09 |
|
| |
לא ..לא זכיתי .
כבודי ממישור החוף , מאז ומעולם .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 16:05 |
|
| |
מתוך האתר של דניאל , נוסף היום .
סופו של אריק שרון ? (מתיקשור שנעשה לפני מספר ימים)
דניאל אמר לי באחד התיקשורים האחרונים - לטובתו של שרון (כדאי) להניח לו תפילין, צריכים רשות מהמשפחה, אולי לפנות לחב"ד... רק מספר ימים לאחר התיקשור הבנתי כי אולי יש כאן רמז ...
מעניין רמז למה ? שמגיע זמנו לעזוב או ההיפך...לקום . לא לי פיתרונים .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 17:31 |
|
| |
המייחל:
אתה יכול לתת את האתר של דניאל?
אני לא מוצא אותו . . .
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2009 22:15 |
|
| |
כתב בספר "גלגולי נשמות" לרמ"ע מפאנו :
ועל כי לא השלים תקונו בר כוכבא נקרא בשם כוזיבא, וכדאיתא במדרש כי הרבה מחכמי הדור ההוא סברו שהוא משיח, ונהרג גם הוא שם, ותיקונו יהיה משיח בן אפרים, וגם שם יהרג כי אז נתקן, וזה רמזו בגמרא סנהדרין "אין בן דוד בא עד שיתבקש דג לחולה ולא ימצא", דג זה משיח בן יוסף דכתיב וידגו לרב, לחולה הם ישראל שיהיו בצרה ולא ימצא, ואז יתגלה בן דוד, במהרה בימינו
.
לשיטתי ששרון הוא מב"י וגזירת המיתה המקורית מתקיימת מאז ינואר 2006 עד היום . . . אני בספק אם החלמתו וקימתו להנהיג את העם תהיה השנה , משום שאני לא רואה במהלך תשס"ט "צרה גדולה" שבה ישראל נמצאת ומשוועת למנהיג ( דג ) ואין בנמצא . מה שכן סביר יותר בשנה הבאה , תש"ע .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 00:51 |
|
| |
שמעתי פעם באיזה שהוא מקום שמשיח בן יוסף זה צהל מה אתה אומר המיייחל
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 08:44 |
|
| |
מב"י זה אדם , אתה יודע...בשר ודם כמוני כמוך .
ושלא ימכרו לך כל מיני שטויות והזיות מבית מדרשם של "מאוכזבי" מנהיגי דורנו הרוחניים והגשמיים כאחד , נבערי הדעת המחפשים בנרות דמויות או מושגים שהם בבחינת קונצנזוס בעם משום שאינם מצליחים לראות את ישועת ישראל בתוך המציאות הקיימת והיומיומית .
אמרתי דברים קצרים ואולי קצת קשים , סומך על בר-דעת כמוך שיעמיק ויבינם היטב .
|
|
|
|
|