|
|
| נשלח ב-22/5/2010 22:01 |
|
| |
נו....
עיוני....
אני לא בנוי להמתנות ולחיכיונות הממושכי...ם אפילו הק"בה הסכים לי והביא אותי לעולם אך ורק באחרית הימים אבל ממש ממש בסוף.... !!
מה העידכון !??!
שרון מתלבש ב"חליפה של האיומים" ונוסע לבד לנאום בכנסת !??!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 09:28 |
|
| |
אני יכול להאריך בדברים אך אני רואה שכבודו ב'לחץ' מסויים אז כדי שלא אואשם בגרימת לחץ דם לבריות אומר את הדברים בקיצור .
בכפוף להודעות ישנות שלי בהן הסברתי שמיתתו של מב"י המוזכרת במקורות מתקיימת בזמננו במחלתו של שרון בשוכבו על ערש דוי לא כאן ולא שם ובכך יוצאים ידי חובת הנבואה העתיקה על פטירתו וכן ידי חובת דברי הצדיקים ( כרמח"ל בספריו ור' יעקב אבוחצירא ב"מחשוף הלבן" ) שגזירת מיתתו של מב"י בוטלה והוא לא ימות בסופו של דבר .
מה שכעת התחדש הוא : למרות שהוכחה חותכת לכך אין לי אך אני באופן אישי מאמין שתקומתו של מב"י תהיה ע"י מב"ד שעתיד להתגלות בחודשים אלה והוא זה שיגיע לביה"ח או היכן ששרון נמצא ויעשה מה שיעשה ואז נראה את שרון מתעורר ומחלים וחוזר אט אט (או מהר מהר) לתיפקוד מלא ומקבל את מושכות השילטון באיזשהו שלב .
ובכך תתקיים הגמ' בסוכה נ"ב : וכיון שרואה מב"ד משיח בן יוסף שנהרג, אומר לפניו: רבונו של עולם, איני מבקש ממך אלא חיים!
נשמע הזוי ושרוט? אני יודע ומודע לכך . איני מבקש שתאמינו לי , רק להמתין ולראות . חודשים ספורים זה הכל .
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/05/2010 09:29:17
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 10:48 |
|
| |
כשאתה כותב להתגלות
אתה מתכוון לכך שפתאום יודיעו בחדשות, משיח התגלה בישראל? הוא יתגלה רק לאחדים או שיהייה איזשהו מאורע גדול וניסי שיראה לכל עם ישראל את המשיח?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 15:08 |
|
| |
על ההתגלות הראשונה הקרובה נאמר "לא זכו עני ורוכב על חמור" דהיינו : ללא ניסים וללא כוחות רוחניים לחולל שינויים לטובת עם ישראל .
כיצד תהיה ההתגלות אתה שואל? אני מעריך שהיא תהיה בפני ציבור של רבנים/אברכים/בני ישיבה וכדומה האם זה יעשה רעש תקשורתי? לא יותר מדי. זה שמור להתגלות השנייה בשנה הבאה שתהיה מלווה ב'אפקטים' הרבה יותר מרשימים .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2010 15:36 |
|
| |
נפילת ממשלת ביבי בחודשים הבאים והמצב המדיני-בטחוני הקשה בו נהיה שרויים יהוו את הרקע ויכשירו את הקרקע לעליתו של מב"י לשילטון .
כך שאפשר לומר שאחת ממטרותיו של הקב"ה בתקופה הקשה שלפנינו עם תחושת חוסר האונים ואזלת היד בה היא תלווה אולי תגרום לרבים מאיתנו להתפוצץ מכעס על האימפותנטיות השלטונית אך יחד עם זאת תגרום לנו להתאחד סביב הנהגתו של מב"י ובכך לתת לו את הכח לעמוד מול אומה"ע כסלע איתן וסוף סוף לזקוף מעט את קומתם של ישראל הסופגים אין סוף קיתונות של בוז וזלזול מכל כיון אפשרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2010 08:39 |
|
| |
כיסופים למנהיגות אחרת
הגיע הזמן להטביע את היצורים הנאלחים האלה ולקבל כאן מנהיגים שטובת העם והמדינה נגד עיניהם!

|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 14:26 |
|
| |

מעניין לא? בכל אופן עדיין מוקדם לו להתלוצץ עם רופאיו.
|
| נשלח ב-9/11/2010 20:44 |
|
| |
אריאל שרון יחזור לביתו בחווה בימים הקרובים
ל-ynet נודע כי המשטרה קיבלה הודעה על העברתו הצפויה של רה"מ לשעבר בסוף השבוע הקרוב. "ידיעות אחרונות" חשף לאחרונה כי שרון יועבר לחוות השקמים בעקבות בקשת בניו .http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3981982,00.html
האם זה מקרב את בוא של מב"י?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 22:31 |
|
| |
אם זה מקרב משהו או לא אני לא יודע. מה שכן ברור זה שאנחנו הולכים וקרבים לימים האלו, אך לפני התגלותו של מב"י חייבת לבוא הסלמה בטחונית וימי לחימה קשים. מב"י מתגלה אך ורק על רקע ימים כאלה.
לי ברור שזה יהיה במהלך 2011. באיזה חודש בדיוק עדיין מוקדם לדעת.
|
| נשלח ב-20/1/2011 09:58 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  |  יעלון בנאומו בישיבת הכותל
זוכרים הודעה ישנה שלי מהשנה האחרונה בה אמרתי שסימנתי את האיש ומיצבתי אותו לתפקיד בכיר בסרט הגאולה ?
ובכן , אולי הגיע הזמן להסיר הלוט ולגלות במה מדובר .
זוהר בלק: דא שְׂרָיָה דזמין למיתי בהדי משיחא דאפרים ואיהו הוי משבטא דדן וזמין איהו למעבד נוקמין וקרבין בשאר עמין, וכד דא יקום כדין הוי מחכא לפורקנא דישראל דכתיב לישועתך קויתי ה'
בא הזוה"ק ומגלה לנו שמב"י לא יגיע לבד אלא יבוא איתו מישהו שיעזור לו ויהיה יד ימינו והוא זה שיהיה אחראי על ניהול הקרבות והמלחמות של צה"ל באויבי ישראל . מוסיף הזוהר ואומר שכאשר יגיע הנ"ל אז תתחיל גאולתם של ישראל במיגור אויביהם . עד אז? המצב לא מזהיר, בלשון המעטה .
בכפוף לאמונתי עתיקת השנים שאריק שרון הוא מב"י והוא רה"מ הבא לא מצאתי לתפקיד שר הצבא של מב"י מועמד מתאים יותר מבוגי יעלון .
הן בגלל ניסיונו הצבאי , הן בגלל דעותיו הימניות - לאומיות , והן בגלל קירבתו והערכתו לשרון .
האם צודק אני בהערכתי זאת ? זאת נדע אני מאמין בשנה הקרובה בע"ה .
|
|
זו היתה הודעה שלי ממאי 2010 .
התייחסות ראשונה ליואב גלנט 
כמו שהעניינים נראים היום נראה לי שאחליף את יעלון ברמטכ"ל הבא - גלנט.
כך שלפ"ז יוצא שגלנט כרמטכ"ל הבא הוא זה שיהיה יד ימינו של מב"י להילחם באויבי ישראל ובעיקר בערבים.
ובהזדמנות זו גם אומר שאל תתרגשו מהתשקורת ומכל ההאשמות נגדו. ברור שהכל זה אינטרסים שונים ואג'נדות האם לקדם את האיש או להפילו. ואם המערכת הפוליטית והתשקורת יוצאים נגדו זה כבר לבד אומר שהאיש טוב ליהודים, בד"כ זו אינדיקציה די טובה. חוצמזה שלא כל מה שמנוגד לחוק שלהם הוא גם מנוגד לדעת התורה, כך שלא צריך להתפעל מהמדיה השמאלנית המתועבת שהשי"ת יעקור אותה מן העולם בקרוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/01/2011 10:01:52
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 08:41 |
|
| |
מבחינתי נפל הפור מוריי ורבותיי..
רב אלוף יואב גלנט הוא הוא יד ימינו של מב"י עליו אמרו בזוה"ק: דא שְׂרָיָה דזמין למיתי בהדי משיחא דאפרים.
את הוודאות קיבלתי לאחר שצפיתי בחלק מהראיון הטלוויזיוני שהוא נתן לערוץ 2. http://reshet.ynet.co.il/Shows/360/videomarklist,179612/
כ"כ שקוף שהבאנדם הוא נשמה מיוחדת שנשלח לבצע משימות צבאיות שיועדו לו משמיים, זה פשוט ברור מדי לא לראות זאת, וכן, הבנאדם גם מוסרי וישר! על אפם וחמתם של התשקורת הערב-רבית וגורמים אינטרסנטיים ערב-רבים לא פחות.
והשנאה הגדולה אליו בתשקורת? נו טוב זה הרי ברור, זה רק מחזק את הדברים שהוא אכן שייך לצד הקדושה ותפקיד גדול נועד לו ולכן הס"א נלחמת בחירוף למנוע ממנו מלמלא את תפקידו שהוא המלחמה באויבי ישראל.
אבל אל דאגה, בחודשים הבאים כאשר יגיע זמנו של מב"י לקום ולקבל את השילטון אף אחד לא יוכל למנוע את התגשמות הנבואה ולהפריע למהלכיו של בורא עולם ישתבח שמו. גם לא השטן בכבודו ובעצמו.
נכון שאתם מתקשים להאמין לי? אין שום בעיה, לגיטימי לחלוטין, נמתין תקופה ונראה בע"ה.
ואם אפשר לדקדק בלשון הזוהר אולי זו כוונתו במה שאמר: "שעתיד שריה לבוא ביחד עם משיח בן אפרים".
יראו עינינו וישמח ליבנו בקרוב אמן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/02/2011 08:53:06
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 09:10 |
|
| |
המייחל??? . .. . . .
זה עתה הדיחו אותו ואת מועמדותו לרמטכלות . .. . . . . .
אלא אם אתה הוא המאשר לשר הביטחון אהוד ברח לפתוח הפה. לא, אין לי להתנגדות שתנהל את הברח של אהוד
יסביר כבודו את הפור שנפל -תמהני שבעתיים
ואם רק לפתרון סוגיות כאלה - חייבים משיח עכשיו
אני מחכה להסבר . .. וכן גם למשיח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 12:09 |
|
| |
גם אני ראיתי חלק קטן מהראיון. באותו חלק גלנט באמת עשה רושם של בן אדם טוב. ידוע שאחרים עשו חריגות יותר גדולות ולא נטפלו אליהם. רק העתיד ייראה מה יקרה אתו ואם בכל זאת ימשיך בצבא או בכל זאת ימונה לרמט"ל בדרך זו או אחרת. המייחל: מה אתה אומר על המינוי הזמני של יאיר נווה לרמטכ"ל. אחד מילדיו למד פעם עם אחד מילדיי, כך שאני קצת מכירה אותו מבית הספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 14:46 |
|
| |
לא יודע ולא מכיר ת'בחור. בכל אופן זה חסר משמעות, משום שאנו הולכים וקרבים לתקופת שלטונו של מב"י עם שר צבאו ויד ימינו. והוואקום הנוכחי של משרת הרמטכלו"ת אליו נקלעה המדינה ומצב הביש הזה בו היא מחפשת מנהיג לצבא רק מוכיח מבחינתי את דעתי כאלף עדים.
מה שאותי הכי משגע בכל העסק הזה זה שאנשים לא רואים את יד ה' בדבר!
"מה אתם עוורים?!" אני זועק בתוכי. "איך אתם לא רואים בחוש ממש שבורא עולם בכבודו ובעצמו עומד מאחורי כל המצבים האלה!?"
נו, מה אפשר לעשות, ה' ירחם, אולי לכן מזנקים מחירי הדלק לשמים כדי לגרום לאנשים לוותר על רעיון הרכב ולרדת מהכביש, כי כזכור לכם לשיטתי הדור הזה הוא דור עיוור ומה לעיוורים על הכביש...יש לשלול לכולם תרשיון.
|
|