|
|
| נשלח ב-6/2/2011 09:42 |
|
| |
אתם עוד תראו ששום מועמד אחר לא ימלא את תפקיד הרמטכ"ל (לפחות לא לאורך זמן של יותר מכמה חודשים) מלבד גלנט.
אני לא מאמין שהגיע זמנו של גלנט לתפוס את הפיקוד, הרשעים עדיין בשילטון ועושים ככל העולה על רוחם, להבנתי כהונתו של גלנט תסמן שינוי בהנהגה וכניסה לעידן אחר ובהתאם לכך זמנו צפוי להגיע מאוחר יותר השנה.
נחיה ונראה בע"ה אם צדקנו.
|
| נשלח ב-6/2/2011 10:26 |
|
| |
תגובה אנושית פשוטה
נשמע מעניין עד כדי מרתק
נ.ב
אפשר לקבל אחד משיח ואם אפשר בן דוד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 16:53 |
|
| |
למה להתחייב ? מעיון במקורותינו ה"מנהיג" - משה רבנו, לא רצה בשליחותו.. עד שנענש על כך.. בתקופה הרבה יותר מאוחרת כשבני ישראל היו בצרה בקשו מיפתח שיהיה להם לקצין.. הוא לא חלם שמשהו ירצה בו.. לכל אורך ההסטוריה היהודית אף אחד לא נדחף לזה ועוד נלחם על כך גם אחרי שאמרו לו לא .. כולם נבחרו משום צניעותם.. ולפננו רחוק כמזרח ממערב...
אז למה להתחייב ? ועוד על מי ? וכי אלמן ישראל ? ישנם עשרות גיבורי חייל צנועים ושקטים שהציבור לא מכיר ולא יודע .. ב"ה ב"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:19 |
|
| |
אתה שואל טוב ר' יוסי.. אהבתי את שאלתך.
אך כבודו שכח או לא ידע את ההבדל בין המהותי הקיים בין הדורות ההם לדורנו הדור האחרון.
בדורנו השקוע ב-50 שערי טומאה אפילו המנהיגים המדיניים-צבאיים כמב"י ועוזריו נמצאים בתוך הקליפות, (הדבר מופיע בכתבי הקבלה של הרמח"ל לרוב) ויציאתם משם תתחרש בהדרגה לאחר התגלויות המשיח.
זו אולי גם הסיבה שאנשים לא מצליחים לזהות את הדמויות מתוך הכתובים באנשי ימינו כי הם מחפשים אותם איפה שנוח מתחת לפנס ולא איפה שהם אמורים להיות בדור האחרון דור שכולו חייב כאשר גם למדינה ולמימסד הצבאי שלה בעיקר תפקיד חשוב וגדול בתסריט הגאולה.
ואדרבה, בדיוק הפוך! זה שאותם אנשים עשו הכל כדי לא לאבד את משרת השילטון והכבוד שהיתה להם או לחילופין עשו הכל כדי להגיע אליה רק מוכיח שנשמתם נמשכת לשם ביודעה את תפקידה שיועד לה משמים. אני לא אומר חלילה שהרדיפה אחר השררה והכבוד היא הוכחה לגדלות האדם, חלילה וחס, ההוכחות נמצאות בהתאמה בין הכתובים השונים לבין אישיותם ותפקידם של אתם אנשים וזה פשוט וברור, אלא שהמשיכה המאגית הזאת לתפקיד מסויים מהווה מימד נוסף ועמוק יותר של הוכחה על נשמתו ותפקידו של אותו אדם.
ושוב, טעות גמורה היא להשוות בין הדורות שלנו לדורות ההם מלפני אלפי שנים כאשר כמעט הכל נורמלי והעולם לא היה שבוי בידי הס"א.
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:46 |
|
| |
אני קורא בתשובתך חלק מהשקפתו של הרב קוק. באשר לחלקם של ה"חילוניים" בתחיית האומה האלוקית.. מעניין מאד.. אני התכונתי לנורמה.. שלא יטעו שלכך אנחנו מחנכים.. הרבנים שמהם למדתי בצעירותי אמרו שכל יהודי צריך לשאוף להיות משה רבנו .. זו הדמות ! וכשמשווים אותה לדורנו .. מבינים כמה אנחנו רחוקים.. יהי רצון שנזכה כבר במהרה להתגלותם..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 07:28 |
|
| |
שמועות: אריק שרון התעורר מזהה אנשים ומגיבשמועות עקשניות מספרות שרה"מ לשעבר אריק שרון התעורר, מזהה אנשים ומגיב, לפי אותן שמועות צפויות חדשות מדהימות ממנו בימים הקרובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 09:13 |
|
| |
אם זה נכון . .. .
יא חביבי ! יא חלאוולאוו!!
אני כבר רואה את מסיבת העיתונאים מתחילה. . . אריק שרון: "לשם יחוד קודשא בריך הוא ושכינתיה . . .
נ.ב.
אל תחשדו אתי בקטנוניות אבל. . . נראה לכם שזה ישפיע על "מפלצת קדימה" ???
נ.ב.ב.
לשם שינוי ונוכח השקט הכבד בפורום, מזה שבועיים ימים, הפעם כמעט ואני קרעתי לעצמי את החגורת הבטן השחורה -
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/05/2012 09:31:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 09:33 |
|
| |
לא יודע אני דוקא הייתי מחכה קצת עם השמפניה וגלגולי השלג.סליחה.. הצחוק
לפי השמועות הבנאדם קם לתחיה ונפטר לפחות כבר מאה פעם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 09:45 |
|
| |
טובבבבבבבבבב .. . . . jחשבתי שאפשר להתחיל. . . .  נחזור לשיגרעעעעעעעעעעעעעעעעעההה 
|
|
|
|
|