"48 בחוץ" המוקד: "48 נוסע לחזון איש פינת רש"י יולדת". אני מגיע ליולדת מפנה אותה לחדרי לידה בשערי צדק. מתארגן בחניה ומוכן ליציאה חזרה לכיוון בית שמש. עד כאן הכל מתנהל כשורה כמו שכתוב בספרים.
צומת גינות סחרוב אני פונה שמאלה לכיוון כביש מס' 1 מפנטז על המיטה והמזגן שממתינים לי בתחנה.
בחיוך מאוזן לאוזן אני מתחיל לרדת לכיוון סיבוב מוצא. במהלך הנסיעה אני מבחין ברכב בצבע כהה שמשתולל בכביש לא סגור על עצמו מה הוא רוצה לעשות.
אני פונה לצוות שלי (יהונתן דוד ואליאור יצחק - צוות שדרות, איך לא) "חבר'ה זה הקליינט הבא שלנו" כמובן הומור שחור של צוותי מד"א מבלי להתכוון ברצינות ח"ו.
לקראת שער הגיא הרכב ממשיך להשתולל ואני שוב מאיר את תשומת ליבם של הצוות היקר שלי "בואנ'ה הוא מטורף". במחלף שער הגיא נפרדנו כידידים טובים מהרכב המשתולל ופנינו לכיוון עיר הקודש בית שמש. תוך כדי ירידה למחלף הצוות היקר שלי ואני מבחינים ברכב הכהה שהחליט ללא סיבה או התראה מוקדמת להתהפך לנו מול העניים. מיד עצרתי את האמב' נסעתי מעט אחורנית על מנת לחזור לכביש 1 ונסעתי לכיוון הרכב הכהה (זוכרים הרכב שהשתולל). חברים לא נעים לראות ת"ד שמתרחשת מול עניכם. עוד לפני שהגעתי ביקשתי מהמוקד שיזניק נט"ן לתאונה. לקח 10 שניות להגיע לבחור עם הרכב שבסופו של דבר התנגש במעקה הביטחון. הבחור יצא מרכבו עצמאית שהוא מתחיל לרוץ למרכז כביש ירושלים ת"א. מיותר לציין שהבחור היה תחת השפעת אלכוהול(מה שנמסר לי ע"י שוטר התנועה שהגיע לאחר מיכן). בנסיונות נואשים למנוע מהבחור להידרס הבאתי את הבחור שלם בגופו לאמבולנס הושבתי את הבחור והתחלתי לתחקר את הבחור וכמובן על נסיעתו המוזרה. הבחור מבקש לשוחח איתי בצד "אח שלי אני לא רוצה להיסתבך הרכב גנוב". מיד צילצלתי למשטרה ודיווחתי להם על הגנב ועל הגניבה. שזה הבחין בניידת התנועה שהגיע למקום התפרץ שוב לכביש והחל בנסיונות לברוח מהמקום. הובלתי את השוטר לכיוון הבחור שבראש מעייני שהבחור לא יפגע מרכב חולף. השוטר מיד רץ לכיוונו והצליח לעצור אותו. בחקירה זריזה בשטח של השוטר היקר הודה הבחור בגניבה של הרכב. הבחור נעצר במקום והובא להמשך טיפול משטרתי.
תודה למתנדבים והכוננים היקרים - קובי א(ה)קריש, יונתן, אליאור, עזריאל ושמואל וייס.
תמונות: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4961