אך בכל זאת יש מקום לגישתו של מתיב , כי כאשר בנאדם רואה שמפרסמים מידע בענייני אח"ה שאינם תואמים את מה שהוא יודע ומאמין בהם באמיתותם אז זה קצת חורה לו . אז אמנם הוא לא 'יכול ' לפרסם את המידע שברשותו אך למען הציל את הקוראים מלהאמין בדברי אחרים שאינם נכונים לשיטתו הבנאדם מפרסם 'קטעי הכוונה כלליים' נקרא לזה .
נכון , מסכים איתך שהגישה בעייתית , אולם בעניין האגו...לא מוכרח .
נשלח ב-14/6/2008 22:56
מתיב
הבנתי מדבריך שעד התגלות המשיח יהיה כאוס שילטוני פחות או יותר .
אולם בכל זאת אני שואל ויש לי סיבה לכך , מי לדעתך ינהל את המלחמה הקרובה עם הפלסטינים והחיזבאללה ?
האם שני השרצים הנאלחים והבזויים הדבוקים לכסא רה"מ והביטחון ישארו גם במלחמה ?
נשלח ב-15/6/2008 09:19
רבי צדוק הכהן מלובלין כותב: "...התגלות הישועה על ידה אחר שכבר סבלנו וכדאיתא בשם הצדיקים שעניין מלחמת גוג ומגוג והריגת משיח בן יוסף כבר עבר עלינו..." (פרי צדיק, ספר בראשית, פרשת ויגש, סוף אות א
נשלח ב-15/6/2008 09:56
אמת , ידוע שזו שיטתם של אדמורים וחסידים רבים .
אנן לא קיי"ל הכי .
ולא רק שלא קיי"ל הכי אלא אף ביטויים מעט חריפים שמעתי בעצמי מפי רבנים גדולים נגד השיטה הזו .
נשלח ב-15/6/2008 10:23
לא הבאתי את ר צדוק לגבי גוג ומגוג , אלא לגבי משיח בן יוסף.
נשלח ב-15/6/2008 21:58
להערכתי
המלחמה הקרובה תתחיל בעוד שני השרצים הנוכחים מאיישים את משרד רה"מ והביטחון , ובאיזשהו שלב במהלכה יכול להיות אפילו חודשים לאחר תחילתה יקום שרון ממיטתו ויבריא מחוליו ויקבל את השילטון מחדש מידיו של זה שקיבלו רק בגלל שהיה שם במקום הנכון בזמן הנכון , בבחינת משיב אבידה לבעליה .
הלך לישון לכמה שנים והשאיר את השילטון לאולמרט , יקום מחדש ויקבל מידיו כבראשונה .
כך בכל אופן אני רואה את אירועי החודשים הקרובים . הזוי אה ?
נשלח ב-16/6/2008 01:40
יהיה מאד קל להפריך את דבריך ברגע ששרון חס וחלילה ימות אז לא תוכל לתרץ שרק טעית בתאריכים
נשלח ב-16/6/2008 06:59
המיייחל
אתה דבק בעמדתך שחייב להיות שמיחח בן יוסף ינהל את המחלמות , נכון שבזהר מבואר בהרבה מקומות שאת המלחמות ינהל משיח בן יוסף , גם בפרשת השבוע זה מובא , ומשיח בן דוד לא ינהל את המלחמות .
אבל ככל הנראה המחמה האחרונה תהיה מלחמה מהירה , ומיד לאחר מכן יבוא משיח בן דוד.
נשלח ב-16/6/2008 08:44
אחיי היקרים והמסולאים .
תראה מקוטיאל , אם שרון ימות יתברר שלא אני טעיתי אלא הוא טעה , הוא כנראה לא ידע את מה שאני יודע ולכן הוא לא ידע שתפקיד מב"י מוטל עליו , אלמלא היה יודע זאת לא היה מעז למות .
נראה לך שאדם שמאמין שהוא מב"י יעז למות ?? ואם כן...אני אהרוג אותו לפני !
עכשיו ברצינות .
ברור שפטירתו תפריך את אמונתי בעניין , מה השאלה בכלל .
דורש
מב"ד ינהל את השלב האחרון של המלחמות , עם אדום בעיקר , ופחות עם ישמעאל .
ולי דוקא יוצא מלימוד הסוגייא בזוהר שהמלחמה ממש לא תהיה קצרה .
תתחיל ככל הנראה בתמוז-אב הקרוב ותימשך חודשים רבים , סביר להניח שיהיו הפוגות / הפסקות-אש במהלכה .
נשלח ב-16/6/2008 08:51
המיייחל
אם שמת לב לדברי האוטיסטים הטוענים שאנו ביעוצמה של מלחמה כבר תקופה ארוכה , ועכשיו אנו בסוף המלחמה , ועל כן אין שום סתירה , הזהר מדבר על מלחמה ארוכה שכבר אנו בסופה.
נשלח ב-16/6/2008 08:56
האמן לי דורש שאני מודע לכל הפרטים והעובדות האלה בבואי לעיין בסוגייא בדוכתא .
אינני נשען על דברי אוטיסטים בנסותי לפענח את הכתוב במקורות חז"ל על אירועי זמננו . לא צריך אותם לשם כך , כל שצריך הוא שכל ישר ובריא , הכרת המציאות והאקטואליה , והחשוב מכל הכרת והבנת השפה שבה דיברו חז"ל הקדושים .
באותה נבואת מלחמה בזוהר מתוארים דברים שטרם קרו כאן בארץ , פשוט מאוד .
נשלח ב-16/6/2008 09:16
דורש
רציתי להפנות את תשומת ליבך כחסיד של דברי האוטיסטים לנקודה מעניינת .
דניאל הרי היטיב לתאר את פתיחת המלחמה הקרובה , מטח טילים נרחב על מרבית אזורי הארץ למיטב זכרוני . נשאלת השאלה , איך תיאור כזה יכול להתממש במציאות של ימים אלו ? למה שיפתחו במלחמה כזו פתאום ?
את התשובה נראה לי קיבלנו בהתנהלות העלובה של השילטון כאן בימים האחרונים .
'נצא למבצע נרחב בעזה'..'אם לא תהיה ברירה נאלץ להיכנס לעזה' מאיימים הנמושות השכם והערב בשעה שאוזניהם אטומות מלשמוע את קולות הצחוק הבוז והליגלוג מבית ומחוץ עליהם .
אין אחד שלא יודע שבשלב מסויים בעתיד הקרוב לא תהיה ברירה אלא להינס לעזה , בטח החמאס . אלא שהוא כבר יהיה מוכן ומצוייד היטב הודות לנדיבותו ורחמנותו המופלאה של השילטון הישראלי שדאג להזהירו מראש .
אלא שכאן מגיע ככל הנראה החידוש הגדול , חיזבאללה וחמאס יתאמו מראש מתקפת טילים מסיבית על ישראל רגע לפני שהם יראו שצה"ל הולך להכות בהם .
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/06/2008 9:15:46
נשלח ב-18/6/2008 17:11
במסגרת הפקת הלקחים שעשיתי בעקבות כישלוני אודות המלחמה בשבועות האחרון לא מיהרתי לשתף אתכם בפרוייקט שלקחתי על עצמי .
בשלב זה לא יהיה חכם לומר הרבה ולכן אסתפק במועט . בבחינת תפסת מועט תפסת .
לקחתי על עצמי לאסוף את כל מקורות חז"ל בזוהר גמרא ומדרשים המדברים על מאורעות זמנינו ולעשות מאמץ עילאי להרכיב תמונה שלימה ברורה וכמה שיותר חד-משמעית על הצפוי בעתיד הקרוב .
מדובר על משימה מאתגרת מאוד מחד , ומאידך על הרבה מאמץ יגיעה והשקעה ולו רק בגלל ההתמודדות עם עשרות נתונים . כאשר כלי העבודה העומדים לרשותי הם רק תפילה לה' שירחמנו ויאיר עינינו בתורתו ומאמץ שכלי וריכוז נפשי גדול כאחת הסוגיות הקשות בש"ס .
בכל הקשור ללוח-הזמנים של האירועים לא איש בשורות אנכי לצערי הרב , בגדול מדובר על תהליך שיחל בחודשים הקרובים וימשך לפחות 3 שנים עד הגאולה הסופית .
ובאשר לאירועים עצמם כבר בשלב זה ישנם חידושים לא מעטים . כ"ש אם וכאשר יזכני ה' להשלים סוגייא זו .
נשלח ב-12/7/2008 22:57
'הרב' הירש: יהודים הם רוצחים וטרוריסטים
'הרב'
מאיר הירש מראשי נטורי-קרתא בישראל: "אנו מגנים את הפשיטות הנפשעות של
ישראל נגד העם הפלשתיני שמבוצעות בידי הכנופיות הטרוריסטיות הקרויות צה"ל"
.
על כגון זה נאמר : קשים גרים לישראל כספחת .
כוזרים רשעים , זה מה שהם .
מאחל להם שיהיה סופם כסוף העמים אשר הם בקירבם .
למי שלא הבין , לשיטתי החוג הסאטמרי הקיצוני הם העם הכוזרי העתיק ממזרח אירופה שהתגייר והצטרף לעם ישראל לפני
כ - 800 - 700 שנה .
ויש לי מספיק הוכחות לכך .
נשלח ב-13/7/2008 02:48
לפי דעתי הצנועה הם בכלל לא יהודים.
או שהם השטן שמתלבש בדמות יהודים או ערב רב מהסוג הגרוע ביותר.