|
|
| נשלח ב-18/10/2010 16:02 |
|
| |
חח מה שנכון נכון. העשירים ממשיכים להתעשר.. מס.. מע"מ.. ריבית.. הצמדה.. דולר..
יאללה כבר שיגיע משיח !
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2011 22:11 |
|
| |
הרב בן-ארצי שיחיה מדבר כל הזמן על כך שהקב"ה עוד יביא את כל יהודי חו"ל לארץ ושהוא מתכנן לשכן אותם בדרום ובצפון קרי בנגב ובגליל, ושהבנייה בארץ לא תפסק ושכל הזמן יבנו עוד ועוד והנדל"ן ימשיך כל הזמן להתפתח בלי סוף וכו'.
מי ששם לב להפטרה שקראנו השבת ודאי נזכר בדברים הנ"ל ואף התפעל מההתאמה המדוייקת בין דבריו של הרב לפסוקי הנבואה העתיקים שהובטחו ע"י ישעיה הנביא.
רָנִּי עֲקָרָה לֹא יָלָדָה פִּצְחִי רִנָּה וְצַהֲלִי לֹא חָלָה כִּי רַבִּים בְּנֵי שׁוֹמֵמָה מִבְּנֵי בְעוּלָה אָמַר ה' הַרְחִיבִי מְקוֹם אָהֳלֵךְ וִירִיעוֹת מִשְׁכְּנוֹתַיִךְ יַטּוּ אַל תַּחְשֹׂכִי הַאֲרִיכִי מֵיתָרַיִךְ וִיתֵדֹתַיִךְ חַזֵּקִי כִּי יָמִין וּשְׂמֹאול תִּפְרֹצִי וְזַרְעֵךְ גּוֹיִם יִירָשׁ וְעָרִים נְשַׁמּוֹת יוֹשִׁיבוּ
מלבי"ם הרחיבי, חזקי -להחזיק רוב הבנים כי תמיד יתרבו הבנים הבאים מחדש וצריך להוסיף תמיד דיורים חדשים. וכל זה משל אל התרבות העם והתפשטותם. כי ימין ושמאול תפרצי - תפרץ את הגבולות מימין ומשמאל, ותמשוך ארצך חוץ לגבולים האלה, עד כי זרעך גוים יירש, יען כי ערי ישראל לא יספיקו לכן יירשו ערי הגויים, וגם אלה לא יספיקו להם עד כי ערים נשמות יושיבו
הערה: ימין ושמאל שבפסוק מתייחס לנגב ולגליל, ימין זה דרום ושמאל זה צפון, כידוע וכמפורסם.
יוצא אם כן שכתוב כאן שני דברים נפלאים ומשמחים במיוחד, יגורשו לכל הרוחות הגויים הרבים (הערבים למינהם) התופסים שטחים ענקיים מא"י ותחתם יבואו יהודי חו"ל. וגם בניית ישובים חדשים באזורים שעדיין לא מיושבים כיום.
יראו עינינו וישמח ליבנו בקרוב אמן.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 07:50 |
|
| |
אם בניינים ובתים לא יופיעו בין לילה , אני לא מבין אך בדיוק יכולים להשלים את החסר , במיוחד שמבנה גויים ראלים זה פשוט לנקות את ירדן מיושביו בלילה ולקחת את הבתים , או שמדובר על נבואה בת 10-20 שנה לפחות ואיך זה מסתדר אני לא יודע ,... לצערי ההיגיון היחידי לקצב הבניה "המטורף" שעליו מדבר הרב , הוא כנראה מצב מתאים יותר לנבואת הזעם של יחזקאל מאשר אופציית הגעת מליוני יהודים לארץ לבתי קבע ! , אולי כמה מאות אלפים ואולי באוהלים וקרוונים יותר הגיוני מנקודת מבט הגיונית חומרית מאשר ניסים שיתחוללו ( הלוואי ויהיה ניסים , מתאים לי איזה וילה שתבנה בן לילה )
תוקן על ידי adamdror ב- 11/09/2011 07:54:32
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2012 15:22 |
|
| |
היכן כתובה/רמוזה עלייתם של המוני יהודי ארה"ב ארצה
לפני כמה שנים כתבתי הודעה בנושא אך לא מצאתיה לעת עתה לכן אומר בקיצור
בירמיה מ"ט ישנה נבואה על חורבן אדום המתארת בין השאר את הפצצה האיראנית בניו-יורק והטרור שירים ראש, קואליציית הכוחות שתהיה נגד ארה"ב ועוד כמה דברים, הנה פסוק לדוגמא מִקּוֹל נִפְלָם רָעֲשָׁה הָאָרֶץ וְהָיָה לֵב גִּבּוֹרֵי אֱדוֹם בַּיּוֹם הַהוּא כְּלֵב אִשָּׁה מְצֵרָה
אך רגע לפני שהסרט מתחיל כתוב כך: כִּי אַרְגִּיעָה אֲרִיצֶנּוּ מֵעָלֶיהָ רד"ק כאשר אשקיט וארגיע לישראל אריץ אותו מעל ארץ אדום שהוא שם בגלות
במילים אחרות לפני שכל ההצגה הזאת מתחילה הקב"ה מבטיח לגרש את היהודים הרבים הנמצאים שם בגלות ולהביאם ארצה כדי שלא ייפגעו ממה שהוא הולך לעשות שם.
כבוד הרב ב"א מדבר על העלייה המסיבית הצפויה מארה"ב כבר בשנה הזאת וגם בשנה הבאה. במילים אחרות קיבלתם אינדיקציה טובה לאזור הזמן בו יתרחש האסון. תוך שנתיים בערך.
במילים אחרות רק אחרי שהיהודים יגיעו ארצה ורק אחרי שיראו מה שיקרה שם יבינו כמה טוב וחסד עשה איתם בורא עולם שגרש אותם משם. הה"ד אודך ה' כי אנפת בי"
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/11/2012 15:25:56
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 17:38 |
|
| |
חידוש יפה
ההורים שלי גרים בהר ממול רוובי, והדיבורים שם הם שבסוף כל העיר הזאת תהיה שלנו, מה גם שזאת עיר מאוד מוזרה, יותר מחצי ממנה בנוי, אבל אין שום איכלוס
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 08:20 |
|
| |
השאלה שעדיין פתוחה היא האם בינתיים עד שהכל יעבור לידיים יהודיות יגורו שם גויים או שמא זה יישאר שומם עד שנזכה ליום המיוחל. אם נלך עד הסוף עם דרשת ה"ירושה" אז נראה שהתשובה היא - כן. כי בירושה מסתלקים הבעלים הראשונים ואת מקומם תופסים היורשים מה שאומר שהבנייה הזאת תיושב לעת עתה ע"י גויים ובהגיע היום המיוחל את כולם ישקה הקב"ה רד-בול יצמיח להם כנפיים ויעיף אותם לכל הרוחות ואז תתקיים הנהגה נוספת ומדהימה של מידה כנגד מידה שהרי מידתם של הפלסטינים שאינם אלא פלשתים מודרניים היא לפלוש לכל מקום וזה הסבל הגדול שעם ישראל סובל מהם שהם פולשים לארצנו לערינו ולכל מה ששיך לנו גונבים הורסים ומזיקים כל מקום אליו הם מגיעים משום שזו תכונתם של הארורים האלה - לפלוש. ועל שם זה הם נקראים פלשתים. אבל בגאולה הקרובה יתהפך הגלגל וכל מה שהם בנו שכללו פיתחו ורכשו יעבור לידינו והם יגורשו מכאן בחוסר כל ואנחנו "נפלוש" לשטחם. יראו עינינו בקרוב וישמח לבנו בשוב אלהינו אלינו עם שכינתו לציון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 08:42 |
|
| |
אמן כה יעשה ה'

|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 08:55 |
|
| |
היום זכיתי להבין את תעלומת אסון מחירי הדירות בארץ

שנים התחבטתי בשאלה שכה רבים שואלים אותה ועוד יותר אפילו סובלים ממנה. מדוע המציאות האיומה הזאת של מחירי הדיור בארץ שהגיעה למימדים בלתי נסבלים?!
לענ"ד התשובה היא בת-הקול שמכריזה "לי אין בית גם לכם לא יהיה בית!" בגלל שדורנו הוא דור הגאולה ממילא הדרישה ממנו היא בהתאם, לרצות להיגאל! משמים צועקים אלינו "מדוע לא מטריד אתכם שאין לקב"ה בית! מדוע אתם לא מתעוררים לדרוש את בניין בית-המקדש וחידוש העבודה והחזרת שכינתו לציון?? אתם לא מבינים שבית-המקדש הוא הבית שלי?? אהה.. לא איכפת לכם מהבית שלי? אין בעיה.. גם לכם לא יהיה בית.. כי המחירים יהיו בשמיים, ואז נראה אתכם גיבורים"
זה בת הקול שאני שומע כשאני מתכוונן על התדר הנכון של הרגשת המציאות.
עכשיו תעשו עם זה מה שאתם רוצים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/09/2014 14:59:44
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 10:07 |
|
| |
חזק מאוד
אהבתי
יהי רצון שייבנה בית מקדשנו ובית תפארתנו במהרה בימינו ויאמר ה' יתברך די לצרותינו ונזכה לראות בשיבת ציון וביאת גואל צדק -
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 13:14 |
|
| |
יבנה יבנה יבנה המקדש
במהרה בימנו ברגע זה ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 20:57 |
|
| |
מסתדר עם דבריו של הרב בן ארצי הסמיכות של הגאולה וכל הדיבורים על נדלן פורח וכו. שכויח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 20:36 |
|
| |
למרות שאני אחד התומכים הגדולים ביישוב היישובים (ואני לא קורא להם התנחלויות) יכול להיות שאין פלוגתא בדבר. אולי בתכנית של נתניהו דובר על יישובים חדשים ליהודים, שיפריעו לקב"ה שמתכנן רעידת אדמה או משהו אחר לערבים שגרים ביהודה ובשומרון.
|
|
|
|
|