בית פורומים שידוכי חרדים

רעיונות לפגישה אחרונה לפני החתונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2008 16:00 לינק ישיר 

איזורים יפים ורומנטים בד"כ קל להתחבר אליהם.. לא תמיד יש מקום מסוים שמחוברים אליו ויש אליו נוסטלגיה.. וגם אם כן- לא תמיד זה מתאים לפגישה אחרונה. הייתי באמת ממליצה לו להכיר לה את המקומות החביבים עליו ושהוא 'מחובר' אליהם במשך החיים.. (לפעמים זה יכול להיות החצר האחורית של הסבתא..)

פגישה אחרונה יש בה הרבה יותר ממשו סימלי.. זו פגישה אחת לפני שהם נישאים וכורתים ברית לחיי הביחד שלהם. היא משמעותית מאד וחשוב שיהיה בה אווירה טובה, רגועה וכייפית לשניהם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2008 16:09 לינק ישיר 

בס"ד

(לפעמים זה יכול להיות החצר האחורית של הסבתא..)

שאפו על היציאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 16:39 לינק ישיר 

קוטבית כתב:

איזורים יפים ורומנטים בד"כ קל להתחבר אליהם.. לא תמיד יש מקום מסוים שמחוברים אליו ויש אליו נוסטלגיה.. וגם אם כן- לא תמיד זה מתאים לפגישה אחרונה. הייתי באמת ממליצה לו להכיר לה את המקומות החביבים עליו ושהוא 'מחובר' אליהם במשך החיים.. (לפעמים זה יכול להיות החצר האחורית של הסבתא..)

פגישה אחרונה יש בה הרבה יותר ממשו סימלי.. זו פגישה אחת לפני שהם נישאים וכורתים ברית לחיי הביחד שלהם. היא משמעותית מאד וחשוב שיהיה בה אווירה טובה, רגועה וכייפית לשניהם..

האמת היא שזה קצת מוזר, כי כאשר הייתי מאורס, בשלב מסויים (לאחר כחודש וחצי) הייתי כל יום אוכל ארוחת ערב עם אשתי בבית הוריה (בא מהישיבה אליה הביתה) או שהיינו הולכים פעם בשבוע לארוחת ערב בחייק הטבע וכל שבת הינו ביחד (חוץ מהשבת שלפני החתונה), כך שנושא פגישה אחרונה וכד' בכלל לא נראה לי משהו לחשוב עליו ולתכנן אותו מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2008 16:41 לינק ישיר 

בס"ד

ברור שאתה מגיע ממגזר אחר, אבל האם אצלכם אין את הדבר הזה שמפסיקים להיפגש שבועיים לפני החתונה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 16:50 לינק ישיר 

על המנהג של שבועיים לפני החתונה אני קורא אצלך לראשונה.
יש מנהג שלא נפגשים שבוע לפני החתונה, אבל רק אצל האשכנזים.
אז אבל מכיוון שאני ספרדי לא נוהגים כך.
אני טענתי שאם אני אוהב את אשתי אז אנחנו לא צריכים שלא להיפגש ובסוף החלטנו (לאחר לחץ  מתון שלי), שרק 24 שעות לפני החתונה לא נפגש + שבת  (אני הייתי בישיבה) והיא עם החברות (שלחה את ההורים מהבית כי גם לה מגיע שבת עם כל החברות הרווקות לפני החתונה).
נ.ב. עד היום אני מציע להחזיר לה את אותו שבוע (להיות שבוע בלעדי), אבל היא כבר לא מסכימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2008 16:54 לינק ישיר 

בס"ד

אוקיי, אני שמח שהוספתי ידע.
אכן, לא רק אצל האשכנזים גם אצל הספרדים החרדים- בחורי הישיבות נוהגים שבועיים לא להיפגש ושבוע מתוכם גם לא לדבר.
אני לא יודע מה המקור לעניין, אבל אני חושב שזה דבר מקסים, אתה מגיע לחופה כשכל כולם לראותה כולך מלא רגשות אחרי כ"כ הרבה זמן (שבועיים במושגים של אהבה ראשונה).

בקיצור, לא הייתי אומר לך ח"ו לנסות את זה, אבל האמת אולי אתה כן יכול לנסות "מציאות מדומה" תנסה לא לראות אתאישתך במשך שבועיים ולא לדבר שבוע מתוכם.

תספר לי איך הרגשת בפגישה הראשונה אח"כ.

אגב זה יכול להיות רעיון מוצלח לחדש קצת התלהבות וחיוך לקשר רב שנים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 17:04 לינק ישיר 

אין בעיה של ייחוד בחלק מן המקומות שציינתם??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 17:05 לינק ישיר 

בס"ד

אני מדבר על הטיילת, ממש אין בעיה של ייחוד.
לגבי שאר חופי הארץ, כמו חוף געש איני יודע זה די מקום מבודד.
אולי בגלל שזה תחת כיפת השמים איני יודע.
אולי בעלי האוריין בפורום יחכימוני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 17:14 לינק ישיר 

אסיק
בזמני גם אצל בחורי הישיבה נהגו רק שבוע שלא להיפגש (ולמדתי בישיבה גדולה חרדית).

את ההצעה לא ליפגש אשתי מסרבת לקבל (וגם אני לא חושב שהיא מעשית ואני כמובן שלא מעוניין בה), אם כי יש רבים שנוסעים במסגרת העבודה לחו"ל למספר שבועות, אנו ב"ה לא עושים זאת.

יש לזכור גם שהתרגשות שלא להיפגש הייתה באותם 26 - 27 שעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2008 17:17 לינק ישיר 

בס"ד

לא יודע אולי באמת פעם היה ככה.
אנו לא באותו גיל, זוכר?

לא התכוונתי להימנע מפגישה בגלל עבודה אלא באופן יזום.

אם הייתה התרגשות אחרי 27 שעות מה תאמר על התרגשות של 168 שעות לא לדבר ו-336 לא לראות, נראה לי פצצת התרגשות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 18:11 לינק ישיר 

אגב, שבועיים זה נשמע לי מטורףףףףףףף זה המווווווווון זמן.. עד היום לא הבנתי מה העניין..? גם שלושה ימים מעוררת התרגשות וגעגועים..
ואין שום איסור הלכתי למס' למנהג זה.. אחותי לאחר יומיים (מתוך השבועיים) לא היתה מסוגלת לשאת את הגעגועים.. והתקשרה לרב (כן כן..) והוא 'התיר' לה לדבר עם חתנה.. ונראה לי גם שהם נפגשו באותו יום.. וז היה להם הפסקה של 10 ימים שלא ראו זה את זה..
אני יודעת שיש כאלו גם היום שנוהגים על שבוע ולא שבועיים. אין בזה עניין להחמיר.. כי אין בזה שום עניין משמעותי (כמיטב ידיעתי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2008 18:14 לינק ישיר 

בס"ד

לא אמרתי שזו הלכה, אמרתי שכך נהוג אצלנו בישיבה ואני מאין שבעוד ישיבות.
למי שלא מתאים שלא יעשה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 18:16 לינק ישיר 

אומנם לא הייתי בעניין הזה,
אך לדעתי זה נראה לי רעיון מגניב להגביר ככה את הגעגועים בשבועיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 18:16 לינק ישיר 

בס"ד

אכן רעיון טוב, אבל תדעי שזה קשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2008 20:54 לינק ישיר 

אצלנו לא נפגשים שבוע אבל בטלפון מותר.
ממממ. בא לי. עשיתם לי חשק. יוצא לי ללכת כמעט כל שבועיים לחוף בלילה. אין דבר יפה מזה בעולם.  אני מתמלאת התרגשות כל פעם מחדש ויכולה להשאר עד הבוקר.. ועוד בלי לאהוב אף 1.. אני רק מדמיינת את השילוב של מישהוא שאוהבים ואת זה ו... זה חייב להיות ה-דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רעיונות לפגישה אחרונה לפני החתונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.