בית פורומים שידוכי חרדים

שקרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2008 13:23 לינק ישיר 

מיכלי,
אם את חושבת שהשיטה מוטעית - צייני מדוע, אל תשאלי שאלות סתם.

ולעצם השאלה, תלוי עד כמה "לא נראית".
דוגמא נוספת: לפעמים שולחים תמונות של בחורה לא מאופרת כמעט. במקרה כזה אני יודע שבמציאות היא תיראה הרבה יותר. לפעמים התמונה מעט מטושטשת.
עכשיו ישאלו כל החכמים: "תבקש תמונה נוספת" אבל זה כבר הרבה יותר קשה, והרבה פחות נעים, לפחות עבורי. אף אחת לא מדגמנת עבורי.

בקיצור, צריך לעשות בשכל ובתבונה. אבל לדעתי, מי שיאמץ את השיטה, פשוט יסבול פחות. היום להעביר תמונה כבר יותר מקובל מפעם ואני חושב שזו הזדמנות לנצל ולהקל את המצב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 14:04 לינק ישיר 

הנושא הופך רדוד מרגע לרגע.
אם תמונה היא הכל בשבילך, זו זכותך. אל תשכח שעל הדרך יתכן שתפסיד הרבה טובות ויפות שלא ייענו לדרישתך, מסיבות שונות, ולא כי הן רוצות ל"דוג" אותך....יש שיקולים הרבה יותר ערכיים!
אין ספק בכך שתמונה בכוחה להועיל ולתת תמונת מצב מקדימה, אבל למה להפוך אותה לתנאי הכרחי, לשקול עיקרי. יש מצבים לא סטנדרטים, שאז היא בהחלט יכולה לשרת את המטרה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2008 14:25 לינק ישיר 

אין אצל השדכניות דירוג של מראה חיצוני?  אני שואלת ברצינות. לא צריך לבוא לפגישת ראיון כזו שהשדכנית רואה מי המועמד כדי לשדך לו שידוכים לעניין? זכור לי שאמא של חברה שלי שהיא שדכנית- היה לה טפסים כאלו ומראה חיצוני היה מוזכר שם.
אני לא שמעתי על אף 1 שהזדעזעה מהמראה החיצוני של הדייט מחברותי. אולי זה לא היה הטעם שלהן אבל יש הבדל בין טעם לכיעור מטורף. אני מחזיקה בעמדתי שרוב האנשים שמתלוננים על כך ה בעלי הערכה עצמית שגויה.
תהילה- לא אמרתי שאת לא יפה אבל מחמאות כולם מקבלים.כל מי שמוחמא נראה טוב? מחמיאים על שינוי חיצוני יחסי.אם תעבירי שאלונים אנונימים תגלי שאנשים שנראים רע חושבים שהם נראים טוב. זה טבע האדם- לאהוב את עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2008 14:38 לינק ישיר 
משתוקקת יקירתי.....

את !!! שפוסלת כל הצעה בגלל המיקום הגיאוגראפי ממנו בא הסבא של הסבא של הבחור.... את יכולה בכלל לדבר על רדידות ?!?!?!? את יכולה לדבר על ערכים ?!?!?
את יכולה לדבר על "להפסיד הצעות טובות" ?!?!?

אין לי מה לומר, החוצפה ועזות הפנים עוברים כל גבול !

ובוודאי שגם לעיקר דבריך כאן אין שום בסיס במציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 14:47 לינק ישיר 

פםןפםן יקר,
סדר העדיפויות שלי בשקולי הבחירה שונה מסדר העדיפויות שלך ואין בכך שום רע. אתה שם במרכז את היופי ואני את העדה. ושניהם אולי אינם ערכי על. זה עדיין לא פוסל את תגובתי שהכעיסה אותך.
ומהצד אני רוצה לומר לך, שאתה אפילו לא עושה לי חשק לשנות את עמדתי.
קשה לי להבין מדוע בכל דיון מתבטאת תקיפות אישית מצידך. יש דרך להביע דעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2008 15:12 לינק ישיר 

עשני כרצונו שיהיה לך ברור שאני ממש לא מחזיקה מעצמי שאני ניראת טוב ומי כמוני יודעת כמה אנשים שלא נראים טוב חושבים שהם נראים טוב?
בואי אני יאמר לך ככה עד עצם היום הזה אני טוענת שאני לא יפה ולא מכוערת
אבל מה לעשות שאני אומרת ככה אומרים לי תתחילי להחזיק מעצמך כי את לא מבינה איך את ניראת?
יש תגובות שאי אפשר לחלוק עליהם.
אם אנשים מעירים לי המון כן יש פה משהו.
לא שאני באה להתלהב או משהו אבל אם כולם ממש כולם אומרים לי תמיד שאני יפה זה אומר שמינימום אני ניראת טוב לדעת העולם לא לדעתי.
עוד יותר מיזה את יודעת מה?
איך יתכן שכל הבחורים שפגשתי אפילו אחד לא אמר לי לא?
יש דברים שהחיים מלמדים לפעמים מה אתה לפי מה שכולם אומרים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 15:18 לינק ישיר 

אני מסכימה עם פמפם. לפסול על יופי זה לא כמו לפסול על עדה. זה נובע מדעות קדומות וסטריאוטיפים שהרבה פעמים לא נכונים לאדם הספציפי ויוצרים תבנית מסוימת שלא מן ההכרח תתאים לפרט. לכן מה שיוצא שע'י כך את פוסלת גם בחורים טובים שיכלת לרצות מאוד רק בגלל איזשהיא תפיסה מיושנת חשוכה ושגויה שאת משום מה בוחרת לדבוק בה בכל זאת.
אם את פוסלת על יופי, צבע עור או כל דבר חיצוני אחר שמפריע לך - זה לגיטימי. יופי הוא מרכיב חשוב במשיכה. אם את לא אוהבת בשום אופן גיבנים אז אמנם את יכולה להפסיד בחור זהב אבל מן הנמנע שתמשכי אליו באיזשהוא אופן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2008 15:25 לינק ישיר 

אז מה. גם לי אומרים דברים כאלו. אני שומעת שאומרים דברים כאלו לבנות שנראות רק נחמד..
גם לי לא אמרו לא. אני בטוחה שלרוב הבנות לא אומרים לא אלא הן אל שפוסלות. זה לא אומר הרבה. יש אנשים שאוהבים לעות טוב לאחרים ומחמיאים. הרבה פעמים אני אומת לחברות למשל כשהן לבשות משו חדש שמחמיא להן שהן נראות ממש טוב. אפילו אם הן שמנות מידי או לא ממש מצודדות.. כיף לראות אותן זורחות..
כל אחת חושבת שהא יפה..
אם את רוצה קצת פורפורציה- תעמדי מול המראה ותחשבי שאת מישהוא אחר- מה היית חושבת על עצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2008 15:29 לינק ישיר 

משתוקקת,

כל כך לא חכם מצידך לנסות להצדיק את תגובתך הראשונה....

אייי...... מה לעשות, ככה זה כשמדקלמים את מה שאמא שמעה מסבתא מבלי הרבה לחשוב.

לא שמתי שום דבר במרכז.
אם זה מעניין אותך - אז לידיעתך, אצלי הגורם המכריע הוא רמת ההשכלה של הבחורה. כי בסופו של דבר, השכל הישר הוא הדבר היחיד שנשאר.

רק באתי להציע פתרון יעיל לבעיה של התאמה חיצונית, בה נתקלים בחורים ובחורות בשידוכין.
אני עצמי נהנה מהעניין, ורציתי לשתף ולחלוק עם חברי הפורום.

והערות מן הצד.... פשוט תשאירי אותן בצד, שם מקומן.

תוקן על ידי פםןפםן ב- 16/06/2008 15:53:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 15:36 לינק ישיר 

עשני כרצונו,
הלוואי ויהיה סוף סוף משהו שיחשוב שאני לא יפה כי זה מה שאני חושבת.
שאני במראה אני לא רואה שום דבר יפה אבל בכל מקום מעירים לי על יופי
אם זה לדוגמא בחדר כושר.
אין לי בעיה שתאמרי שאני לא יפה כי זה בעצם מה שאני חושבת אבל בכלל לא ראית אותי במציאות
אז זה לא נושא להתווכח עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 17:05 לינק ישיר 

עם הבחור היחיד שנפגשתי, לא שיקרו על מראה חיצוני.
שיקרו ביראת שמיים.

מה עדיף, לדעתכם??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/6/2008 17:08 לינק ישיר 

רגע,
 עשני ותהילה התמונות בסמל הן תמונות שלכן?

תוקן על ידי שרפ ב- 16/06/2008 17:07:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 18:25 לינק ישיר 

אין ברירה וחייבים לשקר קצת או הרבה.

בלי שקרים נדיר מאוד שמישהו היה מתחתן אי פעם.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 20:22 לינק ישיר 

http://www.kipa.co.il/click/maamar.asp?id=3129

סיפור יפה בנושא (לא שקר אבל חוסר ידיעה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2008 21:30 לינק ישיר 

מראה וחוסר משיכה
http://www.aish.com/hdating/advice/Dating_Advice_72_The_Guy_Who_Looks_Okay.asp

http://www.aish.com/hdating/advice/Dating_Advice_110_Double_Beauty.asp

תוקן על ידי שרפ ב- 16/06/2008 21:36:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שקרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.