|
|
| נשלח ב-23/6/2008 16:36 |
|
| |
פירוש מושגים של נשים
"טוב" ------- זו המילה בה נשים משתמשות בשעת ויכוח, כאשר הן יודעות שהן צודקות אבל כבר נמאס להן לשמוע אותך מתווכח איתן. זה סימן בשבילך לסתום את הפה. (אף-פעם אל תענה "טוב" לשאלה "איך אני נראית?" - תשובה כזו תגרור אחריה ויכוח).
"חמש דקות" ----------------- הכוונה היא לחצי שעה. זה שווה-ערך לחמש הדקות שנשארו למשחק הכדורגל שלך, לפני שאתה מוריד את הזבל, אז נשים חושבות שזהו יחס הוגן.
"כלום" -------- "כלום פירושו משהו ואתה צריך להיזהר כאילו אתה הולך על ביצים. "כלום" זהו תיאור של אישה שרוצה להפוך אותך, להפשיט לך את העור ולשפוך לך את המעיים החוצה. "כלום" מסמן בדרך-כלל תחילתו של ויכוח שאורך "חמש דקות" ומסתיים ב"טוב".
"נראה אותך" (מלווה בהרמת גבות) --------------------------------------------- זה לא מתן רשות; זה איום! אם תפרש את זה בטעות כמתן רשות, התוצאה תהיה שהיא תתעצבן על "כלום", תתווכחו "חמש דקות" ובסוף יהיה "טוב".
"נראה אותך" (ללא הרמת גבות) ----------------------------------------- גם זה לא מתן רשות. הפרוש הוא "אני נכנעת" או "תעשה מה שאתה רוצה, לי לא אכפת". אחרי כמה דקות היא תגיד "נראה אותך" בגבות מורמות, מיד אחר-כך "כלום" מלווה ב"טוב" והיא תחזור לדבר איתך שוב אחרי "חמש דקות", כשהיא תירגע.
אנחה רמה -------------- זו אינה מילה, אבל לעיתים קרובות היא משמשת כביטוי מילולי. לרוב אינה מובנת על-ידי גברים. אנחה כזו אומרת שהיא חושבת אותך לאידיוט גמור ולא ברור למה היא מבזבזת את הזמן בלהתווכח איתך על "כלום".
אנחה רפה ------------- שוב, זו אינה מילה אבל זהו ביטוי. זהו אחד הדברים המעטים שגברים באמת מבינים. הפירוש הוא שהיא לקחה הפסקה קלה מהויכוח. ההימור הכי טוב שלך באותו רגע הוא להפסיק לנשום ולא לזוז, בתקווה שההפסקה הזו תמשך כמה שיותר.
"הו" ------ המילה הזו - מלווה במשפט כלשהו - היא סימן לצרות. לדוגמה: "הו, תן לי את זה" או "הו, דיברתי איתו על מה עשית אתמול בלילה". אם היא אומרת "הו" בתחילת המשפט, אל תלך אלא תרוץ ליציאה הקרובה. היא תאמר לך שמצבה "טוב" אחרי שהיא תסיים לזרוק את הבגדים שלך מבעד לחלון, אבל אל תצפה שהיא תדבר אתך לפחות ביומיים הקרובים.
"זה בסדר" --------------- אחד הביטויים המסוכנים ביותר שאישה מסוגלת לומר לגבר. "זה בסדר" פירושו שהיא רוצה לחשוב טוב מאוד לפני שהיא מחליטה מה העונש שמגיע לך על לא-חשוב-מה שעשית. "זה בסדר" בא בצמוד ל"טוב" ובסמיכות להרמת גבות "נראה אותך". ברגע שהיא סיימה לחשוב, פירושו של דבר שאתה בצרות גדולות.
"כן, בבקשה" ---------------- זה לא ביטוי, זו הצעה. היא מאפשרת לך לתת תירוץ למה שעשית. במילים אחרות, לסבך את עצמך עוד יותר ממה שכבר היית מסובך. אם הצלחת להתמודד עם זה נכון, אתה לא אמור לשמוע "זה בסדר".
"תודה" --------- היא מודה לך. אל תתעלף ואל תחפש משמעות נסתרת. פשוט ענה ב"אין בעד מה".
"תודה רבה" ---------------- "תודה רבה" שונה בצורה דרמטית מ"תודה". אישה תאמר "תודה רבה" כאשר באמת עלית לה על העצבים. בדרך-כלל זה ילווה ב"אנחה רמה", דהיינו שפגעת בה בצורה חמורה. אחרי "אנחה רמה" אל תעיז לשאול אותה מה לא בסדר, כי היא תענה לך "כלום".
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 16:38 |
|
| |
חכמות שלוקטו בשעיורים באוניברסיטה
המרצה: "באמת, עשיתי פעם את הניסוי הזה עם הבן שלי! הושבתי אותו על נדנדה והסברתי לו על הכוחות שפועלים עליו... אז הוא אמר לי: אבא, מה אתה מטומטם? תנדנד וזהו!" (הטכניון, פיסיקה קלאסית)
מרצה: "אני לא מבין מה אתה אומר. אתה בטח קרוב משפחה של אשתי..." (מכינת הטכניון)
המרצה: "את המבחן אפשר לעבור, תשאלו את אלה שעשו אותו סמסטר קודם." סטודנט: "אפשר לשאול אותם עכשיו. רובם פה..." (אוניברסיטת בן גוריון, המחלקה לכלכלה)
סטודנטית: "אפשר זמן להעתיק?" מרצה: "כן, תנצלו את הזמן שאני מוחק את הלוח." (הטכניון)
לפני המבחן שואלים את המרצה על המבחן והוא עונה: "לא יהיו לכם הפתעות במבחן!" במבחן אף אחד לא מבין כלום, שאלות מאוד קשות ולא ברורות. סטודנטים באים בתלונות למרצה: "אמרת שלא יהיו הפתעות במבחן?!" מרצה: "נכון. גם אצלכם, כמו בכל השנים, יהיו 70% נכשלים..." (אוניברסיטת בן גוריון, הנדסות, תכנות בשפת C)
מרצה: "אני יכול לשחק איתכם טטריס: מי שיפריע יעבור לשורה האחרונה וכשהשורה האחרונה תתמלא היא תעוף החוצה." (אוניברסיטת תל אביב, מדעים מדוייקים)
"אני מבקש ממכם... בסוף הסמסטר יש משוב מרצים, תתנו לי 2, אני כבר לא יכול יותר להעביר את הקורס הזה." (הטכניון, פיסיקה 2מ')
מרצה: "אם נירה קליע לכיוון השמש המהירות שלו תגדל במהלך התנועה" תלמיד: "..אבל המרצה, הקליע ימס הרבה קודם..." מרצה: "אז נירה אותו בלילה..." ( האוניברסיטה העברית, מכניקה ויחסות פרטית, 2006)
(שיעור ראשון) מרצה: "אני שמח שאתם מבינים. בקרוב זה ישתנה..." (אוניברסיטת תל אביב, אינפי)
לפני מבחן ידוע לשמצה במחשבים, שואל אחד הסטודנטים: "איזה חומר עזר כדאי להביא למבחן?" מתרגל: "לדעתי הכי כדאי לכם להביא תהילים..." ( אוניברסיטת בן גוריון, הנדסת חשמל ומחשבים)
(צפירת אזעקה נשמעת) מרצה: "אם כולכם תישרפו למוות, אתם לא צריכים להגיש את מטלה 12..." (האוניברסיטה הפתוחה, קורס קולנוע)
"היחס של פיסיקאים למתימטיקה זה כמו היחס של פושעים לספר חוקים. כדאי לדעת, וכדאי לדעת איך לעקוף." (אוניברסיטת תל אביב, ממפי"ס)
המרצה מציג שאלה אמריקאית ממבחן קודם על הלוח. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא א'?" כמה סטודנטים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ב'?" כמה סטודנטים אחרים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ג'?" עוד כמה סטודנטים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ד'?" כמה סטודנטים מצביעים גם כן.
מרצה: "אתם רואים? זאת הבעיה בדמוקרטיה, נותנים לאנשים להחליט בנושאים שהם לא מבינים בהם שום דבר!" (אוניברסיטת תל אביב, מתמטיקה בדידה, הפקולטה למדעים מדוייקים, סמסטר 2004 א')
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 17:15 |
|
| |
חחח נעמה..
כן באמת נרשמתי לאולפן לעברית אני מקווה שזה יעזור..
אבל סתם ככה את יכולה להרשם גם לאותו קורס כי ניראה שגם לך חסר שגיאים בכתיבה...!!
אגב אהבתי ת'בדיחות!! חמוד!! טמשיחי קח!!
חבר'ה אני מבקש שוב בכל לשון של בבקשה!!!
בכדי שהאשכול ישאר על קנקנו...
נא לשמור על תוכן הבדיחות שיהיו נקיות ומתאימות!!
תודה!!
תוקן על ידי מנילה ב- 23/06/2008 17:15:35
אחי!! קח ת'חיים בסבבה!! 
כי סך הכל, הכל מאבא!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 22:07 |
|
| |
באמת יש'ך שגיאות כתיב....
זה בכוונה או שאתה דיסלקט?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 23:19 |
|
| |
חיה, לא יפה. נו באמת..
בדיחה:
ילדה אחת רצתה לשחק בגומי ולא היה לה.....
הלכה הילדה לארון ביגדי אימה וקרעה את כל הגומי...
בעוד היא קופצת להנאתה שמעה את אמה אומרת: שיו, איך רזיתי, כל החציות נופלות לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 13:34 |
|
| |
התיזה של השפן
יום אחד טייל השועל ביער ופגש שפן היושב בפתח המערה ועוסק בכתיבה נמרצת. שאל השועל את השפן:"מה אתה כותב"? ענה לו השפן:"אני כותב עבודת תזה,במסגרת לימודי הדוקטורט". שאל השועל:"מה נושא התזה?" השיב השפן:"שפנים טורפים שועלים". פרץ השועל הצחוק פרוע ואמר לשפן:"זוהי תזה שטותית". אמר השפן לשועל: "בוא, היכנס עמי למערה ואנוכי אוכיח לך את התזה". נכנסו השניים למערה ומיד החלו נשמעים קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר כשתי דקות יצא השפן את המערה,ניגב את שארית הדם מעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. לאח זמן קצר הופיע הזאב ופנה לשפן:"שפן, מה זה אתה כותב?" ענה לו השפן:"אני כותב עבודת תזה במסגרת לימודי הדוקטורט". שאל הזאב: "מה נושא התזה?" השיב השפן: "שפנים טורפים זאבים". הזאב התגלגל מצחוק ואמר לשפן: "התזה שלך מגוחכת". אמר השפן לזאב: "בוא, היכנס עמי למערה ואנוכי אוכיח לך את התזה" נכנסו השניים למערה ושוב החלו להישמע קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר מספר דקות יצא השפן את המערה כשהוא מנגב את שאריות הדם שעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. עד הערב הלכו הנמר והדוב בדרכם האחרונה של השועל והזאב והשפן שוב ושוב ניגב את הדם מעל שפמו. הנשר, שריחף לו כל אותן שעות מעל קרחת היער וסקרנותו גברה מרגע לרגע, נחת סמוך לשפן ושאל אותו:"שפן מה הסיפור שלך?" ענה לו השפן:"בוא הכנס למערה ותראה" נכנסו השניים למערה ושם הצביע השפן על אריה ענק, עייף אך מרוצה. "זה המַנחה שלי" אמר השפן והוסיף:"לא חשוב מה היא התזה, חשוב מי המַנחה".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 13:39 |
|
| |
אני ממשיכה קח...
גמל אחד לאביו:
"אבא, למה יש לנו דבשת"
- "כי בדבשת אנחנו שומרים מים ולכן אנחנו יכולים ללכת במדבר שבועות בלי לשתות..."
- "ולמה יש לנו כפות רגליים כאלה גדולות"
- "כדי שנוכל לנוע בחופשיות על חולות המדבר"
- "ולמה יש לנו פרווה צפופה כ"כ"
- "כדי לשמור על גופנו מחום היום וקור הלילה."
אבל אבא שאל הגמל למה לכל הרוחות צריך את כל זה עם אנחנו בגן חיות...?
תוקן על ידי פורום_יוסי ב- 25/06/2008 2:42:03
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 13:58 |
|
| |
טוב, ניסיתי להעלות לכם סרטון, לא הלך............. ..
תוקן על ידי מיוזיקאלית ב- 24/06/2008 13:59:28
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 20:55 |
|
| |
לא נורא מוזה,
לא הכל הולך בחיים....
מנילה,
יש גם תשובה שלישית....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 18:57 |
|
| |
ממש ככה!!!
מה הקטע של המקום לחור של הקש בטרופית? הוא לא שונה מאף נקודה אחרת בטרופית ואפילו ממוקם במקום שהכי קשה לתקוע את הקש.
-תמיד כשאתה שואל מישהו אם הוא ראה סרט מסויים שלא יצא לו לראות, הוא יגיד לך: "לא,אבל שמעתי עליו"- למי אכפת?! גם אני שמעתי עליו, בגלל זה שאלתי.
-תמיד כשנוסעים במכונית וחם נורא פותחים מזגן ולא מצליחים למצוא זוית של המזגן שתגיע לפרצוף, אבל כשמישהו אחר רוצה מזגן ואתה מת מקור, אתה אף פעם לא מצליח למצוא זוית של המזגן ככה שלא יהיה לך זרם ראשי לראש.
-תמיד כשמישהו הולך ברחוב ורואה שלט של צבע טרי על ספסל או משהו, הוא ייגע בו כדי לוודא למרות שהוא לא מתכוון לשבת.
-תמיד כשחבר שלך מדבר בפלאפון עם מישהו שאתה מכיר, וגם אתה רוצה לדבר איתו, אתה אומר לו 100 פעם שיביא לך אותו כשהוא מסיים. הוא מהנהן בחיוב ואז כשהוא מנתק הוא שואל: "מה רצית?"
-יש את הקטע שמישהו מספר בדיחה ומתחיל אותה ב... "יש לי בדיחה אבל היא לא מצחיקה"- אז אל תספר אותה!
-יש את אלה שיודעים לצייר רק משהו אחד ובכל הזמנות שיש להם הם יציירו את זה.
-תמיד כשאתה אוכל קרונפלקס, אתה מוצא את עצמך פתאום קורא את הרכיבים למרות שזה לא אומר לך כלום ואין מצב שתזכור את זה.
-יש את הקטע שאתה בחיים לא תראה אמבולנס מתדלק בתחנת דלק- כאילו שהם עובדים על בטריות או משהו.
-תמיד כשנותנים לילד קטן בננה ויש בה חלק שחור, אומרים לו שזה דבש ושזה טוב- מאיפה לעזאזל הגיע לשם דבש? זו בננה רקובה!!!!!!!!
-יש את הקטע שברגע שתגיד לסבתא שלך שאתה אוהב משהו שהיא הכינה, במשך שנים היא תכין לך רק את זה ואם פתאום לא יבוא לך היא תגיד: "מה,אבל אתה אוהב את זה."
-תמיד כשאומרים משהו בלחש, הוא נשמע הרבה יותר אמין מסיבה לא ברורה.
-יש את הקטע כשאתה מצטרף לקבוצה חדשה (צבא, חוג, כיתה וכו´) ועושים סבב שמות להיכרות שכל אחד מספר על עצמו קצת, תמיד יהיה אחד שאתה לא יודע עליו כלום- זה אותו אחד שדיבר שנייה לפניך ובכל הזמן שהוא דיבר אתה רק חשבת מה אתה הולך להגיד בתור שלך ולא הקשבת למלה ממה שהוא אמר.
-יש את הקטע שלהכין "מנה חמה" זה הדבר הכי פשוט בעולם, אבל אתה תמיד תקרא את ההוראות כל פעם מחדש לפני שתכין אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 19:13 |
|
| |
חמוד!!
היה איכר עם שתי פרות, אחת לבנה אחת חומה.
ניגש אליו חבר ושואל : "מה ההבדל בין הפרה הלבנה לחומה ? "
איכר : "הלבנה נותנת 2 דליים של חלב כל יום"
חבר : "והחומה ?"
איכר : "גם"
חבר : "אז מה ההבדל בין הלבנה לחומה ??"
איכר : "הלבנה שקטה רגועה לא מפריעה בשעת החליבה בעלת מזג טוב"
חבר : "והחומה ? "
חבר : "אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ???"
איכר : "הלבנה מסתפקת במועט אוכלת דלי חציר ליום"
חבר : "אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ???"
איכר : "הלבנה ממליטה 3 ולדות בשנה"
חבר : "אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ????"
איכר : "הלבנה באה משושלת יוחסים ארוכה ומכובדת"
חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ?????"
איכר : "הלבנה בריאה כל השנה אף פעם לא חולה"
חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ??????"
איכר : "התוצרת חלב של הלבנה משובחת ביותר"
חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ???????"
איכר : "הלבנה צעירה"
חבר : "נו אז מה בכל זאת ההבדל בין הלבנה לחומה ????????????????????"
איכר : "אההההה הלבנה שלי"
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 19:15 |
|
| |
זה באמת עובד....... תראו בעצמכם
בעקובת מקחר שנשעה באוניבסטירה אנגילת,
זה לא מנשה באזיה סדר אתה כתוב את האותוית
כל עוד האות הרשאונה והארוחנה בקמום הכנון.
השאר יוכל ליוהת בגלן שלם ואתה עיידן יוכל לרקוא
בלי ביעה. זאת בלגל שנאו לא קוארים כל אות בעמצה
אלא את כל המליה עם ההקשר ההיגויני שלה...
נמחד לא ???
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 21:20 |
|
| |
קבלו כמה שקיבלתי במייל....
|
|
|