אוקיי שלחתי, _________________ הדמעה פותחת שערים.השמחה הורסת אותם לגמרי.
מה קורה למורה שנופלת ממגדל עזריאלי? למי אכפת...... למה משה רבינו לקח את בנ"י דרך המדבר? פדיחות ללכת איתם ברחוב... מה ההבדל בין הרבי מליובאוויטש למה רבינו? משה רבינו מת אבל לא ידוע מקום קבורתו והרבי לא מת אך ידוע מקום קבורתו.... _________________ I go to school "תסכול" I get "חצי מסטול" I come back home
חיה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, הגזמת. _________________ הדמעה פותחת שערים.השמחה הורסת אותם לגמרי.
למה הגזמתי??? אל תדאגי, אני ממש לא בדעה שהרבי חי.... המשפחה שלנו מהשפויים שבחב"ד.... זה בדיחה שרצה.... זה כדי לצחוק על המשיחסטיים..... אל תבהלי... _________________ I go to school "תסכול" I get "חצי מסטול" I come back home
אח, נרגעתי. _________________ הדמעה פותחת שערים.השמחה הורסת אותם לגמרי.
חחח איזה חמודה.... _________________ I go to school "תסכול" I get "חצי מסטול" I come back home
המשפטים האחרונים שלכם הזכירו לי אוסף שהיה לי בתיכון,אני וחברה שלי אספנו פתגמים חמודים. (לא הכל בדיחות, יש גם דברים חכמים). יום אחד אולי אני אמצא זמן להקליד הכל... (חלום...)עוד לא הקלדתי את זה, אבל יש לי כאן טיפ טיפה על המחשב,קחו- עם ישראל חברים, אחד עוזר לשני לדפוק ת'שלישי. רק מי שיש לו נעליים מסתבך עם סוליות קרועות. אתה יכול לשכוח את אלו שצחקת איתם, אתה לעולם לא תשכח את אלו שבכית איתם. מי שמתחבר עם חמור.. שלא יצפה לשום דבר חוץ מבעיטות אם תחפש אדם מלאך לא תמצא, אבל אם תחפש אדם תמצא את המלאך שבו! המלווה כסף לידיד, את שניהם בסוף הוא מפסיד לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים אם אתה לא אוהב את הדעות שלי - אתה תמיד יכול להשתפר חברים אמיתיים נדיר למצוא, קשה לעזוב ובלתי אפשרי לשכוח אל תלך אחרי, אולי לא אוביל - אל תלך לפני, אולי לא אלך בעקבותיך - לך לצידי, והיה לי חבר חברים הם מלאכים שמעמידים אותנו על הרגליים כאשר הכנפיים שלנו שוכחות כיצד לעוף אם יש לך חבר אחד אמיתי אתה המאושר שבאדם אם שניים אתה מיליונר אם שלוש אתה בנקמה ובאהבה האשה היא הרבה יותר ברברית מהגבר לימדו אותי שבשבוע יש 7 ימים ולימדו אותי שביום יש 24 שעות ולימדו אותי שבשעה יש 60 דקות אבל לא לימדו אותי ששנייה בלעדיך זה נצח! אם הייתי יכול להיות בשתי מקומות בפעם אחת, הייתי איתך ברגע אחד פעמיים אם לאהוב אותך זאת טעות אז אני לא רוצה להיות צודק אין דרך אל האושר. האושר הוא הדרך כל אחד רוצה להגיע לפסגת ההר, אבל האושר האמיתי תחושת הסיפוק והקידום מתרחשים בעיקר בזמן הטיפוס אושר הוא תוצר של הדמיון ולא השכל האושר ממתין לאלה שבכו, שכאבו, שחיפשו, שניסו, שאוכזבו..כי רק הם מסוגלים להעריך את חשיבותו של האושר באמת גיליתי שדרוש אדם אחד שיגיד לי : "עשית לי את היום", כדי לעשות לי את היום שום נסיך או נסיכה עוד לא איבדו את הכתר בגלל המלים סליחה בבקשה ותודה לכינים יש שש רגליים ובכל זאת הן הולכות על הראש אשכנזים מחמירים, ספרדים מקילים, לתימנים מותר! קודם נגיע לגשר, אח"כ נקפוץ ממנו... אם נשיקה היא רק מילה, אז יש לי איתך שיחה ארוכה אדם טוב, אינו בהכרח זה הנותן מהעודפים שלו. הוא זה שמחלק עמך את המעט שיש לו. את הדברים היפים והטובים ביותר בעולם את אפשר לראות, וגם למשש... יש להרגיש אותם בלב. מורה בינוני - אומר, מורה טוב - מסביר, מורה מצוין – מדגים ומורה מושלם - מעורר השראה... שני דברים יש בכל מקום בעולם חב"ד וקוקה קולה.
המשפטים האחרונים שלכם הזכירו לי אוסף שהיה לי בתיכון,אני וחברה שלי אספנו פתגמים חמודים.
(לא הכל בדיחות, יש גם דברים חכמים).
יום אחד אולי אני אמצא זמן להקליד הכל... (חלום...)עוד לא הקלדתי את זה, אבל יש לי כאן טיפ טיפה על המחשב,קחו-
עם ישראל חברים, אחד עוזר לשני לדפוק ת'שלישי.
רק מי שיש לו נעליים מסתבך עם סוליות קרועות.
אתה יכול לשכוח את אלו שצחקת איתם, אתה לעולם לא תשכח את אלו שבכית איתם.
מי שמתחבר עם חמור.. שלא יצפה לשום דבר חוץ מבעיטות
אם תחפש אדם מלאך לא תמצא, אבל אם תחפש אדם תמצא את המלאך שבו!
המלווה כסף לידיד, את שניהם בסוף הוא מפסיד
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים
אם אתה לא אוהב את הדעות שלי - אתה תמיד יכול להשתפר
חברים אמיתיים נדיר למצוא, קשה לעזוב ובלתי אפשרי לשכוח
אל תלך אחרי, אולי לא אוביל - אל תלך לפני, אולי לא אלך בעקבותיך - לך לצידי, והיה לי חבר
חברים הם מלאכים שמעמידים אותנו על הרגליים כאשר הכנפיים שלנו שוכחות כיצד לעוף
אם יש לך חבר אחד אמיתי אתה המאושר שבאדם אם שניים אתה מיליונר אם שלוש אתה
בנקמה ובאהבה האשה היא הרבה יותר ברברית מהגבר
לימדו אותי שבשבוע יש 7 ימים ולימדו אותי שביום יש 24 שעות ולימדו אותי שבשעה יש 60 דקות אבל לא לימדו אותי ששנייה בלעדיך זה נצח!
אם הייתי יכול להיות בשתי מקומות בפעם אחת, הייתי איתך ברגע אחד פעמיים
אם לאהוב אותך זאת טעות אז אני לא רוצה להיות צודק
אין דרך אל האושר. האושר הוא הדרך
כל אחד רוצה להגיע לפסגת ההר, אבל האושר האמיתי תחושת הסיפוק והקידום מתרחשים בעיקר בזמן הטיפוס
אושר הוא תוצר של הדמיון ולא השכל
האושר ממתין לאלה שבכו, שכאבו, שחיפשו, שניסו, שאוכזבו..כי רק הם מסוגלים להעריך את חשיבותו של האושר באמת
גיליתי שדרוש אדם אחד שיגיד לי : "עשית לי את היום", כדי לעשות לי את היום
שום נסיך או נסיכה עוד לא איבדו את הכתר בגלל המלים סליחה בבקשה ותודה
לכינים יש שש רגליים ובכל זאת הן הולכות על הראש
אשכנזים מחמירים, ספרדים מקילים, לתימנים מותר!
קודם נגיע לגשר, אח"כ נקפוץ ממנו...
אם נשיקה היא רק מילה, אז יש לי איתך שיחה ארוכה
אדם טוב, אינו בהכרח זה הנותן מהעודפים שלו. הוא זה שמחלק עמך את המעט שיש לו.
את הדברים היפים והטובים ביותר בעולם את אפשר לראות, וגם למשש... יש להרגיש אותם בלב.
מורה בינוני - אומר, מורה טוב - מסביר, מורה מצוין – מדגים ומורה מושלם - מעורר השראה...
שני דברים יש בכל מקום בעולם חב"ד וקוקה קולה.
נחמד נעמה.. (זה היה שווה את היצאה מהבונקר...) _________________ אחי!! קח ת'חיים בסבבה!! כי סך הכל, הכל מאבא!!
ועכשיו אני עפה לשם בחזרה...למרות שלא חושבת שזה יעזור.אני אין לי סיכוי לעבור...
למה הסמינר לא נשרף? כי אין מורות מדליקות.. אם לשון הרע היה נוזלי כטיפה, חדר המורות היה המוביל הארצי.. אל תחזרי על דברי המורה, היא לא אוהבת שמדברים שטויות.. המורה שלי בת 40+ וזה הפלוס היחיד שיש בה..
ללי, אם הייתי המורה שלך- לא היית תלמידה. _________________ הדמעה פותחת שערים.השמחה הורסת אותם לגמרי.
ללי, אם הייתי המורה שלך- לא היית תלמידה.
אם היית מורה מסתבר שלא היו תלמידים.תראי לי תלמידה שהמשפטים הנ"ל לא שגורים על לשונה ואראה לך (מה אראה לך? רוצה לראות קוף סגול עם קרניים?) ----------------------- אנחנו הנורמלים, אבל אתם הרוב.
קודם כל, זה לא מכוון ספציפית לשום מורה, חוץ מזה אני כבר סייימתי סמינר וכבר עובדת מזמן. יש לי אוסף פתגמים בכל מיני נושאים, והפעם זה עלה במקרה..
ללי, בצחוק!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, אני דֵי אוהבת את המורות שלי..... אז אנלא מדברת עליהם ככה. אבל בתור בדיחה זה חמוד... ללי, רק עניתי לך בבדיחה. _________________ הדמעה פותחת שערים.השמחה הורסת אותם לגמרי.