|
|
| נשלח ב-19/1/2009 22:03 |
|
| |
לדעתי..
פשוט אחד מהצדדים היה מוכן לוותר על הרבה "משהו'יים" והחליט שזה כבד לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 22:36 |
|
| |
כל בר דעת אשר בינה שוכנת בקוקדדו ונשמת חיים באפו, מבין לאשורו שעדיף לפני מאחרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 22:37 |
|
| |
ברור.
אם כי זה ל א נעים. זה שם רע וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 00:19 |
|
| |
הסיבה שנראית לי פשוט שמאורסים מתחילים להכיר יותר את הבן זוג השני ומגלים דברים חדשים ובהחלט היו פזיזים בפגישות ולא הלכו לאט לאט
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 07:54 |
|
| |
חתן שכלתו קיבלה רגלים קרות שבוע לפני החתונה (וזה
קרה לפני חצי שנה) התארס במזל"ט שבוע שעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:32 |
|
| |
לתועלת הכלל, מניסיון, אולי זה יעזור מלמנוע טעויות קודם ההחלטה: 1. תחליטו טוב טוב לפני שתסגרו. 2. תדעו שלא תמיד נמצאים בפסגה, יש פחד בתקופת האירוסים(אני חויתי את זה חזק) וזה לא מצביע על שום דבר, תהיו מודעים שזה יכול לקרות ולא לבטל בגלל סיבה כזו. 3. בתקופת האירוסים אל תשתוללו- זה ממש נכון, קשר היותר מידי יכול להרוס, תשמרו על גבולות ואיפוק קל. 4. אל 'תוותרו' מידי הרבה, ואח"כ תתחרטו. 5. תבינו שלבטל שידוך זה לא פשוט וקל, אולי זה יעזור לכם לא לזרום מלכתחילה, כי לא נורא יש אופציה לבטל... 6. תנו ללב להחליט, הוא מרגיש , אל תסגרו מתוך החלטה לא שלימה או לחץ, תעשו עוד פגישות העיקר לא מלחץ, גם אם הבחור/ה היא/וא הלוחץ/ת. 7. הכל משמים. מה שצריך לקרות יקרה, אין לנו שליטה על החיים, זה משחרר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:39 |
|
| |
אריסה, תודה על השיתוף.....:) וחברים, הכל, אבל הכל משמים....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:56 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | לתועלת הכלל, מניסיון, אולי זה יעזור מלמנוע טעויות קודם ההחלטה: 1. תחליטו טוב טוב לפני שתסגרו. 2. תדעו שלא תמיד נמצאים בפסגה, יש פחד בתקופת האירוסים(אני חויתי את זה חזק) וזה לא מצביע על שום דבר, תהיו מודעים שזה יכול לקרות ולא לבטל בגלל סיבה כזו. 3. בתקופת האירוסים אל תשתוללו- זה ממש נכון, קשר היותר מידי יכול להרוס, תשמרו על גבולות ואיפוק קל. 4. אל 'תוותרו' מידי הרבה, ואח"כ תתחרטו. 5. תבינו שלבטל שידוך זה לא פשוט וקל, אולי זה יעזור לכם לא לזרום מלכתחילה, כי לא נורא יש אופציה לבטל... 6. תנו ללב להחליט, הוא מרגיש , אל תסגרו מתוך החלטה לא שלימה או לחץ, תעשו עוד פגישות העיקר לא מלחץ, גם אם הבחור/ה היא/וא הלוחץ/ת. 7. הכל משמים. מה שצריך לקרות יקרה, אין לנו שליטה על החיים, זה משחרר. |
|
מסכים עם הכל מלבד סעיף 2. אני חושב שבהמון מקרים זה מצביע בריבוע!!
זה באמת חשוב,תודה!!!
תוקן על ידי אחי23 ב- 06/06/2012 23:58:46
לאהוב זה הטוב שבטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 00:23 |
|
| |
אחי, אל תעצבן אותי  .
ייתכן שיכול להעיד(במקרים בודדים), אבל בגדול, הפחד הוא נורמלי, יעידו ע"כ חיים מאושרים של הרבה הרבה בתים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 00:26 |
|
| |
רגליים קרות זאת תופעה נפוצה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 00:30 |
|
| |
באלי לעצבן אותך.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 00:58 |
|
| |
חדשונט כתבה: |  | .אלא אם כן מדובר באישה כמו שראיתי בביה"ח בשבוע שעבר, אמאלהההה היא היתה נראית גבר גבר!!!
היה לה שיער קצוץ ומכנסי ג'ינס קצת משופשפים ונעליים כאלו בצבע קאמל, קצת גבוהות וסגורות עם מלא שרוכים וחולצת טריקו קצרה ורחבה שמעליה חולצת צווארון קצרה פתוחה כעין ווסט...
והיא ישבה שם על הספסלים-כסאות שם בהמתנה של המיון, ממש כמו גבר! ככה עם קרסול אחד מורם על הברך של הרגל השניה, בקיצור הייתי צריכה להסתכל כמה פעמים כדי להיות בטוחה שמדובר באישה... או שיש מצב שזה עוד סיפור של דנה אינטרנשיונל...
_________________ במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!! |
|
O.K
באלך?
תראה אחת כזו באה לקראתך ,ותעצבן אותה .
תוקן על ידי אריסה ב- 07/06/2012 01:15:04
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 01:00 |
|
| |
סעיף 7. היה אמור להיות הראשון, כי הרבה משאר הסעיפים יורד מחמת הרגשה זו...
|
|
|
|
|