|
|
| נשלח ב-18/11/2008 17:06 |
|
| |
הלינק לא עובד
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2008 17:49 |
|
| |
הנה הלינק הישיר , מסר חדש מבנימין ודניאל , לא ממש מרשים לטעמי . משום שאיך יתכן שבעוד חודש בערך נשב במקלטים ושום מילה על כך ??
http://www.dani18.com/index.php?show=PEREK97H
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/11/2008 18:07:37
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2008 22:00 |
|
| |
כי אולי לא נשב במקלטים???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2008 22:05 |
|
| |
אז הסיפור עם הרב קנייבסקי לא נכון .
או או , או זה או זה , שניהם ביחד לא מסתדרים .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2008 22:36 |
|
| |
לא נראה שיש להשוות בכלל בין הרב קנייבסקי לאתר ה"אוטיסטים" שמישהו משתמש בסבלם כדי להביע משאלות ליבו...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 08:34 |
|
| |
עוד פעם אתה מתחיל את הדרמה המטופשת הזו יוסי ?
בדקת בעצמך נכון ? היית שם , דיברתי עם האבא , התרשמתי ממצבם של בנימין ודניאל , נכון ?
מה זה הפופוליזם המזוייף הזה ? על מי אתה חושב שאתה עושה רושם ??
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 09:14 |
|
| |
בואו לא נפתח מלחמה בפורום.
חבר'ה העולם מספיק גדול, כנראה שבחלקו ישבו במקלטים ובחלקו לא
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 09:50 |
|
| |
המייחל
סליחה שהעזתי לכתוב אחרת.. אף אחד לא מכיר אותי קח שאין לי על מי לעשות רושם .. אני כאן רק בכדי להחכים קצת.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 10:42 |
|
| |
לגבי הסיפור של הר' קנייבסקי...
כותב הבלוג (אותו אני מכיר אישית) הוריד את הפוסט בינתיים. הוא שלח מישהו לשאול אישית את הגר"ח קנייבסקי אם הדברים נאמרו והאם הם אמורים להיות מופצים בכלל..
עוד מעט נדע חברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 16:12 |
|
| |
יוסי אם כבר 'בקשת סליחה' אז על כתיבת שטויות והתחמקות מלענות על השאלות ששאלתי ולא על זה שכתבת אחרת...מה כתבת אחרת איזה אחרת... את תשחק לי אותה כאילו יש בעיה להביע דעה אחרת משלי - ח"ו לא תהא כזאת !
אני חוזר ואומר שכתבת שטויות ותו לא . והראיה : תשובתך השלילית לשאלותיי .
עמי מכיר ת'בנאדם אישית אה ? כל הכבוד , שמחתי לשמוע שהעניין בבדיקה . אחרי סיפור החלום של ר' דוד מנהריה שלא היה ולא נברא ואפילו משל לא היה כבר אי אפשר להאמין לשום דבר . בדור המסכן הזה . ה"י .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:43 |
|
| |
מסר חדש מדניאל ובנימין .
http://www.dani18.com/index.php?show=PEREKA1H
בקשה אחת לי מכם , שימו לב בבקשה תוך כדי הקריאה עד כמה דבריהם תואמים למה שקראתם בהודעותיי הרבות כאן ברחבי הפורום .
ומי שבכל זאת לא ראה זאת לא יתבייש לבקש ובע"ה נפקח את עיניו .
אשמח לראות דוגמאות כאלה , זה יהיה סימן שהבנתם והפנמתם את דבריי .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:53 |
|
| |
הדבר הבולט ביותר שראיתי הוא עניין מוצאי שביעית...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 10:21 |
|
| |
מתאים לכם...הדברים היחידים אותו אתם מבינים וזוכרים הם הדברים הטכניים והפשוטים . עצוב ביותר .
לא אישי כמובן אך המצב קשה , קשה משחשבתי .
ואם אלה התגובות...יותר נכון 'תגובה' אז מן הסתם יהיו לכך השלכות על המשך השקעתי בכתיבת פוסטים נוספים המצריכים זמן ואנרגיה נפשית שייצאו איכותיים .
בדיוק כמו בבית...כשאתה לא יודע להחמיא לאישתך ולומר תודה על הבישולים שלה והאוכל שהיא טורחת ומכינה לך תישאר רעב...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 10:36 |
|
| |
החמאס, החיזבאללה, אירן וכו', הכל מסופר בנבואות, וזה מדויק מדויק, ואנחנו כבר רואים שהכל מתגשם.
רק (את) הסוף עוד לא ראינו, אבל זה בא במהירות הבזק. והמלחמה שיש בדרום תגדל, ואפילו שינסו לעשות שלום, זה לא ילך, וארץ ישראל תהיה כאילו המקום המסוכן ביותר בעולם, אבל זו לא האמת.
המקום המסוכן ביותר בעולם זה אדום. אדום יהרס ותימחק מהעולם לגמרי. והכל זה לא רעיונות שלי, זה הכל מהנבואות, ואני באתי להגיד שזה יהיה, באמת זה יהיה זאת רק אחת מהדוגמאות
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 11:31 |
|
| |
בקשה
לא הביישן למד הריני לבקש..
|
|
|