בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2009 23:36 לינק ישיר 

המסר אכן יפה ומקיף ולמעשה מתמצת הכל.
 הוספת מראי מקומות היא לא במקומה אנשים מעדיפים את המסר כפי שנמסר ללא התערבות ואם כבר מתעקשים להראות מקורות היו צריכים לעשות זאת בתחתית העמוד בציון מספרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2009 19:57 לינק ישיר 

מסר חדש מגליה

( היא עוד חיה? )

אל תפחדו ואל תֵחַתוּ, הגאולה בפתח ממש!

אמא: גליה היקרה שלי, מה שלומך? מה מותר לך להגיד לי בלי לשאול?
גליה: אמא יקרה שלי, מותר לי גם להגיד לך שמתקרבים ימים לא קלים בכלל לעולם וגם לעם ישראל, הכל הולך להיות כמרקחה אחת גדולה מאוד, ממש בקרוב. אין רשות לפרט לא תאריכים ולא זמנים, אבל כל מה שאמרתי מזמן לפני שנים לא אמרתי לשוא, והדברים יקרו בקרוב מאוד.

המשך

http://www.dani18.com/index.php?show=P120H 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2009 22:41 לינק ישיר 

התקשור עם גליה הוא מחול המועד סוכות תש"ע.

מתוך הספר: "שובה ישראל" להרב יעקב ישראל לוגאסי שליט"א.
הרבה אנשים מתיאשים מהגאולה מסיבה שאין רואים שום סימן או התחלה מופתית, ורק עולם כמנהגו נוהג, ולכך נראה להם שהגאולה וביאת המשיח מהם והלאה ועוד זמן רב לבואו, וזו טעות, ביאת המשיח יהיה בפתע פתאום כשהחנווני במכולתו וכל בעלי המלאכה במלאכתם ופתאום יבוא האדון אשר אתם מבקשים והדברים מבוארים בספר שו"א וז"ל:

והנה תדע אחי, שבענין ביאת המשיח מקובל בידינו איש מפי איש עד מפי רבינו הקדוש הבעש"ט זי"ע, שהתגלות המשיח יהא בפתע פתאום בלא הודע כלל, וכל ישראל לא יחשבו על זה היום של הגאולה, ויהא כל אחד טרוד בענייניו או בעסקיו ויתיאשו, ובלי הודע כלל, פתאום נשמע בשורות הגאולה בעזרת השם.

והגם דבריו הקדושים אין צריכים ח"ו שום חיזוק, אבל עם כל זה אביא ראיה לדבר, כי מובא (במגיד מישרים פ' צו) שאמר המלאך להבית יוסף, וזה לשונו: (ישעיה מא) ראשון לציון הנה הינם ולירושלים מבשר אתן, ופירושא דמלתא.

תרגום: דרך העולם כשרוצה המלך לחזור לביתו, כמה מבשרים את בואו, מתחילה בעוד 10 ימים יבוא, ואח"כ שוב מבשרים את בואו בעוד 5 ימים יבוא, וכן על זה הדרך, אבל על מלך המשיח אומר הפסוק שלא יהיה כך אלא כהרף עין, וכבר המבשר הראשון יאמר הנה בא הגואל וכל השבטים שבגלויות נתכנסו והנה הם, וזה "ראשון לציון"-המבשר הראשון "הנה הנם" יאמר הנה כל השבטים וכל הגלויות, וכ"כ יהיה בפתע פתאום עד שאפילו שיהיו סמוכים לעיר לא ירגישו בהם בני העיר וכו' (מתורגם ללשון הקודש)

ומלבד מזו הראיה שהבאתי, הלא הוא בפירוש מבואר בכתוב (מלאכי ג) הנני שולח מלאכי ופנה דרך לפני ופתאום יבוא אל היכלו האדון אשר אתם מבקשים, (פירוש המצודות שזהו מלך המשיח אשר עין כל אדם מצפה ומייחל לו ומבקש ביאתו), ומלאך הברית-שהוא אליהו הנביא) אשר אתם חפצים הנה בא אמר ה' צבאות.

וכן מובא (במדרש פרקי היכלות הקדמון פרק ל"ו) וזה לשון הקודש שם דבר אחר מפני שישראל שבאותו הדור אומרים, אפשר עולם כמנהגו נוהג ויש גאולה בשנה זו (בתמיה), והם אינם יודעים שפתאום יבוא עכ"ל, ודי לך אחי באלו הראיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2009 23:32 לינק ישיר 

יש לי מה להגיב . . .

גם על המסר של גליה ובעיקר על הציטטות שהבאת .

בהזדמנות אחרת ובאשכול אחר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/11/2009 22:57 לינק ישיר 

הכל נכון , הכל אמת .

http://www.dani18.com/uploads/KDD54.PDF

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/11/2009 17:14 לינק ישיר 

כמה שהדברים חודרים עמוק ללב וכבר אמרו חזל דברים הבאים מן הלב נכנסים אל הלב אך לצערנו לאנשים אין כיום לב לקבל את הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2009 18:49 לינק ישיר 

לא יפה לדבר כך. . . בטח שיש לב....מאבן .

אם לא היה לב לא היה נערך קמפיין כ"כ גדול להחתמה על כרטיס אדי ...

"והסירותי את לב האבן מבשרכם ונתתי לכם לב בשר" .

תוקן על ידי המיייחל ב- 03/11/2009 18:50:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2009 16:04 לינק ישיר 

הערה אחת יש לי להעיר על המובא במסר האחרון .

נאמר שם בזה"ל :

למה הם פה עכשיו, הם לא מתקנים?
גם הערב רב פה, ורוב היהודים
היום, בסוף הגלות, הם מנשמות
של הערב רב [האר''י ז''ל אמר כבר
בדורו שרוב היהודים הם מן הערב
רב (ליקו''ת פרשת ואתחנן) ובנוסף:
''הדורות מתמעטין והולכין והערב
רב מתגברין'' (הגר''א, אבן שלמה
פי''א ע''ש)].

ובכן , במקור הראשון , לקטוי תורה להאריז"ל פר' ואתחנן לא מצאתי מזה מאומה .

אבן שלמה להגר"א . . לא לפניי כרגע , אך אין שום הכרח להבין זאת כפי שהבינו שם ,
"הדורות הולכין ומתמעטין והע"ר הולכין ומתגברין" פירושו שהרמה הרוחנית של עמ"י
הולכת ויורדת מה שנקרא ירידת הדורות וממילא כוחם של הע"ר המעורבבים בתוך העם
הולך וגובר . משום שאת כוחם הם יונקים מחולשתו הרוחנית של העם .

לא רק שאין בסיס אמיתי להבנה שהע"ר הולכים ומתרבים כמותית אלא המציאות היא בדיוק
הפוכה מזו , לאור דברי הזוהר באחד המקומות ( אינני זוכר כרגע היכן בדיוק )
האומר שמאז יציאת מצרים ועד סוף הדורות הקב"ה יסנן את הע"ר מעט מעט
עד סוף הגלות שאז לא יישאר מהם מאומה , "בבחינת מעט מעט אגרשנו מפניך" .

זה שיהודים מושפעים מהע"ר ולומדים ממעשיהם לא מוציא אותם מייחוסם
הטהור והשתייכותם ( לפחות ההיסטורית )  לגזע ישראל .

ואין זו הפעם הראשונה שאני מזהה אי דיוקים בחלק התורני שבמסרים הללו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2009 17:00 לינק ישיר 

תודה המייחל

האמירה הזאת במסר האחרון, שרוב היהודים היום הינם נשמות הערב רב, נראת לי לא הגיונית והדבר לא הסתדר לי עם מאמר בתיקוני הזהר בו נאמר  של קראת הגאולה הערב-רב למרות מיעוטם ילכו ויתעצמו בממון בשררה וכל מקור כח (על כן שם התואר "ערב-רב") ולעומתם עם ישראל, שהם הרוב, יחיו בדוחק וקשיים בכל תחום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2009 18:22 לינק ישיר 

אמרת נכון .

מה לעשות . . ככה זה בדורנו כנראה , ההקצנה שחלה בכל שטח ובכל פינה
גורמת לאנשים לסמן אוטומטית כ"ערב-רב" את כל סוגי
הרשעים למינהם .

כל האמצעים כשרים להשגת המטרה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2009 00:08 לינק ישיר 

אז מי מוגדרים היום כערב רב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 09:24 לינק ישיר 

מסרון קטן

מסר ממשה, ילד נכה, לאמא שלו
כ''א חשון תש''ע

אמא אני רוצה לדבר איתך. את זוכרת שסיפרתי לך שהעולם ישתנה שוב בשבועות הקרובים? אני חושב שאת לא יכולה להכחיש שזו האמת. מה שהתגלה אתמול (באוקראינה ועוד חדשות) מוכיח לנו שהעולם משתנה ומתקדם מהר מאוד לכיוון נוראי ומסוכן.

הדרך היחידי לשרוד במצב כזה הוא להידבק בקב"ה. רק הוא יתברך יכול להציל אותנו. שנים רבות כבר האוטיסטים נותנים לנו את אותו המסר. עכשיו הגענו לנקודת המעבר הגדולה כאשר כל הרשע בעולם מתגלה וזה מצייר לנו תמונה מפחידה ביותר וכמעט מוחץ. ה' מביא אותנו עכשיו למצב שלא משנה מה, אנחנו מוכרחים לבטוח רק בו. הוא הקשר היחידי שלנו לנצחיות. שום דבר לא יציל אותנו חוץ מהקשר שלנו עם הקב"ה.

שנים רבות האוטיסטים אמרו שכדאי שנצבור מלאי של אוכל ומים. זו המלצה טובה! אבל אל תאמינו שזה יציל אותנו. הקב"ה יכול לגרום לכך שהאוכל והמים שהאדם צבר ייעלם או לא יהיה ראוי לשימוש. הקב"ה יכול לקחת ערימות על גבי ערימות של דולרים שיש בתוך או מחוץ לבנק, ולגרום לכך שיהיו שווים לנייר טישיו (דרך אגב אמא, בקרוב נייר טישיו יהיה שווה יותר מהדולר).

ולכן אמא, קחי את המסר הזה ללב ותעבירי את זה הלאה לאנשים אחרים. בין אם את רואה את זה בברור או לא, מאז ראש השנה העולם השתנה לגמרי. הרשעים ארגנו את תכניותם בשקט, הכינו את הצבא שלהם והציבו את התכניות הזדוניים שלהם נגד כל האנושות. אך אלו שיחזיקו חזק בקב"ה ובתורתו יהיו עדים לנפילה של כל הרשעים.

המלחמה שתהיה בקרוב מתוזמרת על ידי אנשים שהם הגלגול של דור ההפלגה. הם יצאו במלחמה נגד הקב"ה, לא עלינו, ועכשיו שוב יוצאים נגדו במלחמה, לא עלינו. הם טיפשים ויושמדו לנצח וה' יבהיר בדרכים מופלאים ביותר עם ניסים גדולים שה' ורק ה' הוא הבורא והמלך של העולם וכל היקום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2009 16:29 לינק ישיר 

כשמודדים את שנאת הדת בארץ ניתן לראות בבירור שדור הפלגה נמצא כאן איתנו בעם היהודי יותר מאשר אומות העולם.
והמלחמה שלהם נגד הקב"ה תעבור דרך בשרנו, אבל לא נירא מהם כלל יכול נוכל להם והם לא יוכלו לנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 18:42 לינק ישיר 

נכון מאוד ישראטל ,ללא ספק .
בפרט על הע"ר הרשעים עליהם אמרו בזוהר
את פסוקי דור המבול וכן דור הפלגה .

אך יש לדעת ש"מלחמה נגד הקב"ה" אינה רק מלחמה ישירה נגד הדת
ונציגיה אלא גם ובעיקר מלחמתו של העולם המערבי ( ארה"ב ואירופה )
נגד משטרים וצורות שלטון לא דמוקרטיות שלא בדיוק
מאמצים בחום את התרבות המערבית...

זה שאנשים לא מבינים את האסון שבתרבות המערבית...
זה בגלל שהיא דווקא מוצאת חן בעיניהם , הם בעצמם נגועים
במחלת אהבת העוה"ז .

מתיוונים לייט הייתי קורא לזה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/1/2010 15:50 לינק ישיר 

המסר בחורבן של האיטי

http://www.dani18.com/index.php?show=P125H

נדון בו בהזדמנות אחרת .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.