בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2010 08:49 לינק ישיר 

מה שקרה בהאיטי זו אזהרה!
החורבן מתקרב מאד.
הקב"ה לא צריך פצצות אטומיות של אמריקאים, או של הפקיסטאנים,
או של הרוסים, או של האיראנים וכו'...

הקב"ה, בכבודו ובעצמו יהרוס שני שליש של העולם, ללא עזרה של בני אדם.

פה נאמר דבר מאוד נכון

מי שקורא לא רק את מה שאני כותב אלא גם את מה שאני לא כותב וכן משתדל לשים לב
לסגנון ולביטויים יכל להבחין בכך .

שימו לב שהביטוי "גוג ומגוג" כמעט שלא מופיע בהודעותיי . יודעים למה ?

משום שמשמעות שהאנשים מייחסים לו בשיח הציבורי ההמוני אינה נכונה עפ"י הבנתי
ולכן אני מתעלם ממנו .

"גוג ומגוג" נתפס בעיני הבריות כתמונת מלחמה מאוד כאוטית בה טילים גרעיניים מתעופפים
לכל עבר והחורבן וההרס שולטים בכיפה .

אני מהתבוננותי בכתובים לא רק שלא רואה תמונה כזאת אלא אף מזהה סדר באירועים הן
במלחמות שלא יחבקו עולם ומלואו בהיקפן והן באסונות הטבע הצפויים , שלא לדבר על השימוש
שייעשה בנשק הגרעיני שיהיה מאוד מוגבל .

לפיכך צודק מאוד המסר כאן האומר שרוב החורבן העולמי יגרם מאסונות טובע ולא מנשק גרעיני .
אסונות שיכללו רעידות אדמה צונאמי הרי-געש ונפילות אסטרואידים .

עם ישראל, תצעקו לשמים, תבקשו גאולה שלמה, תכוונו את התפילות לקב"ה, לכסא הכבוד, תחזרו בתשובה מלאה, כי אין זמן אין זמן אין זמן .

גם זה נכון , תשובה ותיקון דרכים ומעשים דורש שקט יישוב הדעת וזמן , וימי השקט האלה
באמת הולכים להיגמר בעתיד הקרוב
, ולאחר שמידת הדין מקבלת את האור הירוק לפעול
בכלל לא פשוט לעצור אותה .

נסתפק בזה בינתיים .

תוקן על ידי המיייחל ב- 17/01/2010 08:52:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2010 14:31 לינק ישיר 

הגשמיות רוצחת אותנו

http://www.dani18.com/index.php?show=P128H

שאלה: כנראה, העולם כמנהגו נוהג. הכותרות בעיתונים אותו דבר. הבורסה עולה, העיתונים מכילים שפע פרסומים על חופשות לקראת הפסח הקרוב וכו'. העתיד נראה ורוד. אז איך אתה אומר שאנחנו על הסף של אסון נורא?

דניאל: לפני מלחמת העולם השניה, הנאצים ימ''ש איימו על כל אירופה, ועל כל העולם.

הם התקיפו כבר יהודים, והצבא שלהם היה מוכן למלחמה, וכל העולם ידע את זה.

אבל גם אז, כמו שהיום, לא רצו לחשוב על זה רצו ליהנות  היו אז אנשים, עיתונים, ראשי ממשלות וכו' שהיו מודעים לסכנה, אבל רוב האנשים לא רצו לדעת, זה גם המצב היום.

למשל, לפני מלחמת העולם השניה, העיר וורשה היתה שקטה ושמחה. אנשים הלכו לעשות קניות, טיפלו בילדים שלהם, הלכו לעבודה. הכל היה רגיל - עד שהמטוסים הגרמנים הפציצו את וורשה.

אז, בשניה אחת, כל המציאות השתנתה. מחיים רגילים, נחמדים, נעימים עם אנשים המתכננים חופשות בעתיד, לידות בעתיד, קבעו תור לרופא השיניים וכו'.

וברגע אחד כל העולם שלהם הפך לשחור. הורים וילדים נהרגו ל"ע. לא היה אוכל והנהר היה מזוהם מכל האנשים והסוסים שמתו מההפצצות. העולם נכנס לתקופה של מוות, הרס ופחד. יותר מחמש שנים של גהינום.

גם עכשיו, העולם כביכול ממשיך בצורה רגילה. אבל יום אחד, בעתיד הקרוב, המציאות שאנחנו מכירים, תהפוך למציאות אחרת. ה' כבר מזכיר לנו שאנחנו חיים בגלות, בשער החמישים של הטומאה הגלות הכי חשוכה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 28/03/2010 14:32:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2010 21:16 לינק ישיר 

קריסת העולם כבר החלה

אבל עכשיו רבותי, גמרנו. זה לא ימשך. העולם עומד לקרוס, וכל אלה שלא עם ה' יפלו וייעלמו, כי אין להם מקום בעולם של משיח. אין מקום בעולם של משיח לשקר, לשטחיות, או לגסות רוח.וכדו'. בעתיד הקרוב ביותר היהודים החרדים יצטרכו לבחור מה הם באמת: אם רוצים חיים של קדושה או חיים של טומאה. ואז כשההפרדה תהיה מוחלטת, והערב רב יעמדו מחוץ למחיצות, הם יעלמו. וזה יהיה בעתיד הקרוב.

http://www.dani18.com/index.php?show=P137H

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2010 21:21 לינק ישיר 

מחשבות והרהורים בט' באב תש"ע
מאת אבא של דניאל

הקב"ה - מלך מלכי המלכים - מכין את העולם לשלב הבא, לגאולה.
והבעיה היא שרוב העולם לא מוכן.

אין לנו הבנה רבה לגבי העולם הבא, פרט לכך שעולם זה יהי עולם נפלא, עולם של אמת,עולם ללא יצר הרע, ללא מחלות, בלי מלחמות, בלי חשבונות מים, חשמל, ארנונה וכו' וכו', ועוד הרבה מתואר בנביאים הקדושים.

אם הקב"ה היה מביא אותנו לעולם הבא כרגע, רוב העולם היה בשוק, בהלם, תארו לכם למשל
אדם שנוסע במכונית עם מנוע קטן, ופתאום למכונית היה מנוע של מטוס סילון, טיפה גז והמכונית עפה
רוב האנשים היה נכנסים למכונית, לוחצים על הגז ונתקעים בקיר, או עושים תאונות לא עלינו...

לכן
על מנת להגיע לעולם הבא, האדם צריך להיות מוכן, להבין שהקב"ה, מלך העולם, אוהב אותנו, אנחנו הילדים האהובים שלו, אדם צריך לבטוח בקב"ה לגמרי, לחיות על פי תורתו.

כתוב "קדושים תהיו", וזה לא נכתב רק עבור צדיקי הדור, זה כתוב בשבילנו, בשביל כל היהודים, זה המפתח לעולם הבא, ככה אנחנו צריכים לחיות, קדושים תהיו זה צניעות, ענווה, שמירת קדושת החיים, הלשון, העיניים, הברית וכו'.

אבל היום, אצל רוב האנשים, הראש מלא בעגל הזהב, גשמיות, תענוגות, יצרים, בילויים, מסעדות, נופשים - בדיוק ההיפך מקדושים תהיו.

והקב"ה ברחמיו, על מנת להכין אותנו לגאולה, מוריד מאיתנו, שלב שלב את כל השקר של עגל הזהב, היצר הרע, של העולם הזה.

אבל בשלב מסוים, לקראת הסוף, הכל ייפול, ופתאום, ביום אחד לא יהיה חשמל, המחשבים לא יעבדו, לא יהיו בנקים, לא כסף, לא רופאים, לא צבא, לא משטרה וכו'.

הצדיקים ישמחו, כי יבינו שזה הסוף של העולם הזה. האחרים - שלא יבינו - ה' ירחם.

מה שחשוב הוא לדעת,
שיש לנו את הבחירה, כיצד בדיוק זה יהיה.
אם נחזור בתשובה - נתחיל לחיות כמו שיהודי צריך - קדושים תהיו - הגאולה תבוא ברחמים.
ואם לא - יהיו הרבה ייסורים ל"ע, גשם של טילים מחכה לנו, ואין צורך להוסיף - יש לנו מספיק דוגמאות מכל ההיסטוריה.

יהודים יקרים, יהודים אהובים, בואו ניקח את עצמנו בידיים, עכשיו ברגע זה, ללא היסוס, נזרוק את כל הגשמיות, נוציא מתוך המחשבות שלנו את כל השקר, השטויות והצעצועים של העולם הזה, נלבש את חליפת השבת, ונגיד עם כל הלב, עם כל הנשמה, "אבא, אנחנו מוכנים..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2010 18:32 לינק ישיר 

על רקע שריפת ספרי תורה בסוכות בב"ב

גניבת 8 ספרי תורה בערב יום כיפור בשכ' רמות בירושלים, וגניבת 12 ספרי תורה בבני ברק, שבוע לפני ראש השנה.

דניאל:
אוי, גיוואלד, גיוואלד, גיוואלד, גיוואלד,
טרגדיה גדולה בבני ברק, בחול המועד סוכות,
ספרי תורה נשרפו, ספרי תורה נשרפו, כל יהודי יודע כשנשרפים כל כך הרבה ספרי תורה, זה אסון גדול, וזה סימן רע מאד לעם ישראל.

לפני זמן קצר גם 12 ספרי תורה נגנבו בבני ברק, וזה מסר לעם ישראל.

לצערי הרב,
אחרי ההלם שעם ישראל קיבל, אחרי ששמעו שכל כל הרבה ספרי תורה נגנבו, אחרי ששמעו שכל כך הרבה ספרי תורה בבת אחת נשרפו, אחרי שיקברו את ספרי התורה, יחזרו לחיים רגילים, ישימו את זה מאחוריהם וימשיכו כאילו שלא קרה כלום.

ביום כיפור, אלפים אלפים צמו, אלפים אלפים הלכו לבית הכנסת,
האם הייתה תשובה גדולה ? לא היתה!

האם החלטנו שאנו מחסלים את עגל הזהב שערבבנו אותו בתוך האידישקייט שלנו ?
לא חיסלנו.

אמנם יש בודדים שעובדים על זה, שהולכים לכיוון הזה, אבל הרוב לא.
אז הקב"ה שרף את ספרי התורה, ושלח גנבים לגנוב ספרי תורה, להפחיד ולהעיר אותנו.
אנחנו חייבים לעשות שינוי חזק, כי אם האידישקייט ימשיך לכיוון שהוא הולך,
כיוון שהוא של השקר, של עגל הזהב בעוד דור או שניים לא ישאר אידישקייט אמיתי.

אנחנו חייבים להוציא כל גרגיר של עגל הזהב, של העולם הזה, של הגשמיות, גשמיות יתר, של הדמיון לגויים, ולחזור לאידישקייט כמו פעם, גם בלבוש, גם במנהגים, וגם בזה שאנחנו חייבים לחזור ולהיות יהודים אמיתיים כמו פעם, ולעשות הפרדה ביננו לבין העולם הגויי, העולם החילוני.

אם לא, הם יבלעו אותנו, אנחנו נמשכים אליהם, ורוצים את ההנאות שלהם, ואת התאוות שלהם.

והצניעות זה הדבר הראשון שאנחנו צריכים לתקן.
"קדושים תהיו" לא לשכוח - החטא הראשון היה בצניעות שהנחש רצה את חוה, והחטא השני היה לשון הרע שהנחש דיבר לחוה נגד הקב"ה.

ויז'ניץ זה בבני ברק, ובני ברק מובילה, לפני ירושלים, את המודה בביגוד נשים, ביגוד נשים לפי המודה החרדית הגוית.

הפאות, הבגדים הלא צנועים שנקראים "כביכול" בגדים כשרים, התחילו בארץ בבני ברק, ואוי לנו ברח' הנקרא רֶבי עקיבא.

עם ישראל!
איך יכולה להיות קדושה בבית, כשהבעל צדיק בלבוש כמו לפני מאות שנים, והאישה לפי המודה האחרונה נראית כמו אשת רחוב, כמו גויה. עם פאה נוכרית שחושבים שהיא כיסוי ראש, אבל היא כמו גילוי ראש.

עם בגדים צמודים, עם חצאיות קצרות, עם בגד גלוי, עם גרביים שקופות, שהרגליים נראות גלויות, עם נעליים טופפות שעושות רעש ומושכות עין.

איך זה יכול להיות בית של קדושה, כשהאישה הולכת לעבודה, לכל מיני מקומות, לא רק בבית יעקב, כדי להחזיק את הבעל שלה בלימוד.

איזה לימוד יש לו, כשהבית שלו לא בית כמו פעם - כשהאישה היתה בבית מגדלת את הילדים לתורה, מצוות ומעשים טובים. והאבא, היה יושב ולומד לשם שמים, והיו מוכנים לחיות חיים עם מעט כסף, אפילו מעט אוכל, על מנת שהאבא ילמד, אז הילדים גדלו עם חינוך של קדושה ויראת שמים אמיתית, והלכו בדרכם של ההורים עם הקב"ה ולא עם עגל הזהב.

אבל היום, זה נהיה הדבר החשוב ביותר, שהאישה תלך לעבודה, תחזיק את הבעל בלימוד ולא משנה באיזה מחיר רוחני,
כי חייבים דירה, וחייבים לוקסוס, וחייבים בגדים יפים, וחייבים וחייבים וחייבים כל מה שרוצים בגשמיות,
והם שוכחים שזה לא דרך ה'.
עם ישראל,
המחלה הזאת של עגל הזהב כבר בכל מקום, בכל מקום בארץ,
ואם ישנה קבוצה קטנה של אנשים שמשתדלים לחזור למה שהיה, אז עושים מהם צחוק, מדברים עליהם בלעג וכו'.

ספרי התורה נשרפו בויז'ניץ בבני ברק,
ויש כאלה שאומרים: אה, זה קרה בויז'ניץ בגלל שיש שם מחלוקת,
אז אני שואל אתכם, איפה אין מחלוקת ?
בכל החסידויות הגדולות יש מחלוקת, אצל הליטאים יש מחלוקת, אז איפה אין מחלוקת ?
ויש כאלה שאומרים - אולי בחרו את ויז'ניץ בגלל שהם לוקחים כסף מהמדינה, מהציונים, לחינוך. אבל כמה, כמה מקומות לוקחים כסף מהמדינה ? הרבה מאד.

ויש כאלה שאומרים - הם אולי דוגמא, הם מרכזיים, הם בית מדרש מאד גדול, אז אולי זו הסיבה שהם נבחרו.

אבל הסיבה האמיתית היא שזה קרה בויז'ניץ כי ממה שהם סובלים רוחנית, כל עם ישראל סובל רוחנית,
וזה בעיקר הרצון לעגל הזהב, לגשמיות, וזה הורס אותנו, זה הורס את האידישקייט שלנו.

נשארו אצלנו הגרגרים (ניצוצות הרצון לעגל הזהב) מתקופת ההשכלה.
גם אחרי ששרפו אותנו באירופה כדי להוציא את זה מאיתנו, ועדיין נשארו בתוכנו הגרגרים של תנועת ההשכלה.
רוב היהודים שיצאו משם, יצאו עם ההשכלה בתוך הלב שלהם, בתוך הקישקעס שלהם, בתוך הדם שלהם, אפילו שמבחוץ לא ראו את זה,
אבל זה נשאר אצלנו, וזה חזר גם בלבוש חרדי.

ברור שכל החילונים חולים עם זה, אבל גם החרדים חולים עם המחלה הזאת, ואם זה לא יגמר, אם לא נוציא את זה מתוכנו, ואם אנחנו לא נחזור לאידישקייט האמיתי, ואם אנחנו לא נשתחרר מהציונים ומהכסף המלוכלך שלהם,
ואם אנחנו לא נחזור לאמת,

יקרה לנו מה שקרה במצרים,
שבמקרה הטוב רק 20% יצאו ממצרים, 20% במקרה הטוב יצאו ונהיו בני חורין.

כל אחד יכול לראות ברור שהגאולה מאד קרובה ב"ה,
ולכן אם אנחנו לא נבין את המסר הקשה שקבלנו,
אם לא נחזור בתשובה שלמה עכשיו,
אם לא נבכה, בדמעות רבות ובלב שבור ונחזור בתשובה מלאה,
ונפריד את עצמנו מהשקר שניכנס לאידישקייט שלנו,
שניכנס ללימוד התורה שלנו,
שניכנס לבית היהודי הטהור שלנו,
אז מעט מאד יהודים יזכו לקבל משיח צדקנו.

עכשיו, אין לנו הרבה זמן.
אני מציע לכם עד הושענא רבא, לעשות תשובה,
ואל תגידו לי שזה מפריע לשמחה שלנו, לשמחת בית השואבה שלנו, שגם זה פגוע, פגוע בגשמיות ובחוסר צניעות, בפריצות גדולה.
אני מציע לכם, אם אתם רוצים שמחה, אז לבכות חזק עכשיו ולחזור בתשובה.
מועדים לשמחה.

הערה מדניאל:
אומרים עכשיו שספרי התורה שנשרפו היו פסולים לקריאה, ולכן אומרים כאילו שזה לא אסון כ"כ גדול, ואלה שאומרים כך הם כמו פרעה שקיבל מכה אחרי מכה וכל פעם מצא סיבה הגיונית למה לא צריך לפחד, לא מה' ולא מהמסרים שלו דרך המכות, ואז ה' הקשיח את ליבו, ובגלל זה נהרסה מצרים לגמרי.
ואם אנחנו נמצא סיבות הגיוניות למה לא לבכות על האסון הזה, בידינו נפיל את עצמנו לתהום ח"ו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2010 19:43 לינק ישיר 

תתכוננו עם ישראל תתכוננו

מסר מיצחק אייזק, בחור אוטיסט כ''ה תשרי תשע"א

אני מאד מרוגש ומפוחד, כי קרה אסון ענק לעם ישראל וזה מפחיד מאד.
ה' שלח לנו במוצאי חג הסוכות אזהרה ענקית, שספרי תורה רבים נשרפו בבני ברק בבית הכנסת הגדול של חסידי ויז'ניץ וזה מאד עושה צער בלב של כל יהודי אמיתי. לפחות צריך לעשות צער ופחד ענק כי כזה דבר, כזה אסון, לא קורה סתם.
הרבנים פסקו שאי אפשר להתאבל בחג ומצב זה מדאיג אותי מאד. כי ידוע שכאשר אדם מקבל מכה והוא עצוב וכאוב. ברגע זה הוא מוכן יותר לעשות תשובה.
אם הוא יצטרך לחכות שבועיים, אז ברור שהלב שלו לא יהיה כל כך פתוח לתשובה, כי כבר השכל שכח במידה גדולה את הכאב, את הצער, שהוא הרגיש ברגע הראשון שהוא שמע על האסון.
זה דבר טבעי ביותר שהזמן עוזר לאדם לשכוח מאסון.
במקרה זה של הדור שלנו, שלא רוצה בדרך כלל להפריע לחיים הגשמיים שלו כדי להתאבל ולבכות מהמקום העמוק ביותר בתוך הלב ולעשות תשובה שלמה,שדורשת ממנו לשנות את רוב החיים שלו, אז ברור שיש רצון יותר גדול לשכוח מהאסון. ה' שלח לנו מסר ברור. חבל אם לא ננצל את זה כדי לחזור בתשובה.
אני מאד מפחד מזה, שגם אחרי החג אין מתאבלים. אין אוירה של אבלות. ואיך זה יכול להיות שעל כזו טרגדיה ענקית אין אבלות. ואפילו אם יקברו את הספרי תורה בערב ראש חודש חשון,ויעשו עצרת או יום תפילה עולמי,
חושש אני שזה יהיה משהו שטחי שלא יביא לתשובה שלמה בעם ישראל כמו שדורשים מן השמים על ידי האסון של שריפת ספרי תורה רבים במוצאי סוכות חול המועד.
אז בשביל מה נשרפו כל הספרי תורה האלו?
השטחיות הזו היא אסון עוד יותר גדול.

איך זה יכול להיות? רוצים להמשיך ליהנות, רוצים להמשיך את השמחה. ויגידו שאסור להפריע לשמחה, ואפילו אבל על אבא או על אמא, לא עלינו, לא צריך לשבת עד אחרי החג.

אבל זה יותר גרוע מאבל של אבא או של אמא, שלא נדע. זה אסון לעם ישראל.

אם אנחנו לא נבין ששריפת הספרי תורה ולמחרת שריפת בית באותו אזור, ולפני החג גניבה של עשרות ספרי תורה במספר מקומות שונים בארץ, זה הכל מסרים מן השמים שעם ישראל במצב רוחני קשה, וחייבים עכשיו, בלי לדחות, לעשות תשובה.

ועל מה אנחנו חייבים לעשות תשובה? אנחנו חייבים להבין שהיהדות הולכת היום ומתפרקת, ה' ישמור.
וכל זה בא מהערב רב שבינינו שמושך אותנו - גם החילונים, וגם הדתיים הלאומיים וגם החרדים, לאליל הידוע שלהם, שזה עגל הזהב.

ומי שעובד לעבודה זרה הזאת יכול להיות חובש כיפה עם זקן ופאות או חובש כיפה סרוגה או אחד שהולך בגילוי ראש.

רוב האנשים חושבים שהם יכולים להתאים את עצמם לחיות בעולם הזה, שזה עולם השקר, עם כל ההנאות הגשמיות - וגם לחיות בעולם של אמת. אבל זה ודאי בלתי אפשרי.

עם ישראל פשוט לא רוצה לדעת את האמת. ברור לא כולם, אבל הרוב. לא רוצה להבין איזה אסון זה, אם השם שלח את זה דוקא במוצאי סוכות. אז חייבים לשים לב, חייבים להיות עצובים, חייבים.

אבל רוב העם רוצים להמשיך את החיים הטיפשיים עם כל הגשמיות שלנו, עם כל הדאגה לכבוד המדומה שלנו, עם כל הטיפשות שלנו. אוי אוי אוי.ובגלל זה אני מפחד מאד ודואג מאד.

היהודים במצרים היו נחשבים כחרדים, ובכל זאת הרוב עבדו עבודה זרה.

ואיך זה יכול שהם גם התפללו לקב"ה וגם עבדו עבודה זרה?
כי זה נתן להם הנאה רוחנית מצד הטומאה,
והנאה גשמית במילוי התאוות שלהם.
ואי אפשר היה להפריד אותם מזה.
ולכן הם לא היו ראויים לצאת ממצרים ומתו במכת חושך,ל"ע.

ופה זה אותו דבר. אי אפשר להפריד את עם ישראל מהטיפשות מה''פרעס'' [זלילה] במסעדות, מהבגדים הפרוצים, מהטיולים ה''כשרים'' כביכול, מהמסיבות והמכירות הגדולות, מכל העולם הזה שכאילו כשר למהדרין.

את כל זה הם רוצים להמשיך, וזה עבודה זרה.
והם חושבים כמו היהודים במצרים,
שחשבו שהם ''עַם השם'',
אבל הם ''עַם העבודה זרה''
[עגל הזהב, כנ''ל], והם לא רוצים להיפרד מזה.

רוב היהודים, וגם הרוב הגדול של החרדים, לא הרגישו כמעט כלום בלב על האסון שהיה עם הספרי תורה.כלום, כלום.
אולי זה הפריע להם אם ח''ו יצטרכו בזמן ההנאה שלהם לחשוב, להיות עצובים קצת. זה לא לפי התכנון שלהם ולא לפי הרצון שלהם.

ואחרי החג, לאחר שיקברו את הספרי תורה הצער לא יהיה באותה עוצמה, לא יהיה אותו הרצון לעשות תשובה, כי כבר לא ירגישו את גודל האסון ואת גודל המסר.
ודבר יותר גרוע - הם ודאי וודאי לא מחכים בכלל למשיח צדקנו. מוכנים להגיד שכן, אבל לא מחכים באמת. לא מרגישים שבלי משיח עכשיו, אין עתיד.
הם רואים עדיין את העתיד שלהם בבתים שיבנו, בבר מצוות שיעשו, בברית מילה שיעשו וכו'.
אלה מצוות, אבל הם רק חושבים על הגשמיות של הדבר הזה ולא על התוכן של המצוה.

כי אם היו חושבים על התוכן בברית המילה, שמביאים ילד לתוך עם ישראל, לתורה,

אז איך אפשר שלא לפחד, כי כמעט לא נשארה תורה אמיתית בעם ישראל, כמעט אין אמונה של עם ישראל בקב''ה.

איך אפשר לא לפחד שמביאים ילד לבר מצוה? איפה הוא ילמד? האם בתוך הישיבות של היום שבקושי מוצאים את הקב''ה שם. [תוספת שלי - "עולם הישיבות" הבדיחה הטראגית הגדולה ביותר של דורנו!]

שבקושי מרגישים איזה רגש, בקושי מוכנים לדבר על משיח - כי אם מדברים על משיח אז ודאי שייכים לחב''ד או משהו אחר כזה. וכשמוליכים ילדים לחופה, בשביל מה?
בשביל לגדל ילדים בשקר?
מה יהיה אתם, עם המערכת החינוך של היום. הם לא יהיו יהודים כמו שצריך. אבל לא רוצים לדעת את זה.

מי שבאמת מחכה למשיח מבין שהדור הזה גמור.

[תוספת שלי - הוא שאמרתי פעמים רבות, הדור הזה כפי שהוא חסר תקנה]

הדור הבא לא יכול להיות. חייב עכשיו לקבל משיח כי אם לא -
לא ישאר כלום, כלום.העולם יחרב בלי כלום.
ברוך ה' יש מעט יהודים אמיתיים, כמו במצרים, אולי עשרים אחוז. אולי פחות, אולי אחד מחמשים, אולי אחד מחמש מאות
[מכילתא, פרשת בשלח], שכן מוכנים לקבל משיח ומחכים לו.

אבל, אנחנו לא יודעים מה יהיה.ה' כבר יראה לנו.
אני רק יודע שרוב היהודים בסכנה גדולה מאד.

ואני מזהיר את כולם, שאם לא יחזרו לקב''ה ולא יזרקו את כל הצעצועים של העולם הזה, ואם לא נסגור את עצמנו מהשפעה של העולם הגויי, לא יהיו ליהודים האלו שמירה נגד האסונות הענקיים, המכות המדהימות שיתקיפו את העולם ישר מן השמים. [ תוספת שלי - מה יש בשמיים? בעיקר שני דברים, פעילות שמש ואסטרואידים]

וכמו במצרים במכת חושך שרוב היהודים מתו, כי לא היו מוכנים לעזוב את מצרים ואת העבודה זרה של מצרים, גם בעתיד הקרוב היהודים שמעדיפים את העולם של הגוים עם ''הכשר'' מהודר, יעלמו כמו במכת חושך, ולא יזכו לקבל משיח צדקנו.
פתחו את העיניים עם ישראל!
אנחנו מקבלים הרבה אזהרות גדולות מאד ובולטות מאד.
לא תוכלו להגיד ''אבל הרב לא אמר לנו מה לעשות''.
כי זה דור שבדרך כלל שומע לרבנים מתי שנוח להם ובהרבה מקרים הציבור, בלחצים שונים, אפילו מכוון את רבנים.

עם ישראל, כל אחד בנפרד יצטרך לחפש את האמת ולחזור לקב''ה -שבתי בבית ה' כל ימי חיי.

והפעם זה לא יהיה כמו בשואה,
שה' לקח גם את הצדיקים וגם את הרשעים.
הפעם יהיה בירור.
יבחרו משמים מי כן ומי לא,יהיה מאד ברור.
הערב רב, שהם רוב היהודים בדור הזה, יעלמו.
לכן תתכוננו עם ישראל, תתכוננו.
אין זמן

תוקן על ידי המיייחל ב- 07/10/2010 20:14:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2010 22:57 לינק ישיר 

ברוך דיין אמת: אמא של גליה ע"ה

אמא של גליה הלכה לעולמה, ביום ראשון ט"ו בתמוז, התש"ע.

היא היתה מזכת רבים בכמות עצומה ביותר לשם שמים ללא פרסום ולמען שמו יתברך

ת.נ.צ.ב.ה.

מצ"ב אחד המסרים האחרונים שזכתה לקבל מבתה גליה:

אל תפחדו ואל תֵחַתוּ, הגאולה בפתח ממש

אמא: גליה היקרה שלי, מה שלומך? מה מותר לך להגיד לי בלי לשאול?

גליה: אמא יקרה שלי, מותר לי גם להגיד לך שמתקרבים ימים לא קלים בכלל לעולם וגם לעם ישראל, הכל הולך להיות כמרקחה אחת גדולה מאוד, ממש בקרוב. אין רשות לפרט לא תאריכים ולא זמנים, אבל כל מה שאמרתי מזמן לפני שנים לא אמרתי לשוא, והדברים יקרו בקרוב מאוד, וגם כל התקשורים עם הילדים פגועי המח שהיו הם לא לשווא, כי כל מה שאמרו הנשמות הקדושות הללו יקרֶה, זה רק עניין של זמן, אך התפילות של עם ישראל והמצוות שהם מקיימים יכולות לבטל גזרות הכי גדולות, כי יש לעם ישראל כח לשנות את העולם, את המציאות, את הכל, רק לקיים מה שיותר מצוות ומשמים ירחמו עלינו.

אמא יקרה שלי, זו עת הגאולה, עת קשה עִם הרבה חבלי לידה, הכל כבר אמרתי לך, לא קל לחיות בתקופה הזו, כי אין זמן לויתורים והבלגות, הגאולה בפתח ממש וכל התיקונים חייבים להסתיים עד זמן מסויים, לכן יורדים לעולם ייסורים עצומים שלא היו כדוגמתם מאז בריאת העולם. אנשים רבים סובלים, צדיקים רבים סובלים למען כלל ישראל, כדי לסיים את התיקונים, וגם אלה שסובלים עבור תיקון עצמם לא מקבלים שום הקלות, כי הסיום קרֵב ואין זמן להקלות, צריך לתקן מה שיותר ומה שיותר טוב.

אז אמא יקרה שלי, לא לפחוד בזמנים הקשים הקרבים ובאים במהירות, כי משמים לא מתכוונים בלידה של העולם החדש להעניש מישהו מישראל, זו לידה והיא כואבת, זה תהליך כואב, זה יכאב לכולם, אבל ישראל תמיד אהובים מאוד אצל הקב''ה וה' יתברך שומר אותם כל הזמן מכל רע, לכן ישראל שלי, אל תפחדו ואל תֵחַתוּ, כפי שאמרתי קודם מה שיותר מצוות מהוות הגנות על עם ישראל וביטול כל הגזרות. העולם מתקרב אל סיום תיקונו בע''ה בקרוב מאוד, הזמנים יהיו מאוד קשים במיוחד עם הערבים כאן בארץ ובכל האיזור, יהיו מלחמות קשות בעולם בכלל, מעצמות יתגוששו עם מעצמות,

אבל אחר כך יבוא שקט לעולם, שלווה, עולם של יופי עילאי, של אמת, של יושר, של גילוי ה' יתברך, רבים הכופרים היום שלפתע יגלו שיש לעולם הזה מלך והוא מלך מלכי המלכים הקב''ה יוֹסֵד ארץ ושמים, הוא אחד ואין עוד אחר. כולם יהיו מאושרים לגלות את הגילוי הזה לאחר שהיו שרויים בחשיכה כמו בהמות, העולם יהיה נעים ויפסקו כל האלימויות הקשות הללו, שהגיעו לשיא בזמן האחרון, אין אפשרות להמשיך בעולם כל כך אלים ולא מתוקן. ברוך ה' הגיע זמן הגאולה, שישו ושימחו אחיי ואחיותי, שׂוֹש תָשִׂישוּ בקרוב מאוד.

יהיו נסים ונפלאות בקרוב מאוד, ממש שינוי סדרי טבע

אמא: גוג ומגוג? מלחמה? מותר לך להגיד על זה עוד?

גליה: אמא יקרה שלי, אמרתי לך כבר שהגאולה בפתח, זה כולל גוג ומגוג ומלחמה, אבל הכל חבלי לידה ללידת עולם חדש ויפה וטוב ובריא והוגן ונעים עבור כלל האנושות, כאשר במרכזו פנינת החן ישראל של הקב''ה בה יִתְפָּאַר. אנחנו פנינת החן שלו, אנחנו היחידים שמפיצים בעולם הזה את הקדושה העצומה, את התורה הקדושה, את המצוות, את האמונה האבסולוטית בקב''ה יתברך, הוא אחד ושמו אחד. אז גם בתקופות הקשות המצפות לנו ולכלל האנושות, יש להתאזר בסבלנות ולדעת שהכל הוא בעצם הכנה לקראת הנוחות העתידית, כל הסבל והקושי הוא הכנה לחיים מתוקנים וטובים, מלחמה זו הכנה, זה חינוך של בני האדם בדרך קשה יותר, אחרי שניסו לחנכם בדרך נעימה וקלה יותר אך ללא הצלחה, אז לפעמים יש צורך בחינוך יותר קשה וזה גם עוזר. הקושי מביא את השינוי המיוחל, הקושי גורם לחשיבה אחרת, לעשייה אחרת, לָעולם להראות שונה וטוב יותר.

כל הצדיקים, כל המלאכים מתפללים על גאולת עם ישראל שתהא ברחמים גדולים, שלא ידח מאתנו נידח בע''ה, יהיו נסים ונפלאות בקרוב מאוד, ממש שינוי סדרי טבע. דברים מאוד משמעותיים יקרו, דברים הסותרים כל הגיון רגיל, כי אנחנו כבר לא בזמנים רגילים.

כל מי שעושה כעת למען זיכוי הרבים שכרו לא יסולה בפז

אמא: מישהו אמר לי שפרסמו לאחרונה את המסרים שלך בדפים בכמויות עצומות בירושלים. יש לך זכות עצומה את צדקת גדולה שכל החיים רק סובלת בתוך הגוף הזה, לא יכולה אפילו להגיד מילה לאף אחד, עושים אתך מה שעושים ואת לא יכולה אפילו לדבר. אבל ברוך ה' שאת במקום כל כך טוב.

גליה: אמא אני יודעת שפירסמו דפים עם מסרים שלי, זה מזכה את עם ישראל וגם אותי ואותך ואת כל מפיצי הדפים הללו, זכותם עצומה מאוד, כל מי שעושה כעת למען זיכוי הרבים שכרו לא יסולה בפז, זה זמן קריטי וכל מי שיעורר אפילו למחשבה של תשובה יזכה בע''ה בשכר אינסופי. אמא אני מקבלת את כל הייסורים שלי באהבה גדולה, אני שמחה ומאושרת שניתנה לי האפשרות להגיע לעולם הזה ולעזור בתיקונים כאן, תראי הנה אחרי עבודה קשה שלי את חזרת בתשובה ברוך ה', כבר בשביל זה ואפילו רק עבור זה היה לי כדאי להיוולד לעולם הזה ולהתייסר בו כל החיים. לכל אדם יש תפקיד כאן ובני האדם לא מודעים לתפקידים העצומים לפעמים שהם ממלאים כאן, בשליחות ה' יתברך, הם לא תמיד מודעים לדברים הללו, כי העולם מעלים את הדברים הללו מסיבות שונות ורבות. ואחת מהם כי רק בהעלם זה המבחן האמיתי של הנשמה בגוף. ללא העלם לא יכול היה להיות מבחן כלל.

כל עם ישראל ישובו בתשובה בקרוב

אמא: יש לך מה להגיד לאחים שלך?

גליה: לא אמא, משמים כבר יחזירו אותם בתשובה, לא נראה לי שתהיה אפשרות שהם לא ישובו בתשובה, כל עם ישראל ישובו בתשובה בקרוב, לאור הארועים שיהיו בארץ ובעולם וגם האחים שלי ביחד אתם בע''ה.

התורה היא מים חיים

אמא: יש לך מה להגיד למישהו שמאוד מחכה ומצפה לתקשורים ואוהב אותם מאוד?

גליה: הוא יכול להמשיך בכך אין פסול, ההיפך לפעמים זה מחזק אותו מאוד ונותן לו הרבה תקווה וכח להמשיך. אבל הקירבה לתורה היא שמחיָיה והיא שמחזקת והיא שמחוללת פלאים עבורו ועבור כלל ישראל. התורה היא מים חיים, זה מחייה אותו ושימשיך בתורת ה' יתברך.

פיתויי הסיטרא אחרא

אמא: איך אדם יכול להכין את עצמו לעזיבת העולם הזה? איך לא לפחוד?

גליה: אמא כל החיים האדם מכין את עצמו לעזיבה, ברגע שהגיע הוא כבר מתכונן לעזיבה, כל יום שעובר מקרב אותו לעזיבה. מצוות ומעשים טובים הם ההכנה הכי טובה לעזיבה, הם מסירים את כל הפחדים, מי שיודע שהוא עושה את רצון ה' יתברך ואת תפקידו בעולם הזה בזה שהוא מתקרב לה' יתברך אזי אין לו ממה לחשוש או לפחוד, מי שמבצע את השליחות שלשמה הגיע לכאן למה שיפחד? גם מי שחזר אל אבינו שבשמים אחרי שנים, גם הוא עושה את רצון ה' יתברך, גם לו אין מה לחשוש, כי מילא את שליחותו, הסיטרא אחרא מהתל באדם כל הזמן ומפתה אותו בכל מיני תענוגים אסורים, הכל כדי שהוא עצמו יוכל לקחת מהאדם את הקדושה ולהעבירה לצד שלו. כמה הקדושה חשובה, שהסיטרא אחרא עושה הכל הכל רק כדי להעביר קצת קדושה לצד שלו, אבל הכל כבר ניגמר להם, הם נשארים בקרוב בלי אויר לנשימה, בלי קדושה כך הם קמלים. כי הקדושה מחייה. אבל ברגע שהרבים יגלו את ה' יתברך מלך העולם וכל העולמות כולם, הפיתויים שלהם לא יצליחו יותר וכל הקדושה תחזור אל המקור העליון בע''ה הכל בקרוב.

מותר לפרסם את התקשור?

אמא: מותר לפרסם את התקשור? את הדברים הנוגעים לכלל?

גליה: בודאי אמא יקרה שלי, אחת המטרות של התקשור שלנו זה שתפרסמי לעם ישראל היקרים שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2010 23:52 לינק ישיר 
158

פרק 158 - המפתח לגאולה
תקשור עם דניאל, ח' בכסלו תשע"א

גוג ומגוג, הגאולה, משיח, בית המקדש השלישי, הקורבנות, כולנו מחכים ומחכים ומחכים כבר אלפי שנים,
וסוף סוף רואים ברור, ישר מהשמים, איך הנבואות של הנביאים הקדושים מתקיימות ממש, בדור הזה, בצורה ברורה ובלי ספק.

אם מדובר על פרס (איראן) וכל האיומים שלה,
אם מדובר על מזג האויר המשונה,
אם מדובר על כל אסונות הטבע המשונים, הגדולים וכו'.

ואנחנו רואים גם איך שהכלכלה נופלת

והאינפלציה חוגגת, ועוד תחגוג בצורה בלתי נסבלת.

ולפי כל גדולי הדור, ותלמידי החכמים, שכתבו כל מיני פרשנויות על מה שעומד להיות,
מכל המקורות של הצדיקים שכתבו על הזמנים האלה לפני משיח, רואים ברור שהכל מתקיים, חסר לנו רק את הסוף.

ובארץ ישראל הסכנה גדולה מאד, עם כל הערבים מסביבנו, עם כל הנשק הרב והמשוכלל, שמקבלים מרוסיה ומעוד מדינות, בעיקר מרוסיה.

הם לא החיילים שזרקו את הנעליים בסיני וברחו, הם כבר צבא מיומן, ברמה טכנולוגית גבוהה,
וזו סכנה גדולה מאד למדינת ישראל, שכבר אין לה את הכח של פעם, וגם אין לה את הסיעתא דשמיא של פעם,
בודאי ובודאי זה קורה בגלל שהציונים, היהודים החילונים, הולכים נגד הדת בצורה איומה, בצורה קשה,
ועדיין הם חושבים שהכוח בידיים שלהם.

מדינת ישראל חלשה, וזו תהיה הפתעה גדולה מאד אם היא תוכל לעמוד במלחמה נגד הערבים,
ובמיוחד ארצות ערב שהן כל כך חזקות, חזקות ומלאות בנשק משוכלל ומפחיד.

בארה"ב ובאירופה, ובעוד מקומות בכל העולם, קורים דברים מאד מוזרים ומפחידים.

ארה"ב היא כבר לא ארה"ב של פעם, הם לא כמו שהיו פעם, הכלכלה יורדת בצורה בלתי רגילה, והכסף של העולם המערבי יורד ויורד בערכו.

האינפלציה עולה, ובארה"ב כבר יש אנשים שישנים באוהלים ובמקומות שונים או במנהרות ריקות, וזו ארה"ב הגדולה של היום,
ובאירופה המצב לא יותר טוב.

אבל, עם ישראל לא שם לב, זה לא מעניין את עם ישראל, עם ישראל מעוניין להמשיך את החיים כמו שפעם, וזה לא משנה אם זה חילונים, דתיים או חרדים. רוצים לסגור את העיניים ולהמשיך עם השקר.

פה בארץ ישראל, שהסכנה כל כך גדולה, זה לא מעניין אף אחד, ממשיכים עם העבודה כרגיל, עם החיים כרגיל ולא אכפת להם, לא מחפשים את האמת.

מה יהיה הסוף, אם אנחנו עכשיו, לפני כל הצרות הגדולות, לא נתפלל לה' ונבקש מהקב"ה להציל אותנו,
מה יהיה הסוף, אם לא נגיד לקב"ה שאנחנו מצטערים על כל השטויות של העולם הזה שמושכות אותנו ומורידות אותנו מהמצוות,
מה יהיה הסוף, אם לא נגיד לקב"ה שאנחנו מצטערים על כל השטויות שעשינו.

השטויות שהראש שלנו מכוון אליהם במקום לקב"ה.

אנחנו צריכים לחזור ליהדות האמיתית, להתקרב לקב"ה.
ואם לא נעשה את זה, עם כל הלב, לא יהיה לנו עתיד ח"ו.

אני כבר עייף מלדבר, אני עייף מלבקש, מלהתחנן לפני היהודים, ובמיוחד החרדים,
כי בידי החרדים יש את המפתח של הגאולה, ולא משתמשים בזה.

גם החרדים הולכים בהמוניהם יותר ויותר לכיוון הגשמיות וזה בכל העולם.
אם החרדים יורדים כל כך, אז איזה תקווה יש לחילונים או לדתיים.

החרדים הם הדוגמא היחידה שיש
כי עד לפני זמן קצר עוד היה להם קשר עם האמת, דרך התורה והמצוות, אבל
עכשיו גם החרדים נתפסו ע"י הגשמיות ועגל הזהב, ומחזיקים חזק את הזנב של עגל הזהב שהוא
דוהר לתהום ומושך חזק את הרוב הגדול של החרדים יחד איתו.

ולכן, אני בוכה, יושב ובוכה, מה עוד אפשר לעשות ? מה עוד אפשר להגיד ?
לפעמים אני רוצה לצעוק ולהשתולל כי אני רואה ברור את האמת, ואיך שהרוב מתעלם ממנה,
אבל אני יודע שזה רק יגרום שיאשפזו אותי שוב במחלקה הסגורה, וכמעט אף אחד לא ישים לב.

עם ישראל, תפתחו את העיניים,
אתם נופלים לתהום, רוב היהדות החרדית יורדת ויורדת ויורדת לתהום.

אבל ברוך השם כמה, כמה חרדים החליטו בכל זאת למשוך לכיוון האמת,
לכיוון ה', וזה לא קל, וצוחקים עליהם, ועושים בדיחות מהם, אבל הם לא שמים לב,
והם מתרבים וממשיכים למשוך לכיוון ה',

ואולי בעזרת השם, המעטים האלה, כמו בחנוכה, המעטים שהצילו את הרבים,
וגם פה, בעזרת השם, המעטים יצילו את הרבים.

תסתכלו על האנשים האלה, תסתכלו עליהם טוב,
תעשו חשבון נפש, תעזבו את השקר, תלכו לכיוון הקב"ה, תזרקו את כל הצעצועים המיותרים,
תלכו למדבר, באמונה וביטחון כמו ביציאת מצרים, תלכו עם הקב"ה.

לא לפחד, ה' יתן לכם אוכל, ה' יתן לכם בית, ה' יתן לכם כל מה שאתם צריכים,
רק תלכו איתו, תבטחו בו, לא לפחד,
לא לפחד מהחבר'ה, ולא מהגויים, ולא מהערבים, לא מהפסד הדולרים, ולא מכלום,
כי הוא אבינו, והוא מלכנו, הוא נותן לנו את כל מה שאנחנו צריכים.

עכשיו, עכשיו,
תשנו את הדרך, את הכיוון, תלכו עם אלה שהולכים בדרך ה'.
ותעשו את זה מהר, כי אנחנו מקבלים אזהרות גדולות, וחייבים להקשיב, כי הזמן קצר.
וכשאני אומר "קצר", זה לא אומר שמחר זה יקרה, אבל יכול להיות, אני לא יודע.
אבל אני כן יודע שזה לא יקח הרבה זמן, וזה יקרה.

ואם לא תתחילו עכשיו, אז כבר לא תוכלו לשנות את דרככם ח"ו.

אז תתחילו עכשיו, כי המצב הולך ומחמיר, הולך ומחמיר,
ומי שבוטח בה', הכל יהיה שלו, גם העולם הזה וגם העולם הבא.
ומי שלא בוטח בה' ח"ו, לא יהיה לו, לא העולם הזה ולא העולם הבא.
ומי שבוטח בה', יהיה לו בעזרת ה' - גם משיח, גם בית המקדש וגם העולם הבא.

עם ישראל, עם ישראל,
לא לפחד להיות בלי חשבון בנק,
לא לפחד להיות בלי בית,
לא לפחד להיות בלי ביטוח לאומי,
לא לפחד להיות בלי קופת חולים.

ה' הכל יכול, הוא אבינו, הוא מלכנו, הוא נותן לנו הכל,
הוא ריבונו של עולם, ואם אנחנו עבדיו, אנחנו נגיע לגאולה השלמה ברחמים.

שאלה: מה הכוונה שהחרדים הם המפתח לגאולה ?
דניאל: המפתח לגאולה זה אמונה וביטחון בה'. החרדים תמיד היו קרובים יותר לקב"ה,
עד שהעולם הזה של השנים האחרונות עם כל הגשמיות שלו, עם כל הצעצועים שלו, משך אותם למטה והפריד ביניהם לבין הקב"ה,
אבל ברוך השם לא כולם. ואנחנו צריכים להקריב את עצמנו ולחיות חיים לפי רצון ה', עם דגש על קדושה, תורה ומעשים טובים.
לדחות ולסרב להיות חלק של עגל הזהב בעולם הזה.

שאלה: מה הכוונה "תלכו למדבר" ?
דניאל: היום המדבר זה העולם הזה בלי עגל הזהב, בלי הגשמיות המיותרת.
ואנחנו חייבים לבנות מחיצה בינינו לגשמיות הזו.

שאלה: קבלנו מכתב מהרב פ. מירושלים בו הוא כותב:
"ראיתי במדרש תלפיות ערך גוג ומגוג שמלחמת גוג ומגוג תהיה בהושענא רבה לפנות בוקר כמו שכתוב בבמכילתא שהמלחמה תערוך 3 שעות ומבאר שם שתהיה בג' שעות שקודם נץ החמה בהושענא רבה, אם נחבר את זה לקץ של הזוהר והגר"א נקבל תאריך מדויק למלחמת גוג ומגוג - הושענא רבה של שנת תשע"ג לפנות בוקר".
בנוסף לכך, קראתי במספר מקומות של הגויים בו הם צופים את סוף העולם ב 2012.
מה דעתך ?
דניאל: כמה מגדולי הדור ניסו לחזות את מועד הגאולה והם טעו, ואפילו דניאל הנביא טעה כאשר חישב מתי תסתיים גלות בבל,
אז, כל רגע, כל רגע הגאולה יכולה להגיע.
ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה, אחכה לו בכל יום שיבוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2010 08:40 לינק ישיר 

הקטע האחרון פיקנטי במיוחד..
כך זה נראה כאשר מנסים לפענח את סוד הגאולה דרך תאריכים ולא דרך תסריט האירועים ע"י חיבור כל המקורות והבנתם העמוקה.

שאלה: קבלנו מכתב מהרב פ. מירושלים בו הוא כותב:
"ראיתי במדרש תלפיות ערך גוג ומגוג שמלחמת גוג ומגוג תהיה בהושענא רבה לפנות בוקר כמו שכתוב בבמכילתא שהמלחמה תערוך 3 שעות ומבאר שם שתהיה בג' שעות שקודם נץ החמה בהושענא רבה, אם נחבר את זה לקץ של הזוהר והגר"א נקבל תאריך מדויק למלחמת גוג ומגוג - הושענא רבה של שנת תשע"ג לפנות בוקר".
בנוסף לכך, קראתי במספר מקומות של הגויים בו הם צופים את סוף העולם ב 2012.
מה דעתך ?
דניאל: כמה מגדולי הדור ניסו לחזות את מועד הגאולה והם טעו, ואפילו דניאל הנביא טעה כאשר חישב מתי תסתיים גלות בבל,
אז, כל רגע, כל רגע הגאולה יכולה להגיע.

ולא, משיח לא יכול לבוא בכל יום בדור האחרון דור שכולו חייב ללא מהפך תשובתי בעם.
עוד אחד שמטעה את שומעיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2010 13:47 לינק ישיר 

ואני דווקא לוקח את המשפט האחרון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2010 15:00 לינק ישיר 

באופן אישי אני סקפטית בקשר למסרים אלו. בתור "מוכיח את עם ישראל" הם מצויינים. אבל לי נראה שיש יד מכוונת בכל המסרים, הם חוזרים על עצמם והתקציר הוא "שהגאולה ממש ממש קרובה ועם ישראל צריך לעשות תשובה". כשמבקשים מהם לציין זמנים קונקרטיים, התשובה תמיד שאסור להם למסור תאריכים ולא תחזיות מדוייקות.
ייתכן וזה מעודד חזרה בתשובה. אבל האם המסרים באים מהם או מוכתבים להם ע"י מפעילם? אני תוהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2010 15:40 לינק ישיר 

מסר לאמא
תיקשור עם בנימין גולדן
ירושלים, יום רביעי, י' כסלו תשע"א

אמא, אני רוצה לומר לך, שבעתיד הקרוב יתחילו מאורעות מזעזעים ומפחידים.
ספרי לחברות חסרות הסבלנות שלך, כי ברגע שזה יתחיל, עלול להיות, שיהיה להן חס שלום, מחשבות שניות בקשר למצב, והן יתגעגעו לחזור למצב הרגוע כביכול של עולם השקר.
אני גם מבקש לומר ליהודים שהינם חסרי סבלנות, ובאמת רוצים שמשיח יבוא, בגלל שהם משתוקקים, יותר מכל דבר אחר, לעולם של אמת, הם יזכו לתמורה גדולה.
אני גם מבקש לומר, שזה יהיה בקרוב מאד, באמת, אפילו במושגי הזמן של עולמנו כיום. באמת, באמת, זה יהי קרוב מאד.
השלבים האחרונים של הסוף יתחילו בקרוב, כן, העולם עומד להתמוטט !
כל אחד קולט שהעולם בסכנה הכי גדולה שהיתה אי פעם. ה' מתכנן לנו הרבה הפתעות גדולות ומפחידות, מאורעות שלא יאמנו, כולל מלחמה.
מי שנמצא קרוב לה', ורוצה מאד לקבל משיח, ומרגיש שלזכות לקבל פני משיח זו השאיפה הכי חשובה שלו בחיים, הוא לבטח ינצל ב"ה.
אני באמת לא יודע מתי זה יהיה, אבל אני מרגיש שזה יהיה בקרוב מאד.
שאלה: איך היהודים באמריקה יעלו לארץ ישראל ?
בנימין: אל תדאגי, היהודים האמיתיים, לא הערב רב, ינצלו ע"י ניסים. והיהודים האמיתיים, שהם לא חרדים, ברגע האחרון, יתפסו ויבינו את האמת, ויעשו תשובה.
היהודים האמיתיים ינצלו ב"ה.

ישנם עוד כמה מסרים חשובים שנוספו שם באתר. מפאת אריכותם לא העתקתים. כנסו ללינק.
http://www.dani18.com/

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2010 16:16 לינק ישיר 

אזור ללא קליטה: קווי הטלפון של סלקום בקריסה.
מאז הבוקר נותרו 3.3 מיליון לקוחות סלקום ללא אפשרות לדבר בטלפון הסלולארי • "סדר היום שלי נהרס", "לא יכולתי לעבוד", אלו רק מעט מהתלונות

עושה רושם שאנו עדים לכיחכוח הגרון הראשון של קריסת יסודות החיים עליהם העולם נשען
לקראת שיעולים הרבה יותר גדולים בעתיד, בדיוק כמובטח במסרים כאן.

שערו בנפשיכם כיצד ייראו הגלים הגבוהים באמת שישטפו בעתיד הלא כ"כ רחוק
ויטלו מהאנשים את כל מה שהוגרלו להם במשך עשרות שנים וראו אותם כמובן מאליו.

גם צריך לדעת שאין ברירה וכל זמן שאנשים אטומים וסתומים ושקועים בתוך ים החומר
ושיגרת היומיום המציאות הזאת חייבת להגיע, הם לא מותירים לקב"ה ברירה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2010 17:59 לינק ישיר 

ממש לא יאומן איך אנחנו מחוברים ללפונים סלולריים. איך רק לפני עשור בקושי הכרנו טלפונים ניידים. אז ייתכן ובעתיד שוב נצטרך להתרגל בלעדיהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2010 18:47 לינק ישיר 

ברוך השם שהתנתקי מהפלפון לפני שנתיים , ואני יכול לומר שזה תענוג נפלא ללא הפלפון , ואנני רואה שום הפרעה בזה מומלץ בחום להקדים את ההתנתקות מהשיעבוד של הפלפון.
אציין כמה מהמעלות שחשתי
1. לאף אחד אין את היכולת להפריע לי כשלא נוח לי
2. את הנסיון של השיחות בתפילה ובלימוד.
3. מקבלים יותר קירבה לאלוקים ששום דבר לא יוחמץ ולא יפוספס בגלל חוסר הפלאפון, אלא הכל בהשגחה פרטית , אני יכול לומר שלפני חודש קבלתי עבודה שאני עובד מהבית ואנני צריך לצאת מהבית בכלל , והמעסיק מארה"ב , אני עובד בשעות שנוחות לי ,
ואין שום בעיות תקשורת ועיכובים וקבלתי זאת ללא פלאפון וללא טלפון אלא הגיע אלי ישירות הביתה.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 01/12/2010 19:41:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.