|
|
| נשלח ב-23/6/2008 21:56 |
|
| |
לי לא היה ואין בכלל ספק שהמצעד יתקיים .
'המצעד שלפני המלחמה' הייתי קורא לזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 22:10 |
|
| |
המסר האחרון עם מקורות מהתורה ותוספות - המסר הזה הוא ממנחם ולא מדניאל. אביו של דניאל יתקן את המסר החדש בקרוב בdani18.com ...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 22:31 |
|
| |
אבל למה הרבנים אומרים שלא ללכת (אם הם אומרים בכלל)? למה????? אם רבנים אין לנו מה כן יש לנו רבש"ע????
המייחל,
או שדבריהם ממקור אחד הוא (דהיינו קוב"ה).
או שלכותב הדברים יש את אותו אג'נדה והוא רק משתמש באוטיסטים להעביר את המסר (לא את נאוה כי אם המקור ממנו צוטטו הדברים).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 22:48 |
|
| |
כמו בכל נושא שבו יש מספר דעות כיצד לנהוג ומה לעשות
כך גם בעניין מצעד התועבה הצליח הס"מ לעוור את עיניהם של חלק מהרבנים ותלמידיהם לחשוב שדרך ההתמודדות
הטובה ביותר היא אי התגובה .
עתידה תורה שתשתכח מישראל זה נקרא .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 09:23 |
|
| |
כלל אינני מבין את דבריך...
כמו בכל דבר יש כאן עניין שאני כיהודי מביא לרב שלי לפסוק. והוא בדעת תורתו פוסק לעשות כך וכך. הלזה תקרא "הס"מ מעוור עיניים"? "תשתכח תורה מישראל"? מה יטען לי רבש"ע, מדוע הקשבת לרבך המוחזק כת"ח ובעל דעת תורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 14:07 |
|
| |
כל המסרים של האוטיסטים, זה בולשיט ואחיזת עינים אחת גדולה.
לקב"ה אין צורך בילדים פגועים כדי להעביר מסרים לעם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2008 18:20 |
|
| |
בטח שהמסרים של האוטיסטים שטויות , ברור .
הם הרי עלולים להחזיר בתשובה [ חלילה ] את ה'חרדים' .
שלא לדבר על כך שהם חושפים במידה לא מבוטלת את השקר שבחברה החרדית . ולא אאריך כי לא זה הנושא כעת .
ודאי שהקב"ה לא 'צריך' אוטיסטים להעביר מסרים לעמ"י , אנחנו הדור האוטיסט צריך לא הוא .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 08:16 |
|
| |
קהלת
המיייחל כבר ענה לך , אבל אני רואה צריך גם להגיד כמה מילים , הרי אילו שדוחים דברי האוטיסטים דוחים זאת מסיבה אחת , כדי להתחמק מתשובה והאשמה עצמית , כלומר הם מרגיעים את עצמם שהכל בסדר בזה שהם דוחים דברי האוטיסטים.
להקב"ה יש הרבה אמצעים איך להעביר את המסרים , וזהו הענין שהוא לא שואל אותנו איך להעביר את המסרים , הוא מעביר אותם בצורה כזאת שהבחירה תישאר .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 09:00 |
|
| |
אמת ויציב דורש .
'חרדי' סטנדרטי וממוצע ממש אינו חשוד על האמת . כל המכירם יודע זאת .
והניסיון לקטלג אותי לזרם כזה או אחר בעקבות דברים אלה לא יצלח מסיבה פשוטה , אינני עוף מצוי .
אנשי אמת אנחנו , עבדיה של האמת האלקית התורנית הפשוטה ולא של 'האמת' החברתית-קהילתית הניזונת במידה רבה משלילת האחר .
יש כ"כ הרבה מה לומר בנושא הזה , אך אותה ראייה פנימית עמוקה המזכה את בעליה באותן תובנות אמורות היא גם זו הנותנת להבין שטרם בשלה העת והוכנו הלבבות להכיל את הגילויים האמורים .
עוד חזון למועד בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 08:46 |
|
| |
במחשבה שנייה .
הגעתי למסקנה שכן תיתכן רעידת-אדמה בעקבות מצעד התועבה .
ולמה .
משום שהרעידה שצפויה בעוד שנה שנה וחצי אמורה להיות אחת גדולה , להערכתי לא פחות מ-7 בסולם ר' . רעידה בימים אלה ועוד כעונש לדתיים בי-ם שלא מיחו יכולה ע"פ הבנתי לגרום לנזק עליו דיברו האוט' נוסיף לכך את 'חוזקם' של המבנים בי-ם וקיבלנו רעידה לא חזקה עם נזק מסויים .
הערכה בלבד כמובן .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 14:01 |
|
| |
בס"ד
אני חושב שחבל שאין זמן לארגן מחאה רצינית
אני חושב שאם נגיד 200 אנשים היו עומדים בצד המצעד וקוראים בקול רם קינות מזמורים מספר תהילים זאת היתה גם מחאה מושלמת וגם דרך ממש טובה להביע התנגדות בנועם הליכות בצורה לא אלימה הרבה יותר אפקטיבית מאשר הבערת צמיגים.
ואז גם להולכי המצעד- אלה שיש רוח יהודית בקרבם היו מתחילים להרגיש לא כל כך טוב עם עצמם. לעומת זאת- כשמגיבים באלימות זה רק גורם להולכי המצעד לחשוב שהם כן בסדר וכל השאר הם "קופים אלימים" כמו ששמעתי מישהו אומר.
יש משפט של אוסקר ויילד שאומר "Nothing makes one so vain as being told one is a sinner"
או בעברית- שום דבר לא גורם לאדם להיות כל כך יהיר כמו כאשר אומרים לו שהוא חוטא.
אבל זה אולי חומר לשנה הבאה, כי לא נראה לי שגם אם מישהו היה קורא את ההצעה שלי ולוקח אותה ברצינות, שאפשר היה לארגן כמות כזאת של אנשים בזמן כל כך קצר.
ואני אומר- בגלל שאין שום דבר שאפשר לעשות נגד קיום המצעד- שהרי הרשות המחוקקת מצודדת בו- אז ששומר נפשו ירחק, ושכל אחד בבית יבקש מהשי"ת שיציל את כל אותן הנשמות האבודות ויכניס קצת חכמה בקודקודיהם, ושיבכה קצת על החטאים שלהם, שהרי הם אינם מודעים בכלל לכך שהם עושים משהו לא בסדר, ושיתחנן לשי"ת שיעשה להם איזה נס קטן כדי לגרום להם להבין שיש בורא לעולם ויש דין ויש דיין. רובם בטח נשמות טובות שהלכו לאיבוד בתוך הסחרור הדקדנטי של העולם הזה.
ראשית חכמה יראת השם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 15:00 |
|
| |
שלום לכולם
ביטול "מצעד הגאווה" בירושלים - סימן לביאת המשיח
בתלמוד במסכת סנהדרין דף צ"ח ע"א ניכתב כך:
"אין בן דוד בא עד שיכלו גסי הרוח מישראל שנאמר: כי אז אסיר מקרבך עליזי גאוותך"
הפסוק המצוטט הינו מספר הנביא צפניה(פרק ג פסוק יא) המנחם את ירושלים ואומר לה כך:
"ביום ההוא לא תיבושי מכל עלילותייך אשר פשעת בי כי אז אסיר מקרבך "עליזי גאוותך.."
המושג "עליזי גאוותך" הוא מדהים משום שהוא מתייחס באופן ברור לקהילת החד מיניים שמשתמשים בשני המושגים כדי לתאר אותם :"עליזים" ן "גאים" . הקב"ה מבטיח לירושלים עפ"י הנביא שלפני הגאולה יתבצע מהלך כלשהו(לדעתי רעידת אדמה) שמשמעתו היא הסרה של אותם אנשים מירושלים.
חז"ל תלו בכל את בואו של משיח בן דוד.
הערה: ביום ה- הוא : יום היי יום חמישי זה יקרה??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 18:23 |
|
| |
המייחל לשיטתי אתה עושה עבודת קודש
ישר כוח גדול תמשיך כך
אותי אישית אתה מחזק.ברוב הפעמים קולע למה שאני חושב .בצורה מדהימה.
תודה ותזכה לראות משיח בעניים פקוחות(אין לי ספק)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 18:24 |
|
| |
שלום ירון וברוך הבא לפורום .
אכן כן ציטוט מדוייק הבאת , ידועה ומפורסמת היא גמרא זו .
הגמרא שם מביאה רשימה של דברים ואירועים שאמורים לקרות לפני התגלות המשיח . ואחד מהם זה הדבר הזה .
בין אם ע"י רעידת-אדמה בין אם ע"י מלחמה ובין אם ע"י כל דרך שימצא השי"ת לנכון לטאטא את הטינופת הזו מן העולם .
כי כל זמן שהרשעים האלה בעולם חרון-אף קשה בעולם . סילוקם של טמאים אלה מן העולם יפה להם ויפה לעולם .
חן חן לך טוני על דבריך וכמובן ברוך הבא גם לך לפורומינו הקט .
הלואי ויזכני השי"ת לחזק עוד נשמה יהודית ועוד אחד , ומי יתן ואזכה להיות כלי-שרת ביד ההשגחה העליונה לחזק נשמות יקרות וטובות כמוכם לקראת הגאולה השלימה שנזכה לה כולנו יחדיו בקרוב ממש אמן .
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/06/2008 18:27:26
|
|
|
|
|