|
|
| נשלח ב-18/7/2008 02:15 |
|
| |
ראיתי בתכנית כלבוטק את האוטיסט מבני ברק וניכר היה שלא הוא כותב את הדברים אלא איזו אישה שישבה איתו,קודם כל נראה היה שהיא ממש מאלצת וכופה עליו להתעסק עם הכתיבה בעוד שהוא ממש בכה וביקש להפסיק ואביו של האוטיסט החזיק אותו באכזריות בידיו ולא איפשר לו למשך כל הזמן לשחרר את ידיו ,זו הייתה אלימות לשמה,דבר נוסף:מאז אותה תכנית פתאום אין "אמא של גליה" ולא שום פירסומים אחרים ,בודאי לא בקצב שהיה בתקופה ההיא,נראה שיש מי שתפס את הפוטנציאל הגלום בענין ופשוט תפר כסף על חשבונם של האוטיסטים המסכנים-וברגע שכולבוטק תפס אותם נבהלו והפסיקו...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2008 09:06 |
|
| |
גברתי הצעירה...
מדברייך ניכר כי הבנת שכל נושא האוטיסטים הוא אמת צרופה ונקייה מכל שקר ואינטרס .
צר לי לאזכב אותך אך לא כך פני הדברים בטח לא המקרים המגיעים לתשקורת .
כמו בכל דבר אמיתי וטהור היורד מן השמיים גם בסיפור הזה הסטרא-אחרא מקבלת את החלק שלה להטעות את בני האדם לחשוב שהכל שקר ומסחרה כמו כל דבר כמעט בדורנו .
ודאי שישנם סיפורי אוטיסטים ממוסחרים שמפעיליהם מנסים לטפוס טרפ על גל ההצלחה של השנים האחרונות ולא רק שאיש לא הכחיש זאת אלא אפילו חלק מהאוטיסטים ( הרציניים ) עצמם התריעו על כך לפני שנים שלא כל האוטיסטים נשלחו משמיים להעביר מסרים לעם ישראל .
כך שבקטע הזה את יכולה להיות רגועה ולדעת שהמסרים שמגיעים לציבור מאוטיסטים דוגמת דניאל , בנימין גולדן , ולעיתים נדירות גם גליה ( למרות שבעיקרון היא סיימה את תפקידה כאן ) הם אמיתיים לחלוטין ודבר ה' בפיהם .
לנו הקוראים כאן בפורום אין שום אינטרס לצדד לא בצד זה ולא בצד אחר , אנו אובייקטיביים לחלוטין , ואם לא שאנו עוקבים אחר מסריהם כבר שנים ורואים כיצד הם מתגשמים לא היינו מאמינים בהם .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2008 16:59 |
|
| |
סחתיין על הסרט...יישר כח גדול .
עדיין לא עברתי עליו מחוסר זמן אך להציץ הספקתי , בהחלט שווה צפייה .
תודה ושבת שלום .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 09:07 |
|
| |
כשאני חושב על העובדות הבאות ...
פירסום התיקשור האחרון עם דניאל ובנימין מתעכב לו כבר שבועיים .
התיקשור נעשה בה' בתמוז , די מזמן .
השקט היחסי הזה סביבבנו .
אני מגיע למסקנה שאולי בכל זאת לא תפרוץ המלחמה בבין המצרים .
מתי כן ? קשה לדעת , מאוחר יותר , אולי באלול .
דורש יש חדש בנושא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 11:46 |
|
| |
המייחל
אין חדש.
אבל תחושתך נראית לי נכונה , כבר מדברים על עצרת שק ואפר בערב ראש חודש אב.
נראה לי שהמלחמה תפרוץ באב או באלול.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 21:14 |
|
| |
ע"פ הבנתי צריך להיות שהשנה הזו תהיה מלחמה מכיוון שזוהי שנה שביעית והמשיח צריך להתגלות לאחר המלחמה, האם אני צודק?
הילדים האוטיסטים גם כתבו מתחילת השנה ש"הלידה" תהיה השנה ושהשנה יתחיל השינוי הגדול מאז יציאת מצרים.
מאידך, כרגע נראה כאילו הכל "שקט" יחסי ושלא יקרה כלום עד סוף שנת התשס"ח...
בכל אופן אני כ"כ מקווה שהשנה זה כן יתחיל,מצפה כ"כ לראות משיח וגאולה וישועת השם...
אמן בקרוב ביותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 22:50 |
|
| |
לא יודע מה זה 'משיח צריך להתגלות אחרי המלחמה' , מי אמר מה אמר ?
כתוב בגמרא דבר ברור : שביעית מלחמות ומוצאי שביעית בן דוד בא . נקודה .
האם זה יקרה בשביעית הזו ?
אנו מאמינים שכן יש את כל הסימנים שבעולם לכך .
לגבי מה האוטיסטים אמרו או לא אמרו לא יודע וגם לא הכי מעניין אותי למען האמת...לשם כך יש לנו את דברי רבותינו בספרים הקדושים .
ראויה אמת זו להאמר : מי שניזון בנושאים האלה מדברי האוטיסטים מעיד על עצמו שאינו יודע מה כתוב בספרים הקדושים , וזה מצב לא טוב !
יהודי צריך וחייב ללמוד וללמוד וללמוד...לא להסתפק בקצת ידע מפה וקצת משם , אלא ללמוד בצורה קבועה ומסודרת .
כפי שאומר אוה"ח הק' על גלותנו זו שאנו נמצאים בה שהגאולה תהיה בזכות משה ר' :
ולזה נתארך הגלות כי כל עוד שאין עוסקים בתורה ובמצות אין משה חפץ לגאול עם בטלנים מן התורה
.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 09:07 |
|
| |
המיייחל
תיקון קל.
יהודי צריך ללמוד את תורת משה ,אבל בתורת משה הוסתר ענין הגאולה , והובטח לנו שלפני בוא הגואל נקבל את הבשורה על ידי אליהו , וכבר כתב הזהר שגילוי אליהו אפשרי ב 3 דרכים , בשכל בנשמה ובגוף.
ולכן גם לאוטיסטים יש חלק בבשורת הגאולה , בדיוק כמו שהחלום של תלמיד של החפץ חיים שחלם שהחפץ חיים בא אליו ואמר לו שמשיח נמצא והוא אמור להתגלות בקרוב , זה בכלל לא משנה האם החפץ חיים הגיע באמת או לא , אלא עצם הדבר שהוא חלם מהוה מסר שמימי , וכל המטרה היא שיהיה והשיב לב אבות על בנים ולב בנים על אבותם במהרה בימינו אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 09:22 |
|
| |
במחילה מכבודו - תיקון כבד .
דבר ראשון - אתה מכיר את שיטתי , אליהו הנביא נמצא ביננו וגם אתה מכירו רק אינך יודע שזה הוא , לא בא אליך בטענות כי גם הוא לא יודע בשלב זה כמו כל מגולגל , אך כשיגיע הזמן ויכנס בו חלק הנשמה האחראי לכך ( חיה או יחידה ..לא יודע ) הוא ידע ויבין הכל , בדיוק כמו אצל המשיח . ואז הוא יחל בתפקיד המבשר וכו'..
ומה הקשר בין 'גילוי אליהו' של אדם פרטי לאליהו הנביא המבשר הלאומי המגיע להושיע את העם ? חזור בך ואל תערבב עניינים שונים .
ודאי שלאוטיסטים יש חלק בבשורת הגאולה והתשובה של העם , מי חולק על כך ? אני דיברתי על לימוד תורת הגאולה .
חלומות ? כבר שאלוך קודמיי לפני כמה ימים איך מתאים לאדם רציני כמוך להכניס שמועות כאלה לתוך משוואת פיענוח ענייני הגאולה ?
לא אומר שלא היה חלום , אולי כן היה לא יודע , אבל מה לאנשי תורה רציניים להתעסק בשמועות כאלה ??
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/07/2008 9:21:33
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 09:40 |
|
| |
המיייחל
אני חוזר ומדגיש הזהר כותב שבשורת אליהו למשיח תבוא בשלושה צורות בגוף בשכל ודרך הנשמה.
לגבי החלומות , אני שמעתי מאדם ששאל את בעל החלום והוא אישר לו את החלום , אנו למדנו מרבינו הבעש"ט שכל דבר הנשמע בעולם הוא מסר.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 22/07/2008 9:39:25
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 09:47 |
|
| |
אין צורך להדגיש , 'מספיק' להביא ציטוט , תביא ונוכל להתייחס ברצינות לגופו של עניין .
בטח שכל דבר הוא מסר..ממתי דבר שפלוני אלמוני שמע / ראה / חלם / במיטתו מהווה מסר לעם שלם ?
תמיהני עליך כפליים .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 10:24 |
|
| |
המיייחל
אני אחפש את הזהר ואביא אותו.
אם בחלום אומרים לו למסור לעם , המשמעות היא שהמסר לעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 14:34 |
|
| |
בס"ד
לאחרונה יש לי המון חלומות זה החל לפני שבועיים אני כל יום זוכר את החלום של אתמול
דבר שמאוד נדיר אצלי
חלום אחד לפני שבוע אמרו לי את שם משפחתו של המשיח
וחלום אחר השבוע דיברתי עם חמי בחלום וניסיתי לשכנע אותו לחזור בתשובה
אמרתי לו אין זמן תוך פחות מחודש הארץ תתמלא טילים ואנחנו נכנסים למלחמה
והוא חייב להציל את עצמו ואחרי כמה דקות החלה סופה עזה וידענו שזה התחיל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 14:55 |
|
| |
נועם
מה השם המשפחה שאמרו לך בחלום?
אני מקוה שהמיייחל לא ילעג עלי על שאלתי , אבל אני סקרן לדעת מה אמרו לך בחלום.
האם אתה חושב הרבה על המסרים אן לא?
|
|
|
|
|