בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2008 15:35 לינק ישיר 

בס"ד

אני יכול להגיד לך שהשם משפחה שאמרו לי הוא צדיק גדול שנפתר ונודע שהוא היה גלגול

של הנביא זכריה

אני חושב הרבה על המסרים בכיוון של לחזק אנשים לתשובה

הלוואי שאצליח לקרב יהודי אחד . זה נראה לי ממש שונה שאני כל יום זוכר את החלום

חלק מהמסרים שקיבלתי בחלומות הם על דברים שעליי להתחזק בהם ואני מאוד שמח על

החלומות  ככה נותנים לי הזדמנות לתקן,

אבל בעבר הייתי זוכר חלום אחד לכמה חודשים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2008 15:54 לינק ישיר 

נועם

איזו זכות יש לך שמדריכים אותך משמים על צורת התיקון ?
איזה מעשה טוב עשית ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2008 16:02 לינק ישיר 

בס"ד

אני לא יודע מה עשיתי בדיוק

אבל התחלתי להקפיד על התבודדות ולבדוק עצמי בכל יום איפה לא הייתי בסדר

ולתקן את עצמי ולבכות שהשם יסלח לי, ואמרתי למשיח שאני לוקח על עצמי מאמץ לזיכוי הרבים

ולחלק דיסקים לחזרה בתשובה לקרב רחוקים  בכדי לקרב אותו ואפילו אם אצליח בשעה אחת

אז זה שווה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2008 16:25 לינק ישיר 

נועם

אשריך יהי חלקי מחלקך.

זה  מחזק אצלי את הענין שמי שעושה תשובה זוכה ורואה שמשיח קרוב.

דמעות ובכי זה הדבר המועיל ביותר, כמו שנאמר שערי דמעה לא ננעלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2008 17:15 לינק ישיר 

חלומות אהה....יפה . הנה איש החלומות הלזה בא...אבל שימך נועם לא יוסף .

אם זה מחזק אותך בעבודת ה' מי אנו שנוכל להגיד לך משהו .

נסה לברר פרטים על משה רבנו ואליהו הנביא אם תוכל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2008 18:58 לינק ישיר 

רוצה לשמוע פרטים דרך חלומות על על משה רבנו, זצק"ל, ואליהו הנביא זכור לטוב?
ובכן אשתף אותכם בכמה חלומות שזיכיתי לחלום על הגאולה...

1) חלום זה היה שלשום:  היה מלחמה קשה בארץ וברחנו למדבר יהודה.  היה לי נרתיק זהב ובתוכו היה 3 טבעות:
הראשון היה אבן כסף  גדול צורת ביצה
הטבעת השני היה אבן זהב גדול צורת ביצה 
 והטבעת השלישי היה אבן  נחושת גדול  צורת ביצה 

השליחות שלנו היה לנסוע לירושלים עיר הקודש ולתת את אוצר הטבעות למשיח.
הטבעת הראשון אבן זהב בשביל משיח והוא יתן את טבעת הכסף לאליהו הנביא והטבעת הנחשת תינתן לדוד המלך או למשה רבנו (לא זכור לי עם זה היה לדוד המלך או למשה רבנו, ע"ה).

האבנים היו מאבני חושן שהכהן הגדול לבש ובלי טבעות אלו, משיח לא יכול להתגלות...

2) חלום זה היה במנהרת אליהו הנביא ושם ראיתי את המשיח מתחבא.  שאלתי אותו למה הוא בא למנהרת אליהו הנביא והוא הסביר שהוא חייב להיות פה והא בא והולך.  שאלתי אותו מה אפשר לעשות כדי שיתגלה ומשיח ענה חוץ מדרך התשובה אפשרי "שעת רצון" והסביר מה המשמעות של "שעת רצון" שהזמן נפגש עם היום והעיגול מושלם.  למגו דוד יש 6 פינות ובכל פינת המגן יש שם המיוחד של הקב"ה, והמגן מסתובב - שזה "שעת רצון", לאמר "משיח תבוא" ןהקב"ה יסכים.  משיח גילה לי שעד עצם היום הזה אף אחד לא הצליח לעשות זאת.
שאלתי אותו העם הוא בא לפני זה וענה 6 פעמים - לפני 60 שנה היה אמור להתגלות ולפני 250 שנה ובנוסף עשו השבעות ויחודים אבל הוא לא יכול לגלות...
שאלתי אותו מי הכי מסוגל להביא אותו, נשים גברים או ילדים? משיח ענה: גבר בלי אשה אינו מושלם. אישה יכולה לשבור לימוד התורה של הבעל ע"י חוסר צניעות - אבל הילדים הו הילדים - יש להם את הכח לפתוח רקיעים.  אם ילד אומר תהילים או מתפלל, יש לו את הכח לבקוע רקיעים מה שאלף גברים לא מסוגלים.  אם הדור שלנו היה יודע כוחות הרוחניים של הילדים, לא היו שמים אותם ברחובות או מול מחשב אבל הדור חלש...

ב"ה, גם זכינו לדעת מי שמו של המשיח של דורנו ומקום מגורו.  הוא אדם מאד מאד פשוט וסובל גופנית נורא.  הוא נשוי ויש  להם 7 ילדים.  הוא גם חיבר ספרי קודש בהסכמת ותמיכת רבניים.  הוא אברך כולל ויושב ולומד כל היום למרות ענייותו.  הוא מאד מאד ענו וחי בפשטות - אין לא רכב וכדומה.  וברירור עמוקה, הוא בכלל לא יודע שהוא בחיר הקב"ה לכהונת המשיח! 
עוד דבר נוסף עליו- יש לו ידיים גדולות ורחבות וסמל מנורה על מצחו.  אגב, הוא ספרדי (ולומד בכולל אשכנזי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2008 22:27 לינק ישיר 

וואו וואו...איזה חלום , חבל"ז . ממש מצער להתעורר מחלום שכזה . היינו כחולמים .

אשכול החלומות היינו צריכים לפתוח פה עקב אינפלציית החלומות הגואה .

נראה לי שההסבר לזה הוא שבבורסה בשמיים החלומות נסחרים בדולרים והשער הנמוך של המטבע
יוצר ביקוש הולך וגובר לחלומות מן הסוג הזה , בטח לאור המציאות העגומה שבה אנו שרויים ביום יום .

--------------------------------------------------------------------------------------

תראי נאוה...
גם אני רציתי לנהוג כמוך , כשאני כתבתי את שיטתי ודבריי אודות זהות המשיח ואליהו הנביא לא הגבת .
למרות שברור שאינך מסכימה עם דבריי , כך חשבתי ורציתי לעשות אני .
אך מה לעשות שתפקידי כמנהל הפורום לא מאפשר לי לנהוג כניק מן השורה , אין לי את הלוקסוס הזה .

אז הנה , נדמה שגם הגבתי וגם התעלמתי פחות או יותר .

נ.ב

רק שתדעי לך , שאם המשיח שאת מאמינה שהוא הוא אינו מתגורר בי-ם - אזי הדבר לא  מסתדר עם הקטע
מתיקוני הזוהר לרמח"ל תיקון 60 המפורסם שהבאתיו בעבר סביב ביקור בוש בארץ .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2008 22:37 לינק ישיר 

רק אני לא חולם חלומות אני מבין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2008 22:43 לינק ישיר 

הי הי...אני מבקש לעמודבתור..מאחריי אם אפשר .

כל הלא חולמים תלמידיי הם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2008 22:49 לינק ישיר 

נאוה

רק תוסיפי משהו שמזכיר אולי תאריך התגלות קרוב כלשהוא של המשיח ותזכי במצווה גדולה

להשלים את הפאזל של דורש אמת .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2008 23:04 לינק ישיר 

רק שתדעי לך , שאם המשיח שאת מאמינה שהוא הוא אינו מתגורר בי-ם - אזי הדבר לא  מסתדר עם הקטע מתיקוני הזוהר לרמח"ל תיקון 60 המפורסם שהבאתיו בעבר סביב ביקור בוש בארץ .

בבקשה תסביר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2008 23:43 לינק ישיר 

כבר התגלה דבר אחד , הוא לא בי-ם לשיטתך . בקשת ההסבר העידה על כך .

למדנו בשעתו על ביקור בוש בי-ם :

בשעתא דייתי גוג לתרעין דירושלים - גוג קאים מלבר לקבל תרעא , ומלכא משיחא מלגו .

את יודעת מה כתוב פה ?

גוג הגיע לאיזור הכנסת למלון וכו'...המשיח לשיטתי נמצא פנימה יותר בתוך ירושלים עצמה , בישיבה שלו .

כתוב כאן יותר מזה , לא רק שלא היה מפגש ביניהם אלא אפילו מודעות אחד לשני אין עדיין . הנושא עדיין
לא צף על פני השטח . טרם הגיע הזמן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2008 00:14 לינק ישיר 

תודה על ההסבר.  לשיטתך, משיח גר בירושלים "הפנימי" ולפי חלומותי, משיח אמור להגיע לירושלים מתי שהקב"ה יגיד לו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2008 03:49 לינק ישיר 
גאולה בעיתה

אני חושב שהמשיח גר בגליל- ארעא דגליל לפי הזוהר. הרב אמנון יצחק אומר שמטבריה יבוא .ויתגלה לראשונה בניסן שנה הבאה לפי ערכתי ו לפי הרב שומר אמונים שאומר משיח בן דוד בוא יבוא ב-יד בניסן ולפי שיטתו משיח בן יוסף(שאינני יודע את זהותו) אמור להתגלות קודם לכן ועליו נאמר שאחכה לו בכל יום שיבוא . הגמרא אומרת על משיח בן דוד(אני יודע מיזה אבל לא אומר לכם והוא לא מה שנאוה אמרה) שהוא יופיע כאשר תיפול פרס בידיי אדום שזה יקרה במהלך השנה הקרובה עד ניסן כי כבר בואר שמילחמת גוג ומגוג הוא 7 שנים שהחל לפני 6 שנים כמו שאמר אחד הצדיקים שגוג ומגוג יחל בהושענה רבה וזה בדיוק קרה . גוג זה בוש ללא ספקו מגוג זה חבל ארץ המגוג שיוצא באפגניסטן עירק אירן ומשם יבואו למלחמה על ירושלים. נישאר עוד שנה למילחמה שתיהי הכי קשה עם אטומים וכו .בע"ה שניזכה לחזור בתשובה שלמה וניזכה לגאולה בקלות במהרה בימנו אמןןןןןןןן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2008 05:28 לינק ישיר 

בואו נשים את הקלפים על השולחן.

לפי דעתי המשיח זה הרב דויד בצרי,ראש ישיבת המקובלים בשוק מחנה יהודה בירושלים עירי הקדושה.

הוא בנאדם גדול וצדיק שיש לו ידע רב,צניעות וכוחות.

תקנו אותי אם אני טועה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.