בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/7/2008 09:08 לינק ישיר 

לא הצלחתי להבין מה כוונתך...איך קפצת לשביעית הבאה ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2008 07:48 לינק ישיר 

הם הקרובים ביותר לאמת, לקב''ה [''עם קרובו'' (תהלים קמח)]. החרדים היו צריכים להביא את שאר היהודים לגאולה בשמחה ובשלמות. והם היו צריכים להביא את העולם לרמה הרוחנית הגבוהה ביותר וקרבה לקב"ה

הפסקה הנ"ל מדברי האוטיסטים מחזקים את שיטת האדמו"ר מליובביץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2008 14:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2008 11:43 לינק ישיר 

זוכרים את הקריאה של דניאל ליהודי רוסיה לעזוב מהר ככל האפשר. . .

נו , כעת עם פרוץ הסיכסוך בין גרוזיה ורוסיה והקרבות שם יתכן והתמונה מתחילה להתבהר .

כשזו רק ההתחלה כמובן . וזאת משום שהרי לגרוזיה אין שום סיכוי במלחמה ישירה עם המפלצת הרוסית
מה שמותיר לה אולי את אופציית הפיגועים בתוך רוסיה עצמה . אמן ואמן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2008 22:50 לינק ישיר 

מסר חדש מדניאל .

באמת אין זמן, תחזרו הביתה!

תיקשור עם דניאל,  ירושלים, ג' באב תשס"ח   4/8/2008

אני רוצה להגיד לכל העם שבאמת אין זמן. ואני רוצה לומר לישראלים בחו"ל, תחזרו הביתה, עכשיו כשיש זמן ואפשרות.

אולי אתם חושבים שאפשר להכין דירה פה בארץ ולברוח ברגע האחרון, אבל זה לא יהיה כל כך קל וזה יהיה מסוכן. נכון הקב"ה יציל את הצדיקים בצורה מדהימה וניסים גלויים, אבל אלו שעוברים את זה, את הניסים, שהם בינוניים (לא צדיקים ולא רשעים) הם יסבלו מאד. זה חבל, חבל לסבול סתם.

גם פה נסבול, כל אחד לפי הרמה הרוחנית שלו. אבל פחות, זה בטוח.

רק הרשעים יסבלו מאד, והם ייעלמו מהעולם.

אבל אלה שמאמינים ומקבלים את הקב"ה כמלך, מלך מלכי המלכים, הם ישרדו בעז''ה.
כל אדם יסבול כפי האמונה והביטחון שלו.

אדם עם הרבה ביטחון ׁ(בקב"ה) - הוא לא יסבול כמעט.
אדם עם פחות (בטחון בקב"ה) הוא יסבול יותר, החוסר ביטחון שלו, זה יביא אותו למתח, פחד וכו'.

אבל אם אנחנו בוטחים בה', נוכל לקבל משיח צדקנו בקלות ובשמחה ובלי לחץ.

הישראלים שגרים בחו"ל, שמבינים את השפה העברית, אני פונה אליכם: תחזרו עכשיו, אין זמן. באמת אין זמן.

כל הישראלים שיושבים בחו"ל, בגלל הכסף, בגלל עגל הזהב, אתם סובלים. הילדים שלכם יורדים רוחנית למטה למטה, ויש מעטים שעולים. הרוב תפוסים חזק עם עגל הזהב (תאות ממון וגשמיות).

תחזרו הביתה, לא בגלל שהחינוך פה הכי טוב. אבל פה יתגלה משיח צדקנו, פה יהיה בית המקדש השלישי, פה יהיה המקום הבטוח ביותר בזמן ששני שליש של העולם ייהרס (זכריה יג ח).

פה בארץ ישראל זה העתיד של העולם.

עוד מעט הקב"ה ילמד אותנו בעצמו והוא יביא אותנו להבנה.
הוא יביא אותנו לגאולה, ואין חינוך יותר טוב מזה.

עם ישראל, עם ישראל, תחזרו הביתה, ניגמר הזמן, ניגמר הזמן כבר.

עברנו כמעט אלפיים שנות גלות, וברוך ה' אנחנו כמעט בסוף.
אל תפספסו את היום הגדול והנורא של הגאולה השלמה.
תחזרו בתשובה, תחזרו לקב''ה לאבינו שבשמים.

תחזרו הביתה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/8/2008 09:12 לינק ישיר 

אם נכון תאריך המופיע לעיל בו בוצע התיקשור זה אומר שהוא התקיים לפני פרוץ הלחימה בגאורגיה .

זה מדהים לראות כיצד דניאל מקדיש את המסר שלפני המלחמה בגאורגיה ליהודים השוהים והחיים בחו"ל
למהר לעזוב את הנכר ולעלות ארצה בהקדם האפשרי . . .

כולנו ראינו את הרכבת האווירית שישראל העמידה לטובת הישראלים הרבים ששהו בגרוזיה בימי הקרבות .

מדבריו משמע שלא פשוט שכך יהיה באזור הקרבות הבא .

היהודים המסכנים פשוט לא קולטים שבנוכחותם בחו"ל הם מפריעים לקב"ה להביא אסונות על הגויים !

ויש להאריך על כך , בהזדמנות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/8/2008 18:50 לינק ישיר 

אני לא מבין למה אתה כל כך רוצה שיבואו אסונות על הגויים. לא עדיף לייחל שהם יחזרו בתשובה מאשר שישמדו ויסבלו?
אני מבין למה אתה מצפה לגאולה. זה ברור כשמש. וגם ברור שזה יהיה זמן קשה, אבל אני לא מבין למה אתה שמח לראות בני אדם אחרים סובלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2008 21:18 לינק ישיר 

אני יכול לענות לך על השאלה הספציפית הזו אך מה לעשות שדרכי לראות את שורש העניין בכל דבר
וכאן אני פשוט רואה ששאלתך היא בסה"כ סימפטום של אי ידיעת תורה מספקת , וגם זה בלשון עדינה .

לעצם שאלתך . בודאי שעדיף , מי בכלל דיבר על מה עדיף ומה לא .

עליך לדעת יהודי יקר שלקב"ה חשבון הסטורי ארוך טווח עם מרבית אומות העולם , אתה אינך רואה אלא ובקושי
את מה שמול עיניך ומתחת לאפך , אך השי"ת מחשב חשבונות ומסבב סיבות להביא את הבריאה לתיקונה השלם
וזאת באמצעות השמדת אומה"ע שהרעו לעמ"י במהלך כל ההסטוריה והצלת עמו בחירו להביאם לימות משיח
ותחיית המתים .

עוד עליך לדעת שמזמן מזמן כבר אין לאומה"ע בחירה בין טוב לרע , לאנשים פרטיים אולי כן אך לכללות האומה כבר לא .
מי שבוחר בטוב בציל את עצמו באופן פרטי , אך לאומה עצמה כבר אין תקנה .

יודע בגויים לעינינו נקמת דם עבדיך השפוך , שפוך חמתך אל הגויים אשר לא ידעוך ...ואידך זיל גמור .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2008 23:59 לינק ישיר 

קטע מתוך תקשור עם בנימין שיתפרסם בע"ה בימים הקרובים . ייש"כ לאבא של דניאל על המסירות .

קטעים מתוך התיקשור האחרון שנערך השבוע -

בנימין:

אני רוצה לומר לכל היהודים שנמצאים היום ברוסיה שכדאי מאוד לארוז את הפקלאך ולהסתלק מהר. יגיע הזמן שלא תוכלו לצאת.

היהודים שיכולים לחזור לארץ, יהודי רוסיה, תעזבו כולכם כשעוד אפשר.

פצצה גרעינית, גז או כל פצצה מלוכלכת, כל הטכנולוגיה של הרס שפיתח גם המערב וגם המזרח, זה לא יעזור נגד דמעה אחת של יהודי עם לב שבור.

אנחנו מגיעים ברגע זה לסוף, אולי עוד קצת, אבל אנחנו בסוף.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2008 13:26 לינק ישיר 

מסר מהאוטיסט בנימין גולדן   אב תשס"ח

עם ישראל, אנחנו דואגים בימים אלה למלחמת גוג ומגוג. אבל המלחמה הגדולה ביותר והמסוכנת ביותר, הגוג ומגוג האמיתי, זו המלחמה של כל יהודי בינו לבין היצר הרע שלו [''השונא הגדול שיש לך בעולם, הוא יצרך וגו''' (חובת הלבבות)].

כל יהודי חייב להילחם עם היצר הרע ולנצח אותו. עכשיו היצר הרע מאד חזק, כי זה סוף כל הגלגולים וכל העבירות שלא הגיעו לתיקון עד עכשיו, עכשיו צריכים לתקן. ולכן האויב, היצר הרע, הוא חזק ביותר ואכזרי ביותר.[עיין שם בחובת הלבבות (שער יה''מ פ''ה) תוקף ופעולות היצה''ר] ואנחנו חייבים להילחם, כל אחד בנפרד, ולנצח בעז"ה את היצר הרע.

בתקופה האחרונה אנחנו מקבלים הרבה אזהרות [ראה במסגרת למטה], גם אישיות וגם כלליות. כמעט כל בית בישראל סובל מצרות, כל מיני צרות. בעולם הרחב, אנחנו עומדים לפני מלחמה גדולה. הגדולה ביותר שהיתה אי פעם בעולם וגם האכזרית ביותר.

ועכשיו, נוסף לכל זה, קיבלנו אזהרה חדשה, אזהרה מאוד קשה. געוואלד, געוואלד, געוואלד! בבני ברק נשרפו ביום אחד ארבעה ספרי תורה ל"ע.

מי אלה שעשו את זה?  אנחנו. אנחנו לא שרפנו, אבל העבירות שלנו שרפו את ספרי התורה. העבירות שלנו, של החרדים, של המאמינים כביכול, שרפו את הספרי תורה. זה לא משנה מי הדליק את האש. הם רשעים גמורים וה' יטפל בהם.

אבל זה מסר אלינו: שאנחנו לא עושים מה שהתורה מבקשת מאתנו. אנחנו לומדים ושומרים כביכול את המצוות, אבל חסר לנו מאוד במצוות שאנחנו עושים.

חסר לנו, ולכן עם ישראל קיבל אזהרה. התורה שלנו, התורה שאנחנו כביכול לומדים, והמצוות שאנחנו מנסים לעשות, לא מספיק טובים. חסר במעשינו הלב [הכוונה] והקשר לקב''ה [ראה במסגרת משמאל ודברי הב''ח ז''ל למטה]. לכן חייבים לחזור בתשובה.

דבר ראשון, להוציא את הגשמיות מחיינו [שזה יפתח את הלב שלנו לרוחניות]. אחר כך, להוציא את כל [שאר] השקר ולחיות אך ורק לעשות את רצון ה'.

בימים האחרונים קיבלנו עוד אזהרה חמורה, והחלו הפתעות גדולות לכולנו. מה היו ההפתעות הגדולות? כל העולם לא היה מודע לעובדה שרוסיה, הדוב הגדול  האכזרי והרשע, כבר התכונן להתקיף אחת מהארצות הקטנות שמסביבה.

הדוב הגדול כאילו ישן. בשנים האחרונות, כאילו החליף את אופיו מאכזר ורשע לדובון חמוד. בתקופה זו גם נפתחו השערים והפחד מהק.ג.ב. ירד מאוד.

ולכן גם יהודים נסעו לרוסיה בכדי להחזיר יהודים אחרים בתשובה, וחלק בשביל לעשות שם ביזנס טוב. זו תופעה חדשה. במקום שיהודים יעזבו את רוסיה, נהייתה תנועה הפוכה, שגם יהודים מכל מיני מקומות הגיעו לרוסיה.

עד היום היה נראה שרוסיה כבר לא חזקה כמו שהיתה פעם ושהיא כביכול דמוקרטית. אבל האמת היא אחרת לגמרי [''היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו'' (ירמיה יג)], והדוב שוב נהפך לדוב ענק ומפלצתי [''מצפון תפתח הרעה על כל יושבי הארץ'' (ירמיה א) ורוסיה היא בצפון של ארץ ישראל].

לכן אני רוצה לומר לכל היהודים שנמצאים היום ברוסיה שכדאי מאוד לארוז את ה''פעקלאך'' ולהסתלק מהר. בקרוב יגיע הזמן שלא תוכלו לצאת.

באמת כל העולם בסכנה גדולה. המלחמה בגורגיה זאת רק ההתחלה של המלחמה הגדולה ביותר שהיתה מעולם – גוג ומגוג [אפילו מהשם של גורגיה אפשר להבין רמז לגוג, וגם מהשם של גורג בוש].

לכן מה עלינו לעשות? ליהודים יש נשק אחד חזק ביותר, וזה הדמעות שלנו. לא רוסיה ולא אמריקה ולא אירן, שום מדינה אין לה נשק חזק כזה. [''מי גוי גדול אשר לו אלקים קרבים אליו כה' אלקינו בכל קראנו אליו'' (דברים ד)]

הדמעות של יהודי, של יהודי שבוכה בלב שבור ורוצה באמת לעשות תשובה על כל העבירות שלו, דמעות של יהודי שמבין שברחנו מבית אבא ורוצה עכשיו לחזור. דמעות של יהודי שרוצה כל כך שאבינו שבשמים יקבל אותו שוב הביתה.

דמעות כאלו יצילו כל יהודי שמשתמש בהם. כל יהודי כזה ינצל. [''אילו בכיתם בכיה אחת עד שאתם בציון לא גליתם'' (מדרש תהילים קלז)].

אבל היהודים שחושבים שאמריקה תציל אותם, או שצה"ל יציל אותם או האירופאים יצילו אותם, יהודים כאלה אבודים חס ושלום [''אשור לא יושיענו על סוס לא נרכב ולא נאמר עוד אלקהינו למעשה ידינו'' (הושע יד)].

פצצה גרעינית, גז או כל פצצה מלוכלכת, כל הטכנולוגיה של הרס שפיתח גם המערב וגם המזרח, זה לא יעזור נגד דמעה אחת של יהודי עם לב שבור שרוצה לעשות תשובה אמיתית.

יהודים בכל העולם, אנחנו מגיעים לסוף [הגלות]. אולי עוד קצת, אבל אנחנו בסוף. כל אחד בנפרד צריך לעבור על כל החיים שלו ולעשות דין וחשבון אישי, להכיר את כל העבירות שלו ולהודות בהם ולהצטער עליהם.

תרשמו אותם על נייר, תשבו על הרצפה, הגברים עם שק ואפר, ותבכו עם לב שבור על כל עבירה ועבירה. תצטערו שהכאבתם כביכול לריבונו של עולם, לאבינו שבשמים, לאבינו מלכנו. ותחליטו לחזור בתשובה שלמה ולא לעשות שום עבירה ולא להתרחק מן הקב''ה.

לא לשכוח לשבת על הרצפה עם שק ואפר [ראה הלכות תענית בשולחן ערוך או''ח תקעט]. ואם אין שק ואפר, לקרוע קריעה כמו אֲבֵל. הנשים באופן טבעי מרגישות את זה יותר ולא צריכות שק ואפר. דמעה של אמא יהודיה שווה יותר משק ואפר.

ולהצטער גם על חורבן הבית, ועל העבירות שלנו מדורי דורות [''והתודו את עונם ואת עון אבותם'' (ויקרא כו)] שגרמו לזה [''בחטאינו ובעונות אבותינו, ירושלם ועמך לחרפה'' (דניאל ט)]. ולבקש מה' להביא משיח צדקנו [ראה במסגרת למטה בצד שמואל].

עם ישראל, מה עוד אפשר לומר? אני יושב ובוכה על כל הגלות שלנו, על בתי המקדש שחרבו ומבקש משיח צדקנו.
מסרים וחומר נוסף  -  emet8.com

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2008 09:22 לינק ישיר 

זה רק אני או שגם אתם מרגישים שככל שמתקרבים לסוף רמת המסרים יורדת. . .

לא יודע , אולי בגלל שככל שהזמן אוזל כבר לא נשאר מקום לדיבורים ודרשות אלא לזעקה מצלצלת

ל ע ש ו ת   ת ש ו ב ה  !

אבל המסר על שריפת ספרי-התורה היה חזק , כ"כ נכון אמיתי המשקף בול את דעת התורה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2008 09:33 לינק ישיר 

נכון מאד, אני כבר מ"ס חודשים חש זאת.
שוחחתי על כך גם עם אבא של דניאל, הילד האוטיסט.
מאז תחילת תשס"ח המסרים מעט נחלשים ואכן כפי דבריך כי נגמרו הדיבורים ונשארו מעשים- תשובה!!וגם לזעוק למשיח!! ולצפות לבואו במעשים ולא רק בדיבורים- ממש להראות ציפיה כל יום כי רק הוא יהיה המנהיג הבא של עם ישראל.
עוד מעט להערכתי גם יהיה קשה לעשות תשובה כי בזמנים קשים של מלחמות זה לא כ"כ קל.
ולכן כולנו צריכים עכשיו לתקן כל אחד מה שצריך.
הסוף נראה ממש קרוב ביותר ומרגישים את זה באויר............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2008 09:52 לינק ישיר 

אשריך מצפה - כל מילה פנינה .

אז זהו , כנראה שככה זה עובד - מי שמחפש דיבורים ודרשות יפות . . כנראה שלא ממש מחפש לעשות תשובה .
ומי שששואף ומשתדל בכיוון של תשובה שינוי דרכו ותיקון מעשיו לא ממש זקוק לדרשות ומילים מפוצצות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2008 16:52 לינק ישיר 

מסר חדש מבנימין . הזמן צפוף וכולם בלחץ . וזה עוד כלום .

תקשור עם בנימין גולדן - ליהודי חו"ל 

אני בטוח שאחיי היהודים מרגישים מאוד שהעולם נמצא במצב מאוד מפחיד. אני בטוח שכמעט כל יהודי מרגיש כל אחד בחייו האישיים הרבה צער וייסורים, בין אם זה מחלות, חס ושלום, בעיות של שלום בית או ילדים שירדו מהדרך או כל מיני צרות אישיות אחרות.

הצרות האלו הולכים ונהיים יותר ויותר קשים. חוץ מהצרות האישיות האלו שכבר התרחבו כל כך בכל העולם, לא עלינו, ראינו בשנים האחרונות שינויים ענקיים בעולם שלנו. בין אם זה תופעות טבע משונות ו"תנכיות" או איומי מלחמה יותר מפחידים ממה שהמח יכול לתפוס, עם חומרי נשק כל כך נוראים שאנחנו חוששים אפילו רק לחשוב עליהם, או כל מיני בעיות כלכליות שיש בכל העולם אשר גורמים לקשיי פרנסה לעולם כולו, או למחסור באוכל אשר גרם להעלאה דרסטית של מחירי האוכל.

כל מה שאמרתי לעיל זה רק קיצור של השינויים שעומדים להתרחש בעולם בו אנו חיים: עולם של פחד, עולם של לחץ, עולם שמאיים להיחרב בכל רגע. זה ברור לכל מי שרוצה לראות את האמת, שהרבה צרות עומדים לפנינו ושהקב"ה אומר לנו משהו מאוד חשוב.

לנו, לעם ישראל, יש את התורה הקדושה שמורה לנו איך לחיות, ואת הנביאים הקדושים ללמוד מהם, שניבאו כל מה שקרה עד עכשיו במדוייקות מדהימה. היהודים שבאמת מאמינים שהקב"ה הוא ריבונו של העולם ושהמילה שלו זה הכל, הם ישמחו עם כל השינויים המתרחשים מסביבינו כי זה מראה שהנבואות באמת נכונות ושבאמת בקרוב נקבל את משיח צדקינו, בע"ה.

דיברנו כבר הרבה מאוד על כל הצרות הנוראיות שיש בקרב היהודים ונתננו הרבה הנחיות על איך להיות ראויים לזכות לגאולה ואיך אפשר להינצל מהרס. אך עכשיו אני רוצה לפנות לכל היהודים שגרים בחוץ לארץ, איש אחד כגוף אחד: הלא-מאמינים, רחמנא ליצלן, החילונים, אלו שמאמינים בתוך ליבם אך פשוט לא מקיימים את מצוות התורה, הדתיים, הדתי-לאומי, האורטודוקסים והחרדים.

אחים ואחיות, הביטו מסביבכם. תראו כל מה שמתרחש. תשנו את עצמיכם לטובה. תכירו בעובדה שהקב"ה הוא המנהיג. אם לא, הוא יראה לכם את זה בצורה הקשה ביותר ולא תוכלו להכחיש את זה יותר. על פי דברי הנביאים הקדושים שני שליש מהעולם הולך להחרב [זכריה יג, ח].

הוא יביא עלינו ניסים גדולים יותר מאלו שהיו במצרים. פחד וייאוש יתקוף את אלו שמכחישים את קיומו או את הנהגתו המלאה. אך המאמינים ישמחו. והקב"ה ידאג להם כמו שאמא דואגת לתינוק הקטן שלה ולא יהיו להם שום דאגות, שום פחד ושום צער.

ולכן, עכשיו זה הזמן לדרוך על עגל הזהב ולנפץ אותו. כל אחד בידיו, קחו אותו ותנפצו אותו עד שישאר רק אבק. ותקברו את האבק הזה לנצח.

עם ישראל, הגיע הזמן לחזור הביתה. נכון, זה לא יהיה קל לבוא לארץ אשר מנהיגיו לא מאמינים ולגמרי דוחים את המושג "משיח" וכל מושג יהודי אחר. אך לא לפחד כי אנחנו יודעים מהנביאים הקדושים שהמנהיגים הלא-מאינים של היום יפלו עוד לפני שהמשיח יומלך.

בנוסף לזה, הרשו לי להבהיר שלמרות שארץ ישראל מוקף על ידי אויבים רשעים ומסוכנים מאוד שמרובים מאתנו במימדים גדולים, בכל זאת אין ממה לפחד.
כל מדינות העולם עומדים לעבור מלחמות קשות מאוד וניסים מופלאים דומים לאלו שהיו במצרים ושני שליש מהעולם ילך - אבל לא ארץ ישראל.

אחיי ואחיותי, שובו הביתה. הזמן הגיע. אלו שברוסיה, כדאי לכם מאוד לצאת עכשיו. אלו שבאמריקה וארופה, אדום הולכת להחרב (עובדיה א, יח). תבינו לבד.

הרבה מהאחים שלכם, אנשים שיש להם כסף, באו לירושלים וקנו דירות עם המחשבה שכשמשיח יבוא הם יוכלו לברוח מהר לישראל, לדירות המפוארות שלהם, ולצאת מהסכנה.

אך בואו ואומר לכם משהו, רק אלו שבאמת בוטחים בקב"ה ואוהבים את הקב"ה, יינצלו. רק אלו שגרים כל הזמן קרוב לקב"ה יינצלו. רק אלו שמשתדלים, לפחות משתדלים, לעשות את רצונו, אלו יישרדו.
כי רק אנשים כאלה מתאימים לחיות בעולם של אמת. ולכן, ייתכן מאוד שהדירות המפוארות האלו יועברו לאנשים יותר ראויים.

הסיבה העיקרית שיהודים מהססים לעלות לארץ ישראל הוא מהפחד שלא יהיו להם צרכים בסיסים: אוכל, ביגוד וגג מעל לראש. ואז יש כאלו שמפחדים מזה שרמת החיים שלהם ירד. להם אני רוצה להגיד שהמצב הכלכלי בכל העולם הולך ליפול לגמרי ולכן מבחינה כלכלית אין הרבה ממה לחשוש.

ואני רוצה להגיד לכם שזהו דור שחייב להראות לקב"ה במסירות נפש שאנחנו אוהבים אותו, בוטחים בו ומקבלים אותו כמלכינו, כבורא העולם, אבינו שבשמים. עכשיו זה הזמן.
אל תבזבזו את הזמן כי הסוף קרוב מאוד. אני אומר את זה עכשיו כדי להזהיר אתכם ובע"ה לעזור לכם להגיע להחלטה שהמקום הכי בטוח בעולם זה תחת כנפי הקב"ה בארץ ישראל. נכון, לא יהיה קל. יהיה קשה מאוד.
הציונים חייבים ליפול, הממשלה המושחתת חייבת ליפול ומשיח יתגלה. כל הרשעים של עם ישראל ייעלמו. לא יהיה פשוט אך אלו שמאמינים אוהבים ומקבלים את הקב"ה כמלך יישרדו ויפרחו.

עם ישראל, לא משנה איפה אתם גרים, בין אם זה ניו יורק, לונדון, מינכן , אמסטרדאם, פריס, פריטוריה או איפה שלא יהיה, תפתחו את העיניים, תסתכלו מה קורה מסביב ותחזרו הביתה. באמת נשאר מעט מאוד זמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2008 07:26 לינק ישיר 

כבר שומעים את פעמוני משיח מצלצלים .

אגב בשבוע שעבר רואים שיום כ"ט אב הוא יום גדול , הוא יום שהקב"ה התרצה למשה , כך כותב רש"י.

יום שבת הוא יום המסוגל לגאולה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.