|
|
| נשלח ב-1/9/2008 15:06 |
|
| |
שמעתי היום דבר מענין וזה קצת מבסס אצלי השערה ישנה.
דניאל מדבר הרבה מאוד על הענין של לבקש את משיח ולא רק תשובה , והרבנים העוברים על המסרים לא מאפשרים לפרסם זאת.
זה חיזק אצלי את הענין שאבא של דניאל התחמק ממני כשרציתי להשתתף באחד התיקשורים.
עוד נקודה שהתיישבה לי וכך גם אותו מקור אמר לי , היה פלא ביעני למה בעצרות שמארגנים בירושלים לא מזכירים את משיח רק תשובה , והתברר לי שחוששים מלעג של הרבנים.
זה מחזק אצלי את הענין שמתפקידינו להגביר את המודעות לדרישה של מלכות משיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2008 15:29 |
|
| |
בהחלט הערה מעניינת . חזק וברוך .
שווה לשמוע את עמדת הרבנים בנושא , מדוע הם סבורים כפי שהם סבורים .
בל נשכח כי יש לשמוע גם את הצד השני .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 08:32 |
|
| |
הילקוט תהלים שם מדבר על מעלת הציפייה לגאולה ותו לא , אין קשר ישיר לבקשת המשיח עצמו .
מה שכן יש להקשות על אותם רבנים , שאגב אין לי מושג מי הם , הוא מדברי הילקוט שמעוני המפורסם :
א"ר סימון בר מנסיא אין ישראל רואין סימן גאולה לעולם עד שיחזרו ויבקשו 3 דברים מלכות שמים , מלכות בית דוד , ובית המקדש .
מפורש כאן שצריך לבקש את מלך המשיח .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 18:20 |
|
| |
יום הדין הגדול והנורא של רוב העולם
תקשור עם בנימין גולדן, ב' אלול תשס"ח 2/9/2008
אני רוצה להגיד שכל רגע מתקרב הסוף.
כל רגע, כל שניה, כל דקה מתקרבים לתקופה הקשה ביותר של עם ישראל
מאז שיצאו ממצרים.
וזה לא רק הרגע האחרון לעם ישראל, זה יום הדין הגדול והנורא של רוב העולם.
יהיה מצב מפחיד ביותר, אבל עם ישראל, הכלה של הקדוש ברוך, הוא יסבול אבל לא יעלם כמו רוב הגויים בעולם. .
עם ישראל ישרוד בע"ה ויהיה הגרעין לבריאת העולם הסופי.
אבל בכדי לזכות לזה, אני מבקש מהאחים והאחיות שלי, עם ישראל,
לשבת על הרצפה, ולבכות ולבכות ולבכות, להוריד לגמרי את הגאוה.
לחזור בתשובה על כל חטא וחטא,להצטער עד לדמעות
ולהחליט שלא לחטוא יותר,
להתקרב לאבינו שבשמים הקדוש ברוך הוא ולא לצאת מתחת כנפיו כביכול.
עם ישראל, בימים הבאים בשבועות הבאים לא יהיה שום מקלט בטוח,
רק בבית ה', מי שמתקרב בימים אלה לקדוש ברוך הוא, היהודי הזה ינצל
גם מהפחד וגם מכל דבר קשה שיבוא לעולם.
יהודים יהודים זיסע קינדערלך
תחזרו לקדוש ברוך הוא, תחזרו לאבינו שבשמים ותחיו, תחיו לנצח.
מסר ליהודי רוסיה
יהודי רוסיה,כבר אמרתי לכם,אני בטוח שרוב האנשים לא ישמעו לי אפילו
שרוסיה הרימה את הראש שלה שוב לנסות לכבוש את העולם,שוב אני מבקש
יהודים צאו משם!הרוסים הם אכזריים,אנטישמיים אנטי הקדוש ברוך הוא
הם ניסו להרוס את האידישקיט ברוסיה וכמעט הצליחו,בשיטות קשות ואכזריות.
אבל הם לא הצליחו כי נשאר גרעין קטן ששומר תורה ומצוות והם יקבלו את משיח צדקינו
ומהפרור הזה יצמח עץ גדול כי השורשים האלו עמוקים אפילו שהכמות קטנה,
אבל כל הזמן שאפשר צאו יהודים משם,צאו!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 22:30 |
|
| |
אכן מסר חזק ומעורר .
להביא את המסר עוד לפני שהתפרסם באתר של דניאל...כל הכבוד . מניין לך בעצם ?
תבורכי ע"כ נאווה .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 23:36 |
|
| |
וואו...זה המסר הכי דרמטי שאני זוכר שנאמר ע"י האוטיסטים...הוא כבר מדבר כאן על ימים ושבועות...מי שעוקב אחר החדשות דווקא רואה איזושהי רגיעה מכל הבלאגן שהיה. אכן "משיח מגיע בהיסח הדעת"
המייחל, ייתכן וכבר הסברת את עמדתך פעם בעבר אבל מאז שהתחלתי לקרוא את הפורום הזה אני לא זוכר שהיה הסבר על העניין:
פעמים שהינך משבח ומצטט את האוטיסטים ופעמים שהינך "מקניט" (בדרכה של תורה כמובן) את דורש אל דביקותו בדברי האוטיסטים...התוכל לבאר את העניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2008 07:38 |
|
| |
המסר האחרון מחזק את מה שצוטט מהראב"ד שבראש השנה תשס"ט אנו נהיה ביובל החדש לאחר גאולת ישראל , ישנם מקובלים שאומרים שלהראב"ד הכוונה בשמחת תורה אבל לי נראה שזה בראש השנה .
המיייחל
חבל שאתה מתעלם מנבואה של בעל רוח הקודש כהראב"ד .
זו נבואה החזקה ביותר שהיתה עד היום , הראב"ד מביא הרבה קיצים באותו ספר , וזה הקץ האחרון, אתה חי עם משיח בן יוסף , חבל על הזמן כבר עברנו את משיח בן יוסף , כבר עברנו הרבה מלחמות שכתובות בזהר , אנו במלחמה האחרונה ...........
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 04/09/2008 8:13:14
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2008 09:12 |
|
| |
עמי
אני בעצם טוען שני דברים : שאחרים לא מבינים את סוגיית המציאות של דורנו היטב ולא את מכלול המקורות בענייני אח"ה להרכיב מהם תמונה ברורה של מאורעות זמנינו .
ואני כן מבין זאת . זכותי לחשוב כך נכון...יופי תודה .
אף אחד לא מוכרח לבקר בפורום הזה , מי שדבריי נשמעים לו כשחצנות וגאווה יודע טוב מאוד מה עליו לעשות .
ממילא ה"ה גם כאן , אני טוען שהסקת מסקנות ותובנות מתוך דברי האוט' דוגמת מסקנותיו של דורש תלושות מהמציאות הן התורנית והן היומיומית .
אז אני ודורש חלוקים...אז מה , צריך להתרגש מזה ? ממש לא . הוא שאני חוזר ואומר כל הזמן , יבואו אירועי החודשים הקרובים ויוכיחו הצדק עם מי .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2008 09:29 |
|
| |
המייחל,מתוך קריאה מהירה ולא ממש מעמיקה של הדברים-התרשמתי גם אני(כפי שטוען עמי ) שלעיתים אתה מצדד בדעות האוטיסטים ומשבח אותם ופתאום נשמעת אירוניה מסויימת בדבריך-לגבי דבריהם,אבל לא ראיתי שעמי טוען עליך שאתה שחצן וגאוותן -אז למה התשובה הלא נעימה והאגרסיבית שלך? (אגב גם אם היה טוען כך -התגובה שלך לא נעימה ומורידה מהערך)
ואגב,סתם כך מעניין מדוע נראה לך שאתה מבין טוב יותר מאחרים את תמונת המצב?
ומה גרם לכך שדווקא אתה הוא זה שמבין יותר מאחרים?
אודה לתשובה מנומסת ולא יהירה כפי שמתאים לקבל מימי שנמצא ראוי להבין את המציאות ברמה גבוהה יותר .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2008 09:44 |
|
| |
המייחל,
אני לא מבין על מה ולמה התגובה שלך? שאלתי שאלה מתוך תמימות מליאה. לא הייתה כוונה נסתרת בדבריי ולא זלזול ח"ו. אדרבה בגלל שאני מעריך את דעותיך, רציתי להבין את המהלך כאן. עושה רושם שהתגובות שלי אישהו תמיד גוררות אישוזהי עקיצה על בורותי הגדולה בסוגיית אחרית הימים.
אולי מוטב שאפסיק לכתוב פה תגובות. אתה מדבר ע"כ שאנשים פה לא מגיבים, וכשסוף סוף אנו פותחים את פינו הינך מזלזל בנו ורמת ההבנה שלנו. מדוע אינך מלמד אותנו במקום להקניט אותנו על בורותינו? הרי לא לשם כך באנו לפורום? להחכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2008 10:12 |
|
| |
מחילה ..מחילה...רבותיי היקרים . אני מצטער לראות שלא הובנתי כראוי .
לא היתה בתגובתי שום כוונת זילזול באף אחד , חלילה לי . לא זו דרכי .
איפה ראיתם בדבריי זילזול במאן-דהו ?
מה שאמרתי שמי שרואה בדבריי גאווה ...היה מעין משפט הקדמה בבחינת הקדמת תרופה למכה , כי הערכתי שכך יובנו דבריי אצל הקורא הממוצע . אבל לא שחלילה האשמתי מראש מישהו בזאת .
בכל אופן אני מתנצל ומבקש סליחה ומחילה על הדברים , לו זאת היתה הכוונה .
עמי , לא רמזתי שום ביקורת עליך או על שאלותיך , ההיפך הוא הנכון , בהחלט שאני שמח על פעילותך הברוכה בפורום .
ולגב' הנכבדה , התשובה לשאלתך מניין לי הביטחון הזה בדבריי - התשובה טיפה ארוכה וכעת תם זמני , מצטער . פעם אחרת אי"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 09:56 |
|
| |
הדבר במענין הוא שהאוטיסטים התחילו לדבר בשנת תשנ"ט , ולפי הראב"ד בשנת תש"ס התחיל יום הדין.
למען האמת עוד לפני ראותי את הראב"ד אמרתי לבני , שנראה לי שתש"ס היה איזשהוא דין , והנימוק היה , מעבר מסוים שהיה אצלי בתש"ס , ותליתי זאת בהכנה למשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2008 21:20 |
|
| |
ברצוני להגיב על דברי אותו בחור שדיבר בגנות התקשורים עם הילדים האוטיסטים, משום מה אני רואה שהכיתוב בנושא הוסר,כנראה ע"י המייחל, ובצדק.
אין בכוונתי לפתוח דיון חדש בנושא, חלילה, אלא רק להאיר את עיניו של הכותב ולכן מבקש מראש לא להגיב אם הכוונה היא להתווכח. כוונתי היא רק להאיר את האמת ותו לא.
איני זוכר את שימך אבל תרשה לי לתקן אותך ולומר לך שאינך צודק לחלוטין!!
אני מבין שאתה אוהב לבדוק את הדברים ולא לקבלם כמובן מאליו וגם אני כך ולכן כאשר מעיינים בדברי האוטיסטים לעומק ובוחנים אותם ניתן לראות בבירור שלא נכתבו ע"י אדם רגיל ואני אתן מ"ס דוגמאות למרות שיש אינספור:
1.הם מדברים על גאולה ומשיח כבר מנת תשנ"ה-1995 כאשר אף אחד עדיין לא הרגיש את הגאולה כפי שמרגישים היום.
2.הם אומרים שרובינו כולל החרדים לא מחוברים לאמת, האם נראה לך שאדם רגיל יכול לומר דבר כזה?!איך הוא יודע אם לא מתקשר מעולם אחר ורואה מהי אמת,בניגוד אלינו...
3. בספרה של גליה יש תיאורים מפורטים של המתרחש בעולמות העליונים,דבר שאדם רגיל לא יכול לדעת.
נכון שרבנים עושים הגהה על התקשורים ואולי מוסיפים מעט או משמיטים משהו על מנת שיהיה מובן יותר או מתון יותר אבל סה"כ רוב הדברים הינם אמיתיים לחלוטין ומפיהם של הילדים.
מכל מקום,הילדים האוטיסטים חוזרים ומדגישים שהם רק חוזרים על דברי חז"ל והנביאים ולא במקומם ולכן אנו צריכים להפסיק לעסוק בטפל ולהתרכז בטפל שהוא- תשובה אמיתית, ציפייה יום יומית למשיח צדקנו וממש להראות ציפייה בתפילות מעשים ולעורר כל מי שאפשר.
כל אחד שיש לו נשמה יהודית חש שמתקרב הסוף ולא צריך ילדים אוטיסטים בשביל כך...
כולנו מתרכזים בשטויות(מה יהיה ואיך ומתי) בעוד שהעיקר הוא התשובה כפי שאומרים הילדים,כי כשהכל יגיע גם אנו נהיה חלק מההצגה וזה לא יהיה סרט זה יהיה מציאות וקשה ביותר(יעופו אלפי טילים ולא יהיה מנוס אם וכאשר תתחיל המלחמה).
לכן כל מי שרוצה לזכות לימות משיח צריך מיידית לתקן עצמו ולהפסיק לחשוב האם התקשורים נכונים או לא, זוהי עצת יצר הרע שרוצה לבלבל אותנו. כפי שגם עכשיו נראה כאילו הכל שקט וכלום לא יקרה.. אבל זה מתעתע כי זה יתפרץ פתאום ורק בורא עולם יודע בדיוק מתי יהיה ואיך יהיה ומה יהיה.
מאחל גאולה שלימה ברחמים לכלל עם ישראל ומשיח בן דוד יגאלינו בקרוב קרוב....
עוד 21 ימים לסיום שנת השמיטה!!!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2008 22:41 |
|
| |
אכן כן , הדיון המיותר הזה איתו ועם השקפתו נמחק ע"י , ובפרטי כבר הסברתי לו מדוע ולמה ולכן גם לענות לו אין צורך .
בכל אופן תודה 'מצפה' .
|
|
|
|
|