בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2008 17:56 לינק ישיר 

אחה"צ טובים לכולם,
רצ"ב תקשור שהתקיים לפני כ-10 חודשים ומדבר על השאלה החשובה- מתי תבוא הגאולה? בתשס"ח?תשס"ט?
אני חושב שהמילים מדברות בעד עצמן ולא צריך להוסיף הרבה, תהנו:
תקשור 2, י' טבת תשס"ח

אני: בהתחלה חשבתי שכשדניאל אמר לאבא שלו "תשס"ח" ואמר שהשנה הזאת מדינות שלימות יעלמו מהמפה - אדום... שהוא התכוון לביאת המשיח אז ככה אמרתי לאנשים, אבל אישה אמרה לי שכתוב בגמרא (סנהדרין צז) "במוצאי שביעית בן דוד בא" אז אמרתי לה שאשאל אותך, מה בעצם יקרה השנה? גוג ומגוג? ביאת המשיח?

בנימין: יש הבדל של אולי כמה חודשים, אבל הזמן שאנחנו רואים (למשיח וכו) הוא עכשיו, תשס"ח, אולי תחילת תשס"ט, אבל זה עכשיו. זה גם יכול להיות בפסח, אנחנו לא יודעים את הזמן המדויק, אבל אנחנו יודעים את טווח-הזמן. אנחנו (בעלי-המסרים) חשים את טווח הזמן.

כמובן, שהקב"ה יכול להחליט משהו אחר לגמרי. אבל בלי הבנה עמוקה, כל מה שקורה בעולם, למראית העין, מצביע על כך שהסוף מתקרב מהר מאוד.

אני: אז אני לא אמורה להגיד שהמשיח זה השנה אלא ש "חבלי המשיח" זה השנה?

בנימין: אנחנו עכשיו בשלב האחרון של הלידה. כל אחד קופץ על המשפט הזה ומבין אותו איך שהוא רוצה, אבל אנחנו ממש בשלב האחרון של הלידה. וכמו בכל לידה, אם זה מתמשךמידי זמן, יכול להיות סכנה גדולה. אם זה קצר מדי, שזה לא - אנחנו כבר הרבה אחרי מועד הלידה הצפוי. הצדיקים האחרים (שחזו את זמן הגאולה בדורות הקודמים) עברו את המועד הצפוי בהמון. אז... שה' יעזור לנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2008 22:46 לינק ישיר 

נו , מי שעקב אחר דברי האוטיסטים נוכח לראות שוב עד כמה צדקו דבריהם וקלעו בול .

"המצב הכלכלי ירד מאוד מאוד" -- "כל העולם עומד להיכנס למשבר כלכלי קשה מאוד"

היו רק חלק מהמסרים שנמסרו ע"י בחודשים האחרונים וכולנו רואים כעת במה דברים אמורים .

וזו עדיין רק ההתחלה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2008 09:18 לינק ישיר 

ממסרי האוטיסטים או לפחות מהכותרות של דבריהם רה"ש תשס"ט מסתמן כרה"ש גורלי מאוד לעולם .

אני דווקא מזהה את רה"ש תש"ע כגורלי יותר גם לנו וגם לאומה"ע .

אמת שיום הדין הקרוב הוא אולי הגורלי ביותר שהיה עד עכשיו , אך אם לשפוט עפ"י האירועים הצפויים בעולם
למיטב ידיעתי תש"ע גדול הרבה יותר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2008 09:31 לינק ישיר 

עכשיו - כבודו חייב להרחיב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2008 09:13 לינק ישיר 

בוא...תן לנו לעבור את המשפט הקרוב בשלום עם כתיבה וחתימה טובה ושנת חיים נוספת
ואז אולי נתפנה לעסוק בתש"ע .

דיל ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2008 15:48 לינק ישיר 

שלום רב,
המייחל, עכשיו בלבלת אותי לגמרי...
אתה כל הזמן אומר שעוד בשנה זו תחל המלחמה
אז איך הגעת לתש"ע?!
ז"א שלדעתך לא יקרה כלום עד שנת תש"ע?!
אנא פרט והרחב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2008 23:08 לינק ישיר 

מיד אחרי השבעה אתה 'מצפה' להבין הכל ?? זה לא עובד ככה אחי ...

למה מבולבל , לא צריך מתבלבלת .

בהודעה הקודמת בסה"כ אמרתי שהאירועים הגדולים באמת בעולם צפויים בשנת תש"ע ולא בתשס"ט , זה הכל .

שקט בעולם ? !  מאיפה הבאת את זה ! ? חחחח...ת'שכח מזה דחוף .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2008 16:01 לינק ישיר 

היום הגדול והנורא מתקרב

מסר מדניאל  בחור אוטיסט        כ"ב אלול  תשס"ח

אחי ואחיותי, היום הגדול והנורא (יואל ג) מתקרב [''הגדול והנורא-כי אז יראה גדולת ממשלתו ומעשיו הנוראים'' (מצודת דוד שם)]. מתקרב בצעדי ענק.

כל אדם שחי בעולם היום, יכול לראות ברור ולהרגיש ברור שהעולם משתנה מאד. מכל הכיוונים אנחנו רואים פירוק של כל הדברים שעד היום אנחנו נשעננו עליהם. 

מהצד הכלכלי, כל המבנה מתפרק. מתפרק, כי זה בנוי על שקר [''כוחי ועוצם ידי'', בנוסף לשחיתות מסוגים שונים]. רוב בני האדם בעולם בטוחים שזה מבנה חזק ואמיתי, אבל זה רק אחיזת עיניים - ועוד מעט זה יפול לגמרי, אפילו עם כל המאמצים של המדינות הגדולות והעשירות להציל את השקר ולתמוך במבנה זה שבנוי באוויר.

אבל הם תומכים בזה עם דברים לא ממשיים, ולכן בסוף הכל יתפרק ויפול לתהום [''ותמלוך אתה הוא ה' אלקינו מהרה לבדך על כל מעשיך, בהר ציון משכן כבודך ובירושלים עיר קדשך'' (תפלת ימים נוראים)].

כל המערכת הכלכלית של העולם תתמוטט וישאר תוהו ובוהו [''ושח גבהות האדם ושפל רום אנשים ונשגב ה' לבדו ביום ההוא, והאלילים כליל יחלוף'' (ישעיה ב)].

מצד אסונות טבע, ראינו הרבה בזמן האחרון. ויהיו עוד יותר גדולים, יותר ממה שהדמיון של האדם יכול לדמיין. מפחיד מאד והרסני בצורה ענקית ומדהימה [''ובאו במערות צורים ובמחילות עפר מפני פחד ה' ומהדר גאונו בקומו לערוץ הארץ'' (ישעיה ב)].

ובנוסף לזה, כל אדם יכול לראות שעומדת לפנינו מלחמה ענקית וקשה. מלחמה שלא היתה כזו מלחמה בהיסטוריה. יהיה הרס של שני שליש של העולם [''והיה בכל הארץ נאום ה' פי שנים בה יכרתו יגוועו והשלשית יוותר'' (זכריה יג)], על ידי הקב"ה בעצמו, בלי שליחים.

ויהיו גם ניסים עצומים. יהיו דברים שיהיה ברור שהם באים ישיר מהשמים [''הנה ימים באים נאום ה' ולא יאמר עוד חי ה' אשר העלה את בני ישראל מארץ מצרים, כי אם חי ה' אשר העלה את בני ישראל מארץ צפון ומכל הארצות'' (ירמיה טז) ''לא שתעקר יציאת מצרים ממקומה אלא גאולה אחרונה עיקר ויציאת מצרים טפל לה'' (רש''י שם)].

הימים האלה מתקרבים אלינו במהירות, אבל רוב האנשים לא זזים, ולא מנסים להציל את עצמם. ואיך אנחנו יכולים להציל את עצמנו מכזה מצב? מילה אחת: תשובה.

לחזור בתשובה, שזה לחזור להקב"ה ולתורתו באמת, בלי הבלי העולם הזה. אדם שהוא מצטער על כל השקר וההבל שהיה בחיים שלו, ורוצה את האמת עם כל הכוחות שלו, ומשתדל להגיע לזה, זה אדם שבעז"ה יציל את עצמו.

אנחנו האוטיסטים, כתבנו ב"ה הרבה מסרים בנושא הזה. אבל לרוב האנשים זה לא מזיז [אין זה תופעה חדשה כלל: ''השמן לב העם הזה ואזניו הכבד וגו''' (ישעיה ו) ''אין איש נִחם על רעתו...כולה שב במרוצתם כסוס שוטף במלחמה וגו''' (ירמיה ח) ועד הרבה בדברי הנביאים]. כבר כתבנו כל מה שיש לכתוב. כמה דברנו ודברנו, אבל אלה שלא רוצים לשמוע, פשוט סותמים את האוזניים. 

השקר נעים להם יותר, כי הם לא מכירים את ההנאה הרוחנית הבלתי מוגבלת של קרבת ה' [כמבואר במסילת ישרים פ''א ועוד]. הם זונים אחרי החומר [''עגל הזהב'', הבלי עוה''ז], ומכירים רק את ההנאות החומריות השטחיות והחולפות. אנשים כאלו הם אבודים, רח''ל.

אבל אולי עכשיו שהעולם כל כך רועש, אולי עם ישראל מוכן סוף סוף לראות את האמת. אולי עם כל הסימנים שה' שלח לנו בזמן האחרון, כל המסרים: דרך הטבע, דרך המשבר הכלכלי, דרך כל מיני אסונות אישיים ל"ע, דרך האיומים של רוסיה ואיראן, ואיומים מכל מיני כיוונים, אולי עם כל זה, יפתח פתח קטן בלב יהודים רבים ויתחילו להרהר הרהורי תשובה.

לכן אני מתחנן לפני כל יהודי: תחזור לקב"ה! שֵב על הרצפה, שים אפר על הראש, ושק על הגוף [ראה שולחן ערוך או''ח תקעט] - ואם אין שק ואין אפר, תקרע קריעה כמו אַבֶל - ותבכה על כל העבירות שעשית נגד הקב"ה [''אמר רבי אלעזר...אף על פי ששערי תפלה ננעלו, שערי דמעה לא ננעלו'' (ברכות לב:)].

תעבור על כל עבירה ועבירה במחשבה שלך ותבכה על זה. ותחליט: ''מהרגע, אני חי חיים של אמת. אני חוזר לקב"ה, והעבירות שעשיתי לא אעשה עוד''. להגיד וידוי כאילו שאלה הרגעים האחרונים שלך בעולם הזה.

הגיע הזמן לעשות משהו ממשי כדי להציל את עצמנו. וזה הדבר היחיד שיציל אותנו: תשובה אמיתית [''רבי אליעזר אומר, אם ישראל עושין תשובה נגאלין, שנאמר 'שובו בנים שובבים ארפא משובותיכם''' (סנהדרין צז:)].

קודם תשובה, ובנוסף לזה תעשו משהו להראות לקב"ה שאתם באמת מחכים לו [''חיוב לחכות לביאתו בכל יום וכל היום...כמו שאנו אומרים בתפלה 'כי לישועתך קוינו כל היום''' (הגדת בית הלוי עמוד ק"כ ע''ש כל  הענין וראה במסגרת כאן)]. תעשו לעצמכם בגד יפה, לבוש מיוחד רק לקבל פני משיח.

כשיגיע הזמן שמשיח מגיע, וכל אחד ירוץ לקבל פניו, אנחנו נלך לארון שלנו, נפתח ויהיה בגד מוכן. לא יהיה חסר כפתור ולא נצטרך להחליט הבגד הזה או הבגד הזה. שהכל יהיה מסודר, שלא פתאום יתגלה כתם או שחסר משהו. שפשוט נלבש ונלך לקבל משיח צדקנו [ראה במסגרת מעבר לדף].

וגם שכל אחד יבדוק שהבגד מתאים לקבל משיח, שזה בגד צנוע. לאשה, בגד רחב עם שרוול ארוך, מכופתר עד הצואר גם מאחור ומהצדדים. שמשיח בא, אי אפשר לרוץ לקבל אותו עם בגד לא מתאים או עם כיסוי ראש לא מתאים.

אסור לקבל משיח עם פאה. אין שום פאה שתהיה מותרת. שום חצאית או שמלה צמודה, שום גרב לא מספיק עבה, שום נעל לא צנועה. בלי איפור, ממש אשה צנועה. הגברים, גם הבגדים שלכם צריכים להיות לא צמודים, רחבים ומכובדים.

עם ישראל, אלה הבגדים שאנחנו צריכים ללבוש כשאנחנו באים לקבל פניו של משיח. וצריכים גם את הלבוש הפנימי - זה התשובה [זכריה ג, ד ושערי קדושה א, א ע''ש]. להצטער על העבירות שלנו, להצטער עם כאב חזק עד דמעות. ועם שני הדברים האלה, הלבוש החיצוני המתאים והלבוש הפנימי המתאים, אנחנו בעתיד הקרוב נקבל בשמחה את משיח צדקנו.

ויש עוד דבר חשוב ביותר, שזה היסוד של הקשר של כל יהודי לעולם הבא ולנצח. וזה האמונה והביטחון שהקב"ה הכל יכול. שהוא ברא אותנו ואת כל העולם, ואם אנחנו רעבים - הוא יאכיל אותנו. ואם אנחנו עייפים - הוא יסדר לנו מיטה נוחה, ואם אנחנו צמאים - הוא יביא לנו מים. ואם אנחנו מפחדים - הוא ירגיע אותנו [ראה העיקר הראשון של הי''ג עיקרי האמונה].

וכל מה שאנחנו צריכים - הוא יספק לנו, ואנחנו לא צריכים הבנק, ביטוח לאומי, קופת חולים, צבא, משטרה וכו'. אנחנו לא צריכים שום דבר - רק צריכים את הקב"ה, והוא יטפל בכל הצרכים שלנו.

עם אמונה ובטחון כזה יהיה לנו זכות לקבל את משיח צדקנו ברחמים [''הבוטח בה', חסד יסובבנו'' (שוחר טוב לב וראה מלבי''ם תהילים קכה)].

(

כיצד יופיע משיח צדקנו?

מרבי חיים מוולאז'ין ז''ל

"הרבנית יוצאת לשוק ואני פותח ספר ומתחיל לעיין בסוגיא שלפני. פתאום אני מרגיש כי השמש התחילה מאירה באור גדול פי כמה ממה שהאירה עד עתה. איזו בהירות! פתאום אני שומע כיצד הציפורים על העצים שבגינה פוצחות פיהן במנגינה חדשה, מרנינה, כובשת לבבות. והנה אני שומע קול רחש עולה מן הרחוב.

אני מושיט ראשי בעד החלון ואני רואה את אלי הסנדלר רץ בבהלה. מה קרה אלי? מה קרה לאור השמש? מנין נגינת הציפורים המקסימה? מה קרה לעצים שהתחילו מלבלבים לפתע בניצה חדשה, מה קרה?

מה, אינך יודע רבי, נותן בי הסנדלר את עיניו, הרי משיח בא! מיד רץ אני לארון להוציא מלבוש של שבת שלי כדי להתעטף בו ולצאת לקראת המלך המשיח. מוציא אני את המלבוש והנה, אויה, חסר בו כפתור!...

אני עומד ודן עם עצמי מה לעשות. האם להתעטף בקפוטה הפגומה או לא להתעטף בה? ואני תוהה אם אפשר לצאת לקראת המלך המשיח בבגד של חול?"

(מהגאון רבי משה סולובייצ'יק, בנו של הגר"ח מבריסק (רי"ד סולובייצ'יק בספר על התשובה עמ' 236, וכ''כ ראה דברי רבי חיים מוולאז'ין גם בספר דרך סלולה עמ' 77)

שלושה באין בהיסח הדעת, אלו הן משיח וגו' (סנהדרין צז.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2008 14:01 לינק ישיר 

עגל הזהב גוסס---המערכת הכלכלית העולמית מתמוטטת

מסר מדניאל  בחור אוטיסט           ד' תשרי  תשס"ט

ברגע זה הרבה אנשים מבולבלים, ועדיין מאמינים שבני אדם [ממשלות, גופים פיננסיים וכו'] יכולים למנוע נפילת המערכת הכלכלית העולמית. אבל כל המאמצים לא יעזרו ועוד מעט הכסף לא יהיה שווה כלום.

''עגל הזהב'' [התרבות של אדום - חיי גשמיות ורדיפת תענוגי ''עולם הזה'',] נפצע אנושות ועומד למות [ראה למטה דברי הנביאים וראה אחרי זה הסבר מפורט מהאוטיסט בנימין גולדן]. כמו שאמרנו לפני כמה שנים, הבנקים יפלו לגמרי וכסף לא יהיה שווה יותר מנייר טישיו.

יש אנשים שחושבים שיצילו את עצמם מבחינה כלכלית בזה שקונים זהב. אבל אי אפשר לאכול זהב. בקרוב יהיה מצב שלא יהיה מאיפה לחיות, והמקור היחיד יהיה המקור שתמיד נותן לנו. שנותן לנו מאז שנולדים עד שעוזבים את העולם - וזה הקב''ה. רק הוא [''עיני כל אליך ישברו ואתה נותן להם את אכלם בעִתו'' (תהילים קמה)].

הפרנסה לא באה מן העבודה שלנו, וזה לא בא מביטוח לאומי, וזה לא בא משום מקור אחר. רק מהקב''ה [הוא ''נותן לחם לכל בשר'' (תהילים קלו)]. ואוכל, ה' יתן לנו כמו שהוא עשה ביציאת מצרים במדבר [מָן (שמות טז)].

כמו שהוא עושה תמיד [''פותח את ידך ומשביע לכל חי רצון'' (תהילים קמה)]. רק שאנחנו בדרך כלל לא מכירים בזה. היהודים יצאו ממצרים עם הרבה זהב, אבל במדבר מה זה עזר להם? טוב, אחר כך בנו את המשכן עם זה, אבל הם לא יכלו לאכול או לשתות את זה.

הם היו עשירים כשיצאו ממצרים, אבל אוכל לא היה להם. ה' נתן להם אוכל ושתיה, ומקום לנוח, ושמר עליהם עם ענני הכבוד. ככה זה יהיה גם עכשיו - למי שיזכה לשרוד [וראה רש''י כתובות קיב: שבבירור הראשון רק עשירית של עם ישראל תשאר, כש''כ ''ועוד בה עשיריה'' (ישעיה ו) ע''ש].

עכשיו בן אדם יכול להכין אוכל בבית [שימורים, שתיה וכו'], אבל לאט לאט גם זה יגמר. ואז לכולנו תהיה רק ברירה אחת: או לבטוח לגמרי בקב''ה או לא. ואם לא, הסוף יהיה גרוע מאד, כי רק אלו שבוטחים בו עד הסוף ינצלו בעז''ה וזה סוף סוף התיקון של חטא העגל במדבר [''עיקר נתינת התורה לישראל הוא כדי שישימו בטחונם בה''' (הגר''א, משלי כב יט)].

ה' לא רוצה לעשות את זה [לבטל את הטבע שמסתיר את השגחתו ית'] בבת אחת בלי הכנות, כי רוב האנשים ימותו מהלם, ח''ו. כשמגיעים לטיפה האחרונה של מים, או לפירור האחרון של אוכל, ויש ילדים וכו' - זה ניסיון קשה ביותר.

ה' יודע שברגע אחד אדם לא יכול לעשות שינוי כל כך גדול ולבטוח לגמרי בקב"ה. אבל לאט לאט הוא מכניס אותנו לימות המשיח, לעולם הבא. לכן ה' מבטל את הגשמיות לאט לאט, עד שנגיע לביטחון מלא בקב"ה [''ונשגב ה' לבדו ביום ההוא, והאלילים כליל יחלוף'' (ישעיה ב)].

הקב"ה עכשיו מכין את העולם לימות המשיח, ולכן הוא מוריד את כל השקר [כוחי ועוצם ידי, מוסדות שבני אדם הקימו, הנהגת הטבע וכו'] שלב אחרי שלב. עכשיו התהליך הולך יותר מהר.

העולם צריך להבין שהשקר זה אחיזת עיניים ורק דמיון [''ותכלית כל ההצלחה שהוא מבטיח לישראל, הוא התברר יחודו לעיני הכל. ודבר זה נזכר פעמים אין מספר בדברי הנביאים ע"ה: ונשגב ה' לבדו ביום ההוא (ישעיהו ב) והיה ה' למלך על כל הארץ ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד (זכריה יד), כי אז אהפוך אל עמים שפה ברורה לקרוא כלם בשם ה' (צפניה ג) וסוף דבר, הלא זה עדותנו בכל יום תמיד: שמע ישראל ה' אלקינו ה' אחד" (דעת תבונות, סימן לד)].

אנחנו יצרנו עולם של שקר כדי למלאות את התאוות שלנו, בשביל להגיע למה שאנחנו רוצים [''ביום ההוא ישליך האדם את אלילי כספו ואת אלילי זהבו אשר עשה לו להשתחוות'' (ישעיה ב)]. אבל מה שאנחנו רוצים בדרך כלל זה לא אמת.

אבל אם מיתת עגל הזהב וביטול הגשמיות יתרחש יותר מדי מהר, אפילו אלה הראויים להנצל יכולים לקבל כזה זעזוע שישברו, וזה לא מה שה' רוצה. ה' רוצה להציל אותנו. ההמונים לא ינצלו, במיוחד הגויים, הרוב יאבדו [''והיה בכל הארץ נאם ה', פי שנים בה יכרתו יגוועו והשלשית יוותר בה'' (זכריה יג)]. אבל היהודים, כל אחד זה יהלום של הקב"ה, כל אחד זה בן יחיד בשבילו, או בת יחידה.

ולמה המערכת הכלכלית צריכה ליפול? כי זה שקר ענק שבנו כמה אנשים בכל העולם שרוצים כסף, כוח, השפעה וכבוד. והם סחבו את העולם לתוך השקר הזה. והיום רוב האנשים  בעולם בנו את החיים שלהם מסביב לשקר הזה. 

''עגל הזהב'' של היום, הוא ממש אותו עגל הזהב שהיהודים עשו במדבר. וזה התיקון הסופי של העבירה הזאת.

יהודים יקרים, הקשיבו טוב למילים שלי. נכון שאמרתי שה' מביא אותנו שלב אחרי שלב כדי שלא נקבל הלם. אבל אנחנו כבר בשלבים האחרונים. וכאשר נגיע לסוף, זה יבוא עלינו כאילו בפתאומיות.

ולמה ''כאילו''? כי ה' כבר הזהיר אותנו בכל מיני צורות, שנה אחרי שנה, לחזור אליו ולחזור לתורתו ולהנצל. אבל רוב היהודים עדיין רוצים להמשיך לחיות את השקר, ולא רוצים לדעת או להכיר את האזהרות של הקב''ה.

ולכן אני מזהיר אתכם עכשיו: הסוף מאד קרוב [''בחורבן אדום תהיה ישועת ישראל'' (רד''ק ישעיה סג, א) וכן כתב המלבי''ם (יחזקאל לה, ב)] ושום דבר לא יעזור.

שום דבר לא יציל אותנו חוץ מלחזור לקב''ה ותורתו. וזה לא אומר לחזור ל''עגל הזהב החרדי''. זה אומר להגיע לדרגה של אמונה ובטחון מלא בקב''ה ושום אמונה ובטחון בעולם הזה [''עיקר הכל הוא הבטחון השלם והוא כלל כל המצות'' (הגר''א, משלי כב יט)].

אני רוצה להדגיש שעומדת לפנינו גם מלחמה מאד גדולה [מלחמת גוג ומגוג] שתשפיע על כל העולם. מלחמה שעוד לא היתה כמוהו בהיסטוריה. ואם אנחנו מרוב עצלות או טיפשות מסרבים לעשות את רצון ה' [לעזוב את השקר ולבוא לאמת כנ''ל], בשניה אחת אנחנו יכולים למצוא את עצמנו ח''ו במצב בלי תקוה, שה' ירחם. או אפשר למצוא את עצמנו בתוך הגאולה השלמה. הבחירה היא שלנו.

------- הנבואות: הסוף של אדום -------

''ולא יהיה שריד לבית עשו [אדום] ...והיו כלוא היו''  (עובדיה א)

''טבח גדול בארץ אדום...תחרב לנצח נצחים אין עובר בה''  (ישעיה לד)

''והיתה אדום לשמה...כמהפכת סדום ועמורה''  (ירמיה מט)

''ונטתי ידי על אדום והכרתי ממנה אדם ובהמה ונתתיה חרבה''  (יחזקאל כה)

''ואדום למדבר שממה תהיה'' (יואל ד)

מי זה ''אדום'' היום שיחרב?

''תדע שלא לבד על ארץ אדום הסמוכה לארץ ישראל ניבא הנביא [עובדיה על חורבנם וכו'], כי אם על האומה שנסתעפה משם ונתפשטה בכל העולם והיא אומת הנוצרים היום הזה [אירופה ארה''ב וכו'], שהם מבני אדום''          אברבנאל, עובדיה א

''אדום הרעו לישראל בחורבן בית ראשון וגו' ואחר כך התפשטה אמונתם הידועה [נצרות] ונקראו כל בעלי דתם בשם אדום. ותחתם סבלו ישראל גלות והריגות אין מספר במשך ימים רבים [פוגרומים, מסע הצלב, האינקויזיצי', השואה וכו']''         מלבי''ם, עובדיה א

------- תרבות אדום --------

מסר מהאוטיסט בנימין גולדן   תשס''ב

העולם המערבי עם הערכים הכאילו דמוקרטיים? זה פשוט זאב בבגדי כבש. הוא לבוש בגדי צדק, חירות, ושוויון זכויות. אמנם המציאות האמיתית היא שהעולם המערבי הוא אדום בתפארתו הגדולה ביותר, ומיצג את התאוות והגשמיות של "עולם הזה" שמסתיר ומסלף את האמת. איפה שקיים עגל הזהב ו"עולם הזה", במקום ההוא פני השם נסתרות...

אנחנו, עם ישראל, מעדיפים את העולם הגשמי מקושט עם "קודש", על התגלות שלמה של האמת. אנחנו מעדיפים את ה"עולם הזה" על חיים רוחניים שיביאו אותנו קרובים אל השם ויתנו לנו לשבת בבית השם כל ימי חיינו.

עם ישראל! בין אם אתם רוצים, בין אם לא, העולם משתנה! השקר יחשף והיצר הרע יישחט...

ארה"ב מרכז הטומאה, ארה"ב מרכז עגל הזהב, ארה"ב מצרים ממש, אדום ממש. ארה"ב שהכסף והגשמיות ממש הרסו כל דבר רוחני, ובמיוחד בין היהודים...

על פני השטח ארה"ב נראית ממש כמו ארץ של צדיקים. חופש ביטוי, מקום שכל אדם יכול להרוויח את לחמו, מקום שכל אחד יכול להאמין ולהתפלל איך שהוא רוצה בלי הפרעות, מקום שעוזר לארצות אחרות. אבל כל זה, זה רק ''בית מקדש'' לעגל הזהב - וזה רוצח כל דבר רוחני, כל קשר עם הקב"ה.

התרבות של העולם המערבי, של אדום, זו הסכנה הגדולה ביותר. אדום זה הסמל של העולם הזה, של הגשמיות, של השקר. אנחנו נסחבים לתוך החיים של העולם הזה, וזה שיכנוע טוב ונעים להפריד את היהודי מהמסורת שלו, מהאמונה שלו, מהבטחון שלו, מהאהבת ה' שלו [''השמר לך פן תשכח את ה' אלקיך...פן תאכל ושבעת ובתים טובים תבנה וישבת וגו''' (דברים ח)].

השקר והאמת לא יכולים לעמוד ביחד. האמת זה רוחניות, האמת זה הקב"ה – להתקרב אליו. השקר, הגשמיות, לא יכול לחיות בתוך עולם של רוחניות. לכן התרבות של אדום, של גשמיות, חייבת ליפול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2008 17:07 לינק ישיר 

''למה תמותו בית ישראל''

מסר מהאוטיסט בנימין גולדן י''ג תשרי תשס"ח (נראה לי שהתכוונו לתשס"ט כי התאריך הוא מהיום 12/10/2008 למניינם. ע.פ.)
''שובו, שובו, מדרכיכם הרעים ולמה תמותו בית ישראל'' (יחזקאל לג).
אנחנו האוטיסטים כבר קרוב לחמש עשרה שנים מדברים ומדברים, מזהירים ומתחננים לפני עם ישראל: תשובו להקדוש ברוך הוא, ולא לעבוד את עגל הזהב. לברוח מעולם השקר. לברוח מעולם הבנוי על אויר, בלי מהות רוחנית
''פשעינו וחטאתינו עלינו, ובם אנחנו נמקים ואיך נחיה? אמר אליהם, חי אני נאם א-דני ה' אם אחפוץ במות הרשע כי אם בשוב רשע מדרכו וחיה. שובו שובו מדרכיכם הרעים ולמה תמותו בית ישראל...בשוב צדיק מצדקתו ועשה עָוֶל ומת בהם. ובשוב רשע מרשעתו ועשה משפט וצדקה עליהם, הוא יחיה'' (יחזקאל לג)
אבל כל שנה ושנה עם ישראל יורד ויורד. ודאי לא כולם, ופה ושם יש גם עליות. אבל הרוב הגדול יורד. החילונים הם לא חלק של הנושא עכשיו, כי הרוב הגדול בקושי יודעים או רוצים לדעת מה זה להיות יהודי.
לכן אני מדבר אל החרדים. החרדים הם הטובים ביותר של הקדוש ברוך הוא, כביכול הקרובים ביותר להקב''ה. הם יכלו להציל את עם ישראל, אבל שנה אחרי שנה יש ירידה קשה. שנה אחרי שנה, יותר ויותר חרדים חיים כמו גוים. הרבה מהם רק כאילו חרדים, בלי מהות רוחנית, בלי הפנימיות של התורה.
יושבים ולומדים, ריקים. יושבים ולומדים תורה אבל מה שמענין חלק גדול מהם זה הגשמיות. מתפללים ומניחים תפילין ושאר המצוות. אבל הפנימיות כמעט לא קיים, בדרך כלל יש חלל ריק.
והזהרנו את עם ישראל שיבוא יום, היום הגדול והנורא [''תקעו שופר בציון והריעו בהר קדשי, ירגזו כל יושבי הארץ כי בא יום ה' כי קרוב, יום חושך ואפלה יום ענן וערפל כשחר פרש על ההרים עם רב ועצום כמהו לא נהיה מן העולם...לפניו רגזה ארץ רעשו שמים שמש וירח קדרו וכוכבים אספו נגהם'' (יואל ב)], שזה יגיע לקץ. ה' יביא את הגאולה, אבל 'איך', זה תלוי בנו - והיום רק מעטים ממש חוזרים בתשובה כמו שצריך.
לצערי הרב, מחכים לנו זמנים קשים ביותר, ה' ישמור. וזה לא דבר חדש. אמרנו דברים דומים הרבה מאד פעמים במשך השנים הרבות שאנו כותבים. אבל יש דבר שונה היום: שכל מה שאמרנו מתחיל להתגשם.
העגל הזהב [העולם הגשמי], העולם הדמיוני, העולם שמבוסס על הרצונות הלא טובים של בני אדם, הוא מבוסס על התשוקות ועל כל הדברים שנגד התורה, זה שקר מוחלט ועכשיו השקר מתחיל ליפול.
זה מתבטא בעיקר בכסף. הכסף זה העגל הזהב הטהור. ועכשיו החטא הזה יתוקן לגמרי. לכן הכל יפול, יפול חזק [''אין בן דוד בא עד שתכלה פרוטה מן הכיס'' (בסנהדרין צז.)].
ואתם רואים שזה מהשמים. איך יכול להיות, שממשלות חשובות, גדולות, ענקיות, ממשלות ששולטות על כל העולם, לא יכולים לעצור את הנפילה הגדולה המדהימה הזאת בבורסה, בבנקים וכו'.
לאט לאט, הרבה אנשים מתחילים להבין שלא משנה מה שיעשו, זה לא יעזור. לא יעזור בשום פנים ואופן. כי הגיע הזמן להרוס את עגל הזהב, ולקבור אותו לנצח.
ועד שכל אדם בעולם לא יראה שכל העגל הזהב שקר ואין לו חיים, זה לא יפסיק. זה ימשיך ויביא את העולם למצב שקוראים לזה אולי 'קטסטרופה' [''שיהיו בידים ריקניות'' (רש''י שם בסנהדרין צז. ע'ש)]. אולי יש מילה יותר חזקה שאני לא יודע, אבל גרוע מקטסטרופה.
אבל זה לא הכל, כי עומדת לפנינו מלחמה גדולה וקשה. קוראים למלחמה הזאת ''גוג ומגוג''. זה יביא פחדים עצומים [''ורעשו מפני דגי הים ועוף השמים וחית השדה וכל הרומש הרמש על האדמה וכל האדם אשר על פני האדמה ונהרסו ההרים ונפלו המדרגות וכל חומה לארץ תיפול וגו''' (יחזקאל לח ע''ש)].
ולא רק זה. אנחנו עומדים לפני ניסים גלויים ענקיים. כי כל העמים יבואו נגד עם ישראל, אבל ה' ילחם את המלחמה הזאת [''ואספתי את כל הגוים אל ירושלם למלחמה וגו' ויצא ה' ונלחם בגוים ההם וגו''' (זכריה יד ע''ש)] והוא לא צריך פצצה אטומית. הוא לא צריך שום דבר. הוא יכול להרוס את אדום בשניה. הוא יכול להרוס את כל העולם בפחות משניה.
והוא גם יכול להציל את העם האהוב שלו. אבל, עם ישראל, אם לא חוזרים אליו, אם לא מבינים שאין על מי להשען רק על הקב"ה, אם לא חיים את הדבר הזה, אין שום אפשרות לשרוד. בעולם של אמת אי אפשר לחיות עם השקר.
אם היהודי לא מגיע למודעות ש''אין עוד מלבדו'' [''אתה הראת לדעת כי ה' הוא האלקים אין עוד מלבדו וגו' וידעת היום והשבת אל לבבך כי ה' הוא האלקים בשמים ממעל ועל הארץ מתחת אין עוד'' (דברים ד)], אין לו שום אפשרות לחיות. כי עולם של אמת יכול לקבל רק אמת. ושום אדם אחר לא יכול להכנס.
עם ישראל, כל יום הסוף מתקרב. כל דקה, כל שניה, אנחנו מתקרבים. זה לא יקח הרבה זמן עד שכל העולם ירגישו את הקושי ואת הפחד. פחד כל כך גדול, שרק אדם המאמין ובוטח בה' יכול לעמוד בזה.
עם ישראל, תחזרו הביתה! תחזרו לאמת. אני מתחנן. אני מתחנן, תשבו על הרצפה, תשימו אפר על הראש ושק על הגוף [ראה שולחן ערוך או''ח תקעט] ותוציאו מהזכרון כל עבירה ועבירה. ותצטערו ותבכו על כל עבירה ותחזרו בתשובה [''שבו עדי בכל לבבכם ובצום ובבכי ובמספד'' (יואל ב)]. ותצטערו שחייתם חיים של שקר.
תבכו עם ישראל. תבכו [גם] על בית המקדש שהפסדנו, על הקורבנות, ועל הקִרבה לשכינה. תבכו. אני דואג מאד ששכחתם לבכות, ששכחתם איך לבכות על דברים אמיתיים. אתם רק בוכים על שטויות. ממש על שטויות. בשנים האחרונות, כל כך הרבה יהודים חלו לא עלינו, שיהיה להם רפואה שלימה. חלו במחלות קשות ביותר, הרבה יותר מן הרגיל. ודוקא יהודים שומרי מצוות.
עם ישראל, שובו, שובו! אין הרבה זמן. אין הרבה זמן. לזרוק את כל הגשמיות המיותרת. איך שלא יהיה ה' יוריד לכל אחד את הגשמיות המיותרת. הוא יוריד לכם את זה בכח, אם רוצים או לא רוצים.
אלו שמבינים שהקב"ה הוא כל יכול, אלו שיודעים שהוא, רק הוא, נותן את האוכל, את הבית, את המיטה הטובה, את הרפואה השלימה, את הכל - רק אלה יוכלו לעמוד בנסיונות הקשים שעומדים בפנינו.
הקב"ה עושה תיקונים גדולים. אבל יותר מזה, משתדל ללמד לעמו את האמת. למשוך אותנו מן השקר לאמת. אבל אפילו שנפטרים על ימין ועל שמאל, וכל יום קוברים כמה וכמה יהודים טובים, אנחנו לא שמים לב. בוכים קצת וחוזרים לחיי השקר. אוי עם ישראל, עם ישראל.
המילים שלי הם לא חדשות, בכלל לא. אמרנו עוד ועוד, ועכשיו אומר עוד פעם: תחזרו להקב"ה, עכשיו, עכשיו. אין זמן, אין זמן. אני מתחנן שוב: אין זמן, אין זמן, אין זמן!
בנות ישראל, לחזור להיות בנות ישראל אמיתיות, נשי ישראל אמיתיות. קודם כל נשים ובנות צנועות. ה''מודות'' המודרניות בלבוש של החרדיות כמו פאות ובגדים קצרים וצרים, גרביים שקופות וכו', החוסר צניעות הזאת שנואה ביותר בשמים. אשה יהודיה צריכה להיות בבית כדי לחנך את הילדים באהבת ה' ותורתו ולעשות בית מקדש קטן לבעלה.
גם הגברים, לחזור לקב"ה בתפילה ובלימוד אמיתי. להתקרב אליו ולזרוק את כל עגל הזהב. אברכים, שיהיו לכם נשים שנראות כמו בנות ישראל, ולא כמו נשי רחוב. ואתם, הגברים, תוציאו את הראשים שלכם מהשטויות של העולם הזה.
אני לא יודע, אם אפשר עדיין לדבר ולהגיע אל הלב של רוב היהודים החרדים. אבל אני חייב לנסות. אני חושש מאד שהרבה מאד כבר אין להם לב חי. יש להם לב של אבן, והלואי שאני טועה. באמת אני לא רואה הרבה תקוה לרוב עם ישראל. כי עם כל מה שקורה, עוד תקועים בשקר.
הרוב לא רואים את האמת. אבל הרבה רואים, לא רק אנחנו, שהכל עומד ליפול. כל השקר עומד ליפול. אלו שעם כל הלב זורקים את עצמם כביכול לידים של ה' - ישרדו.
אני רק יכול לאחל לכולם פתקא טבא. שבעזרת ה' נבין מה זה אמת, ואיך להגיע לזה. ושנזכה השנה לקבל משיח צדקנו, כל עם ישראל. לשנה הבאה בירושלים.
-----------------------------------------------------------
עגל הזהב - החטא של כל הדורות
[הגדרה: מהו חטא עגל הזהב? החוטא מוותר על הקשר שלו עם הקב''ה תמורת דברים גשמיים שיותר קל לו להרגיש ו''להנות'' מהם (הזהב מסמל טובות עולם הזה)].

''חטא העגל הוא החטא שכל הדורות סבלו ממנו מאז ארע במדבר לפני כל כך הרבה שנים. דורנו נושא את התוצאה הקשה ביותר של חטא מתועב זה. אנו הדור הקרוב ביותר למשיח. אנחנו יכולים לגלות אותו, אם נוכל לכפר כפרה של אמת על חטא עגל הזהב''
''דור שפל זה שקוע בזהב שהעגל עשוי ממנו. רוב האנשים, אפילו 'מאמינים', שמים את מבטחם לאמיתו של דבר, במוסדות בני אדם. כמו הממסד הרפואי, חזאי מזג האויר או הצבא ה''כל יכול''. האדם בטוח שהוא הקובע: אם הוא יחסוך כסף בקרן פנסיה, יוכל לפרוש בבטחון, אם לרשותו צבא מצויד היטב, ינצח את המלחמה וכו'''
''מהו [סיבת] חטא עגל הזהב? הוא קשור לחטא אדם הראשון. הוא העדר בטחון שלם בה' - דהיינו להיות לגמרי בטוח שה' שולט שליטה מוחלטת על העולם כולו, ועל החיים של כל אחד מאתנו. הוא חסרון אמונה אמיתית בה'. זה החטא היחיד שכולל את כל עם ישראל, וכל דור ודור מאז שארע''
''כמו עם ישראל לרגלי הר סיני, הם עושים עגל זהב בגלל שהם חשים בדידות...אנו נחפזים לעשות עגל זהב אשר יחליף (חס ושלום) מקום אבינו שבשמים - ועל ידי זה אנו מרצוננו מפרידים עצמנו ממנו. אנו קושרים את עצמנו לעולם חולף זה ולתאוותיו האנוכיות''
''יש רק דרך אחד לצאת ממצב אפל נורא זה. כולם יחד וכל אחד לחוד, מוכרח למצוא את האמת [של יחוד ה'] ולקבל אותו בלב שלם'' [''אין לאדם חלק בתורת משה רבינו עד שנאמין בכל דברינו ומקרינו, שכולם נסים (השגחת ה'), אין בהם טבע ומנהגו של עולם'' - רמב"ן שמות יג, וראה למטה ''דעת תבונות'']
''אנו יכולים להשיג דרגה רוחנית עליונה זאת באחת משתי דרכים: או שה' יביא חלילה טרגדיה איומה שרק הוא יכול להציל אותנו ממנה על ידי ניסים גלויים [וכך נכיר גדלותו ויחודו], או שעם ישראל ככלל צריך לבקש את האמת הזאת ולקבלו מרצון''
האוטיסט בנימין גולדן (מתורגם מאנגלית)
''ותכלית כל ההצלחה שהוא מבטיח לישראל, הוא התברר יחודו לעיני הכל, ודבר זה נזכר פעמים אין מספר בדברי הנביאים ע"ה" (דעת תבונות, סי' לד)
----------------------------------------------------

נחסוך הרבה סבל
מסר מחיים וייל שיתוק מוחין
ה' מתאמץ כל כך לעורר אותנו...התבונן מסביב ותראה את כל הסערות, השיטפונות, רעידות האדמה, השריפות והאסונות האיומים והמוזרים. [כמעט] אין אדם שואל מדוע. הסתכל מסביב ותראה כל כך הרבה מלחמות במקומות רבים בעולם, כל כך הרבה מומתים, נרצחים. על ידי לחיצת כפתור נוכל להיות נשמדים על ידי מלחמה גרעינית, ואין שואל מדוע.
אנחנו יודעים שכל מה שקורה בעולם לטוב או לרע הוא מסר ליהודים [יבמות סג.]. אנחנו מקבלים כל כך הרבה מסרים, ואין אדם מנסה להבין מה יקרה אם נמשיך להתעלם מן האותות האלקיים שאנחנו מקבלים. אני אתן הבזק רעיוני, רק הברקה, כיצד להתבונן - אם אנחנו כן ננסה להבין.
ה' מזהיר אותנו לעשות תשובה. משמעות הדבר, פונה הוא קודם כל לחרדים. הוא אומר: אנכי ה' אלקיך - ולא אחרים חוץ ממני. אולם אנו ממלאים את חיינו באלהים שקריים שאנו מדמים לעצמנו שהם יכולים להיות בד בבד עם אלקים חיים.
רק טיפשים יכולים להאמין שה' מוכן לסבול את אלוהי הכסף והרכוש החומרי [''עגל הזהב''] ביחד עם תורתו. את האלוה של ההנאות הגופניות ביחד עם תורתו. את האלוה של האנוכיות [שזה תוצאה של העגל] ביחד עם תורתו. הוא לא ירשה לתועבה הזו להמשיך. כי כל פעם שעם ישראל הכניסו אלהים אחרים, ה' השמיד אותם ביחד עם עובדיהם....
העולם הוא בזמנו הסופי לפני הישועה הגדולה שכולם מחכים לה. זהו גם הזמן שאנו נמצאים בו במצב הירוד ביותר שהיינו אי פעם. יש לנו הרבה תורה אולם מעט אהבת ה' או בטחון. יש לנו הרבה אלילים שקריים שהכנסנו לליבנו. אנו רק נראים כמאמינים אולם ללא לב. אם נשוב בתשובה מיד, נחסוך הרבה סבל ומוות.
הזמן שנותר הוא באמת מאד קצר. ממש בסוף לא יהיה זמן לשוב. ה' ישמיד הרבה מן העולם כדי לנקות אותו מן הטומאה [ראה זכריה יג ח].
אלו שישרדו יהיו האוהבים של ה'. אף אחד אחר לא תהיה לו היכולת להתקיים בעולם של אמת [רוחניות]. עכשיו, אם אנחנו היהודים החרדים בכל מקום בעולם נבין איזו טעות אנחנו עשינו ונחליט לנקות [מהעגל] את ליבינו ובתינו ובתי כנסיותינו ובתי ספרינו, אז נוכל לההפך לאוהבי ה'. אז הגאולה תבוא בדרך הרבה יותר קלה. שלום ימלא את העולם ורק הרשעים יכלו.
מצוה להעביר את המסרים לכל יהודי (בכל דרך שאפשר: לפקסס, לשכפל, להדביק בביה''כ וכו') כדי שגם הם ידעו מה קורה ומה לעשות.

תוקן על ידי amishosh ב- 12/10/2008 17:05:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2008 20:51 לינק ישיר 

עמי
1. לא יותר פשוט להביא רק את הקישור לאתר ? 
2. את כל זה אמר האוטיסט ? זה בטח לקח לו שעות רבות !! ( אם בכלל....) [רק שלא הובן לא נכון זה לא קשור לנכונות הדברים אלה רק למי שבאמת מוסר אותם...] , למה חושבים שאם מקשטים את זה לאוטיסט זה מקבל "הכשר"  נוסף ??

תוקן על ידי מביטים ב- 12/10/2008 20:48:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2008 22:01 לינק ישיר 

בס"ד!
מבלי לפגוע חלילה בכבוד בנימין גולדן ואחרים אבל כתוב אמנם שהנבואה ניתנה לשוטים ולתינוקות. האם כל אחד מאיתנו זרק נבואה אי פעם? והאם שוטים זה אמנם פגועי מוח? או אלו פשוטי וצלולי המחשבה שמוחזקים כשוטים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2008 23:07 לינק ישיר 

אכן , אין ספק שיותר נעים לעין לינק מאשר טפטים ארוכים של מלל .

דווקא במקרה הספציפי הזה מדובר על שני קטעים של שני אוטיסטים שונים .
ואין לנו שום בעיה עם מסרים ארוכים כבר ראינו מסרים ארוכים הרבה יותר ואפילו שעות זה לא לוקח להעביר אותם .

ונכון , הדבקת המקורות לכל משפט שלהם ש'הוכחה' לנכונות דבריהם היא לא מעשה חכם לענ"ד ואין בו שום תועלת  .

זו בדיוק הגמרא של ניתנה נבואה לשוטים , 'שוטה' במובן של חש"ו הפטור מן המצוות , וגם במובן החברתי .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2008 15:33 לינק ישיר 

אני מתנצל...אכן לינק הוא יותר פשוט אבל ראיתי ש"מנהג" האשכול הוא להדביק את הדברים...

להבא אדע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2008 16:19 לינק ישיר 

18/11/2008 - פרק 97 - כוכב שחור משחיר את העולם
אובאמה הזה הופיע פתאום בלי הכנה מראש שיש כזה אדם. מופיע מהשמים ורוב העולם הולך אחריו. ומי זה האובאמה הזה? אף אחד לא יודע...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מסרי הנורמלים לאוטיסטיים האמיתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.