בית פורומים שידוכי חרדים

אמש נפגשתי לראשונה לאחר 6 שנים של שידוכים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/6/2008 10:52 לינק ישיר 
אמש נפגשתי לראשונה לאחר 6 שנים של שידוכים

אני בשידוכים כבר 6 שנים ולא היו הצעות על הפרק עד סופשבוע, רק אמש נפגשתי עם בחורה לראשונה בחיי, פגישה ראשונה נמשכה כשעתיים וחצי, מה אגיד לכם? אנחנו לא מתאימים.

אני לא אחד כמוכם שפוגש כמה בחורות בשבוע\חודש\חודשיים\חצי שנה.
אני לא אחד כמוכם ש... ש... עדיף שתעיפו מבט ותלחצו על "הצג פרופיל" ומשם לרשימת "הודעות אחרונות" ותבינו על מה אני מתכוון.

בהצלחה לכל אחד ואחת למציאת זיווג במהרה!

:-)

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 10:55 לינק ישיר 

ברוך ד' נפתחה הדלת ובעז"ה יאיר לך הקב"ה את הדרך. ותזכה שיהיה זה פתח לישועה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 12:08 לינק ישיר 

חברמן,

אני מבינה אותך, את תיסכולך.
אבל תבין שגם בחורים וגם בחורות שאין להם שום בעיה גם כן מתעכבים.
זה התיקון בעוילם הזה, ואין מה לעשות רק תפילה והשתדלו.

זכור, הקב"ה מזווג זיווגים, וגם שלך יגיע, ובעז"ה בקרוב!

בגלל בעיה כזו או אחרת, הבחור/ה בטוחים שבדיוק בגלל זה הם לא מצאו.
ותאמין לי שזה קורה אצל כל אחד ואחד מאיתנו, גם אם זה לא משהו פיזי-נפשי וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 12:11 לינק ישיר 

בס"ד

מצבך עגום ביותר, אפשר לאומר חמור עד כאב.
קשה לי קצת להאמין, 6 שנים ללא בחורה אחת.
אבל אם אתה אומר, אני לא אחלוק.

אני חושב שאה חייב לבדוק עם רב איש מקצוע או כל אדם חכם, למה זה קורה?
חייבת להיות סיבה כלשהיא (אל תחשוב לרגע שאני מאשים אותך)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 12:50 לינק ישיר 

לדעתי חייב התייעצות
זה בלתי הגיוני לחלוטין
לפעמים יש כאלה שעושים טעויות בשידוכים
והם חייבים יעוץ
כדאי ללכת לייעוץ ומהר!
ה' יהיה בעזרך אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2008 13:52 לינק ישיר 

אסיק וחנושנוש,

הרה"ג חיים קניבסקי שליט"א והרה"ג יעקב אדלשטיין שליט"א, הם יועצים\מקצועניםהכי טובים שיש!, משביעים את רצונכם? יופי. כעת, נסעתי כל מוצ"ש לביתו של הרה"ג יעקב אדלשטיין שליט"א כדי לקבל את ברכתו למציאת זיווגי הגון במהרה, הייתי אצלו כבר יותר מ30 פעמים ואין הצעה, אין פגישה, אין בחורה, והדבר הוציא אותי חשק להמשיך לנסוע לביתו, אני מטלפן אליו פעם בשבועיים ולוודא שאצלי הכל בסדר ומברך אותי ברכה טהורה וקדושה בדרך הטלפון.
בזאת חנוכה נסעתי לביתו של הרה"ג חיים קניבסקי שליט"א כדי לקבל את ברכתו, והראיתי לו את הפתק:
"אני
X בן 26 עם מום מסויים ומחפש שידוך, כבר 5.5 שנים לא הצלחתי לצאת לאף פגישה,
אני מעוניין בברכה למציאת
זיווג. כמו"כ, האם יש מה שמעכב אותי
או שיש דבר שאני יכול לעשות כדי לקדם את הזיווג
המיועדת לי?"
הוא הסתכל עלי והרהר לעצמו למס' רגעים ולחץ את ידי ואומר לי
>דבר לא מעכב אותך<
ובירך שאמצא לי
זיווג הגון במהרה".
כאן הבן שואל, איך יתכן שטרם הצלחתי למצוא את הזיווג הראויה לי? אני לא מספיק בוגר בשביל להתחתן?
הרה"ג רבי חיים קניבסקי הורה לכל בחור ובחור להתחתן בגיל מוקדם - "בן 18 לחופה", חלפו לי 8 שנים.

חברים,  "תחשוב טוב - יהיה טוב!
            תאמין בעצמך
            תחשוב טוב - יהיה טוב
            אלוקים אוהב אותך
!"

:-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 13:59 לינק ישיר 

בס"ד

כואב לי לקרוא ולדמיין את כאבך.
אני יכול רק לברך בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2008 14:04 לינק ישיר 

עכשיו הדברים ניראים בצורה שונה!
הרבה ס"ד בכל!
אני בטוחה שדבריהם נכונים ויתקיימו בקרוב!במהרה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2008 16:10 לינק ישיר 

חברמן מצטרפת לברכות, בקרוב תמצא זיוג הגון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 19:13 לינק ישיר 

זה כואב מאוד.

מצד שני, הרבה מה לקנאות באלה ש"נפגשים" גם אין מה לקנאות.

הנה נפגשת עם מישהי לא מתאימה. היה לך באמת כייף לשבת שעתיים וחצי בשביל כלום? 

לא, נכון?

אז תכפיל אותה ב 5 או 6 כמוה. איך אתה מרגיש עכשיו?

אותו דבר נכון?

אולי זה קצת ינחם אותך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 20:53 לינק ישיר 

חמש_דקות כתב:
זה כואב מאוד.

מצד שני, הרבה מה לקנאות באלה ש"נפגשים" גם אין מה לקנאות.

הנה נפגשת עם מישהי לא מתאימה. היה לך באמת כייף לשבת שעתיים וחצי בשביל כלום? 

לא, נכון?

אז תכפיל אותה ב 5 או 6 כמוה. איך אתה מרגיש עכשיו?

אותו דבר נכון?

אולי זה קצת ינחם אותך...

חמש דקות, תפסיק עם היאוש!
מה קרה, לא נשמע לך לשוחח עם בנות? אז תחשוב שהן חברים שלך ותוכל לאחר דברי נימוסין קצרים או ארוכים לספר להן על האתר, מבחר מבדיחותיו, תתעניין התענינות כנה ואמיתית במה שהן עוסקות ואילו תובנות הן יכולות להוסיף לך ואתה להן (ואני לא מתכוון שזה מספר האחים שלך והאחיות שלה). תספר להן על ספר רציני אחרון שקראת והוא מעניין (לא איזה סיפור בהמשכים מזרקור ולא איזה ספר מקצועי על מחשבים או השקעות). תציג להן איזו סוגיה מעניינת לבחון אותה איתן (לא גידול חסה בשטחים).
תאמין לי אם היא תהא אשת שיחה יעברו שעתיים וחצי ושלוש שעות וחצי ופתאום תתפסו את עצמכם שאתם משוחחים וזה נחמד. זה לא אומר שאין נפילות אבל אם הבנות הן מהחוג החברתי הנכון, הנפילות אינן 5 או 6 בנות רצוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 21:43 לינק ישיר 

שרפ, תראה לי אין עצבים לדבר עם איזה מישהי על איזה "נושא מעניין", כי שום נושא לא מעניין אותי בפגישה עם מישהי לא מתאימה.

מרוב הדיכאון שלי שאני לא מוצא מישהי שבאמת משמחת אותי, לא בא לי לא על שיחות ולא על כלום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 22:00 לינק ישיר 

חמש דקות.
נפגשתי עם 30 בנות, חלקן חרדיות שבאמת לא ענינו אותי במיוחד.

גם אח"כ נפגשתי עם עוד למעלה מ- 20 בנות. חלקן לא התאימו מנטלית, בחלק מהפגישות אני לא נהגתי נכון, חלקן לא התאימו חיצונית אבל היו גם בחורות מקסימות, שבסוף הערב לא הרגשתי החמצה שנפגשתי איתן. זה היה בעיקר כאשר לא באתי עם רצון להרשים או להתחתן אלא להיפגש עם בת אדם (או בת-חוה) ולשוחח עמה.

עם אשתי כשנפגשתי בהחלט לא באתי עם מחשבה להתחתן אלא רק לפגוש בן אדם (כמובן שידעתי לשם מה הפגישות ושהיא לא נפגשת אתי על סמך האישיות המקסימה שלי אלא בשביל לבדוק התאמה אבל לא הלכנו עם זכוכית מגדלת לפגישה לבחון כל ניע וזיע ולא ניתחתי כל מילה בסיום היום או הערב אלא לצורך התרשמות כללית) וזה הלך.

אז במטוטא ממך אומנם מופיע בכרטיס שאתה בן 108 אבל אל תהא לחוץ חתונות, יש זמן עד 120 (שנה לא בחורות).

חתונה לא תציל אותך מדכאון אלא להיפך. אז תהיה קול, תעסיק את עצמך באיזה עניין מרתק ותאמין לי כשלא תחשוב (על זה נאמר השבעתי אתכן בנות ירושלים בצבאות או באילות השדה אם תעירו ואם תעוררו את האהבה עד שתחפץ) תגיע מישהי ופתאום תרגישו שניכם ואוו וכל הדיכאון שלך עכשיו יהא צחוק גדול. אז לטובתך כמה שתצא מזה מהר יותר ותשדר לעצמך ולעולם קוליות רצינית (לא של קלות ראש), הבחורה תגיע מהר יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 22:30 לינק ישיר 

תבין שאני לא מעוניין להפגש כי משעמם לי. למרות שלצערי זה כבר קרה.

תאמין לי שהייתי יכול להפגש עם המון המון "הצעות", אבל בשביל מה ההתמרחות המיותרת הזאת? לי אישית זה אף פעם לא עשה טוב.

פעם אפילו הלכתי פעמיים להפגש עם מישהי שמעולם לא הבנתי מה הקשר ביני לבינה. הרגשתי שהחמצן נגמר לי.

כי אני, בניגוד אליך, לא מעוניין לשבת עם בחורה בגלל שהיא בחורה, לא לרצות להתחתן איתה, ואח"כ עוד להגיד "לא הרגשתי החמצה". 

אם אתה מעודד מפגשים של שיחות ארוכות והתבוססות בבוץ ללא כל מטרה של חתונה, אני חושב שאתה בבעיה. אני בכל אופן לא מהסוג הזה שיפגש ויברבר ויטחן ללא תכלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 22:43 לינק ישיר 

חמש דקות היקר,
להיפך. תאמין לי שלא היה לי זמן לעסוק בנושא לראות בנות לשם שמים או לשם הבנות (הרי גם למדתי באוניברסיטה במקביל לישיבה והיו שם מספיק לשוחח אם רציתי).
הכוונה היא שתלך לפגישות פתוח ללא לחץ קודם וזה יעזור לך יותר מאשר אם תלך עם לחצים. כל כוונתי היא לטובתך בנושא. הדיכאון שלך שאתה משדר בפורום רק מרחיק אותך ממטרתך ומוריד את משקלך בשוק השידוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2008 22:58 לינק ישיר 

חברמן אני לא רוצה להשוות בינינו ואי אפשר להשוות אין לי מום ולמזלי אני נפגש ונפגשתי עם הרבה
אבל אני מבוגר ממך ויותר שנים ממך בפגישות, אני לא יכול לדמיין איך הייתי מרגיש אם לא הייתי נפגש כל השנים האלה  אבל מצד שני יש כאלה שגם כשהם נפגשים כ"כ הרבה שנים נמאס להם והם נופלים ליאוש,

אפשר לראות ממה שכתבת על הקשר שלך עם הרב אדלשטיין שאתה מאוד לחוץ (ומי לא היה במצבך)
הקצת שאני יכול להגיד לך זה שתיקח את הכוחות שלך ותשמור על אופטימיות כי אם אתה לא אופטימי
אתה מתנהג ככה ואתה מדר את זה בלי לרצות,

בעז"ה שהפגישה הזאת תהיה פתח לעוד הרבה פגישות אחרות ומוצלחות עד שתמצא את "האחת"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אמש נפגשתי לראשונה לאחר 6 שנים של שידוכים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext