|
|
| נשלח ב-4/3/2009 20:43 |
|
| |
ואף אני הקטן מוסיף את הערכתי למייחל על השקעתו והבעת פרשנותו לדברי חכמנו .. בסוף זה יקרה ! אל תתיאש ...! 
תראה בחוסר תגובות להסכמה עימך ו/או חוסר יכולת להתווכח איתך. ( אתה פשוט מעל כולם...)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2009 13:13 |
|
| |
אני לתומי ציפיתי ליותר תגובות חבל שלא כולם רואים את מה שאני רואה ואין בי את הכח לשנס מותניי ולהראות לכם שזה הפורום היחידי שנותן צבע אחר בכל הייד פארק
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2009 14:24 |
|
| |
הוא שאמרנו זה לא קשור לתגובות
הפורום הזה הוא יותר לקבל מאשר לתת/להגיב/להדיין (מחק את המיותר או שאין כזה)
אנחנו מיייחלים לגאולה השלמה ולביאת המשיח והמיייחל עוזר לנו בענין עזרה בלתי משוערת!!!!
אז שוב כב' המיייחל אנא ובמטותא ממך תן חידושים/רעיונות/פירושים בכמות מוגברת! שנוכל להמתיק ולו במעט את הציפיה שלנו.
רב תודות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2009 19:27 |
|
| |
לא מצליח להגיב...יש תקלות קשות !
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2009 19:55 |
|
| |
המייחל, אתה מחדש דברים נפלאים, אנא אל תסגור את הפורום.....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2009 20:46 |
|
| |
המייחל - לא הבנתי 
הגבת ואמרת שלא הצלחת להגיב ואתה מודיע על "תקלות קשות" ו"....
בשביל למחוק את שארית ההבנה שנשארה  מצפה2" מוסיף :" המייחל, אתה מחדש דברים נפלאים, אנא אל תסגור את הפורוםאנא למדני את אותו קוד של דו שיח
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2009 21:12 |
|
| |
קושיא עצומה דן...
כמדומני ר' עקיבא איגר מקשה אותה באיזה מקום...
מתוך עשרות נסיונות שעלו בתוהו ניסיון אחד צלח .
גם הודעה זו אני כותב ולא יודע אם היא תצליח להתגנב פנימה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2009 21:22 |
|
| |
אלה העובדות נכון לשעה זו :
בפיירפוקס הגלישה מהירה וטובה אך בשום אופן לא מצליח לשלוח תגובה .
באקספלורר הגלישה איטית רצח אך בסופו של דבר לאחר יציאת נשמה
והודעת שגיאה מתברר שההודעה נשלחה .
נו . . . כנראה שאלה הם הצרות שלפני המשיח , הלוואי .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 02:52 |
|
| |
אחי אולי כדאי שתנקה את קבצי האינטרנט הזמניים ושאר ירקות מדי פעם, זה יכול להאיץ פלאים את מהירות הגלישה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 09:45 |
|
| |
[ הודעה של freedom004
שהועברה מאשכול אחר ]
שלום חבר'ה,
לאחר גיבושון התכתבויות קצר עם המייחל אושרתי לפורום! כיף לקרוא ולהחכים מרמת ההתדיינויות בפורום.
רציתי לשאול לאחר קריאת כמה אשכולות, משהו שאני לא מצליח לרדת לעומקו מה
פירוש ה'התגלויות' השונות של המשיח האם מדובר על התגלויות בפני קהלים
שונים? האם מדובר על רמות שונות של אותו המשיח שבהדרגה יילך ויתחזק מפעם
לפעם? (ובכך בעצם לא תתעורר מידת הדין בצורה חזקה כבר על ההתחלה - שאלת
בונוס..:))
יום טוב לכולם!
שלום וברוך הבא בצל קורתינו .
אתה שואל טוב וכבר ענינו על שאלתך , תשובה חלקית תוכל למצוא באשכול "דברי תורת הגאולה הגדול" ממש בדף האחרון בהודעות האחרונות .
בקצרה אומר כעת - אכן כן ויפה אמרת , בתחילה ההתגלות היא בבחינת "עני ורוכב על חמור" כלומר הוא רב והוא צדיק גדול ומבחינה חיצונית הוא 'עוד' דמות רבנית צדיקה...אתה מרגיש משהו מיוחד כשאתה עומד ליד רב גדול ? לא ממש נכון ? יפה מאוד , כך יהיה בהתגלות הראשונה הקרובה , לא ניסים ולא ישועות ולא שום דבר . ככל הנראה הוא יתגלה בתוך ימים של פחד וחרדה בעם כדי להרגיע לעודד לנחם וכו'... איך הוא יתגלה אתה שואל ...מן הסתם בבית הכנסת שלו / בישיבה שלו / בתוך הציבור הקרוב אליו ומשם הידיעה כבר תופץ כחץ מקשת .
לאחר שהוא יהיה גלוי כך כמה חודשים ( כנראה עד תשרי ) הוא יעלם , טיבה של העלמות זו עדיין לא ברור לי דיו . וככל הנראה בתשרי תש"ע הוא ישוב להתגלות והפעם עם כוחות רוחניים גדולים יותר שקיבל בגן-עדן ע"מ להתחיל ולהושיע את ישראל ולהילחם בגויים ושמו כבר יצא ויתפרסם בעולם כולו .
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/04/2009 9:43:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 12:31 |
|
| |
כמדומני יש זוהר אנסה למצוא אותו שאומר שהוא יעלם ל12 חודש להיכל קן ציפור כך שמעתי באיזו הרצאה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 16:32 |
|
| |
חמוד אתה... 
נו תגיד בעצמך , ומה נראה לך שאני מדבר בלי לדעת את מה שצריך לדעת ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2009 23:07 |
|
| |
על פי עיתון הארץ זריף עומד לצאת במסע פירסום בעלות של 5 מיליון שקל הנושא את הכותרת הנ"ל ומכתירה את ירון לונדון כמלך המשיח.
רוטר .
רבותיי, בהנחה שהדברים אמת , זה זועק לשמיים !!!
אתם לא קולטים מה הולך פה ???
רק מזה לבד אפשר לראות שאנו ערב התגלות המשיח !!!
אם הסטרא-אחרא הגיעה לשיא כזה של חוצפה ושקר סימן הוא שבדיוק מאחוריה נמצאת הקדושה והאמת .
וכי "מקרה" הוא שבדיוק ערב התגלות המשיח מגיחים השרצים האלה לאוויר המדינה לנסות ולצוד עוד כמה נשמות טועות ותמימות ??
לא מקרה הוא , כך דרכו של היצה"ר , לחקות את הקדושה כקוף המחקה אדם .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2009 14:17 |
|
| |
מלחמה בדרום עברנו, מוצאי שביעית עברנו, ברכת החמה מיוחדת, וחג הפסח גם עברנו ועדיין משיח לא בא ולא טילפן :) בעצם :( ...
לפי כמה מקורות המשיח בבחינת "בעיתה" יגיע לאחר שיתיאשו מן הגאולה - מה גם שדומה לאופן שבו התגלה משה לבנ"י במצרים וידוע שכמו אז כן עתה, השאלה שרציתי לשאול את באי הפורום היא באיזה תאריך באם המשיח לא יגיע עדיין, הם ירגישו מיואשים (לא מדובר באמת על ייאוש מביאת הגואל שזה כידוע אחד מ-13 עיקרים, אלא על הרגשה של אכזבה שכן הייתם בטוחים שיגיע עד תקופה זו) ואולי מתוך כך נקבל עוד קצה חוט בהבנת זמן בואו של הגואל מהכיוון "השלילי".
[רציתי לציין שהשאלה היא רק ברמה האנקדוטית ללא שום ייאוש אמיתי, אלא כעוד אינדיקטור מענין למצפים ולמייחלים..]
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2009 14:19 |
|
| |
אני אתחיל.
ט"ו באב תשס"ט
|
|
|