|
|
| נשלח ב-6/6/2009 21:59 |
|
| |
שבוע טוב .
מה אגיד לכם מוריי ורבותיי...
חשבתי , קראתי , התבוננתי , ופשוט לא מצאתי מועמד טוב יותר לתפקיד המשיח
מהרב עדס שליט"א .

אני לא אומר שזה מושלם מבחינתי , אך אם אני נדרש להצביע על דמות רבנית המתאימה ביותר לתפקיד אז זהו המועמד שלי .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2009 23:18 |
|
| |
יש מצב...
שיהיה לכל עם ישראל שבוע טוב מאד!
שנזכה להיות רוב הזמן בהכרת הטוב ובהודיה
ובכך נוריד בע"ה לעולם שפע כל טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2009 02:08 |
|
| |
יש את המשפט אני לא זוכר אותו בדיוק רב- אין בן דוד בא עד שיכלו רשעים מן הארץ מהשלטון.
אולי הכתבה שאני מביא קשורה לזה? ביעור או לפחות צמצום השמאל הקיצוני והבוגד בעמו ממערכת המשפט העליון?
יצוג מוגבר לימין בבחירת השופטים
תוקן ע"י המייחל מצטער לעשות ידידי אך אני מבקש שלא להביא כתבתות בנושאים פוליטיים ושאר מרעין בישין . המזבלה האינטרנטית רחבה מספיק ואפשר לזרוק את האשפה הפוליטית שם , עדיף לשמור על הפורום נקי מהזוהמה הזאת .
חוצמזה שהגיע הזמן לשדרג את מושגי השקר של "ימין" או "שמאל" את כולם יקח ההבל ותשא הרוח אל הרי החושך רחוק מארצנו הקדושה בע"ה .
המשפט שהתכוונת לומר הוא : " אין ב"ד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל " .
וכבר הסברתי שהכוונה היא לנפילתת ממשלת נתניהו בחודשים הקרובים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/06/2009 8:27:27
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2009 10:16 |
|
| |
תמונת מנהיגי העולם בפסגת הג'י-8 .
מחוייכים ומאוחדים הם נראים בתמונה אך בעתיד עם המלחמות והמהומות שיהיו בעולם ייעלמו החיוכים ותמונות האחווה מול הבזקי המצלמות . . .
אך מההתגלות השנייה של המשיח ואילך תהיה להם סיבה טובה להתאחד נגדו ולשחרר הצהרות בדבר סכנתו ל'שלום העולמי' ו'היציבות האזורית במזה"ת' .
עוד תראו מה שהם ירצו לעשות לו. . .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2009 09:12 |
|
| |
וידאו מעניין עם האדם שאני רואה בו את סימני המשיח .
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=11054&cat_id=2
חשוב לי מאוד להדגיש נקודה אחת :
הנטייה הטבעית של בני האדם היא להכתיר הרב / הצדיק איתו הם מזוהים כבעל תפקיד גדול משמיים ואם אפשר כמלך המשיח בכלל מצויין. . .
טועה מי שחושב שאני מכיר / מקורב / אוהב / או יש לי משהו עם הרב הנ"ל , ממש ממש לא . מעולם לא ראיתיו , בוידאו הזה אני רואה אותו בלייב פעם הראשונה .
יתרה מזאת , כבוד הרב הוא ספרדי מעדות המזרח שלא בדיוק הולך בדרך הספרדתית המסורתית אלא מזוהה יותר עם הדרך האשכנזית , למורת רוחי מאוד .
אבל מה לעשות...אני אובייקטבי לחלוטין ללא חשש נגיעות טבל ערלה ושביעית .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2009 14:31 |
|
| |
הרב יעקב עדס צדיק אמיתי,מקובל על כולם ואיש אמת. אין ספק שמבין כל הרבנים וחכמי ישראל הוא ראוי למעלה גבוהה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 23:29 |
|
| |
הרב עדס נולד בתשעה באב? הרב בניהו שמואלי אמר בשיעור שהמשיח נולד בתשעה באב. האם זה מחייב? או שיכול להיות גם שנשמת המשיח התערה בו בתשעה באב באחד משנותיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 23:56 |
|
| |
"משיח נולד בט' באב" משמעו לידה רוחנית .
לא ראיתי ולא שמעתי מעולם שתאריך לידתו של המשיח הפיזי צריך להיות ביום הזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2009 23:45 |
|
| |
התבטאות נדירה של הגר"ח קנייבסקי
תושב העיר בני-ברק עלה היום לביתו של הגר"ח, על מנת לשאול מספר שאלות
הקשורות לצום. טרם שענה, אמר לו הגר"ח : "התשובות שאענה לך, לא יעזרו לך.
שנה הבאה כבר יגיע המשיח, ואנחנו לא נצום".
ברשותכם הערה קטנה :
גם אם נכונה שמועה זו , ומשיח באמת יבוא בשנה הבאה ( דבר נכון כשלעצמו שהרי אמרתי שמשיח צפוי להתגלות לאחר החגים שזה כבר תש"ע )
אני עדיין לא רואה מדוע לא נצטרך לצום בט' באב בשלוש השנים הקרובות .
לפחות בשנתיים הקרובות .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 16:38 |
|
| |
כב' המיייחל, חברים יקרים, קהל קדוש....
אני חושב שאנחנו מפספסים מעט את "בכל יום אחכה לו" ואת "בעיתה אחישנה" כלומר נכון שיש רצף ארועים מסוימים שהולכים לקראת הגאולה ונכון שהארועים הולכים ומתקדמים אבל צריך לזכור שכל יום ויום יכול ה' יתברך לגאלנו ואנחנו אומרים ומתפללים ומייחלים לזה ויחד עם כל זה יש רצף ארועים שבדרך הרגילה ובעוונות ר"ל מגיעה לאט לאט אבל יכול להיות בכל רגע הגאולה!!!!
אני ח"ו לא חושב אפילו לרגע שכב' המיייחל והציבור שכח זאת אבל אין מזרזים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2009 09:33 |
|
| |
ואני לתומי חשבתי שכבר הסברתי ת'עניין הזה בעבר . . . אז חשבתי .
אין לי כח לעשות זאת עוד פעם אז רק בשתי מילים :
אין דבר כזה שמשיח יכול להתגלות כל יום !
אפילו אז ! שאופציית 'אחישנה' עדיין היתה רלוונטית ביאתו בכל יום היתה מותנית בעשיית תשובה והתעלות לדרגה רוחנית גבוהה יותר .
אנו שנמצאים בדור של בעיתה שבו הכל מתנהל עפ"י תסריט שנקבע מראש דומה מצבנו לרכבת הדוהרת לעבר התהום כמובן שיש אפשרות לעצור אותה או לפחות להסיט את מסלולה אך לשם כך דרוש הפעלת כח רציני ובלעדיו הרכבת תגיע בסופו של דבר ליעד אך כמה נוסעים ישארו בה ולא יעופו דרך החלונות ? זה כבר תלוי בזכויותיו של כל אחד .
שאלו את המשיח "מתי אתה בא?!" "מה התאריך היום?" שאלה בחזרה . "היום ט"ו באב" ענו לו .
"בעונת החופש והנופש , השתגעתם!? תהיו בקשר אחרי החגים"
זהו , זאת הבנתי והערכתי חברים , סוף תשרי - חשון .
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/08/2009 9:40:10
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 14:28 |
|
| |
שלום למייחל
אם יהיה לך מתישהו זמן ורצון
אשמח אם תסביר את נושא הסח הדעת
המדובר בביאת משיח צדקינו
שנזכה כולנו
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2009 09:23 |
|
| |
כתבתי ע"כ בעבר פעם פעמיים . בשבילך גם עוד חמש פעמים אם צריך .
אמרו בגמרא : שלושה באין בהיסח הדעת , משיח מציאה ועקרב .
על הקשר בין השלושה הסבירו המפרשים ואמרו שהיות ובשעת התגלות המשיח יהיו גם רשעים וגם צדיקים בעם עבור הצדיקים שמחכים ומצפים לו תהיה ההפתעה בגדר מציאת חפץ יקר ערך המביא שמחה וחדווה למוצאו , ואילו אצל הרשעים תהיה ההפתעה בגדר עקיצת עקרב המגיח פתאום משום מקום ועוקץ את האדם וממיתו . [ משום שעקיצת עקרב מסוכנת יותר מנשיכת נחש ולכן אמרו עקרב ולא נחש ]
בתרגום לימנו :
מדובר על ההתגלות השנייה של המשיח ולא על ההתגלות הראשונה הקרובה . משלוש סיבות עיקריות :
1 . ההתגלות הקרובה אינה גדולה ומשמעותית והיא בבחינת "עני ורוכב על חמור" כלומר עדיין אין למשיח כוחות רוחניים לחולל ניסים ומופתים ולהושיע את ישראל מצרותיהם , ומה גם שעדיין לא ייצא שימעו וטיבו בעולם , משא"כ לאחר ההתגלות השנייה בה כבר מתוארים אירועים גדולים יותר בעולם בעקבות התגלותו .
2 . ה"עקרב" שהיא המכה לרשעים מתוארת בצורה מפורשת רק לאחר ההתגלות השנייה הלא היא רעידת האדמה הגדולה הצפויה בארץ מיד לאחר התגלותו השנייה שתגרום להרוגים ונזקים רבים .
3 . גורם "ההפתעה" של היסח הדעת ג"כ צפוי בעיקר בהתגלות השנייה כי באותו יום ממש יהיה ניסוי גרעיני גלוי בעולם ( ככל הנראה של איראן ) ובשעה שכולם יהיו צמודים לחדשות ולפרשנויות שמן הסתם יעסיקו את כולם עם הפחד שיהיה , יתגלה המשיח ובכך יתקיים היסח הדעת של ביאתו .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 13:58 |
|
| |
כב' המיייחל אני מבין את הסברך וגם ממקודם אבל איך תסביר את האני מאמין שאנחנו אמורים לומר מידי יום ואם עד כדי כך זה תסריט ידוע וקבוע מראש צריך לבטל את האני מאמין הזה
|
|
|
|
|