|
|
| נשלח ב-13/7/2008 08:32 |
|
| |
למה אתה מגיב פה רק בשעות הבוקר , חבל... תראה איזה דיון יפה .
תראה , אני לא יודע על איזה זוהר אתה מדבר , לא משם לקוחים דבריי , המקור שעליו אני מדבר הוא מוצאי שביעית בן-דוד בא ויותר מסביר להניח שזה יהיה בחודש ניסן ופרט שזה מסתדר עם מספר אירועים נוספים שעפ"י הבנתי אמורים לקרות עד אז .
אבל אתה ...כנאמן לשיטתך לסמוך על דברי האוטיסטים ולנתח את דבריהם ולנסות לדלות מתוכם פרטים גם על העניין הזה מה אני כבר יכול להגיד לך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 08:35 |
|
| |
המייחל
אני יכול להגיב רק בשעות העבודה , היות ורק בשעות אילו אני ליד מחשב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 08:44 |
|
| |
מה אפשר לעשות , ההפסד כולו שלנו .
לפי איך שאני מבין את סוגיית התגלות המשיח בזוהר ההתגלות הראשונה שאמורה להיות בניסן תשס"ט תהיה רק איך נקרא לזה..."לצורכי פנים" . אולי לאחד את העם יותר , לחזק אותם לעודד אותם . ההתגלות הגדולה יותר שתהיה בעצם עמידה מול אומות העולם תהיה בפעם השנייה שזה יוצא בערך בחציה השני של תש"ע .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 21:08 |
|
| |
המייחל, ניתן לפרסם חלק מפרטי התקשור החדש שהתקיים, אם וכאשר יש לך קטעים ממנו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 21:38 |
|
| |
התקשור עדיין לא התפרסם , כשזה יקרה יהיה פה לינק לאתר אל תדאג .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 22:59 |
|
| |
bigman
נושא ההתעברות דובר גם ע"י הרב עובדיה
אני לא ממש מקור ראשון - אבל גם הרב דהן רמז על נושאים דומים.
כמו ענין השעון וכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2008 08:50 |
|
| |
בעניין 'עיבור' נשמת המשיח...שמעתי שבסוף היתה הפלה , לא ?
חבורת ליצנים עצובה .
איזה רב כדורי ואיזה הרב עובדיה בראש שלכם...מישהו מכם שמע אותם ישירות ללא כלי שני שלישי רביעי חמישי שישי וכו...?
די להאמין לכל השטויות שכל מיני אינטרסנטים משחררים לחלל האוויר הטמא של דורנו .
לא כאלה חלק יעקב ולא נחש בישראל .
מי שמאמין לכל הסיסמאות הרדודות האלה סימן הוא כי יש לו מלאי אמונה שאינו מנותב לערכי התורה להאמין במה שציוונו הקב"ה בתורתו ומבוזבזים הם בכל מיני דמיונות שבדורנו .
לעולם אין וואקום .
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2008 19:53 |
|
| |
בפעם הראשונה התיר גדול הדור הרב חיים קנייבסקי שליט"א למצלמות להכנס לביתו. בתוך כך איפשר לשוחח עם רעייתו הרבנית בת שבע קנייבסקי שהיא גם בתו של הרב יוסף שלום אליישיב.
לראות ולשמוע את השיחה עם הרבנית תחי" - פה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2008 23:48 |
|
| |
יפה מאוד...
הרב פלוני , הרבנית פלונית , ביתו של פלוני...אחלה מותגים אני רואה פה . שלא יובן מדבריי שאני בא לזלזל חלילה ...ח"ו .
מעבר לשמות המפוצצים...תוכן גם יש ?
'המשיח בא' !!
מה זה אומר , מישהו פה בכלל מבין מה משמעות המילים הללו ? מה זה אומר ברמת התכלס , מה יקרה לאחר מכן ?
כשאני אומר לכם שהמשיח אמור להתגלות תוך מספר חודשים..זה לא מספיק טוב , צריך צדיקים וגדולי תורה בשביל זה ... אז אם כבר אולי שינצלו את ההזדמנות ויוציאו מהם עוד קצת מידע על מה שצפוי בעתיד ?
ואם מצד שני אוטוטו מלחמה אז למה לא שומעים את הצדיקים הנ"ל מדברים על כך ? למה לא אומרים מילה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 09:05 |
|
| |
המייחל כתב:
'המשיח בא' !!
מה זה אומר , מישהו פה בכלל מבין מה משמעות המילים הללו ? מה זה אומר ברמת התכלס , מה יקרה לאחר מכן ?
כשאני אומר לכם שהמשיח אמור להתגלות תוך מספר חודשים..זה לא מספיק טוב , צריך צדיקים וגדולי תורה בשביל זה ...
אז אם כבר אולי שינצלו את ההזדמנות ויוציאו מהם עוד קצת מידע על מה שצפוי בעתיד ?
ואם מצד שני אוטוטו מלחמה אז למה לא שומעים את הצדיקים הנ"ל מדברים על כך ? למה לא אומרים מילה ?
בטח שצריך גדולי דור בשביל שיגידו שמשיח צריך להתגלות!!!!
בטח שזה לא מספיק שא-ת-ה תגיד!!
ההשוואה שלך לגמרי אבל לגמרי יומרנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 09:17 |
|
| |
לא היה צורך לצטט את דבריי הם היו בדיוק מעלייך .
טעית גברתי הנכבדה .
לא עשיתי שום השוואה ביני למישהו אחר , מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה צורך שצדיקים וגדולי תורה 'יכריזו' על התגלותו של המשיח , אין תרחיש כזה בפאזל הגדול של סוגייא זו .
המשיח לא יזדקק לרבנים שיעזרו לו , פרט למשה רבנו שממנו הוא שואב את כוחו ולאליהו הנביא .
אותם צדיקים וקדושים כבודם במקומם מונח מי אנו שנדבר עליהם , לא תהא כזאת חלילה .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 14:12 |
|
| |
שלום חברים!
יש לי סיפור מעניין לספר. אני יודע שמייחל לא "חסיד" גדול (בלשון המעטה) לסיפורים האלו אבל בכל זאת...
אשתי עכשיו סיפרה לי שסבתא של חברה שלה נשואה לתלמיד של החפץ חיים (שכחתי את שמו). אתמול בלילה נגלה אליו אליו החפץ חיים ואמר לו שמשיח מגיע עוד מעט ושיודיע את זה.
שנזכה כולנו לביאת משיח צדקינו בבי"א!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 14:44 |
|
| |
עמישוש
תודה על המידע.
זה מאוד מחזק , האמת שאני קבלתי התרגשות חזקה מתחילת חודש תמוז.
היתה לי תקופה שהענין של משיח , קצת לא עמד לי בראש והיתה לי חלישות הדעת , עד שתפסתי בעצם שכמו שבלידה , כשיש צירים חזקים , ומתייאשים מהלידה , הלידה מגיעה בפתאומיות , ועם הרגשה זאת נכנסתי לחודש תמוז , ומאז אני בהתרגשות.
נכון שהמייחל אומר שעוד לא עכשיו , אבל לי נראה שזה מאוד מאוד קרוב, ואני מודה לך על המידע.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 15:44 |
|
| |
| amishosh כתב: |  | שלום חברים!
יש לי סיפור מעניין לספר. אני יודע שמייחל לא "חסיד" גדול (בלשון המעטה) לסיפורים האלו אבל בכל זאת...
אשתי עכשיו סיפרה לי שסבתא של חברה שלה נשואה לתלמיד של החפץ חיים (שכחתי את שמו). אתמול בלילה נגלה אליו אליו החפץ חיים ואמר לו שמשיח מגיע עוד מעט ושיודיע את זה.
שנזכה כולנו לביאת משיח צדקינו בבי"א! |
|
תשמע זה "חדשות" כמעט כמו שעוד מעט תזרח השמש... מילא היתה מצטט תאריך....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 07:28 |
|
| |
יוסי
אני שמעתי שהסיפור הזה התפרסם מאוד.
ואם כן זה הוכחה שזה מאוד קרוב , ויש לעשות תשובה מיד.
|
|
|
|
|