|
|
| נשלח ב-8/12/2008 11:40 |
|
| |
על זה נאמר - מספר ימיך אמלא
אין רז ואין סוד שלא נרמז בפורום
סליחה
בתורה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 11:53 |
|
| |
איזה כיף לחזור ולקרוא את כל הדברים האלה.
המייחל תודה על ההרשאה.
ורציתי גם לומר על משהו שהתוודעתי אליו בימים האחרונים,
וזה שהרב אברג'יל כאשר הוא מחתן זוג הוא מורה לחתן שלא
לשבור את הכוס מכיוון שהמשיח כבר כאן.
לדעתי זה אומר שהמשיח כבר מסתובב בינינו וכבר התחיל לפעול
רק שהעיניים שלנו עדיין לא מזוככות מספיק כדי לראות אותו.
אבל אני מקווה שבקרוב הוא גם יתגלה אל כולנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 15:03 |
|
| |
אשריך 'מתחבר' צדיק...הבאת לנו אותה ברמיזה יפה... הלואי ואזכה לספוג משהו משמחתך ועליזותך...
ברוך שובך 'מנוב' ממחזות הנעלם והנסתר .
אולי אתה הוא המשיח לא ? הנה...התגלית לאחר שהנעלמת לכמה זמן....
תראה , קצת מוזר לי הסיפור על הצדיק הרב אברג'יל - וכי שבירת הכוס בחופה הוא מטעם שמשיח עדיין לא בא ? הלא הטעם הוא זכר לחורבן ולאי בניינה של ירושלים...
לא יודע אם להאמין או לא , גם לא כ"כ משנה למען האמת . רב כזה או רב אחר...צדיק כזה או צדיק אחר...התגלות המשיח היא או טו טו .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 20:23 |
|
| |
אז הנה..."שביעית מלחמות"...קיבלנו . עד ניסן אנחנו בשביעית , מניסן מתחילה תקופת "מוצאי שביעית" מה שאומר שההתגלות הראשונה של המשיח צפויה להיות מניסן עד תשרי . ככל שנתקרב יותר נדע יותר מדוייק .
עוד הייתי מוסיף , משיח לא מתגלה "ביום בהיר ויפה" אלא בימים קשים ומלאי חרדה . כך שאכסיומה כזו נותנת לנו מעט אינדיקציה לקראת מה אנו הולכים .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 20:57 |
|
| |
הפורום כ"כ הצליח לעורר אותי לביאת המשיח, עד כדי כך שבלילה של הרעמים החזקים בגוש דן (בין שלישי לרביעי האחרון) התעוררתי כמה פעמים בלילה מהרעמים והייתי בטוח שזה לא רעמים אלא שהמשיח בא. אפילו פעם אחת הייתי בטוח שנפלה פצצת אטום והנה המשיח מגיע.
תוקן על ידי DANI8 ב- 28/12/2008 20:52:57
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 09:12 |
|
| |
ניסן דמוצאי שביעית הולך וקרב ואין לך דבר טבעי יותר מהתגלותו של המשיח בחודש זה "ובניסן עתידין להגאל" קבעו רבותינו .
אלא מה . . . לי הקטן התגלות המשיח בניסן לא מסתדרת עם סדר זמני האירועים הצפויים .
מסתדר טוב יותר חודשיים אחרי באיזור סיון .
בל נשכח שרבותינו דיברו על "עתידין להגאל" וההתגלות הקרובה ממש אינה גאולה . . . ההתגלות השנייה ככל הנראה תשרי תשע"א ואולי הניסן המדובר הוא תשע"ב .
יש לכם תוכניות כלשהן עד אז ? 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 20:47 |
|
| |
אין לכם מושג איזה אירועים גדולים עומדים בפתח. . . טוב אולי דווקא כן יש לכם .
בעצם אין לי מושג במה כן יש לכם או אין לכם מושג .
איך שלא יהיה - כן אירועים גדולים לא אירועים גדולים לכתוב ולהשקיע עבורכם ? ממש לא נותנים חשק .
ואתם יכולים לבוא בטענות רק אל עצמכם , האדישות של החברים פה גורמת לי לדגדוגים באצבעות לסגור או לא לסגור את הפורום , אתם חושבים שאני מאיים ?
רק שתדעו שבמשך כל החודש האחרון גמלה בליבי ההחלטה לסגור את הפורום לפחות פעמיים ותמיד נמנעתי ברגע האחרון מסיבות שונות , כחוט השערה ממש הפריד בין המשך השקעתי בפורום לסגירתו .
" יאללה תסגור וזהו על מי אתה חושב שאתה עושה פוזות " אתם בטח אומרים לעצמכם. . .
האמינו לי שאני לא בקטע של פוזות ולא של רוח וצילצולים , בתוככם אתם מכירים אותי ויודעים לא מעט על אישיותי מתוך כל משנתי כאן , לא ביקשתי אלא דבר אחד בלבד :
או שתגישו את התפטרותכם כאן ועכשיו וגם אני אשוב למערתי , או שתתחילו להתנהג כפי שנהוג בפורום .
בקשה מוגזמת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 21:07 |
|
| |
אנא.. פליז. בבקשה.. אווף.. עד שכבר ניכנסתי לקרוא.. ולהתלהב.. אתה חושב ומדבר על סגירה ופיטורים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 22:40 |
|
| |
בודאי שכדאי לכתוב ולהשקיע עבורינו
גם אם לא מגיבים (אולי כי קטונתי..) אל תשכח שדברייך מחזקים
ובכך אתה מזכה הרבים וזוכה לעשות גם פה לשם שמיים
אנא אל תסגור את הפורום!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 23:34 |
|
| |
למה לסגור חבר'ה תתחילו להגיב זה מעצבן שאתה משקיע ולא מגיבים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2009 10:53 |
|
| |
ואני הקטן מוסיף שאנחנו קוראים בהשתוקקות את שורותך ואין לקחת שום דוגמה מאי השתתפותינו כי לקרא אנחנו קוראים...
להתחזק אנחנו משתדלים...
להשתתף אנחנו ממעיטים
לפחות בקשר אלי זה משום שאין הרבה מה להוסיף על דבריך הם באים בשלמות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2009 10:56 |
|
| |
אז במטותא ממך כב' המיייחל להפך ככל שאנחנו לא משתתפים אתה תגביר את שורותך ותיהיה סמוך ובטוח כי אין מילה ולא חצי מילה שאנחנו לא קוראים!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2009 14:25 |
|
| |
אני כמובן מצטרף לכול אלו שמעליי
חברים צופים קוראים הגיע עת לעשות לה' הפרו שתיקתך
אם לעת פקודה הגענו ולא נרים קול קורא למיייחל שלא לסגור את הפורום אז אולי מגיע לנו שהוא ייסגר
יאללה חברים להתחיל לדבר את שעל סגור ליבנו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2009 15:42 |
|
| |
הא !
הופ  קפץ רוגזו של המן האגגי | | אחמדי-נג'אד: "הפושעים הישראלים - בני מוות"
בנאום בוועידה בנושא הפלסטיני בטהרן, מול ראשי ארגוני הטרור, קרא הנשיא האיראני "להקים חזית שתתמוך בעם הפלסטיני ותעניש את הפושעים הציונים, שהם בני מוות". לפי אחד הדיווחים, נסראללה עומד בראש המשלחת הלבנונית |
|
|
|
|
|