בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

אשכול דברי תורת הגאולה הגדול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2010 15:02 לינק ישיר 

היות ובאשכול סמוך העלו שוב את הנושא ראיתי לנכון להעתיק שוב את ההודעה מספטמבר 2009 שעוסקת בכך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2011 21:38 לינק ישיר 

הכתב יצא לא קריא.
מי שמעוניין שיכנס לקישור (http://www.shalhevet.org.il/shiurContent.asp?shiurNo=12)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2011 19:43 לינק ישיר 

ואלה המשפטים אשר ישים ה' לפני הגויים

מדרש רבה תחילת פר' משפטים:
אמרו ישראל לפני הקדוש ברוך הוא רבונו של עולם עד מתי אין אתה עושה דין בגויים?! אמר להם עד שתגיע עונתן ליבצר שנאמר (ישעיה כז) בַּיּוֹם הַהוּא כֶּרֶם חֶמֶר עַנּוּ לָהּ, כלום קוטף אדם את כרמו קודם שיתבשל? אלא לאחר שהוא מבושל הוא קוטפו ונותנו בגת ודורכו ומזמר והן עונין אחריו, כך אמר הקב"ה לישראל המתינו לי עד שתגיע עונתה של אדום ואני דורך אותה שנאמר על אדום אשליך נעלי אני פותח לכם ואתה עונים אחרי, לכך נאמר כרם חמר ענו לה, (ישעיה כז) אני ה' נוצרה לרגעים אשקנה אני הוא שמשמר אותה להשקותה כוסות הרבה שנאמר לרגעים אשקנה, אם בא אני להביט בהם מכלה אני אותם מן העולם.

החידוש שהתחדש ב"אני פותח לכם ואתם עונים אחריי" הוא שהקטע הזה מקביל למדרש אחר שהובא
באשכול על פעולותיו של מב"י בהודעה ארוכה הקושרת בין היכולות הימיות של חיל הים לבין המתואר
במדרשים. באשכול הזה http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2688733&forum_id=19892

"אני פותח לכם" מתייחס לנפילת האסטורואיד בניו-יורק ביום הכינוס הגדול שיהיה באו"ם אז.
"ואתם עונים אחריי" מתייחס להמשך המדרש על כוחות צה"ל היורדים מהאוניות ונכנסים לעיר ולוקחים משם מה שלוקחים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2011 15:59 לינק ישיר 

וַיַּרְאֵנִי ה' אַרְבָּעָה חָרָשִׁים            זכריה ב'

מדרש הגדול

סוכה נב:
מאן נינהו ארבעה חרשים? אמר רב חנא בר ביזנא אמר רבי שמעון חסידא:
משיח בן דוד ומשיח בן יוסף, ואליהו, וכהן צדק.

רד"ק
ורז"ל פירשו הפסוק לימות המשיח ואמרו מאן נינהו ארבע חרשים? א"ר שמעון חסידא
משיח בן דוד ומשיח בן יוסף ואליהו וכהן צדק.

ומה כל זה קשור אלינו?
קשור ועוד איך.

כי אם אכן הכל ילך מכאן ואילך כמתוכנן ולא נראה דחייה נוספת של שנה בלו"ז האירועים
והמלחמה הגדולה והכוללת אכן תצא לדרך בערב שבועות 2012 אזי כל המובא לעיל הולך להיות אקטואלי מאוד עד אז.

את דעתי על זהותם של המנהיגים הנ"ל אתם כבר מכירים

משיח בן דוד - הרב יעקב עדס
משיח בן יוסף - אריק שרון
אליהו הנביא - הרב פלוני אלמוני שלענ"ד עדיין לא הגיע הזמן לעסוק בו ולחשוף את זהותו

כהן צדק - בזמנו חשבתי שמדובר על הרב מרדכי אליהו ז"ל. אך גם אותו איבדנו בעוה"ר.
ולמה בכלל חשוב לזהות אותו? משום שהצדיק הזה מתואר באותו קטע זוהר על המלחמה של ערב שבועות כזה שעומד מאחורי מב"י תומך בו ומחזק אותו.

זמן רב חיפשתי קצה חוט שיעזור לי למצוא לפחות כיוון במי מדובר, אולי דברי המהרש"א על הגמ' נותנים איזשהי אינדיקציה:

יש לפרש ע"פ מ"ש בגמ' חגיגה חכם חרשים שנעשו לפניו הכל כחרשין בשעה שפותח בד"ת.
ה"נ הכא ד' חרשים אלו על שם זה שהם חכמים שאין כמותם בדורם ושהכל נעשו כחרשין בפניהם

עם כל הזהירות אני אומר, אולי, אבל רק אולי מדובר על הרב מוצפי הידוע גם כחכם גדול וגם כדרשן בחסד עליון ואולי אפילו גדול הדרשים ומרביצי התורה שבדור שעבדכם הקטן ג"כ נמנה על שומעיו.

הקושי היחיד להצביע עליו כמועמד לתפקיד הוא ריחוקו של הרב מכל הקשור למדינה ולשילטון בה ולחוסר הזדהותו עם העומדים בראשה, מה שלא היה קיים אצל הרב אליהו ז"ל. אך מי יודע,
אולי בזמן שנשאר עוד יקרו דברים שייקרבו את הקצוות זה לזה ויונחו הגשרים הדרושים לחיבור בין החומר לרוח.

תוקן על ידי המיייחל ב- 08/02/2011 16:10:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/2/2011 09:52 לינק ישיר 

כִּי תִשָּׂא אֶת רֹאשׁ בְּנֵי יִשְׂרָאֵל

כתב ר' יהודה פתייה זצוק"ל בספרו כתר צדיק פר' כי תשא

יש לפרש עפ"י מה שאמרו בגמ' אין ב"ד בא עד שיכלו גסי הרוח מישראל שנאמר
וְהִשְׁאַרְתִּי בְקִרְבֵּךְ עַם עָנִי וָדָל וְחָסוּ בְּשֵׁם ה' . ואמרו חז"ל אמר משה לפני הקב"ה:
רבש"ע, במה תרום קרן ישראל? אמר לו: בכי תשא. ואין קרן אלא קרנו של משיח
שנאמר אַצְמִיחַ קֶרֶן לְדָוִד עָרַכְתִּי נֵר לִמְשִׁיחִי. זהו שאמר הכתוב שלא תרום קרן המשיח וישראל
אלא רק לאחר שיכלו גסי הרוח מישראל הרמוז בכי תשא את ראש בני ישראל הם הגאים וגסי הרוח
המנשאים ראשם בגאוותם.

תהליך חיסול גסי הרוח אמור להתחיל  במלחמת הגדולה של ערב שבועות 2012 ולהימשך ברעידת הגדולה
שתהיה כחצי שנה לאחר מכן. כך שביאת ב"ד האמורה כאן מתייחסת להתגלות השלישית של המשיח
שתהיה נכון לעכשיו בסוף 2013.                    

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2011 09:48 לינק ישיר 

נֶגֶד כָּל עַמְּךָ אֶעֱשֶׂה נִפְלָאֹת אֲשֶׁר לֹא נִבְרְאוּ בְכָל הָאָרֶץ וּבְכָל הַגּוֹיִם

ידוע מה שאמרו חז"ל (ילקוט שמעוני בשלח) על הפסוק כִּימֵי צֵאתְךָ מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם אַרְאֶנּוּ נִפְלָאוֹת
כאן כתוב נפלאות ואילו בקריעת ים סוף כתוב עושה פלא אראה לבנים מה שלא הראיתי לאבות.

הוא שהבטיח בורא עולם "אשר לא נבראו בכל הארץ ובכל הגוים", אירועים חסרי תקדים שמאז בריאת העולם לא נראו כמותם על פני כדוה"א. אוקיי. עד כאן נשמע טוב נשמע משכנע, קניתי. השאלה היא האם יש לנו מושג ולו גם קלוש אודות טיבם של אותם אירועים עוצרי נשימה?
לענ"ד התשובה היא כן.

משום שכאן מדובר בהבטחה כללית על אירועים גדולים ופלאיים שלא נראו מאז ומעולם, אך בכתובים האחרים ובפרט בדברי רבותינו ז"ל במדרשים ובזוהר מתוארים האירועים עצמם ללא הפרומו שלפני התכנית ש'מדובר על אירוע גרנדיוזי וחד-פעמי' וכו'. כך שלפ"ז יוצא שכבר תיארנו לפחות חלק מהאפוקליפסות בהודעות הרבות האחרות בהם תיארתי את מה שצפוי בעולם בשנים הקרובות. כמו חורבן ארה"ב בהתפרצות ילוסטון או קריעת יבשות שלימות ברעידות אדמה אדירות וצונאמים עצומים ששוטפים איזורים שלמים ואיך אפשר כמובן בלי בני דודנו האסטרואידים שגם יקפצו לביקור.

חלק מתמונות העתיד כבר הופיעו בסרט "2012", בצורה חיוורת אמנם, אך זה בהחלט מספיק כדי לקבל מושג כלשהו כיצד ייראו הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2011 10:15 לינק ישיר 

תגובה אנושית פשוטה  (לא  ! זה לא ספונטני -זה הלוגו !)

תגיד לי ?!?!? 

ועכשיו אתה רוצה שאני אלך לישון כל לילה ככה רגוע אחרי קריאת שמע על המיטה (וקריעת  הצורה של אויבינו למיתה !) ככה באיזי ונופת צופים ?!?!?! 

בוודאי שכן  !!!  

ורק ככה שאני שומע תיאורי חורבן העולם וגילוי משיח צידקינו (התימני) אני הולך לישון רגוע וטוב לבב 

יש לי רק שאלה אחת :"איפה הדרבוקה והצהלולים " ??!?!?! 

נ.ב
ביקשת "גילו ברעדה" הנה אני רועד מקצב הדרבוקה וריקודי בטן (לא בפרהסיה !) תוך כדי גילה רינה ודיצה !

נ.ב.ב

המייחל ! איפה אתה כשאני צריך מישהו שיתפעל דרבוקה ואני אוכל להמשיך לרקוד ברעדה עם ידיים באוויר ?!?! אה ?!?

תוקן על ידי danmash ב- 23/02/2011 10:22:07

השם הוא האלוקים - אין עוד מלבדו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2011 10:15 לינק ישיר 

"אראה לבנים מה שלא הראיתי לאבות"

על רקע תמונות סוף העולם מיפן מעניין להיזכר בהודעה הקודמת מלפי כחודש..

ועוד לחשוב שזה רק הפרק הראשון בסרט האימים הזה...נורא.

תוקן על ידי המיייחל ב- 18/03/2011 10:16:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2011 10:46 לינק ישיר 

מדהים!
אני מקווה שכמו עם מה שקרה ביפן, ה' יתברך ידאג שהכל יהיה מתועד כך שנוכל להתפעל מהמראות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2011 23:42 לינק ישיר 

מה ראינו במעמד הר-סיני בקבלת התורה

הרמח"ל - הקדמת מאמר הויכוח

כשרצה הקב"ה לקרב אליו אומתו החביבה לו מאוד, הנה קרע את השמים וגילה להם
את המיסתורין שלו עד שידעו כולם ונתברר להם שכל ההנהגה של התחתונים
בכל הפרטות שאפשר לחשוב.. אינו אלא ביד השכינה, ואין לך דבר קטן בעולם שאין
עומדים עליו כמה עניינים רמים וגבוהים מאוד.

ואז ידעו והבינו כל סוד הבריאה: על מה נברא כל העולם, על מה עומד ועל איזה דרך מתנהג,
ומה יהיה באחרית כל אלה הדברים.וידעו עומק עצתו ית"ש, והנבראים הגדולים שברא לכבודו.

והנה כל הדברים האלה גילה לעיניהם וראו אותם והשיגו אותם באמת, והטעם לכל זה..
עומק העצה העליונה המסובבת כל זה בחכמה רבה עד סוף הכל.
וכאן ראו גודל התורה והמצוות ומה עניינם ואיך הם פועלים הפעולות הגדולות בכל הבריאה
ועל כל זה היה משה רבנו ע"ה אומר להם:
אַתָּה הָרְאֵתָ לָדַעַת כִּי ה' הוּא הָאֱלֹהִים בַּשָּׁמַיִם
מִמַּעַל וְעַל הָאָרֶץ
מִתָּחַת אֵין עוֹד מִלְבַדּוֹ. כי הקב"ה הראה להם כל המציאות ועל מה הוא עומד
וידעו בברור שהוא לבדו שהוא לבדו המנהיג ואין שום הנהגה אחרת לא טבעית ולא מקרית
ולא בשום דרך אחרת אלא ההנהגה שהוא ית"ש מנהיג בעומק העצה שגלה להם.
וציוה להם להשיב אל ליבם את האמת הזאת שתתיישב בליבם בלי שום ספק
כמו שראו אותה בברור מוחלט, והוא מה שאמר להם "וידעת היום והשבות אל לבבך
כי ה' הוא האלהים בשמים ממעל ועל הארץ מתחת אין עוד מלבדו".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2011 10:34 לינק ישיר 

הכל ממנו יתברך
משנה מציאות
בונה מציאות
ומקיים מציאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 10:03 לינק ישיר 

הופץ בימים האחרונים בבתי כנסיות ברחבי הארץ קונטרס שנקרא 'סוד החשמל' והוא מלא וגדוש אימרות רמזים פרפראות סיפורים וחידושים על הרעיון ששנת ה' תשע"ב היא שנת הבעיתה לפי הזוהר הק' ופירוש הגר"א. המחבר מוכיח מעשרות מאמרים ממדרשים וזוהר הק' ועוד על אמיתיות הדבר. הייתי מאד ממליץ לכל מי שרוצה להחכים בנושאים משיח גאולה וכו' לקרוא קונטרס זה.

המעניין הוא שיוצא מהרבה מקומות בקונטרס שהם ממש כדברי המייחל בנושאים שונים, כגון סיבת הגוים למלחמה על ירושלים, כמובן על עסקי ביזנס. בדרך לישראל יעשו האדומים מלחמה גדולה במצרים וכו'

אביא כמה דוגמאות של ר"ת וגימטריא שנמצא בקונטרס:

שובו אלי ואשובה אליכם גימ' ה' תשע"ב עה"כ

אני יהו-ה בעתה אחישנה גימ' ה' אלפים תשע"ב

בעתה אחישנה בגימ' עד ה' תשע"ב

ה' אלפים תשע"ב עה"כ בגימ' ביאת המשיח

ועת צרה היא ליעקב וממנה יושע בגימ' שנת ה' תשע"ב

ת'הא ש'נת ע'ת ב'עתה = תשע"ב

ה'אש ש'לי ת'וקד ע'ד ב'יאת ה'משיח = ה' תשע"ב

עין בעין יראו בשוב ה' ציון ע"ב

וכן הוא מביא את המדרש שנזכר בפורום וז"ל המדרש: "וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא".

שאלו בפורום מי זה נירון מזרחי. ובקונטרס הוא מביא  נרון מזרחי (בלי יוד) בגימטריא באשאר אסאד עם המילים. (571)

המעניין והמפליא הוא שאיני יודע אם יש לזה קשר, שעשיתי חישוב פשוט נירון מזרחי בגימטריא מוחמד חוסני מובראק (581)

(אגב, כל המעוניין בקונטרס אפשר לשלוח מייל עם בקשה לקבלו:( [email protected])

אם אנו ברמזים עסקינן, אביא את מה ששמעתי על דברי הזוהר הק' (שמות ז' ב ט' ב)  בשיתין ושית יתגלי מלכא משיחא בארעא דגליל וכו', פירוש בשנת שישים ושש יתגלה מלך המשיח בארץ הגליל וכו' ולא מפורש מהיכן סופרים שישים ושש, ובשנת תשס"ו היו שרצו לומר ס"ו הכוונה על השנה ההיא, אבל לצערינו פיספסנו.

השנה הוא שנת השישים ושש ליסוד האו"ם, ואין צורך להרחיב בדיבור על 'אהבתם ואהדתם' לעם ישראל. ומי יודע מה יצא השנה מעצרת האו"ם. אולי הכוונה על זה.

גם ידוע מה שהזוהר הק' מביא: "עתידים בני ישמעאל לעורר מלחמות גדולות בעולם, ויתאספו בני אדום עליהם ויערכו עימהם מלחמה. אחת על הים ואחת על היבשה ואחת סמוך לירושלים". ושמעתי על זה שמלחמה באויר וביבשה כבר היה לנו אבל בים עוד לא היה לנו. ומפליא לראות את כל העניין עם טורקיה שהעימות המדובר שם הוא על הים, ואפי' ארדואן ימ"ש אמר בריש גלי שהצי הימי שלו מוכן למלחמה, ולהם יש את הצי הימי הכי גדול במזרח התיכון, ככה שזה מסתדר טוב מאד המלחמה על הים עם הטורקים ימ"ש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 10:12 לינק ישיר 

עניתי לך בפרטי בהרחבה.

לגופו של עניין - תשע"ב, ודאי שהיא שנת התגלות המשיח ותאריך הבעיתה. פשיטא שכך.
אינני רואה צורך להדגיש זאת מרוב פשיטות העניין בעיניי.

גימטריאות ר"ת וס"ת - לא מתעסק עם הדברים האלה. לא כך לומדים את סוגיית הגאולה
המקסימום שאדם המנסה לפענח את סוד הגאולה בשיטה הזאת יכול להגיע אליו זה
הבזקים של אמת, לא יותר מזה. נקודות קטנות של אור בתוך הרבה מלל של שטויות והבלים.
הגאולה כמו הרבה סוגיות אחרות אינה סוגייא מתמטית. לשם כך דרוש איש אשר רוח בו.

לגבי הזוהר של "שלוש מלחמות עתידין לעורר וכו' אחת על הים וכו'.. אין קשר בין מה שאמרת
לפירוש המאמר הזה, את הזוהר הסברתי באשכול "של נעלך והשלך על אדום" בהודעה הראשונות.
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=24&topic_id=2537367&forum_id=19892

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2011 10:43 לינק ישיר 

יש שם המון המון המון גימטריות וחידושים קטנים כאלה שהוא מביא על הדרך שאחרי כמה זמן כבר עושים כאב ראש (אני לא מזלזל חלילה, כל הכבוד לכותב על הדברים, אם אני הייתי מוצא חידוש אחד כזה הייתי כולי מבסוט, אני רק אומר...), ניכר שהכותב רצה להכניס כמה שיותר חידושים. אבל גוף המאמר באמת יפה לדעתי, ממש מיוחד במינו, דברים שלא קוראים כל יום. לדעתי שווה לך דוד לעיין בו, אולי תמצא שם איזה משהו שיעזור לך להשלמת הפאזל, בלי נדר אני אביא לך עותק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 15:28 לינק ישיר 

מצחיק אתה.. אבל חמוד.
עיינתי בו עוד לפני כולכם. לא רק עיינתי בו אלא קראתי אותו מתחילה ועד סוף. הכל כלול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > אשכול דברי תורת הגאולה הגדול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.