הופץ בימים האחרונים בבתי כנסיות ברחבי הארץ קונטרס שנקרא 'סוד החשמל' והוא מלא וגדוש אימרות רמזים פרפראות סיפורים וחידושים על הרעיון ששנת ה' תשע"ב היא שנת הבעיתה לפי הזוהר הק' ופירוש הגר"א. המחבר מוכיח מעשרות מאמרים ממדרשים וזוהר הק' ועוד על אמיתיות הדבר. הייתי מאד ממליץ לכל מי שרוצה להחכים בנושאים משיח גאולה וכו' לקרוא קונטרס זה. המעניין הוא שיוצא מהרבה מקומות בקונטרס שהם ממש כדברי המייחל בנושאים שונים, כגון סיבת הגוים למלחמה על ירושלים, כמובן על עסקי ביזנס. בדרך לישראל יעשו האדומים מלחמה גדולה במצרים וכו'
אביא כמה דוגמאות של ר"ת וגימטריא שנמצא בקונטרס:
שובו אלי ואשובה אליכם גימ' ה' תשע"ב עה"כ
אני יהו-ה בעתה אחישנה גימ' ה' אלפים תשע"ב
בעתה אחישנה בגימ' עד ה' תשע"ב
ה' אלפים תשע"ב עה"כ בגימ' ביאת המשיח
ועת צרה היא ליעקב וממנה יושע בגימ' שנת ה' תשע"ב
ת'הא ש'נת ע'ת ב'עתה = תשע"ב
ה'אש ש'לי ת'וקד ע'ד ב'יאת ה'משיח = ה' תשע"ב
עין בעין יראו בשוב ה' ציון ע"ב
וכן הוא מביא את המדרש שנזכר בפורום וז"ל המדרש: "וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא".
שאלו בפורום מי זה נירון מזרחי. ובקונטרס הוא מביא נרון מזרחי (בלי יוד) בגימטריא באשאר אסאד עם המילים. (571)
המעניין והמפליא הוא שאיני יודע אם יש לזה קשר, שעשיתי חישוב פשוט נירון מזרחי בגימטריא מוחמד חוסני מובראק (581)
(אגב, כל המעוניין בקונטרס אפשר לשלוח מייל עם בקשה לקבלו:( [email protected])
אם אנו ברמזים עסקינן, אביא את מה ששמעתי על דברי הזוהר הק' (שמות ז' ב ט' ב) בשיתין ושית יתגלי מלכא משיחא בארעא דגליל וכו', פירוש בשנת שישים ושש יתגלה מלך המשיח בארץ הגליל וכו' ולא מפורש מהיכן סופרים שישים ושש, ובשנת תשס"ו היו שרצו לומר ס"ו הכוונה על השנה ההיא, אבל לצערינו פיספסנו.
השנה הוא שנת השישים ושש ליסוד האו"ם, ואין צורך להרחיב בדיבור על 'אהבתם ואהדתם' לעם ישראל. ומי יודע מה יצא השנה מעצרת האו"ם. אולי הכוונה על זה.
גם ידוע מה שהזוהר הק' מביא: "עתידים בני ישמעאל לעורר מלחמות גדולות בעולם, ויתאספו בני אדום עליהם ויערכו עימהם מלחמה. אחת על הים ואחת על היבשה ואחת סמוך לירושלים". ושמעתי על זה שמלחמה באויר וביבשה כבר היה לנו אבל בים עוד לא היה לנו. ומפליא לראות את כל העניין עם טורקיה שהעימות המדובר שם הוא על הים, ואפי' ארדואן ימ"ש אמר בריש גלי שהצי הימי שלו מוכן למלחמה, ולהם יש את הצי הימי הכי גדול במזרח התיכון, ככה שזה מסתדר טוב מאד המלחמה על הים עם הטורקים ימ"ש.